Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 208465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3090 : 20 Mart 2017, 20:10:25 »
Baskonia, Bamberg'i çok rahat yenecek. 8)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #3091 : 20 Mart 2017, 20:28:45 »
Özellikle sloukas play-off yetişemezse baskonia bizim canımızı daha çok sıkar gibi..Geçtigimiz yıl f4 ilk maçında dixonun ağzına sıçmışlardı nefes aldırmamışlardı resmen sonuçta bahsettiğimiz oyuncu 1.78 boyunda.  Sloukas yarisahadan daha rahat getiriyor topu baskıda daha sakin kalıyor

Biz geçen yıl playoffta reali süpürürken inanılmaz seviyeye çıkmıştık harika bir seriydi cok acayip formdaydik f4 de daha bi zorlanmıştik o seviyeye çıkmak kolay degil tabi ki bu yıl fazla göremedik o seviyeyi.

Nitekim evsahibi avantajı bizde olacaksa seri zaten bizim elimizde olur obra playyoff serilerini harika geçiriyor zaten hem bizde hem kariyeri boyunca böyleydi koçun :D velhasıl kelam  evsahibi avantajı bizim olsun mutlaka. Baskonia ya bu yıl 2 maçtada yenildik evimizde yenildik üstelik bizi yenebileceklerine inanıyorlardır mutlaka maç çalmaya çalışırlar. Geçen yıl F4 rövanşı görme ihtimalleri var playoff serisini, ilk maçımızı bu yıl hatırlamak dahi istemiyorum.. Pana yi ise çok rahat geçtik evimizde,  bence bu iki seçenek arasında evsahibiysek her türlü turu geçmeye adayiz olası bir pana serisi ise daha az sürpriz yaşanabilecek bir seri olur.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3092 : 20 Mart 2017, 21:12:15 »
Geçen sene en önemli iki oyuncusundan birisi olmadan Real'i süpürmüş takım taraftarı için fazla mı çekimseriz acaba? Koçun her daim vardır bir planı. Larkin'den, Babua'dan korkacaksak Adams'ın, James'in karşısına nasıl çıktık? Geçen sene çok daha iyiydi Baskonia kadrosu ama farketmedi. Ben rahatım, rakibi bekliyorum şahsen.

4 biz olaccaksak baskonia ya zorlansakta geçeriz diye düşünüyorum ama ev sahibi avantajı onlarda olursa sıkıntı olur diyorum

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #3093 : 20 Mart 2017, 21:49:58 »
Pana deplasmanda zorlanıyoruz içerde rahatız.
Baskonia deplasmanda zorlanıyoruz, iç sahada zorlanıyoruz geçen sezon tarafsız sahada zorlandık.
Kızılyıldız içerde dışarda rahatız.

Geçmiş müsabakalara bakarak Kızılyıldız en güzeli olur.
Analiz yapacak kadar basketbol bilgim yok bu arada.
aziz İSTİFA!!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3094 : 20 Mart 2017, 22:18:11 »
Baskonia, Bamberg'i çok rahat yenecek. 8)

Oooo alırım bi dal :)

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3095 : 20 Mart 2017, 22:47:13 »
Madrid in bu ara fena freni patladı..gelen geçen çakıyor..
Oly nin durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Galatasaray'a yenilerek bence ciddi bir kriz yaşama ihtimalleri var. Son 4 haftada Kızılyıldız (deplasman) Efes real ve cska ile oynayacaklar. ne dersiniz? Olynin üstünde bitiremez miyiz?
« Son Düzenleme: 21 Mart 2017, 00:12:43 Gönderen: Cem Ağrak »
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3096 : 20 Mart 2017, 23:25:11 »
Bu haftaki maçları alırsak oly nin üstünde bitirme şansımız doğabilir bence ama takımın ne yapacağını kestiremiyorum bogdansız

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3097 : 21 Mart 2017, 00:29:27 »
Her sezon faynıl foro öncesi bir hikayemiz oldu.
İlk f4'da kimse şas vermezken bir önceki senenin şampiyonunu devirmemiz.
İkinci sene yine son şampiyon real madrid'i üstelik bizi döve döve yarı finalde yenmesi akabinde tarumar etmemiz.
Bu sene biri vasat diğeri hasılat rekoru kıracak epik olarak nitelendirilebilecek iki hikaye mevcut(kızılyıldız'ın gelmesini istemediğimden konuya dahil etmiyorum).
Birincisi ve vasat olanı iki maçtır kazanamadığımız ve bize aşırı ters gelen Baskonia'yı yenip Sinan Erdem bileti almak diğeri ise bir türlü kazanamadığımız oaka'dan galibiyetle çıkıp f4 yapmak.
Üstelik ikinci şıkta Zoc & Pao gibi apayrı bir hikaye de mevcut.
Ben her halükarda ikincisini tercih ediyorum.
...

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3098 : 21 Mart 2017, 09:22:00 »
Baskonia olmasın, boyna bunu söylüyorum ama herifler Real'den bile çok ürkütüyor beni.
Çok ters takım.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3099 : 21 Mart 2017, 09:24:41 »
Normal sezonun bitmesine 4 maç kaldı ama hala sıralama her olasılığa açık. bugün zalgiris efesi yenerse mesela efesin play off dışı kalma ihtimali çok fazla, eğer oly kızılyıldız deplasmanında yenilirse, ilk dörtten çıkmasa bile bizim altımızda kalma ihtimali hiç te az değil. Real mesela mevcut form durumuyla bu haftadan sonra sırayla oly(d) biz ve efesle oynayacak. yani biz dördüncülüğe tutunma endişesi taşıyoruz ama rakiplerimize nazaran en kolay fikstürlerden biri bizimkisi.

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #3100 : 21 Mart 2017, 09:27:13 »
Herkes pana istiyor ben de dahil ama 4/5 baskonia ve biz olacagiz belli ki. Umarim ev sahibi oluruz.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3101 : 21 Mart 2017, 09:27:45 »
Gönül ister ki Kızılyıldız çıksın ama bu sene EL'yi kazanmayı hedefliyoruz, kimin çıkacağı fark etmemeli. BAM BAM BAM! vurup geçmeliyiz!

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #3102 : 21 Mart 2017, 09:29:53 »
Kazasız belasız, temiz bir maç olsun, bir de Bennett çift el smaç bassın başka bir beklentim yok.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #3103 : 21 Mart 2017, 09:35:37 »
Herkes pana istiyor ben de dahil ama 4/5 baskonia ve biz olacagiz belli ki. Umarim ev sahibi oluruz.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ben şahsen pana ile eşleşirsek şikayet etmem, hatta baskonia olursa da çok dert değil. çünkü iç saha avantajını kaybedeceğimizi hiç düşünmüyorum, belki biraz iddialı olacak ama normal sezonu da oly nin üzerinde bitireceğimizi düşünüyorum. ozaman muhtemel rakipler kızılyıldız ve pana olur gibi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3104 : 21 Mart 2017, 10:29:27 »
OHAYON - MEKEL
SEELEY - LANDESBERG
SMITH - PNINI
RUDD - SIMPSON - ALEXANDER - SEGEV
IVERSON - LEVI

iverson haric adam akıllı baska 5 numaraları yok..rudd-simpson-alexander-segev falan hep. 2.03 cıvarında power forward'ler...
ana rotasyonları 9 kisi...alexander-segev ve levi pek oynamıyor...

yani pota altında ciddi ustunluk kurabilecegimiz mac 5 numarada ama 4 numarada oyuncuları cok hareketli, hatta d.smith de 4 numara da oynuyor... bolca kalinic izleyebiliriz bu macta 4 numarada..ama mac bası umarım bennett maca hızlı girer de onu izleriz bol bol...

udoh-vesely ikilisi biraz iverson'i yıpratıp erken faul problemine sokarsa pota altından cok ekmek cıkartırız macın devamında...adam yok cunku karsısında durabilecek baska udoh ve vesely'nin..