ANADOLU EFES - REAL MADRID BC l Efes kazanırsa ne ala, son maçlarına bakılırsa zor görünüyor fakat belli olmaz. Real 80'i geçerse kazanma ihtimali epey yüksek.
CRVENA ZVEZDA - CSKA l De colo iyileşti ve oynayacak, bizim galibiyetten sonra Kızılyıldız'ın işi epey zor; bir sürpriz için bekleyeceğiz.
EA7 MILAN - ZALGIRIS KAUNAS l Ortada maç, Zalgiris yenerse hiç şaşırmam.
BASKONIA - MACCABI l Baskonia'nın bu kadar galibiyet alması beklenmedik bir durum oldu. Maccabi'nin durumu ve Baskonia'nın içeride 6-1 yaptığı göz önüne alındığında, Cem abinin dediği gibi Baskonia 20 farkı takıp gönderecek diye düşünüyorum ama Olympiakos - Maccabi maçındaki gibi sürpriz olma ihtimali de yok değil.
UNICS - PANATHIANIKOS l Kazan için çok mühim bir sınav. Hakem saçmalıklarıyla dolu talihsiz Baskonia mağlubiyetinden sonra üst üste 2 galibiyet alıp havaya girdiler. Öte yandan Pana, Milano deplasmanını saymazsak, ondan önceki 3 deplasmanda kaybetti. Zor maç, son dakikalara kalır ve ne olur hiç bilemiyorum.
GALATASARAY ODEABANK - BROSE BAMBERG l Brose'nin Euroleague'in bu sezonki en kötü 2 takımından birisi olan rakibini yeneceğini düşünüyorum.
BARCELONA - DAÇKA l Barcelona kazanacakmış gibi bir hava var ama hiç belli olmaz. Dengelerin bozulmaması açısından Barcelona muhakkak kazanmalı. Daçka'nın dışarıda 4-3 yaptığını göz önünde bulundurursak her şey olabilir. Barca, Daçkayı 75 sayı altında tutarsa yener diyorum.