Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214683 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #600 : 02 Kasım 2016, 22:51:00 »
Canları sağolsun. Hiç üzülmedim desem yalan olur ama bu kadar da kredileri olsun telefi ederiz.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #601 : 02 Kasım 2016, 22:51:31 »
Evet nunalyden iyi bir sürü adam var piyasada 2-3 numara oynayabilecek ama biz bir adam ararken sadece nasıl oynadığına bakmıyoruz karakterine kendini gelistirme potansiyeline de bakıyoruz ( bütçeye de bakarak) şimdi herkesin yere göğe sığdıramadigi teodosicin defalarca kendi hatalarıyla mac hatta kupalar finaller kaybettirdi takımlarına looser diyince akla ilk gelen isimdi ben alınan yabancı oyunculara güveniyorum. Tek bir sonuç ile enseyi karartmaya gerek yok hatalardan ders alma zamani şuan. Sloukos nunnaly bla bla diye eleştirenler bu takımın transfer politikasından bihaber kişilerdir ayrıca fenerbahce gelsin diye hiçbir oyuncunun kapısında yatamaz !!

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #602 : 02 Kasım 2016, 22:53:46 »
Birinicisi biz Langford'un kapısında yatarız diyen beyefendi karşıyaka'nın taraftarı gibi konuşmuş,bu yorumu ancak o forumda yaparlar bu bir.İkincisi Kostas son 5 yılda euroleague'de 4 final oynadı 2 şampiyonluk yaşadı.Sloukas bu maçı kaybettirdi diye geçmişte yaptıkları silinemez,uzağa gitmeye gerek yok Zalgrisi ve Gs maçlarını tek başına domine etti.Langford bugün süper oynadı ama raydan çıkmaya müsait oyuncu,2014'te Milano forması giyerken fabrika ayarlarına döndüğünde Maccabi Milano'yu nasıl rezi etti hatırlayın.Yİne uyarıyorum yaşınıza hürmeten ağır yazmıyorum yazdıklarınıza dikkat edin FB Langford'un kapısında yatmaz ya da gidin karşı tarafta yorum yazın.
konuyu ben açmadım gidelim kapıda yatalımda demedimki benim ne haddime ne sen nede ben Fenerbahçe değiliz.Taraftarız.
''sanki kapimizda yatti da biz almadik.  Langford hala avrupanin en iyi skorerlerinden biri.'' değince bende espiri yaptım madem bukadar iyi oyuncu zaten boş kalmaz anlamında.
birde emri vaki konuşmazsan sevinirim bukadar abartılacak bir şey yok .elinden ne geliyorsada arkana koyma.kimin hangi takım taraftarı olacagına sen karar veremezsin

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #603 : 02 Kasım 2016, 22:57:11 »
Alıntı yaparak yazmak istedim ama olmadı.Doğru birincisi kimin hangi takımı tuttuğuna karar veremem elbette ama yaptığınız yorum onlar gibi olmuş bunu belirtmek istedim,ikincisi Langford ile Kostas kıyaslanamaz,üçüncüsü basit bir taraftarım öyle yangın yerine çevirmeyin burayı elinden geleni ardına koyma diye
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 22:58:09 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #604 : 02 Kasım 2016, 22:58:13 »
Maç kaybetmek gayet normal sakatlık sorunu olmadan ilerleriz inşallah artık

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #605 : 02 Kasım 2016, 23:04:30 »
Alıntı yaparak yazmak istedim ama olmadı.Doğru birincisi kimin hangi takımı tuttuğuna karar veremem elbette ama yaptığınız yorum onlar gibi olmuş bunu belirtmek istedim,ikincisi Langford ile Kostas kıyaslanamaz,üçüncüsü basit bir taraftarım öyle yangın yerine çevirmeyin burayı elinden geleni ardına koyma diye

Böyle yaz canımı ye.Bu yaşa boş boş gelmedik 90 dan buyana sanal klavye delikanlıları çok türedi.Çok mücadele verdik.Buralarda değil gerçek hayattaki dostluklar bence daha değerlidir.Artı ben bilirim ben yaparım diye bir iddiam yok yanlışsa eleştirirsin bizde bir şeyler ögreniriz.Teşekkür ederim

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #606 : 02 Kasım 2016, 23:06:22 »
Ben bilirim ben yaparım gibi iddia sahibi değilim,ama keşke ironi yaparken bir ünlem işareti koysaydınız,kalbinizi kırdıysam özür dilerim,ayrıca klavye delikanlılarını hiç sevmem

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #607 : 02 Kasım 2016, 23:09:39 »
Bu mağlubiyet koça yazar. Bir tane daha uzun lazımken almadığında yoğun trafik arasında yorgunluk mağlubiyeti kaçınılmaz oluyor.

Kalinic 4 no rotasyonunu doldurmuyor işte. Kimse zorlamasın artık bunu. Ömer Onan demedi mi F4 öncesi, bir eksiğiz uzun rotasyonunda, seneye tamamlayacağız diye. Bile bile tamamlamadıysan yorgunlukta ilk mağlubiyet sana yazar.

NŞA kaybedebileceğimiz bir maç değildi. Buradan yeniden galibiyet serisi gelecek ama en kritik yerde yine krize girilmesine katlanabilmek istemiyorum. Eksiğin varsa doldur, sokma insanları zora işte.

Ekpe Udoh da insan. 35 dk, 35 dk. Nereye kadar dayanabilir bir insan?

Para yok, bütçe yok. Bunlar bahane. Obradovic isterse Aziz Yıldırım anında açar kesenin ağzını.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 23:11:24 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #608 : 02 Kasım 2016, 23:13:47 »
Yalnız mağlubiyetin bizim açımızdan bir faydası olduysa forum canlandı. Geçen hafta Galatasaray'ı deplasmanda eze eze yendiğimiz maç bile böyle aksiyon oluşturmamıştı. :)

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #609 : 02 Kasım 2016, 23:17:04 »
Kalinic bu sene neredeyse hep 4 numara pozisyonunda süre aldı nasıl dolduramıyor allah aşkına

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #610 : 02 Kasım 2016, 23:17:38 »
Bu mağlubiyet koça yazar. Bir tane daha uzun lazımken almadığında yoğun trafik arasında yorgunluk mağlubiyeti kaçınılmaz oluyor.

Kalinic 4 no rotasyonunu doldurmuyor işte. Kimse zorlamasın artık bunu. Ömer Onan demedi mi F4 öncesi, bir eksiğiz uzun rotasyonunda, seneye tamamlayacağız diye. Bile bile tamamlamadıysan yorgunlukta ilk mağlubiyet sana yazar.

NŞA kaybedebileceğimiz bir maç değildi. Buradan yeniden galibiyet serisi gelecek ama en kritik yerde yine krize girilmesine katlanabilmek istemiyorum. Eksiğin varsa doldur, sokma insanları zora işte.

Ekpe Udoh da insan. 35 dk, 35 dk. Nereye kadar dayanabilir bir insan?

Para yok, bütçe yok. Bunlar bahane. Obradovic isterse Aziz Yıldırım anında açar kesenin ağzını.
Bende derim ki bu maçta en masumu Obradovic'dir.Obradovic'e oyuncu aldılarda omu istemedi.Bence İyi yerli oyuncularla takviye takımı çok rahatlatır.buda Obradovic ten çok Yönetimin işi diye düşünüyorum

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #611 : 02 Kasım 2016, 23:18:01 »
Tabii maç sonu değerlendirmesi yaparken kim iyi oynadı, kim vasattı, kim beklentileri aştı; herkes kendisince gördüğünü yazacak. Yoksa bu topiklerin anlamı kalmaz. Burası bir ortak hafıza vazifesi görmeli ve sezon sonu genel bir değerlendirme yapacağımızda dönüp bakınca bütün maçlar gözümüzün önünde canlanmalı. Filan batırdı, falan takımı ayakta tuttu vs. Ama bu ve benzeri maçlar üzerinden genel değerlendirme yapacaksanız, naçizane iki hafta önce yazdığım yazıda gücüm yettiğince dile getirmeye çalıştığım birkaç husus vardı. Belki kayda değer bulacağınız tespitler olur diyerek;

http://fenerbasket.com/2016/10/20/tarih-iyi-bitirenleri-yazar/

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #612 : 02 Kasım 2016, 23:23:10 »
Sezon başından beri bunları söylüyorum. Sezon sonu şampiyon olduğumuzda dahi söylemeye devam edeceğim.

Kalinic'ten 4 olmayacağı en başından beri belliydi. 4 kısa oynadığında 4 oynayabilecek bir oyuncunun avantajını, maçta 4 kullanarak da yorup kaybediyorsunuz. Halbuki atletik bir uzun daha alsaydın Kalinic'ten alacağın verim arşa çıkacaktı.

Udoh buna üzülmüyordur tabi ki. Sahada 35+ dk kalıp bu yaşta kendisini geliştirebileceği tek hocanın elinde. Çok profesyonel olması erken yorulup zaman zaman kötü oynamasına engel değil. Kriz yaşamak istemiyorum artık. Her şeyin mükemmel olmasına tek bir hamle kalmıştı. Sezon başında da dedim 10 yabancı oyuncu ile başlamalıyız diye. Futbolda 5 katı maaş bütçesi yaratan bir kulübün 1-2M daha koyması imkansız değil. Bütçe yok işin bahanesi oluyor.

Bu mağlubiyetin Sloukas ya da Nunnally ile alakası yok. İkisi de o kadar çevik olmadıkları için zaman zaman geçileceklerdi Langford'a. Nunnally'nin yaptığı savunmayı çok beğendim bugün. Hatta bir pozisyonda Langford'ı orta çizgide kitledi. Adım attırmadı. Pas bile atamadı. Çabuk ve çevik guardı kesmenin yolu, yüksek posta guardın koşu yoluna ekstra yardım getirmektir. Birebirde geçilmemeye odaklanmak değil.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 23:25:05 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #613 : 02 Kasım 2016, 23:32:51 »
Tabii maç sonu değerlendirmesi yaparken kim iyi oynadı, kim vasattı, kim beklentileri aştı; herkes kendisince gördüğünü yazacak. Yoksa bu topiklerin anlamı kalmaz. Burası bir ortak hafıza vazifesi görmeli ve sezon sonu genel bir değerlendirme yapacağımızda dönüp bakınca bütün maçlar gözümüzün önünde canlanmalı. Filan batırdı, falan takımı ayakta tuttu vs. Ama bu ve benzeri maçlar üzerinden genel değerlendirme yapacaksanız, naçizane iki hafta önce yazdığım yazıda gücüm yettiğince dile getirmeye çalıştığım birkaç husus vardı. Belki kayda değer bulacağınız tespitler olur diyerek;

http://fenerbasket.com/2016/10/20/tarih-iyi-bitirenleri-yazar/

Güzel bir yazıydı Video müthiş.Teşekkürler

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #614 : 02 Kasım 2016, 23:33:39 »
Uzun alınmasına gerektiğine katılıyorum kalinic 4 ve 5 çok rahat savunuyor bu pozisyonda oynadığı zaman adam değişmelerinde yenilmez bir takım oluyoruz