Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 208249 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3225 : 22 Mart 2017, 15:24:58 »
istedigimiz mesajlari yazamayacaksak kapatin forumu

elestiri bu kardesim hakaret etmedigimiz sürece herkes elestirebilir
icerde tek bir rahat macimiz yok bunu yaziyoruz diye biz topa tutuluyoruz

playoff a avantajli gidecekken sen bu avantaji kaybetmek icin her seyi yaparsan elestirilirsin

ne istediniz de yazamadınız..
am sik götden tutun da yarak bile yazıyorsunuz ( biz de yazıyoruz ) kimkse kimseye karışmıyor
böyle dayılanma yok
rahatız maç sırasında edilen küfür ve tepkilere anlık olarak karışmıyoruz da burası forum
öyle insanlar geliş mastürbasyon yapmasın
adabını bilsin
bokunu da çıkartmasın
dünyanın en rahat forumunda yazı yazıyorsunuz bunun da kıymetini bilin
forumu kapatırız kapatmayız bunun kararını da biz veririz.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3226 : 22 Mart 2017, 15:25:20 »
kalinic defolup gitmeli sene sonu tutan haindir

Ben bu mesajı görmemiştim. Hain filan ne demek yahu? Obradovic kalmasını isterse hain mi olacak? Bu düşünce ileri sürmek değil, düpedüz hakaret. Hem de Fenerbahçe'nin başına gelen en güzel şeye hakaret.

Siz biraz dinlenin derim. Yeniden uğramak isterseniz forum bir ay kadar sonra size yeniden açılacak. Uğramak istemez iseniz de canınız sağ olsun.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 16:03:10 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3227 : 22 Mart 2017, 15:28:40 »
Hakan abi;saha dezavantajımız olursa TOP8'de,2011 yılındaki gibi benzer bir senaryo bekliyorum,senin görüşlerin nedir?Saygılarımla.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 15:30:10 Gönderen: nemanja bjelica »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3228 : 22 Mart 2017, 15:34:37 »
Bir tarafımıza girdi güzel bir şekilde uğraşıyorlar zaten saha avantajını vermek için başarsınlar da rahatlasınlar koçundan oyuncusuna (kalinic defolup gitmeli sene sonu tutan haindir)

Hakan abi Atahan'ı ben twitterdan tanıyorum ..
sen de müsade edersen silelim üyeliğini
21 yaşında bi forumda böyle yarak kürek şeyler yazacaksa gitsin nerede istiyorsa yazsın
dinlenme ile geçmez böyle durumlar.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3229 : 22 Mart 2017, 15:37:19 »
Hakan abi;saha dezavantajımız olursa TOP8'de,2011 yılındaki gibi benzer bir senaryo bekliyorum,senin görüşlerin nedir?Saygılarımla.

Vesely iki sezon önceki Maccabi serisindeki caydırıcılığını geri kazanmaz ve Udoh savunmada yalnız kalmaya devam eder ise...

Bogdanovic ise sağlıklı ve formda olmaz ise...

Hiç kimseye karşı favori değiliz.

Vesely'de bal yapmaz arı gibi çabalayıp çırpınmasına rağmen bu verimsizliğini üstünden atar ve Udoh'a eşlik etmeye başlar ise...

Bogdanovic ise topun esas sahibi olduğunu gösterecek oyun içi liderliğine soyunacak kadar sağlıklı ve fit olursa...

Herkese karşı favoriyiz.

Çünkü, bazı pozisyonların işlemesi, yani bazı dişlilerin dönmesi diğer dişlileri de harekete geçirir. Vesely ile Udoh ikilisinin birlikte yırtıcı ve verimli olduğu bir beşte, Nunnaly'de, Dixon'da, Datome'de performans arttırır. Hele topa yön verme işini Bogdan üstlendiyse...
« Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 15:39:09 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3230 : 22 Mart 2017, 15:38:27 »
Hakan abi Atahan'ı ben twitterdan tanıyorum ..
sen de müsade edersen silelim üyeliğini
21 yaşında bi forumda böyle yarak kürek şeyler yazacaksa gitsin nerede istiyorsa yazsın
dinlenme ile geçmez böyle durumlar.

Bir aylık engelledim, biraz sakinleşir ve dönüşünde daha sağduyulu yazar belki diye ama sen bilirsin kardeşim. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3231 : 22 Mart 2017, 15:39:47 »
Bir aylık engelledim, biraz sakinleşir ve dönüşünde daha sağduyulu yazar belki diye ama sen bilirsin kardeşim. :)
Abi sen nasıl uygun gördüysen bana uyar

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3232 : 22 Mart 2017, 15:44:24 »
Vesely iki sezon önceki Maccabi serisindeki caydırıcılığını geri kazanmaz ve Udoh savunmada yalnız kalmaya devam eder ise...

Bogdanovic ise sağlıklı ve formda olmaz ise...

Hiç kimseye karşı favori değiliz.

Vesely'de bal yapmaz arı gibi çabalayıp çırpınmasına rağmen bu verimsizliğini üstünden atar ve Udoh'a eşlik etmeye başlar ise...

Bogdanovic ise topun esas sahibi olduğunu gösterecek oyun içi liderliğine soyunacak kadar sağlıklı ve fit olursa...

Herkese karşı favoriyiz.

Çünkü, bazı pozisyonların işlemesi, yani bazı dişlilerin dönmesi diğer dişlileri de harekete geçirir. Vesely ile Udoh ikilisinin birlikte yırtıcı ve verimli olduğu bir beşte, Nunnaly'de, Dixon'da, Datome'de performans arttırır. Hele topa yön verme işini Bogdan üstlendiyse...
Abi Kostas-Bogdan sağlıklı dönerse saha dezavatajına rağmen biz seriyi alan taraf oluruz.Kostas-Bogdan aynı anda parkede olursa Vesely'i hücumda en iyi besleyen oyuncularımız Kostas ve Bogdan,bu durumda Vesely'nin verimi hücumda artacağı için zaten savunmada da istekli olacaktır diye düşünüyorum.Vesely'nin en etkili olduğu maçlar Kostas'ın olduğu maçlar,Kostas ile oynadığı ikili oyunları durduracak takım göremiyorum.Kostas-Bogdan aynı anda parkede olursa çok eleştirilen Kalinic-Vesey-Udoh üçlüsü bile aynı anda parkede olabilir.Obradovic çoktan maçları kafasında oyanamaya başlamıştır.Geçen seneki Madrid serisinde Kalinic'in 5 numara oynayacağı bir kişinin bile aklına gelmemiştir.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3233 : 22 Mart 2017, 15:46:54 »
3 hafta önce baskonia yı yensek 4. lük bitmişti. Şimdi ise baskonia tekrar havaya girdi. 3/3 de yaparlar.

bir şekilde  üçlü averaja kalıp yırtar mıyız diye düşünüyorum ama baskonia ya 2 maç yenilince o ihtimalde çok zor.

Bogdanı riske etmemek lazım. Efesi yensek bile madrid var. 4 lük kasmaya değmez artık. 7. olma durumu da var gerçi.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3234 : 22 Mart 2017, 15:47:37 »
İlveten: Vesely'nin verimliliğinden kastım da, pick@roll hücumlarımızda bitirdikleri, tamamladığı alley-oop'lar değil. Savunmada doğru ve zamanında pozisyon almak, kararlı durmak, kararlı durmak, ne yapacağını ve nerede duracağını bilerek kararlı durmak, yine kararlı durmak...

Anlamsızca sağa sola koşturup, rakip yanından geçerken seyretmek ve zıplamadı demesinler hesabı şöyle bir blok için sıçrar görünmek ve bir an evvel hücuma koşmak için acele etmek değil... Kısacası, eski Vesely lazım.

Kostas konusunda yorum yapmayacağım. Anlayın işte.
Neyse, iyi diyelim, iyi olsun. :)
« Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 15:48:00 Gönderen: Hakan Yaman »

Canarino

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3235 : 22 Mart 2017, 16:02:51 »
Hakan abi, bu Cem Ağrak da bakıyorum, Twitter'da sürekli zeker falan zikrediyor. Normalde terbiyesi İstanbul'a yeter ama bi' şeyler oluyor.

Kendisini de uzaklaştırın lütfen.

"Ataşehir'den uzaklaşsın, Balmumcu'ya gelsin" diyeceğim ama herif utanmıyor... Neyse, şahsî durumları forum ortamına sokmayayım, başka yerde sokarım :)))

Baktım forum, ceza muhabbetleri geçiyor, iki uğrayayım dedim.

Saygı, sevgi :)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3236 : 22 Mart 2017, 16:05:27 »
Hakan abi, bu Cem Ağrak da bakıyorum, Twitter'da sürekli zeker falan zikrediyor. Normalde terbiyesi İstanbul'a yeter ama bi' şeyler oluyor.

Kendisini de uzaklaştırın lütfen.

"Ataşehir'den uzaklaşsın, Balmumcu'ya gelsin" diyeceğim ama herif utanmıyor... Neyse, şahsî durumları forum ortamına sokmayayım, başka yerde sokarım :)))

Baktım forum, ceza muhabbetleri geçiyor, iki uğrayayım dedim.

Saygı, sevgi :)

Cem'i uzaklaştırmak yetmez. Onun cezasını -ele geçirebilirsek- bir kebapçı dükkanında keseriz ama hep bir bahanesi oluyor. :)

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #3237 : 22 Mart 2017, 16:07:09 »
İlveten: Vesely'nin verimliliğinden kastım da, pick@roll hücumlarımızda bitirdikleri, tamamladığı alley-oop'lar değil. Savunmada doğru ve zamanında pozisyon almak, kararlı durmak, kararlı durmak, ne yapacağını ve nerede duracağını bilerek kararlı durmak, yine kararlı durmak...

Anlamsızca sağa sola koşturup, rakip yanından geçerken seyretmek ve zıplamadı demesinler hesabı şöyle bir blok için sıçrar görünmek ve bir an evvel hücuma koşmak için acele etmek değil... Kısacası, eski Vesely lazım.

Kostas konusunda yorum yapmayacağım. Anlayın işte.
Neyse, iyi diyelim, iyi olsun. :)

Dediklerine aynen katılıyorum hakan abi bazı maçlarda çok kötü savunma yapıyoruz bazı maçlarda ise rakibi boğuyoruz resmen çember göstermiyoruz.

Bunu yapabilmemiz vesely bağlı çünkü Udoh da bir insan evladı ve her maç iki kişilik oynayamaz vesely bize hücumdan daha çok savunma da lazım artık ya.   savunma kurgusunu üstüne kurduğumuz 2 adamdan biri sürekli istikrarsız bir performans sergiliyor ve takımı da etkiliyor.

Canarino

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3238 : 22 Mart 2017, 16:09:07 »
Cem'i uzaklaştırmak yetmez. Onun cezasını -ele geçirebilirsek- bir kebapçı dükkanında keseriz ama hep bir bahanesi oluyor. :)
Büyüklerimiz, her zamanki gibi, doğrusunu biliyor :)

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3239 : 22 Mart 2017, 16:54:40 »
Obra dünkü maç sonu açıklamalarında hiç sert değildi..biraz garip değil mi? Belki de ev sahibi avantajımızı yitirdiğimiz ilk bakışta zayıf bir rakibe karşı evinde maç kaybettik ama açıklamalar normal bi yenilgi sonrası yapılan açıklama gibiydi..vardır hocanın bir bildiği:)