Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214518 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #495 : 30 Ekim 2016, 01:03:45 »
Nunnally için ilk geldiğinde savunmada uyuyo , takıma ayak uyduramıyo, aksıyo diyoduk. Şimdi bayagı bayagı savunma temposunu seviyesini yukarılara çekti. Şutları belki girmedi ama 6asist 6ribaund bu gece çok degerliydi. İşin hucum yonu zaten adamın genlerinde var, hucum temposuna setlerine de alışınca, krndine olan guveni de geri gelince bence çok güzel bişeyler ortaya çıkmış olacak bu adamdan...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan, adam gecenin en kotusuydu.  Bin tane blok yedi.  Bu takimda herkesin eline top gelince insanin ici rahat ediyor ama Nunnally ve Baris'in eline gelince hic guven vermiyor maalesef. 

Not: Bu yorum Nunnally'nin mevcut performansi cercevesinde yapilmis olup, ileride yasanabilecek form artisina tatbik edilemez. 

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #496 : 30 Ekim 2016, 06:40:13 »
Sinan, adam gecenin en kotusuydu.  Bin tane blok yedi.  Bu takimda herkesin eline top gelince insanin ici rahat ediyor ama Nunnally ve Baris'in eline gelince hic guven vermiyor maalesef. 

Not: Bu yorum Nunnally'nin mevcut performansi cercevesinde yapilmis olup, ileride yasanabilecek form artisina tatbik edilemez.
2 tane blok yedi. 3 tane 3lük kaçırdı. 1/7 şut isabetiyle oynadı. Bunlar bardağın boş tarafı.

4 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 1 blok, top kaybı yok, 4 faul almış. Maç kopunca sahada değildi bu arada, en kritik anlarda oynadı. Bu da bardağın dolu tarafı.

Şimdi abi, bence ön yargılısın. Geçmiş istatistiklerine bakınca şutu iyi olsa da, adamın dün şutu girmemiş. Onun dışında istatistik kağıdının her yerini doldurmuş. Ayrıca dün top kaybı yapmayan bir adama "top eline gelince güven vermiyor" diyorsun. Hala hücumda ve savunmada takımın geri kalanı kadar hızlı ve doğru karar veremiyor, buna katılıyorum. Ama geçen sene Udoh da bu ayardaydı? Hücumda steps yapıyor, ikili oyunları savunamıyordu. Daha sonra çok daha iyiye gitti. Nunnally de gün geçtikçe iyiye gidiyor, dün adam değişmeli savunmada önceki maçlara göre çok daha iyiydi mesela.

Velhasıl kelam, bence takımdaki diğer süre alan oyuncular fazla iyi olduğu için, Nunnally'e bir tahammülsüzlük var. Bu adam daha fazla saygıyı ve sabrı hak ediyor.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #497 : 30 Ekim 2016, 08:26:12 »
Kutay
Besim'in ön yargısı çok basit sebepten.
Aynısını Dixon için de yaptı neden mi?
Cevap basit :
Goudelock yüzünden.
Besim Goudelock'ı çok severdi.  Koç onu yolladıktan sonra takıma aldığı 'skor potansiyeli olan Amerikalı oyuncuları'  Besim sevmiyor.
Geçen sene Dixon in bık bık etti
Bu sene de Nunnally için ediyor
Lan kaç sene oldu Besim huysuzunu tanıyamadınız mı ;) ;)

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #498 : 30 Ekim 2016, 09:02:52 »

İçimden aklımdan geçenleri kutay ve cem abi yazmışlar. Maç içindeki performansı bence kutay çok güzel özetlemiş ki onunla aynı fikirdeyim. Bence siz goudelock u ozlemişsiniz herkes hucumda onun gibi olamaz yazacaktım ki o kısmı da cem abi yazmış :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #499 : 30 Ekim 2016, 18:10:13 »
Kutay
Besim'in ön yargısı çok basit sebepten.
Aynısını Dixon için de yaptı neden mi?
Cevap basit :
Goudelock yüzünden.
Besim Goudelock'ı çok severdi.  Koç onu yolladıktan sonra takıma aldığı 'skor potansiyeli olan Amerikalı oyuncuları'  Besim sevmiyor.
Geçen sene Dixon in bık bık etti
Bu sene de Nunnally için ediyor
Lan kaç sene oldu Besim huysuzunu tanıyamadınız mı ;) ;)

Yav Goudelock ile ne alakasi var yahu?  :))  Nunnally'i duyunca veya izleyince aklima Goudelock, bir saniye icin bile gelmedi.  Cok samimi soyluyorum.  Dixon'a gelince, bence Dixon hususunda beni baska bir arkadas ile karistirdigini dusunuyorum.  Dixon hakkinda kesinlikle dikkat ceken bir yorumum olmadi. 

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #500 : 30 Ekim 2016, 18:21:07 »
2 tane blok yedi. 3 tane 3lük kaçırdı. 1/7 şut isabetiyle oynadı. Bunlar bardağın boş tarafı.

4 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 2 top çalma, 1 blok, top kaybı yok, 4 faul almış. Maç kopunca sahada değildi bu arada, en kritik anlarda oynadı. Bu da bardağın dolu tarafı.

Şimdi abi, bence ön yargılısın. Geçmiş istatistiklerine bakınca şutu iyi olsa da, adamın dün şutu girmemiş. Onun dışında istatistik kağıdının her yerini doldurmuş. Ayrıca dün top kaybı yapmayan bir adama "top eline gelince güven vermiyor" diyorsun. Hala hücumda ve savunmada takımın geri kalanı kadar hızlı ve doğru karar veremiyor, buna katılıyorum. Ama geçen sene Udoh da bu ayardaydı? Hücumda steps yapıyor, ikili oyunları savunamıyordu. Daha sonra çok daha iyiye gitti. Nunnally de gün geçtikçe iyiye gidiyor, dün adam değişmeli savunmada önceki maçlara göre çok daha iyiydi mesela.

Velhasıl kelam, bence takımdaki diğer süre alan oyuncular fazla iyi olduğu için, Nunnally'e bir tahammülsüzlük var. Bu adam daha fazla saygıyı ve sabrı hak ediyor.

Ya Kutay, ben onyargili filan degilim yahu...  Benim Nunnally'e onyargili olmami gerektirecek ne sebep olabilir ki?  Abimi mi takimdan kesti kardesimi mi?  Sezon sonunda Italya MVP'si geliyor diye sevindim.  Her ne kadar hicbir fikrim olmamasina ragmen etrafta ovguyle bahsettim.  Simdi kalkmis, diyorsun ki, onyargilisin.  Kusura bakma ama bence siz onyargilisiniz. 

Daha sezon basi, sabirli olalim tabii ki.  Acip bakin tum mesajlarima.  Elestirirken bile hepsinde sabirli olalim demisim.  Hatta alta ozellikle aciklama koyup diyorum ki, "bu olumsuz hali adamda performans artisi yasanmayacagina delalet etmez".  Kalinic ornegi var daha yakin gecmiste. 

Peki neden sessiz kalamiyorum?  Yahu goz var nizam var.  Adam su anda yetersiz.  Siz basketboldan anlayan adamlarsaniz.  Kalkmissiniz, bana 2-3 ribaundun muhabbetini yapiyorsunuz.  Su anda top eline geldiginde en az guven veren adam.  Bu gayet acik iken, ne yalan soyleyeyim, adamin aldigi iki tane ribaunda bakarak yapilan ovguleri ben anlamiyorum.   Bana GSBasket'te yapilan asiri iyimser yorumlar gibi geliyor. 

Kosulsuz elestiri gibi kosulsuz ovgunun de anlamsiz oldugunu savunuyorum. 

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #501 : 30 Ekim 2016, 19:26:52 »
Nanıli abinin savunması oturunca hücumuda düzene girer. Obra'nın düzenine alışmak kolay değil.
aziz İSTİFA!!!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #502 : 31 Ekim 2016, 08:45:40 »
Dolu dolu bir Euroleague  haftası daha geliyor Olympiakos ile Moskova arasındaki maç haftanın maçı olur
Barcelona iyi gitmiyor Maccabi deplasmanına çıkıyor
Darüşşafaka Zalgiris deplasmanında olacak, özel giriş evinde oynadığı son karşılaşmada Maccabi ye kaybetti iki haftadır kaybediyorlar Bu maç kritik
ligin dibindeki iki takım Galatasaray ve kazan yerlerini pekiştireceklerdir İkisinin de yenilgi alacağını düşünüyorum

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #503 : 31 Ekim 2016, 10:22:20 »
Minchev süre alacak mı bakalım?  En çok bunu merak ediyorum.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #504 : 31 Ekim 2016, 11:13:34 »
fb-kazan ---- abuk sabuk bir langford gunune denk gelmez isek sıkıntı cekmeden alırız macı...onlarda da ponkrashov yok...
maccabi-barca ---- bence maccabi alacak macı..iyi hava yakaladılar...rice nereye kadar engel olabilecek bilmiyorum...maccabi savunmada berbat ama barca'ın skor gucu bu sene dusuk...ve maccabi'ye skor olarka yetisemezler..tabii maccabi tamamen leş bir savunma yapmazsa tum mac...
brose-milano ---- brose sistemli oyunuyla cıkartmaz bence milano'yu sahasından...trincheri abime yakısır...ama yakın gececektir mac...
oly-cska ----- umarım oly koyar...adamım printezis de colo denen iti sahaya gomer...bu haftaki bizim amctan sonraki en buyuk dilegim oly'nin kazanması...
real madrid - gs ----- gs'nin bir kez daha yuzluk-armada olacagı mac..dilek dilemeye bile gerek yok...
zalgiris-dacka ----- normal sartlarda dacka alır diyorum ama zalgiris'in ısrarcı pota altı dagıtabilir dacka'nın pota altını...macın icinde kalırlarsa son 2-3dk ne olur bilinmez..
efes-pana ----- efes gecen haftanın moraliyle bence alacak macı...
kızılyıldız-baskonia ----- kızılyıldız ne yapar eder alır macı diye dusunuyorum..

yani haftasonuna ilk 4

fb 5-0
cska 4-1
oly 4-1
real 4-1

gireriz diyorum..sonra 3-2 li takımlar sıralanır..pana, maccabi ve kızılyıldız + buyuk ihtimal dacka..ilk 8 olusur...

• Üye
« Yanıtla #505 : 31 Ekim 2016, 11:27:26 »
minchev'le sozlesme imzalanmadı hala bildigim..hala antremanlarda ama resmi bir anlasma yok...

mac onu gorusum su sekilde;

COLOM,KARPUKHIN
LANGFORD,VORONOV
PANIN, ANTIPOV
KAIMAKOGLOU, WILLIAMS
PARAKHOUSKI, BANIC

KHABIROV sure almaz...

karpukhin ve antipov kısları dinlendirmek icin oynayacak...colom ve langford gene 33-35 dk arası sure alacaklar...

clarke zaten sakatlanmıstı...kısa rotasyonları cok problemli oldu ponkrashov sonrası kazan'ın.. langford ekstra is cıkarmaz ise mactan cabuk koparlar..bogdan'ın olmaması yuzunden langford'ı kim alacak muamma...herhalde nunnally ve sloukas salınır uzerine...

pota altlarında tecrubeli ve oyunu aklıyla oynayan uzunlar var...malum kaimakoglu ve banic akıllı oyuncular...dikkat etmek lazım..zaten parakhouski o cusse ile baya zorlayacak bizi ama en azından kaimakoglu ve banic'in katkısını azaltırsak pota altında sıkıntı olmaz...kalinic tam kaimakoglu ve banic icin panzehir...saglıklı olur umarım o maca kadar..   
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 12:09:19 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #506 : 31 Ekim 2016, 11:47:45 »
minchev'le sozlesme imzalanmadı hala bildigim..hala antremanlarda ama resmi bir anlasma yok...

Yilmaz hocam, euroleague takim kadrosunda var... Tahminen bir sozleme imzalanmis ama yuksek rakam olmadigindan one cikmadi...

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=ULK&seasoncode=E2016
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #507 : 31 Ekim 2016, 11:53:28 »
Ayın 02'sini Salı gibi hesaplayınca... Maç ayın ikisinde... Artık adını siz koyun. :)
Teşekkürler. Çarşamba olması iyi olmuş
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #508 : 31 Ekim 2016, 12:03:17 »
Bu sene format takimlari cok saskina ugratmis gibi.

*Gecen seneden kurulmus bir iki takim disinda oyununu oturtabilmis takim neredeyse yok (ozellikle savunmada)
*Maclar cok hizli ve yuksek skorlu geciyor. (genel olarak)
*Savunma organizasyonundan ziyade hucum oyunlari on planda. (tahminen kimse daha savunma oturtamadigi icin)
*Ama seyirci ortalamalari yuksek gibi, bu da umarim sezon sonuna kadar bu sekilde gider ... Erken kopan takimlarin seyircisi de azalabilir, su an sezon basi oldugundan herkes geliyor maclara...

Bu durumda beklentim gelecek sene;
-Tavan ucretlerin duserek, takim kadrolarinin daha derin kurulacagi... (butceleri korumak adina)
-D league oyunculari kaynayacak avrupa takimlari (butceleri dusuk tutmak adina)
-ve her takim olabildigince erken acmaya calisacak sezon hazirlik donemlerini ...

bana oyle geliyorki sonuc olarak Euroleague NBA e benzemeye basladi oyun karakteri olarak. Ve benim izlemeyi sevindigim, akil oyunlari ve savunma azaldi gibi... umarim ilk haftalarda gecicidir ve ilerleyen haftalarda takimlar oturdukca degisir birseyler...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

• Üye
« Yanıtla #509 : 31 Ekim 2016, 12:03:21 »
Yilmaz hocam, euroleague takim kadrosunda var... Tahminen bir sozleme imzalanmis ama yuksek rakam olmadigindan one cikmadi...

http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=ULK&seasoncode=E2016

3 gun onceye kadar yoktu...demek ki bogdanın sakatlık sonrası imzaladılar...bence ıyı yapmıslar...
2-3 oynayacak biri daha oldu takımda...esasen hoca minchev'den 4 numara bile yaratabilir...ama keske 2-3 cm daha uzun olsaydı..
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 12:04:43 Gönderen: Vanguards of FB »