Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1590 : 27 Aralık 2016, 13:07:36 »
esasen cok kritik hafta..cska galbiyeti ile bir nebze rahatladık ama hala evimizde kaybettigimiz bence kazan macının telafisi olmadı...bu macı da alırsak bence 10-5 ile bitirip ilk yarıyı buyuk avantaj ele gecer ilk 4 icin...hatta ilk 2...

cunku ilk yarı evimizde 7 deplasmanda 8 mac oynamıs durumda olacagız...yani pratikte 7 evindeki macı kazanıp deplasmandan, 3g 5 m yapmak anlamına gelecek oly galibiyeti...
bu da demek ki;
barca-gs-baskonia-maccabi-milano-pana-cska-oly gibi 8 deplasmandan 3 galibiyet...
barca-baskonia-pana-cska-oly...bu 5 deplasmanı kaybetmek her halukarda olmayacak sey degildi zaten..ilk yarı deplasman sayımız hem fazla hem zor takımlara karsıydı...ozellikle evinde iyi takımlar...

kalan 7 deplasman...
kızılyıldız-kazan-dacka-zalgiris-brose-efes-madrid...

nispeten daha kolay deplasmanlar bence...ben madrid ve brose harıcınde kaybetmeyebiliriz diyorum...kaldı ki brose o haftaya kadar dusebilir potadan..
evde 8 mac olacak...iste bu sefer 8 de 8 artık yapma vakti geldi...7 deplasmandan da 5 galbiyet cıkartabilirsek...13 galibyet eder...

10-5 + 13-2 : 23-7 bizi 2. yapar bence... hatta 21-9 a kadar yolu var 2. ligin..
benim tahminim ilk 4; 20-10 barajında olacak..

o yuzden bu mac cok onemli...hazır moral bulmusken su oly'i bir kez daha yenelim deplasmanda...

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1591 : 27 Aralık 2016, 13:25:57 »
esasen cok kritik hafta..cska galbiyeti ile bir nebze rahatladık ama hala evimizde kaybettigimiz bence kazan macının telafisi olmadı...bu macı da alırsak bence 10-5 ile bitirip ilk yarıyı buyuk avantaj ele gecer ilk 4 icin...hatta ilk 2...

cunku ilk yarı evimizde 7 deplasmanda 8 mac oynamıs durumda olacagız...yani pratikte 7 evindeki macı kazanıp deplasmandan, 3g 5 m yapmak anlamına gelecek oly galibiyeti...
bu da demek ki;
barca-gs-baskonia-maccabi-milano-pana-cska-oly gibi 8 deplasmandan 3 galibiyet...
barca-baskonia-pana-cska-oly...bu 5 deplasmanı kaybetmek her halukarda olmayacak sey degildi zaten..ilk yarı deplasman sayımız hem fazla hem zor takımlara karsıydı...ozellikle evinde iyi takımlar...

kalan 7 deplasman...
kızılyıldız-kazan-dacka-zalgiris-brose-efes-madrid...

nispeten daha kolay deplasmanlar bence...ben madrid ve brose harıcınde kaybetmeyebiliriz diyorum...kaldı ki brose o haftaya kadar dusebilir potadan..
evde 8 mac olacak...iste bu sefer 8 de 8 artık yapma vakti geldi...7 deplasmandan da 5 galbiyet cıkartabilirsek...13 galibyet eder...

10-5 + 13-2 : 23-7 bizi 2. yapar bence... hatta 21-9 a kadar yolu var 2. ligin..
benim tahminim ilk 4; 20-10 barajında olacak..

o yuzden bu mac cok onemli...hazır moral bulmusken su oly'i bir kez daha yenelim deplasmanda...

Aynen katılıyorum, Daçka mağlubiyetini cska galibiyetiyle telafi ettik sayılır sıra zalgiris mağlubiyetini çıkartmada.hadi hayırlısı
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2016, 22:58:04 Gönderen: Başar Bükücü »
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1592 : 27 Aralık 2016, 13:59:00 »
Bu maçta oynamaz Bogdan. Nunnaly devam ederse aynen, Melih de eşlik ederse son haftalardaki gibi sıkıntı olmaz. Savunma stratejimiz gereği kısalar ribauntlara ekstra yardımcı olmalı zira Birch ve Mulitinov cidden problem yaratabilir hücum ribauntlarında. Bunun haricinde ortada her şey...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1593 : 27 Aralık 2016, 14:28:30 »
bence bize en buyuk problem printezisten gelebilirdi...oynamazsa buyuk avantaj..

evlerinde 7 macta 5g 2m aldılar...cska ve maccabi'ye kaybettiler...deplasmanda 4g 3 m almıslar..
kazandıkları maclar evlerinde.. efes-milano-barca-kazan-kızılyıldız...

efes ve barca'yı en les donemlerinde yendiler bence...efes'i ezdiler...
barca, milano ve kızlıyıldız maclarını rahat kazandıkları ki normal..kazan'ı da ezerek yendiler....

ama kaybettikleri maclar ilginc..
maccabi formdayken oly'i yanına yaklastırmadan yendi..keza mac sonu biraz fark kapansa'da cska'da rahatca yendi oly'i..

3 sayı yuzdeleri dusuk bir takım oly..%33...eger bu oranı %25 civarında falan tutup, green ve lojeski'yi bos bırakmazsak; spa istedigi kadar kendi atsın; problem olmaz bence...

4 tane 10 sayı cıvarı atan oyuncusu var...spa, printezis, lojeski ve green...
printezis yokken biraz lojeski ve green'e dikkat edip su ikiliye toplam en fazla 20 attırırsak bence alırız macı.. fazla hc reb vermezsek lojeski ve green'in 2. sans atısları azaldıkca bunu basarabiliriz...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1594 : 27 Aralık 2016, 20:42:27 »
Kazanabileceğimizi sanmıyorum.
Olur da kazanırsak, bundan sonraki maçlarda deplasmanda ki real maçı haricinde maç kaybedeceğimizi de sanmıyorum.
...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1595 : 27 Aralık 2016, 22:22:08 »
Singleton aldı maçı:69-68

Beaubois maçı verdi dersek daha doğru olur :D 1 sayı geride olmasına rağmen yeterli süreyle birlikte son topu kullanma avantajı vardı Baskonia'nın fakat adam topu potaya bile atamadı.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2016, 22:25:14 Gönderen: Avanta »

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1596 : 28 Aralık 2016, 07:41:51 »
Saat 7:30 İyi geceler herkese
 Bu hafta da değişik maçlar var iki üç tane maç için güzel beklentilerin var biraz sürpriz olabilecek beklentiler Umarım olurlar

Mesela bu hafta unics Kazan Panathinaikos maçı var Tüm yüreğimle Kazan takımını destekliyorum
 dost kulübümüz :( Anadolu Efes Real Madrid ağırlıyor Efes sever tüm taraftarların maça gitmesini diliyorum :)

Daçka Barcelona deplasmanında gidiyor orayla ilgili herhangi bir umudum da yok sıkıntı yok ama Barcelona var olmak istiyorsa Ne yapıp ne edip o maçı kazanmak zorunda
 laboral evinde Maccabi ağırlayacak büyük bir ihtimalle 20 ye yatırıp  gönderirler ama  haftanın sürprizi oradan gelirse inanılmaz mutlu olurum inanılmaz 😇😇
 Yunanistan'daki bizim maçı sonucu belli Onu yazmaya gerek yok zaten ;)

yazmayı unutmuşum Kızılyıldız'in da yenmesini isterim ama nefeslerinin yeteceğini düşünmüyorum
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2016, 07:43:58 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1597 : 28 Aralık 2016, 09:24:56 »
Cem alıntı yapamadım nedense

Kızılyıldız Real'i çok rahat yendi. Yenerlerse süpriz olmaz bence. Barca da son maçlarda düzelme yolunda. Dün de ligde Valencia'yı rahat geçtiler. Daçkaya pek şans vermiyorum ben. Real'in de üst üste bu kadar deplasman kaybedeceğini düşünmüyorum. Efes'e patlayabilirler.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1598 : 28 Aralık 2016, 12:57:30 »
Oly'nin adı gitti kendi kaldı...Printesiz de yok... sadece kısaları var ve V-Span eskisi gibi değil...Tam kazanma zamanı...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1599 : 28 Aralık 2016, 13:17:18 »
Oly'nin adı gitti kendi kaldı...Printesiz de yok... sadece kısaları var ve V-Span eskisi gibi değil...Tam kazanma zamanı...
Vay amk abi bu yazı üzerine +20 fark yedik...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1600 : 28 Aralık 2016, 14:00:22 »
Oly de Printesiz in olmamasi onemsiz diyemem ... Pota altlarinda tanidigimiz oyuncular var ... Kim Birch, Mulitinov, Patric Young ve Agravanis kaliyor pota altinda ki; bence bu oyunculardan Birch problem yaratabilir sadece.... Young cincon zamanindan cok uzakta... Mulitinov ve Agravanis cok statik oynuyor...

Disarida da Lojeski ve Spa cok kritik .... ama K-pap eski formunun cok gerisinde...Green tam bir piyango bazen iyi oynuyor (%30-40) ama genelde kotu... Mantzaris maci alip goturecek oyucu degil daha o gunleri icin zamani var ...
Oly nin de bariz avantajlari var;
1-Orasi yunanistan
2-Seyirci faktoru
3-Kendi saha guvencesi
4-Spanoulis bu maclara iyi konsantre oluyor
5-Lojeski hep bize ters geldi....

Tekirdagli kadar net konusamam ama; CSKA ya 2. yarida oynadigimiz, veya Trabzonda geri dusunce oynadigimiz oyunu bu macta da son iki ceyrekte gosterirsek .... Sadece bu mac ozelinde degil ama her macta favoriyiz... yenilsekte hic kimse takmaz sanirim o mucadeleyi gorunce...

Fakat Pana macindaki gibi dis sutlarda ciliz ve sahada pisikolojik olarak kirilgan bir goruntu verirsek.... yada pota altinda mucadele etmeyi birakirsak...erken faul problemleri ile oyunumuz bozulursa; hic sansimiz yok ....

Acikcasi bu macin kilidi biziz ve tek soru hangi ruhu sahaya yansitacagimiz.... Takima ve hocaya inaniyorum, Obra Oly yi uzmeyi sever umarim yine uzer... bu durumda ikinci yari fiksturu ile en avantajli takim biz ve 3 mac avantaji ile CSKA kaliyor.

Benim skor tahminim 70-83 fener galibiyeti.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1601 : 28 Aralık 2016, 16:45:51 »
ANADOLU EFES - REAL MADRID BC l   Efes kazanırsa ne ala, son maçlarına bakılırsa zor görünüyor fakat belli olmaz. Real 80'i geçerse kazanma ihtimali epey yüksek.

CRVENA ZVEZDA - CSKA l  De colo iyileşti ve oynayacak, bizim galibiyetten sonra Kızılyıldız'ın işi epey zor; bir sürpriz için bekleyeceğiz.

EA7 MILAN - ZALGIRIS KAUNAS l  Ortada maç, Zalgiris yenerse hiç şaşırmam.

BASKONIA - MACCABI  l  Baskonia'nın bu kadar galibiyet alması beklenmedik bir durum oldu. Maccabi'nin durumu ve Baskonia'nın içeride 6-1 yaptığı göz önüne alındığında, Cem abinin dediği gibi Baskonia 20 farkı takıp gönderecek diye düşünüyorum ama Olympiakos - Maccabi maçındaki gibi sürpriz olma ihtimali de yok değil.
UNICS - PANATHIANIKOS l  Kazan için çok mühim bir sınav. Hakem saçmalıklarıyla dolu talihsiz Baskonia mağlubiyetinden sonra üst üste 2 galibiyet alıp havaya girdiler. Öte yandan Pana, Milano deplasmanını saymazsak, ondan önceki 3 deplasmanda kaybetti. Zor maç, son dakikalara kalır ve ne olur hiç bilemiyorum.

GALATASARAY ODEABANK - BROSE BAMBERG l  Brose'nin Euroleague'in bu sezonki en kötü 2 takımından birisi olan rakibini yeneceğini düşünüyorum.

BARCELONA - DAÇKA l  Barcelona kazanacakmış gibi bir hava var ama hiç belli olmaz. Dengelerin bozulmaması açısından Barcelona muhakkak kazanmalı. Daçka'nın dışarıda 4-3 yaptığını göz önünde bulundurursak her şey olabilir. Barca, Daçkayı 75 sayı altında tutarsa yener diyorum.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1602 : 28 Aralık 2016, 16:55:03 »
15. maçların programı:

Perşembe:

20:00  Real Madrid - Anadolu Efes - Lig TV 3
21:00  Kızılyıldız - Cska Moskova - TRT Spor
22:00  Olympiakos - Fenerbahçe - Lig TV 3
22:45  EA7 Emporio Armani Milan - Zalgiris Kaunas
23:00  Baskonia - Maccabi Fox Tel Aviv - Lig TV 2

Cuma:

19:00  Unics Kazan - Panathinaikos Superfoods - Lig TV 2
20:00  Galatasaray Odeabank - Brose Bamberg - Lig TV 3 / TRT Spor
23:00  Barcelona Lassa - Darüşşafaka Doğuş - Lig TV 3
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1603 : 28 Aralık 2016, 17:21:56 »
Bogdan kafilede yokmuş heralde.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #1604 : 28 Aralık 2016, 21:55:30 »
peace and friendship stadium. şu salonun adı tam anlamıyla kara mizah örneğideğil de nedir acaba.:)