Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 202491 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #240 : 24 Ekim 2016, 11:30:34 »
Bu hafta yeni formatin ilk haftasi diyebiliriz...

Zorlu ve yorucu bir Giresun deplasmani oldu....

Simdi Carsamba Zalgiris Cuma Galatasaray  maci var....

Guzel tarafi; ikisi de Istanbul da, yani daha dinlenik olabiliriz GS ya karsi.... Onlar Maccabi den donuyor olacak....

Zalgiris maci icin bende katiliyorum normal sartlarda zor olmadigina.... Ama hem GS macinda hem Zalgiris macinda pota alti cok yuk alacak umarim Vesely son mactaki halinden siyrilir ve ozellikle savunma anlaminda hatirladigimiz Vesely i yeniden goruruz....

Bu arada ekstra oyuncularin (Nunnaly, Melih, Berk ve Ahmet) bu iki macta az da olsa sure alip rotasyonu rahatlatmalari lazim ....
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 07:27:08 Gönderen: Cem Ağrak »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #241 : 24 Ekim 2016, 15:44:25 »
Zalgiris maçı deplasmanda olsa tehlikeli derdim. İyi ki burada. Oyuncuları yıpratmadan, sakatlıksız bir galibiyet alır Cuma deplasmana rahat gideriz umarım.

GS İsrail'den büyük ihtimalle yenilgiyle dönecek ve bize çıkış maçı olarak maçı bakacaklar diye düşünüyorum. Eğer öyle bir durum olursa düşene bir de biz vurmalıyız.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #242 : 24 Ekim 2016, 16:06:36 »
Zalgiris maçı deplasmanda olsa tehlikeli derdim. İyi ki burada. Oyuncuları yıpratmadan, sakatlıksız bir galibiyet alır Cuma deplasmana rahat gideriz umarım.

GS İsrail'den büyük ihtimalle yenilgiyle dönecek ve bize çıkış maçı olarak maçı bakacaklar diye düşünüyorum. Eğer öyle bir durum olursa düşene bir de biz vurmalıyız.

GS MACCABİ'DE kesin maglup olur..Bize hırslı cıkacaklar ama bu ters tepecektir bence...zaten hem mactan yorgun donecekler hemd euzerlerinde cıddi bir baskı olacak...o yorgunlukla baskıyı nasıl kaldırırlar bilemiyorum...ustelik hakemlerde turk olmayacak...yani seyırcı baskısı daha da azalacak bu sebeple uzerimizde...en azından 2 tane ahh uhh da hemen dudukleri sacma sapan calan hakemler olmayacak saahada..

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #243 : 24 Ekim 2016, 16:11:03 »
GS MACCABİ'DE kesin maglup olur..Bize hırslı cıkacaklar ama bu ters tepecektir bence...zaten hem mactan yorgun donecekler hemd euzerlerinde cıddi bir baskı olacak...o yorgunlukla baskıyı nasıl kaldırırlar bilemiyorum...ustelik hakemlerde turk olmayacak...yani seyırcı baskısı daha da azalacak bu sebeple uzerimizde...en azından 2 tane ahh uhh da hemen dudukleri sacma sapan calan hakemler olmayacak saahada..

Ergin Ataman, bitti demeden bitmez...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #244 : 24 Ekim 2016, 17:33:37 »
Maccabi maçında 200 sayı geçilebilir.108 95 falan mac bitebilir.
Hakemler Göksenin faullü savunmasına izin vermeyip maçta da 10 sayı ustu öne geçersek mac da tamamlanamayabilir.
Bizi F4 kesmez,Russ Smith en iyi guard hedef her kupada şamp. Bunlara kargalar bile gülmüyor artik...
Biz de dünyayı alıp GS de bedava oynayan Emiri de parkeye gomeriz inşallah...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #245 : 24 Ekim 2016, 17:51:37 »
Gs bu savunmayla son 3 e aday
artırıyorum son 4 diyorum onlarda hayallerine kavuşmuş olurlar ;D

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #246 : 24 Ekim 2016, 18:47:04 »
Katılıyorum maccabi gs maçı nba skoruna yaklaşabilir

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #247 : 24 Ekim 2016, 20:42:00 »
Maccabi maçı en geç 3. çeyrekte biter ve sahada dentmon-smith-emir/schilb/micov-thompson-pleiss gibi bir 5 kalabilir. Sinan, tyus ve daye bizim maç için dinlendirilir.

Ama öyle bitti zaten diyip bırakırlarsa, 20-30 giden farklar çok olursa birdaha euroleague i ancak tv den takip ederler.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #248 : 24 Ekim 2016, 21:08:02 »
İstediğini dinlenirsin.Gokseninin faullerine göz yumulmazsa ve fark 10 ustu olursa bizim  mac bitmeyebilir.
Gadlak kariyer gecesi yapabilir 40 ve ustu,Rudd ve diğer atletik vardı Pleiss li pota altını delik deşik edebilir.Çok acaip sonuçlara gidebilir.

Yine bize yabancı madde yağmuru olabilir.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 21:29:44 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #249 : 24 Ekim 2016, 21:40:45 »
İstediğini dinlenirsin.Gokseninin faullerine göz yumulmazsa ve fark 10 ustu olursa bizim  mac bitmeyebilir.
Gadlak kariyer gecesi yapabilir 40 ve ustu,Rudd ve diğer atletik vardı Pleiss li pota altını delik deşik edebilir.Çok acaip sonuçlara gidebilir.

Yine bize yabancı madde yağmuru olabilir.
Hele bi yabancı madde atsınlar da görsünler ebelerinin... Cska da şikayet etti o hayvanat bahçesini, bizdeki maçta da olursa 3 4 maç seyircisiz oynarlar sonra da bir daha hayatları boyunca Euroleague unuturlar.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #250 : 24 Ekim 2016, 21:50:49 »
Hele bi yabancı madde atsınlar da görsünler ebelerinin... Cska da şikayet etti o hayvanat bahçesini, bizdeki maçta da olursa 3 4 maç seyircisiz oynarlar sonra da bir daha hayatları boyunca Euroleague unuturlar.
Zaten muhtemelen son El oynuyorlar.
Landersberg,Zirbes,Rudd dağıtır o pota altını,Weems de coşar.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 21:51:28 Gönderen: hmetin »

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #251 : 24 Ekim 2016, 23:03:41 »
şu an ergin atamanın kimden olursa olsun farklı yenilgi şansı yok..maccabide de bize karşı da maksimum oynamak zorunda yoksa yönetimle işi zor...guard arıyorlar zaten ama bu saatte kimi bulurlar hangi parayla şüpheli... 

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #252 : 24 Ekim 2016, 23:19:02 »
şu an ergin atamanın kimden olursa olsun farklı yenilgi şansı yok..maccabide de bize karşı da maksimum oynamak zorunda yoksa yönetimle işi zor...guard arıyorlar zaten ama bu saatte kimi bulurlar hangi parayla şüpheli... 
Hocam buldular hangi para ile alacaklar artı bu adamlar paralarını istemeyecekler mi?Önceki senelerdeki gibi ödemeden nı gonderecekler.

Hadi geçtik Hoca 2 guard Dentmon 900,Smith o civarda bunlar tribünde cep telefonu ile oynuyor deyip yönetim hesap sormuyor mu?

En az 10 ama ustu de olabilir Maccabi alır.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #253 : 24 Ekim 2016, 23:21:20 »
İç sahada yenilmezlik serisi devam etsin.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #254 : 24 Ekim 2016, 23:27:39 »
İlk iki hafta balayı idi. Asıl yeni Euroleague formatı start alıyor. Bakalım, sezon sonuna en fit girmeyi başaracak plan ve programı kim yapacak? Doğru olan strateji nasıldır; bunları analiz etmek için bu sezon son düzlüğe kadar beklemek lazım.