"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten muhtemelen son El oynuyorlar.Landersberg,Zirbes,Rudd dağıtır o pota altını,Weems de coşar.
Goudelock EL kariyer rekorunu kırabilir. Goudelock + Weems el birliği ile 55-60 atacaklar en az. Zirbes + Rudd'da da en az 25 gelir.
Blazic'in üçlükleri sayesinde kazandı Baskonia. İlk yarıyı izlemedim fakat Real'in bu maçtaki en iyi oyuncusu Doncic olsa gerek.
Baskonia hemen hemen her sene oyuncularının tamamına yakını değişmesine rağmen hep belli bir çizgide kalıyor.Top 8 yaparlar bence gene. Cska Efes maçıda keyifliydi. Efes serbest atış çizgisinden bu kadar kötü atmasaydı belki kazanabilirlerdi ama Cska hücumda hakkaten çok etkili ya. İçeriyi delik deşik ettiler. De Colo ve Teo çok formdalar. 93 sayının 71 ine direk etki ettiler.Keşke şu ikiliden biri bizde olsa.
Bu saatten sonra bizde olmazlar. Hiçbir oyuncuya sakatlık dilemem ama bari bir tanesi bu yıl final 4'da olmasa 3 günlüğüne. Veya biri seneye NBA'e gitse. NBA koçlarının NBA dışındaki en iyi oyuncu anketinde 1. sırada Teodosiç vardı. 2 de Llull galiba. Sonra gelip illa bizimkilere sulanıyorlar orası ayrı...