Gerçekten çok üzgün olduğumu belirterek söze başlamalıyım. Kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde basketbolun doğrularının çok az yaşanabildiği bir akşamda bu mağlubiyet hiç iyi olmadı tabiki. Artık takımdaki oyuncuların formsuzluğundan ziyade sorunlarımız olduğunu kabul ediyorum ben, vesely' nin ikinci teknik faulü almasının form durumuyla alakası yok bence, Datomenin ilk çeyreğin ortasında 3 faul alması, sürenin dolduğundan haberdar olmaması ver her pozisyonda eşleştiği adamı kaçırması formsuzlukla açıklanamaz bence, dixon zaten o kafa atma olayından sonra doğrudan ihraç edilse bile şaşırmazdım ayrıca bir takım kendi evinde bu yüzdeyle üçlük atıyorsa dış oyunculara kabahat bulmamak ve sadece formsuz bunlar deyip geçmekte hafif olur. Udoh, Kalinic ve sloukas dışında verim aldığımız bir oyuncu kalmadı, son zamanlarda Antic ve James biraz kıpırdandı ama yetmiyor tabiki. Bizi sıradanlaştıran şey Bogdanın olmaması değil, takımdaki mental çöküş.Bu noktada koça güvenmekten başka yapacak birşey yok, neyseki koçumuz Obradovic ki hala final four ile ilgili umutlarım var.