Melih güzellemesi yapmaya gerek yok. 2-3 hafta öncesine kadar Melih'in ligde de Avrupa'da da üçlük yüzdesi 25% falandı.
Ben istikrarlı oyuncular istiyorum artık. Bogdan, Udoh. Başka var mı istikrarlı, iyisiyle kötüsüyle her maç şunları verir dediğimiz adam? Sayalım:
Dixon inanılmaz saygı duyuyorum, şu an zaten tek başına savaşıyor ama yaşının da etkisiyle maçtan maça performansı değişken. Her türlü bizimle olacak Türk olduğu için.
Vesely bu yıl papatya falı ki genelde kötü. Aldığı parayı hak etmek bir yana, 1 milyon euro alsa bile sorgulanacak hale geldi.
Sloukas aynı şekilde, aynı periyot içinde bile muhteşemden felakete değişkenlik gösteriyor.
Kalinic, sezon başı harikaydı şimdi hiçbir şeyi yapamaz halde.
Datome, sezon başı tanınmaz haldeydi şu an iyi durumda ama maça göre o da değişken.
Antic, ne alacağımız nispeten belli olsa da savunma defoları yüzünden artık maç başına bir kaç dakika sahada kalabilecek halde.
Melih, 2-3 hafta öncesine kadar tek yaptığı işte felaketti şu an Curry gibi atıyor.
Ahmet sezon başında yeni gelmesinin de etkisiyle sıkıntılıydı ama şu an ne alacağımızı en net bildiğimiz adamlardan biri. İstikrarlı.
Bennett, yol yordam bilmiyor ama sahadayken ışık veriyor. Sahada pek kalmıyor/kalamıyor.
Barış, Berk, Egehan zaten saymıyorum. İkisi hiç süre almıyor halde, Berk de Nunnally kadar bile oyun kurucu pozisyonunda süre alamayacak halde.
Eee? Bir takımda sezonun başından sonuna aynı topu oynayan 2.5-3 adam olursa o takımın koçunun da taraftarının da vay haline, ki şu an o durumu yaşıyoruz. Seneye takımda bütçe olursa fazlaca hareket olacaktır.