"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de fikirlerimi yazayım hem bi sohbet olmuş olur. takımların kalan maçları ve olası sonuçlarReal 18-6 ile lider durumda kalan maçlarına bakalım Kazanır vs Crvena Zvezda mts Belgrade KazandıKaybeder at Panathinaikos Kaybetti Kazanır vs FC Barcelona Lassa Kaybeder at Olympiacos Piraeus Kaybeder vs Fenerbahce Istanbul Kazanır vs Anadolu Efes Istanbul 21/9 olur ...Cska kalan maçlarına bakalım 18-6 ile 2. sırada Kazanır vs Galatasaray Odeabank Istanbul KazandıKaybeder at Baskonia Vitoria Gasteiz KaybettiKazanır vs Darussafaka Dogus Istanbul Kazanır at Unics Kazan Kazanır at Panathinaikos Kazanır vs Olympiacos Piraeus 23/7 ... Olympiakos kalan maçları 17/7 Kazanır vs Darussafaka Dogus Istanbul KazandıKazanır vs Galatasaray Odeabank Istanbul Kaybetti- yılın süprizi olabilir Kaybeder at Crvena Zvezda mts Belgrade Kazanır vs Real Madrid Kaybeder at Anadolu Efes Istanbul Kaybeder at CSKA Moscow 20/10 olur diye hesap yaptım Fenerbahçe'mize bakalım 16/8 ile 4. sıradayız kazanırız vs Baskonia Vitoria Gasteiz Kaybettik amk Kazanırız at Brose Bamberg Kazandı-çok rahat maç oldu. böyle olacağı belliydi. Kazanırız vs Maccabi FOX Tel Aviv Kaybederiz at Anadolu Efes Istanbul (bunu da kazanırız da nazar olmasın diye 1 tane kayıp yazdım ) Kazanırız at Real Madrid Kazanırız vs FC Barcelona Lassa 21/9 ile REal'den ikilyi alıp 2. oluruz Panatinaikos'a bakalşım 14 10 ile5. sıradalar. zor bi fikstürleri var. Kaybeder at Zalgiris Kaunas Kaybetti Kazanır vs Real Madrid KazandıKazanır vs EA7 Emporio Armani Milan Kaybeder at Baskonia Vitoria Gasteiz Kaybeder vs CSKA Moscow Kazanır at Maccabi FOX Tel Aviv 17/13 yapar.. ( zalgrisi maçını alırsa Reall maçını kaybeder - o 2 maçtan birisini kayıp olarak görüyorum ) Kızılyıldız da Pana gibi 14 10 durumunda. Kaybeder at Real Madrid March 10 Kaybetti Kazanır at EA7 Emporio Armani Milan KazandıKazanır vs Olympiacos Piraeus Kazanır at FC Barcelona Lassa Kazanır vs Unics Kazan Kaybeder at Darussafaka Dogus Istanbul ( doğuş o maça iddiasız gelirse bu maçı da kazanabilir ) 18/12 ile Panatikakos önünde olur gibi duruyor. EFEs'e bakalım 13 11 durumunda Kazanır vs Brose Bamberg March 10 Kaybetti - bana süpriz oldu hem de fark yedi . gerizekalılarKazanır vs Maccabi FOX Tel Aviv March 16 KazandıKaybeder at Zalgiris Kaunas March 21Kazanır vs Fenerbahce Istanbul March 23Kazanır vs Olympiacos Piraeus March 30Kaybeder at Real Madrid April 0717/13 yaparlar gibi duruyor. ( Efes ve Panatiakos arasındaki 2 maçta uzatma sonucu galibiyet çıkmıştı. uzatmalarda ikili averaj Panatikakos elinde oluyor) Laboral takımına bakalım 13/11 ile 8. sıradalar Kaybeder at Fenerbahce Istanbul Kazandı Kazanır vs CSKA Moscow KazandıKazanır at Brose Bamberg Kazanır vs Panathinaikos Superfoods Athens Kazanır at Galatasaray Odeabank Istanbul (-- bu maça bi süpriz olabilir gibime geliyor. )Kazanır vs Zalgiris Kaunasyukarıdaki tablo olursa 18/12 oluyorlar. eğer 18/12 olurlarsa Kızılyıldız ile 18 12 oluyorlar. ikili averajda Laboral Kızılyıldız üzerinde bitiyor. hadi bir de DAçka'ya bakalım umarım top 8 dışında kalırlar çok isterim şahsen .. 12/12 Kaybederler at Olympiacos Piraeus Kaybetti Kazanırlar vs FC Barcelona Lassa KazandıKaybederler at CSKA Moscow Kazanırlar vs Galatasaray Odeabank Istanbul Kazanırlar at Brose Bamberg Kazanırlar vs Crvena Zvezda mts Belgrade ( eğer o maça formalite çıkarlarsa kaybedebilirler ) 16/14 olup eleniyorlar gibi görünüyor. ama süpriz yapıp deplasmandan bi Olmypiakos maçı çalarlarsa şahsen ben sevinirim şu yukarıdaki saydıklarıma göre 1 cska 23/72 Fenerbahçe 21/93 Real 21/94 Olympiakos 20/105 Laboral 18/126 Kızılyıldız 18/127 Panatiakos 17/138 Efes ... 17/13çok fantezi oldu amk .. bu arada Real bizi yenerse o zaman biz 4. sıraya düşeriz