Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 203857 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #450 : 28 Ekim 2016, 22:17:17 »
Kafalarına vura vura kazandık.Hakemler yabancı olduğu için düdükler ortadaydı ve yanımıza yaklaşamadılar.Bu işin son topa kadar yyyyeeeeeeaaaaaaa,yenilmez armada,inandık demeyle olmayacaklarını 4 maçı rezil ola ola kaybederek gördüler.Adam gibi hakemlerin maçı yönetince Abdi İpekçi'de taraftarından Ergin efendiye kadar aciz olduklarını gördüler.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #451 : 28 Ekim 2016, 22:18:53 »
Obradovic mi acıttı amcası? Yazık, kıyamammmm...
Şaka lan şaka... Öyle bir kıyarım ki... ))))

Not: Fotoğrafı Barış Eymen (Canarino) kardeşimin facebook sayfasından aldım.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #452 : 28 Ekim 2016, 22:21:53 »
ya şunların forumlarından mesajları alıp buraya koyamıyorum..Yardırıyorlar resmen...   ;D ;D ;D

Resmi siteden de feci geçirmiş bizimkiler...
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 22:25:01 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #453 : 28 Ekim 2016, 22:24:20 »
gergin en son demişti obra reyise 'beni abdi ipekçi de seyirci varken hiç yenemedin'

gergin obra tersten saplar, haberin olmaz...
şaka lan, haberin olur tabii; kim sapladı diye bakmak için boynunu çeviremezsin.... :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #454 : 28 Ekim 2016, 22:25:22 »
adamlar gruplardan sonra yürokapa katılabiliyor muyuz falan diyorlar ya..harbi acıdım bunlara..yenilsemiydik ne :-[ :-[

Ahahah, hiç güleceğim yoktu diyemeyeceğim, ağzım kulaklarımda ama genede güldüm :)

Fbtv bu hafta hergün 1-2 kere verir rahat olun:))

Kesinlikle, her gece verir bir kere bu maçı. Zaten dandik yayın akışı var, o gereksiz programlar yerine bolca yayınlarlar bantta.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #455 : 28 Ekim 2016, 22:26:36 »
abi en güzeli Emir'in 6 yaptığı resmi paylaşıp, 10 milyon dolara bula bula bunu du buldun mu diye yazmaları-)))))

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #456 : 28 Ekim 2016, 22:32:17 »
Ligde  parkeyi   tükürüğe   boğanların  bugün  boğazları  kurudu  herhalde.:)

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #457 : 28 Ekim 2016, 22:40:20 »
Bu beyin yoksunlarının yarattığı ortamın hikaye olduğunu gördük Türkiyedeki hakemler sayesinde götürdüler zamanında. Bunların zeka seviyesinin ne durumda olduğunu görmek için Obradovicin kendi oyuncularımıza kızarken hönkürmeleri. Bir daha Obradovicin adını ağzına alırken besmele çekerler, ağlata ağlata vura vura yerin dibine soktuk şerefsizleri

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #458 : 28 Ekim 2016, 22:44:30 »
Adamların sitesi nedir bilmiyorum umurumda olmaz ama yani akıl mantık sahibi herkesin cok net görecegi kalite farkını bilen hiç kimse için şaşırtcı olmazdı ama ne yalan söyleyim kostas hiç acımadı her fırsatta attı 3  lüğü  eger yanlış hatırlamıyorsam yüzde yüzle oynadı gecen seneden nasıl bir hırs yaptıysa artık hiç acımadı yav ...

ama eger bildiğim Obradoviç atılan sayıya degilde yediğimiz 87 sayının acısını cok fena cıkartıyordur hemde öyle böyle degil

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #459 : 28 Ekim 2016, 23:09:20 »
iki günde bir oynadığımız için bir şey demez...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #460 : 28 Ekim 2016, 23:10:27 »
Nunnally için ilk geldiğinde savunmada uyuyo , takıma ayak uyduramıyo, aksıyo diyoduk. Şimdi bayagı bayagı savunma temposunu seviyesini yukarılara çekti. Şutları belki girmedi ama 6asist 6ribaund bu gece çok degerliydi. İşin hucum yonu zaten adamın genlerinde var, hucum temposuna setlerine de alışınca, krndine olan guveni de geri gelince bence çok güzel bişeyler ortaya çıkmış olacak bu adamdan...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 23:11:56 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #461 : 28 Ekim 2016, 23:13:11 »
40M'luk bütçe ile CSKA'nın yarısı etmeyen bir kadroya sahipler hâlâ.

Diğer tarafta ligin en kötü takımı, max 1-29 ile garanti Zalgiris Kaunas olacak. Ardından da max 3-27 ile Galatasaray Odeabank 1 numaralı aday geliyor.

Nasıl bu kadar saçmalamayı, berbat seçim yapmayı beceriyorlar anlayamıyorum.
Fenerbahçe, CSKA, Olympiacos, Laboral dışında parayı kullanmayı bilen takım yok.

Doğuş da artık buyout verip adam alabilir. Saçma sapan iş yapmasınlar.
Sonra da bizim adamlara sulanıp plansız programsız dımdızlak ortada kalmak apayrı bir rezalet.

Yanılmadığımı gösterdiler parkede  :)

Zalgiris az galibiyet alacak, 1-29 olmayacak belki, yine de erken elenecekler ama aslında o kadar da kötü takım olmadıklarını gösterdiler. Kazan'dan beklemiyordum. Buranın takımı değil Kazan. Dağıldılar. Çok zor toplamaları.

An itibari ile sonuncu sıranın en büyük adayı Galatasaray.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2016, 23:17:59 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #462 : 28 Ekim 2016, 23:37:24 »
Maça iyi başlamadık, ama sonra toparladık koçun da dediği gibi kontrol hep bizdeydi. Başlarda Datome çok iyi üçlükler attı, oyun sıkışınca hep bir oyuncumuz çıkıp nefes aldırıyor. Ekpe çok yoruldu bence bu hafta, inanılmaz katkı veriyor, Sloukas büyük oynamaya devam ediyor. Bogdanovic'in yokluğunu arattırmadılar çok iyi savaştı oyuncularımız, gerekli mesajı verdik.

Maçın sonunda Sloukas'ın rencide edici asistlerini saymazsak Emir'in 3dk oyuna girmesiyle anında maden olarak kullanmamız Ergin'in Emir'i çıkarmak zorunda kalması içimin yağlarını eritti. Maçı koparacak noktalarda hatalarımız oldu ama öyle bir takım düzenimiz var ki, en kötü halimizde bile çok iyi top çeviriyoruz, bir maçta en fazla 4-5 zorlama şut atıyoruz, çok doğru hücumlar yapıyoruz izlemesi gerçekten zevkli.

Bir parantez de Nunnaly'e açmak lazım takımın içine girmeye başladı bence hala spacing konusunda nerede duracağını bilmiyor, ama savunma gayreti asist ve ribaundları ile iyi katkı verdi. Maç sonu röportajında da şimdilik hücumda iyi değildim daha iyi olucam dedi bence koçun ellerinde adam olur, karamsarlığım kalmadı Nunnaly hakkında.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #463 : 29 Ekim 2016, 00:06:14 »
nanili maçı yeniden başlattı bu ne ya
hiç yırtınma abi. çok da güzel oynadı , savunma sistemine alışıyor yavaş yavaş , swithcleri doğru yapıyor artık 6 rib 6 asis 2 top çalması da cabası , hücümü bugun iyi değildi ama sorun değil skor potansiyeli çok yüksek sadece zamana ihtiyacı var.
attığın o tweetler yazdığın yorumların hepsini sana yedirecek , ben de soda alıcam sana .. rahatlatır ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #464 : 29 Ekim 2016, 00:08:49 »
Sonrada Olympiacos la oynayacaklar.
Bu arada 126 verimlilik puanıyla oynamışız toplamda. En yüksek mi bilmiyorum ama en yükseklerden biridir kesin.
bu sene cska 127 yapmış galatasaray maçında bizimkisi de 2. sırada