Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 204707 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Can Can Türkcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3960 : 26 Nisan 2017, 00:51:09 »
Hakikaten acayip bir takımız, seriden önce ne haldeydik şimdiyse şampiyonluğun bir numaralı favorisiyiz. Ama ben biraz temkinli bakıyorum, F4 çok zorlu olacak ve takımda aksayan birçok parçamız var, örneğin Sloukas felaket durumda, Datome 3 maçta da neredeyse yoktu, Dixon' da keza iyi değildi. Bunlar da en kısa zamanda toparlanır inşallah özellikle Sloukas bizim için çok kilit oyuncu.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3961 : 26 Nisan 2017, 02:02:05 »
Yalnız bu seride bogdan udoh bobby kalina en ön plana çıkan oyuncularımızda olsa vesely de çok çok iyi bi play off serisi oynadı. Sezon içindeki saç baş yolduran savunma hataları , vurdumduymaz tavırları, saçmasapan faulleri, kötü seçilen hucum tercihleri, sinirli halleri vs hiç biri yoktu. Belki çift hanelerde sayılar ribaundlar elde etmedi ama seri boyunca çok sakin çok kararlı canla başla mucadele eden bi vesely vardı parkede. Kalinic ise resmen 2sezondur bu anlar için yaşıyo tüm sezon hakkında söylenenleri  bi çırpıda siliveriyo. Datome her zaman uyutur uyutur bi bakmışız çift hanelere çıkmış tıp ki bugun ki gibi, sadece savunmada daha konsantre olması şart ki istediğinde ne kadar akıllıca savunma yapabildiğini gösteriyo. Pero baba zaten bu anlar için olan biri, 5dk da olsa final4 da gerekli katkıyı verecektir. Şuan bence tek zayıf halkamız sloukas ve onun form durumu. İnşallah bu 25günlük süreç ona iyi gelecektir. İstatistiksel olarak final4 oynamayı en iyi bilen en tecrubeli oyuncumuz kostas sonuçta, ona çok ama çok ihtiyacımız var

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 02:05:23 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #3962 : 26 Nisan 2017, 04:54:28 »
Arkadaşlar, güzel sözleriniz karşısında açıkcası mahçup oldum.  Forumu uzun zamandır özlemiştik; sağolsun takım üzerimizdeki ölü toprağını özlenen performansı ile atmış oldu.

Arkadaşlar daha düne kadar bu foruma üye olan son kişi olarak takdir edersiniz ki kimseyi tanımamakla beraber tanıyor olsam da inandiklarımı söylemekten elbette geri durmayacağım aşikârdır.

Londra-Türkçe mevzusunda elbette ironi yaptığımı belirtmeye gerek yok. Orada anlatmak istediğim, Besim'in benim ne demek istediğimi 2-3 iletide anlamamış olmasından kaynaklı bir ironik yaklaşımdı ki sanıyorum en sonunda derdimi kendisine de anlatabildim diye düşünüyorum.

Ben ''Daçka'nın bize gelmesi daha tehlikeli olabilir ve onlara kaybedersek daha üzücü olabilir.'' dedim. Bu benim şahsi düşüncem olmakla beraber bir başkasına da uymayabilir elbette. Her düşünceye saygı duyacağımı belirtmiştim de daha önceden.

Sıkıntı esasen Besim'in yaklaşımından başladı.

''bu söylediklerinin altı dolu değil''

''Bunlar çürütülebilecek spekülatif iddialar''

Bunlarla geldi Besim bana. Yahu Besim, ben tüm dünyaya yeni bir hipotez mi sunuyorum ki çürütmekten bahsediyorsun?  Çıkar dersin ki ''Erdalcım ben senin gibi düşünmüyorum bence Daçka gelsin, gelmesini isteme nedenlerimde şu şu şu'' ben de belki derim ''evet Besim haklısın, söylediklerin daha mantıklı''

Tekrardan kimseyi tanımadığımı hatırlataraktan diyorum ki Besim'in bu yaklaşımı hoşuma gitmedi. Şu ana kadarki Besim'in idrak edip yorumlama konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadığı imajı da gözümde değişmiş değil. Kendisine karşı şu an bir önyargım evet var ve yanıldığımı zaman içerisinde görürsem elbette çıkar derim ''Besim yanılttın beni'' diye.

Çünkü hissettirdiği ''dur şu üyenin yazdıklarını çürüteyim de egomu şişireyim'' şeklinde oldu. Yahu çürütmek nedir ;D hala gülüyorum bak şu yaklaşıma. Sanırsın dialektik materyalizm üzerine bir yazı yazmışım da karşı savlarla geliyor bana ;D

Besimcim bak. Sana 'Besimcim'  diyorum ben severim samimi yaklaşmayı, altında da başka bir anlam aranmasın lütfen. Hâlâ tatminkâr cevap alamadığından bahsediyorsun, bunu özel mesajla da çözemeyiz. Türkiyeye geldiğinde İstanbulda ya da İzmirde seni misafir ederim ya da Londraya geldiğimde sen beni misafir edersin gül cemâline karşı anlatırım, tanışmış da oluruz. şaka yapmıyorum Besim, taktım sana peşindeyim ;D

Kötü bir şey dediğim düşünülmesin, samimi bir niyetle söyledim bunu sana.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3963 : 26 Nisan 2017, 09:04:16 »
Baskonia resmen doğrandı dün akşam.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3964 : 26 Nisan 2017, 09:23:15 »
calathes ve bourosis cok az sure aldilar,hadi calathes embesil de bourosisdemi kocuyla kavga etti acaba.
bence kavga yoktur
Pasqual çok savunma öncelikli çıktı maça , hücumdan ziyade savunmayı düşündü , o yüzden hep hareketli uzunları ile bizim P&R oyunlarımızı savunmak istedi. Bourosis ayısı savunma zaaffiyeti yaratır diye çok süre vermedi
benim düşüncelerim bunlar :)
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 10:42:03 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3965 : 26 Nisan 2017, 09:32:01 »
Eğer biz Laz görürseniz bi iki adım geri çekilin hele de eğitimli ise direk kaçın o zaten sizi bulur 😂
ben de Artvin'liyim lan :)
ama Besim saf laz .. bak cidden bi gün bi konuşma yapıp foruma göndersin de hep beraber şaşıralım :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3966 : 26 Nisan 2017, 09:33:34 »
Arkadaşlar daha düne kadar bu foruma üye olan son kişi olarak takdir edersiniz ki kimseyi tanımamakla beraber tanıyor olsam da inandiklarımı söylemekten elbette geri durmayacağım aşikârdır.

Londra-Türkçe mevzusunda elbette ironi yaptığımı belirtmeye gerek yok. Orada anlatmak istediğim, Besim'in benim ne demek istediğimi 2-3 iletide anlamamış olmasından kaynaklı bir ironik yaklaşımdı ki sanıyorum en sonunda derdimi kendisine de anlatabildim diye düşünüyorum.

Ben ''Daçka'nın bize gelmesi daha tehlikeli olabilir ve onlara kaybedersek daha üzücü olabilir.'' dedim. Bu benim şahsi düşüncem olmakla beraber bir başkasına da uymayabilir elbette. Her düşünceye saygı duyacağımı belirtmiştim de daha önceden.

Sıkıntı esasen Besim'in yaklaşımından başladı.

''bu söylediklerinin altı dolu değil''

''Bunlar çürütülebilecek spekülatif iddialar''

Bunlarla geldi Besim bana. Yahu Besim, ben tüm dünyaya yeni bir hipotez mi sunuyorum ki çürütmekten bahsediyorsun?  Çıkar dersin ki ''Erdalcım ben senin gibi düşünmüyorum bence Daçka gelsin, gelmesini isteme nedenlerimde şu şu şu'' ben de belki derim ''evet Besim haklısın, söylediklerin daha mantıklı''

Tekrardan kimseyi tanımadığımı hatırlataraktan diyorum ki Besim'in bu yaklaşımı hoşuma gitmedi. Şu ana kadarki Besim'in idrak edip yorumlama konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadığı imajı da gözümde değişmiş değil. Kendisine karşı şu an bir önyargım evet var ve yanıldığımı zaman içerisinde görürsem elbette çıkar derim ''Besim yanılttın beni'' diye.

Çünkü hissettirdiği ''dur şu üyenin yazdıklarını çürüteyim de egomu şişireyim'' şeklinde oldu. Yahu çürütmek nedir ;D hala gülüyorum bak şu yaklaşıma. Sanırsın dialektik materyalizm üzerine bir yazı yazmışım da karşı savlarla geliyor bana ;D

Besimcim bak. Sana 'Besimcim'  diyorum ben severim samimi yaklaşmayı, altında da başka bir anlam aranmasın lütfen. Hâlâ tatminkâr cevap alamadığından bahsediyorsun, bunu özel mesajla da çözemeyiz. Türkiyeye geldiğinde İstanbulda ya da İzmirde seni misafir ederim ya da Londraya geldiğimde sen beni misafir edersin gül cemâline karşı anlatırım, tanışmış da oluruz. şaka yapmıyorum Besim, taktım sana peşindeyim ;D

Kötü bir şey dediğim düşünülmesin, samimi bir niyetle söyledim bunu sana.

Kendisi bi hukukçu
ve tabi ki buradaki yaptığı tartışmalarda da bu mesleki hastalığı onun yakasını bırakmıyor.. bunun etkisi olabilir

bu arada Besim senin de götün çok kalkmasın 2 tane iltifat ettik ama al aşağı etmesini de biliriz :) ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3967 : 26 Nisan 2017, 09:47:56 »
son 4 5 dakika çok acayip doğradı hakemler.
Son pozisyona faul verilmemesinin bi mantıklı izahı yok . çok net faul vardı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3968 : 26 Nisan 2017, 10:15:39 »
hadi artık son 2 mac...gecmis olsun...

3 husus var gelismemiz gereken su 3 hususu eger gelistirirsek tutulmaz bir takım oluruz f4 de..

1-hucum reblerinde biraz daha agresif olmak...(donem donem yapabiliyoruz)
2-top calmalarda (pas aralarında) biraz daha agresif olmak (donem donem bobby cok iyi yapıyor...sanki bir kisi daha lazım bu is icin)
3-ft yuzdemizi %73-75 seviyesinden %80-82 ye cekmek en azından f4 de....

top kaybı mevzusu var ama cok nadır belli bir seviyenin ustune cıkıyor...macına göre oluyor...ama dunku gibi olursa f4'De problem olur...onu 10-12 seviyesinde tutmak lazım en kotu...

ama su savunma performansımızla yarı finalde real ve finalde cska babayı 90 sayıları bulur...hepsi 70-75 civarında takılır...

cska ve real'ın savunmalar les halde ozellikle bize gore...ozellikle cska...

pana'dan 3 macta 58-75-61 yedik; 64.67 sayı...hele son mac 55 de kalabilirlerdi gene...dahada asagı inerdi bu oran 2 sayı falan...

cska 3 macta 90-82-88 yedi...son 2 macı hakemlerle kazandılar nerdeyse...86.67 ortalama...bizden ortalama 22 sayı fazla yediler son 3 macta...

biz 76.67 atımısız son 3 macta...cska 90.67 atmıs....14 sayı fazla...

evet cska bizden cok atıyor ama cok da yiyor..sıkı savunma karsında bu kadar atabilirler mi buyuk muamma..ozellikle istanbul'da deplasmanda...

su 3 hususu cok degil bir tık gelistirirsek bence cok ama cok fazla derecede sansımız yukselecek...
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 10:21:30 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı cembut

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3969 : 26 Nisan 2017, 10:47:51 »
Rakibin zaaflarının üzerine giderek cok net bir seri kazandık, calathes ve bourisis üzerinde net üstünlük kurduk. Ekpe bourisisi bitirdi. Pota altında singleton hariç cok net savunma hataları yapan oyuncuları var, gist, gabriel bu sistemlere alışması zor oyuncular.. Hakarete varan eleştiri alan kalinic serinin çok önemli parçası oldu, şu adama savunması kötü demek nasıl bir kendini kaybetmedir aklım almıyor.. Vesely de çok üst seviye bir seri geçirdi..

Önümüzdeki sene singleton'u takımda görmek isterim açıkçası, 4 numarada tam ilaç olur bize..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3970 : 26 Nisan 2017, 10:50:05 »
2012-2013 sezonunda Top16'da grup sonuncusu olmamak maçından şampiyonluk hedefine koşan Fenerbahçe'ye,her şeyi yeterince özetliyor zannedersem.

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3971 : 26 Nisan 2017, 11:05:50 »
hepiniz güzel insanlarsınız vesselam boşverin herşeyi de nasıl koyduk ama panaya

Çevrimdışı colossus35

• Üye
« Yanıtla #3972 : 26 Nisan 2017, 11:06:54 »
Yaa afedersiniz ama ben ne kadar Sloven hakem varsa taa a.koyayım. Kıç kadar ülkeden bu kadar puşt nasıl çıkıyor.
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

;D

Çevrimdışı colossus35

• Üye
« Yanıtla #3973 : 26 Nisan 2017, 11:10:58 »
ne zaman Sia'nın 'the greatest' parçasını dinlesem aklıma obra reis ve bizim takım geliyor.

hayatımı idame ettirebilecek kadar teknolojiye hakimim bu nedenle benden hayır gelmez ama bu işten anlayan biri şu parçaya bizim takımın ve obra reisin görüntüleri ile bir klip yapsa süper olurdu...
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 11:11:29 Gönderen: colossus35 »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3974 : 26 Nisan 2017, 11:48:08 »
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim)) Fenerbahçe'mde başarı artık kanıksanmış buna sevindim açıkçası, üç yıl üstüste play-off'da rakibimizi süpürerek f4 yapıyor takım ve bu gerek ulusal bazda gerekse de biz Fenerbahçe camiasında hakettiği saygı ve övgüyü alamıyor, buna da üzülüyorum. Elimden geldiği kadar tüm euroleague maçlarını takip ediyorum ve bence bu ligde doğru psikolojiyle sahaya çıktığımızda her takıma karşı favoriyiz. F4 maçlarının rakip kim olursa olsun deplasmandaki pana maçlarından daha zor olacağını düşünmüyorum. Gönül ister ki cska ile finalde oynayalım)) herşey için başta obradoviç olmak üzere tüm takıma teşekkür ederim. Ben şahsen euroluge adına sezonu f4 yaptığımız için bundan sonraki iki maçın sonucu ne olursa olsun başarılı geçirdiğimizi düşüneceğim, ha tabiki şampiyonluk olursa mükemmel olur!!( o kısmı hayal edemiyorum henüz, hiç tatmadık ki amk)
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.