Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 204490 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3975 : 26 Nisan 2017, 11:48:15 »
amk bileterinin fiyatlara bak...

400 lu yerler 2000 500 euro
300 lu yerler 2500 600 euro

yok artık diyorum..
yahu gecen sene bu vakıt 300 euro ya aldık bilet..

amk gene orta sahadan basket atmak lazım...:)
gecen sene bilet aldıktan sonra kazandıgım iki bileti bu sene icin isteseydım barı.. :)
yada bizim su f4 imzalı formayı bir okutsak mı? :)

isin hem iyi hem kotu tarafı bizim ufaklık maca deli gibi gelmek istiyor....:) tam sakal-bıyık oldu is..
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 11:50:18 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3976 : 26 Nisan 2017, 11:55:32 »
Dünkü maçla birlikte ciddi anlamda avrupada bir basketbol ekolü olduk bence. Eskiden avrupanın elit takımı diye adlandırdığımız takımlardan es kaza bir galibiyet alsak sevinirdik ki genelde fark yerdik. Artık bu elit takım dediğimiz takımların en üst düzeylerinden birisiyiz.  Dün iyi mi oynadık. Bence çıkabileceğimiz en üst seviyede değildik. Yalnız hücumda tıkansak da savunma gayreti ile bunu telafi edebiliyoruz. Üçüncü çeyrekte bir ara 5 dk sayı atamadık ama sayı da yemedik. Bu da oyunumuzun ne kadar olgunlaştığını gösteriyor. Tek dikkatimi çeken top kayıpları idi. Onu F4'te azaltmalıyız. Üst üste 3.kez F4 ile daha önce yapılmayanı yapmış olduk. Şimdi sıra Türk spor tarihinin en büyük başarısında. Sıra kupada.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #3977 : 26 Nisan 2017, 12:00:27 »
Hakikaten benim gibi elinde f4 bileti olmayan garibanlara makul fiyatlara bu biletlerden temin edecek bir arkadaş yok mu? Yani eğer böyle birşey olursa o bileti bulan adama çok dua ederim, vallaha ederim yahu kolpa değil bak!!! Bu arada tam playoff makinesi olduk değil mi, kim çıkarsa çıksın süpürüp geçiyoruz!!hiç şakası yok bu takımın. Biz rakiplerle ilgili konuşuyoruz ama rakipler de İstanbul'daki f4 te bizimle ilgili konuşuyor. Mesela cska her türlü tırsıyordur
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3978 : 26 Nisan 2017, 12:09:03 »
Arkadaşlar daha düne kadar bu foruma üye olan son kişi olarak takdir edersiniz ki kimseyi tanımamakla beraber tanıyor olsam da inandiklarımı söylemekten elbette geri durmayacağım aşikârdır.

Londra-Türkçe mevzusunda elbette ironi yaptığımı belirtmeye gerek yok. Orada anlatmak istediğim, Besim'in benim ne demek istediğimi 2-3 iletide anlamamış olmasından kaynaklı bir ironik yaklaşımdı ki sanıyorum en sonunda derdimi kendisine de anlatabildim diye düşünüyorum.

Ben ''Daçka'nın bize gelmesi daha tehlikeli olabilir ve onlara kaybedersek daha üzücü olabilir.'' dedim. Bu benim şahsi düşüncem olmakla beraber bir başkasına da uymayabilir elbette. Her düşünceye saygı duyacağımı belirtmiştim de daha önceden.

Sıkıntı esasen Besim'in yaklaşımından başladı.

''bu söylediklerinin altı dolu değil''

''Bunlar çürütülebilecek spekülatif iddialar''

Bunlarla geldi Besim bana. Yahu Besim, ben tüm dünyaya yeni bir hipotez mi sunuyorum ki çürütmekten bahsediyorsun?  Çıkar dersin ki ''Erdalcım ben senin gibi düşünmüyorum bence Daçka gelsin, gelmesini isteme nedenlerimde şu şu şu'' ben de belki derim ''evet Besim haklısın, söylediklerin daha mantıklı''

Tekrardan kimseyi tanımadığımı hatırlataraktan diyorum ki Besim'in bu yaklaşımı hoşuma gitmedi. Şu ana kadarki Besim'in idrak edip yorumlama konusunda ciddi bir sıkıntı yaşadığı imajı da gözümde değişmiş değil. Kendisine karşı şu an bir önyargım evet var ve yanıldığımı zaman içerisinde görürsem elbette çıkar derim ''Besim yanılttın beni'' diye.

Çünkü hissettirdiği ''dur şu üyenin yazdıklarını çürüteyim de egomu şişireyim'' şeklinde oldu. Yahu çürütmek nedir ;D hala gülüyorum bak şu yaklaşıma. Sanırsın dialektik materyalizm üzerine bir yazı yazmışım da karşı savlarla geliyor bana ;D

Besimcim bak. Sana 'Besimcim'  diyorum ben severim samimi yaklaşmayı, altında da başka bir anlam aranmasın lütfen. Hâlâ tatminkâr cevap alamadığından bahsediyorsun, bunu özel mesajla da çözemeyiz. Türkiyeye geldiğinde İstanbulda ya da İzmirde seni misafir ederim ya da Londraya geldiğimde sen beni misafir edersin gül cemâline karşı anlatırım, tanışmış da oluruz. şaka yapmıyorum Besim, taktım sana peşindeyim ;D

Kötü bir şey dediğim düşünülmesin, samimi bir niyetle söyledim bunu sana.

Erdal, yeni geldiğini farkettim.  Üslup hususunda haklı olabilirsin.  'Söylediklerinin altı dolu değil' derken, şahsına ilişkin bir anlam gütmedim.  Bir nevi, 'bunları biraz daha detaylandıralım' davetiydi.  Her şeyi yazıya dökünce ve belirli sınırlar dahilinde yazınca, kelimeler daha muğlak ve keskin hale geliyor.

Ama şunu da söylemeden geçmek istemedim.  Pektabii, beni şahsen tanımadan ego olup olmadığını anlaman zor ama egodan ziyade tartışmadan keyif aldığım için yazıyorum.  Tartışma derken akıllara hemen olumsuz bir şey gelmesin.  Tamam, belki forumda içerik olarak dünya sorunlarına çare olacak nitelikte hususları tartışmıyoruz ama çok ilginç noktalar da yok değil.  Mesela, senin ilk yorumunda iki unsur arasında direkt korelasyon olduğunu iddia etmem yanlış idi (direkt değil dolaylı idi) ancak tartışıp, üzerine biraz düşününce, savının başka bir açıdan hatalı olduğunu düşündüm.  Fikirler daha rafine hale geldi.  Diyebilirsin ki, böyle detaylara takılmadan geçip gidebilirdin.  Bir noktadan da haklısın ama karşılıklı etkileşim olmadan, sahip olduğumuz fikirler çok ham ve ezber kalıyor.  Ancak bir diskur içerisine girdiğimizde, kendimizinkinden tamamen farklı bir perspektif ile bilgi ve algı evrenimiz genişliyor.  Cem, hukukçu hastalığı demiş ama bence doktoradan gelen bir hastalık. 

Kısacası, Londra, İstanbul veya İzmir, nereyi arzu edersen, orada bire bir basket maçına hazırım.  Kaybeden yerine göre, boyozu, fish and chipsi veya balık ekmeği ısmarlar :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3979 : 26 Nisan 2017, 12:11:04 »
Kendisi bi hukukçu
ve tabi ki buradaki yaptığı tartışmalarda da bu mesleki hastalığı onun yakasını bırakmıyor.. bunun etkisi olabilir

bu arada Besim senin de götün çok kalkmasın 2 tane iltifat ettik ama al aşağı etmesini de biliriz :) ;)

Beni bu siteye sen getirdin; kovulmam da senin elinden olmalı :))

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3980 : 26 Nisan 2017, 12:45:39 »
seni kovacağımız gün forumun kapanış günü olur

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #3981 : 26 Nisan 2017, 12:49:14 »
seni kovacağımız gün forumun kapanış günü olur

Cem Ağrak, eğer bir gün akli melekelerimi kaybedip, Obradoviç'e söver veya onunla bu işin olmayacağını söylersem, Mar Adentro filmindeki gibi senden tek bir isteğim var: kovma tuşuna basarken tek bir saniye bile düşünme...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3982 : 26 Nisan 2017, 13:56:41 »
THY Euroleague Play-Off serisinde Fenerbahçe’ye 3-0 ile elenen Panathinaikos’ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, takımın uçak biletlerini iptal etti. Yunan ekibi, İstanbul'dan Atina'ya otobüsle 1095 kilometre yol yapacak.

THY Euroleague Play-Off turunda Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Panathinaikos’ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, bu hezimetin cezasını çabuk kesti. Yunan basınında yer alan haberlere göre, Başkan Giannakopoulos, galibiyet almadan elendikleri tura çok sinirlenerek, şok bir karar aldı. Takımın Yunanistan’a uçak biletlerini iptal eden Giannakopoulos, basketbolcuların Atina'ya otobüsle dönmesine karar verdi.

Başkanın aldığı karara göre, Panathinaikos, İstanbul’dan uçakla 1 saatte gideceği 1095 kilometrelik yolu otobüsle yaklaşık 12 saatte gidecek.

:D
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 13:59:02 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3983 : 26 Nisan 2017, 14:00:19 »
THY Euroleague Play-Off serisinde Fenerbahçe’ye 3-0 ile elenen Panathinaikos’ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, takımın uçak biletlerini iptal etti. Yunan ekibi, İstanbul'dan Atina'ya otobüsle 1095 kilometre yol yapacak.

THY Euroleague Play-Off turunda Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Panathinaikos’ta Başkan Dimitris Giannakopoulos, bu hezimetin cezasını çabuk kesti. Yunan basınında yer alan haberlere göre, Başkan Giannakopoulos, galibiyet almadan elendikleri tura çok sinirlenerek, şok bir karar aldı. Takımın Yunanistan’a uçak biletlerini iptal eden Giannakopoulos, basketbolcuların Atina'ya otobüsle dönmesine karar verdi.

Başkanın aldığı karara göre, Panathinaikos, İstanbul’dan uçakla 1 saatte gideceği 1095 kilometrelik yolu otobüsle yaklaşık 12 saatte gidecek.

:D:D:D

Bu resmen popülizm. Yavşaklık. Takımı taraftarın önüne atarak aradan sıyrılmacılık... Ne bekliyordun yani? Gelip buradan seriyi çevirmelerini mi?
Rakibin (BİZ oluyoruz) koçu senin seçtiğin koçtan çok daha iyi... Rakibin oyuncuları (BİZİM çocuklar) senin kurduğun kadrodan daha kaliteli... Eeee, ne bekliyordun ki?
Bence Panathinaikos elinden geleni fazlasıyla yaptı.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #3984 : 26 Nisan 2017, 14:02:11 »
Bu yıl 19 Mayıs'ın apayrı bir anlamı da olacak bizim için ama zaman nasıl geçecek o ayrı konu :)

19 Mayıs'taki F4 yarı final maçımıza kadar oynayacağımız maçlar:

30 Nisan - Anadolu Efes (deplasman) ki Efes serisi en az 4. maça gittiği için ertelenebilme ihtimali var
6 Mayıs - Beşiktaş SP
13 Mayıs - TED Ankara (deplasman)
Bir de ertelenen TS Medical Park var, ancak gördüğüm kadarı ile tarihi netleşmemiş (yukarıdaki maçların arasında bir yerde oynarız).

Sonuç olarak F4'e kadar biri zor, biri orta, ikisi kolay 4 maç oynayacağız. Sizce bu durum; yani çok yoğun tempodan göreceli hafif bir tempoya geçmek ve F4'e kadar EL seviyesinde sadece 1 maç oynayacak olmak avantaj mı dezavantaj mı oluşturur (takımın ritmi açısından da düşünelim lütfen)? Merak ettim fikirlerinizi..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #3985 : 26 Nisan 2017, 14:07:34 »
Tam bir ay önce, içerideki Maccabi mağlubiyetinden sonra (22 Mart 2017 tarihinde) şu iki yorumu yazmıştım:

Vesely iki sezon önceki Maccabi serisindeki caydırıcılığını geri kazanmaz ve Udoh savunmada yalnız kalmaya devam eder ise...

Bogdanovic ise sağlıklı ve formda olmaz ise...

Hiç kimseye karşı favori değiliz.

Vesely'de bal yapmaz arı gibi çabalayıp çırpınmasına rağmen bu verimsizliğini üstünden atar ve Udoh'a eşlik etmeye başlar ise...

Bogdanovic ise topun esas sahibi olduğunu gösterecek oyun içi liderliğine soyunacak kadar sağlıklı ve fit olursa...

Herkese karşı favoriyiz.

Çünkü, bazı pozisyonların işlemesi, yani bazı dişlilerin dönmesi diğer dişlileri de harekete geçirir. Vesely ile Udoh ikilisinin birlikte yırtıcı ve verimli olduğu bir beşte, Nunnaly'de, Dixon'da, Datome'de performans arttırır. Hele topa yön verme işini Bogdan üstlendiyse...

İlveten: Vesely'nin verimliliğinden kastım da, pick@roll hücumlarımızda bitirdikleri, tamamladığı alley-oop'lar değil. Savunmada doğru ve zamanında pozisyon almak, kararlı durmak, kararlı durmak, ne yapacağını ve nerede duracağını bilerek kararlı durmak, yine kararlı durmak...

Anlamsızca sağa sola koşturup, rakip yanından geçerken seyretmek ve zıplamadı demesinler hesabı şöyle bir blok için sıçrar görünmek ve bir an evvel hücuma koşmak için acele etmek değil... Kısacası, eski Vesely lazım.

Kostas konusunda yorum yapmayacağım. Anlayın işte.
Neyse, iyi diyelim, iyi olsun. :)

Serinin ve zaferin hikâyesi bu eksende okunabilir. Eğrisiyle, doğrusuyla..
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 14:09:04 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #3986 : 26 Nisan 2017, 15:28:07 »
Bu resmen popülizm. Yavşaklık. Takımı taraftarın önüne atarak aradan sıyrılmacılık... Ne bekliyordun yani? Gelip buradan seriyi çevirmelerini mi?
Rakibin (BİZ oluyoruz) koçu senin seçtiğin koçtan çok daha iyi... Rakibin oyuncuları (BİZİM çocuklar) senin kurduğun kadrodan daha kaliteli... Eeee, ne bekliyordun ki?
Bence Panathinaikos elinden geleni fazlasıyla yaptı.

Adam gibi bir başkanımız olsa özel uçak kiralayıp göndermeyi teklif ederdi. Hiçbiri kabul etmeyecek olsa bile getiririsi çok olurdu

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3987 : 26 Nisan 2017, 15:41:54 »

:D

Bu haberi başka yerde de görüp şaka zannetmiştim.
Yabancı oyunculardan biri olsam, biletimi kendim alıp evime doğru giderdim..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3988 : 26 Nisan 2017, 15:51:13 »
ts macını 3 mayısta oynarız bence...

3 mayıs ts ; bence f4 kalma sonrası cok da kasmadan almak isteyecegimiz dinlenme macı...ama zor gececek..dikkat etmek lazım...
6 mayıs bjk ; f4 oncesi tum taktikleri uygulayabilecegimiz iyi bir test macı...
9 mayıs efes (benc ebu tarihe alırlar) ; f4 oncesi tum taktikleri uygulayabilecegimiz ikinci iyi bir test macı...
13 mayıs ; ted tamamen rotasyon oyuncularını test macı olur....
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2017, 15:53:46 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3989 : 26 Nisan 2017, 16:04:50 »
Zamanında şöyle bir tahminim olmuş :)
Beklenenin aksine zor bir seri beklemiyorum.
Deplasmandan en az 1 maç çıkartacağız.
Hatta ilk maçı alırsak o gazla ikinci maçı da alıp 25'inde işi ataşehir'de bitirebiliriz.
...