Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214683 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #615 : 02 Kasım 2016, 23:40:45 »
Olur böyle şeyler, fazla kafaya takmayın arkadaşlar. Gönül isterdi ki iç sahadaki galibiyet serisi rekorunu kıralım ama ziyanı yok; yol uzun, yeter ki üst üste mağlubiyetler olmasın. Her ne kadar onlarda da Coty Clarke eksik olsa da, bizde Bogi ve Kalinic olsa bu maçı kesinlikle kaybetmezdik.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #616 : 02 Kasım 2016, 23:41:53 »
Abi gözünüzü seveyim topu alıp eve götürecek adamın ne işi var bu takımda?Langford çok iyi skorer ama koyun bizim takıma o sevdiğimiz Fenerbahçe başka bir takım olur. Bu kadar iyi düzen takımı, bu ruh, egoları lego yapan bu adamları görünce Langford'ı hiç yakıştıramıyorum bizim takıma.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #617 : 02 Kasım 2016, 23:59:20 »
alinti yapamiyorum Hakan abi bir haftadir Fenerbasket sitesine giremiyorum.
tahmin yarismasina da katilamadim.totemimi yapamadim ama yinede yenilgiyi ugursuz azize bagliyorum :D

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #618 : 03 Kasım 2016, 00:25:58 »
Bu mağlubiyet biraz yorgunluk, biraz konsantrasyon eksikliği, sanki böyle nasılsa kazanırız modu vs. gibi etmenlerden oldu.

Koçunda dediği gibi önemli olan gerekli dersleri çıkartmak gerekiyor.

Tek güzel yanı ise herhangi bir sakatlığın yaşanmaması..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #619 : 03 Kasım 2016, 00:30:50 »
Doğrusu Minchev'in hiç süre alamamasını da şaşırmadım değil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #620 : 03 Kasım 2016, 00:37:58 »
Yorgunluk olduğuna katılmıyorum. Bir bahane bulup arkasına sığınmaktır bu. Barca dar rotasyonla bugün 90 küsür ortalama ile oynayan Maccabiyi deplasmanda rahat rahat yenmedi mi? Biz mi yoruluyoruz bir tek. Kazan bugün yorgun değil miydi madem öyle. Takım kötü oynuyor. Hazırlık maçlarındaki Real 3.çeyrek ve dönem dönem gs maçı hariç tüm maçları vasat oynayarak, kazanma alışkanlığımızla, bir kaç oyuncunun öne çıkması ile kazandık.
Kollektif olarak geçen seneki oyunun %50'si yok henüz. Bu takım son 3 dakikaya 5-6 sayı önde girip kendi sahasında 16-2 lik seri ile ligin en vasat takımlarından birisine maç verecek takım değil. Bunun yorgunlukla alakası yok. Bazı oyuncular saman alevi gibi parlıyor ancak istikrar yok. Datome, vesely, antiç hala kendilerine gelebilmiş değiller. Görece olarak barca deplasmanı hariç ligin en zayıf takımları ile maçlar yaptık fikstürde ve ardı ardına zor maçlar yaklaşıyor. Bu oyun ve performans hiç iç açıcı değil. Kazandığımız maçlardan sonra da aynı şeyi söylüyordum ve bugün sıçrayamadık ne yazik ki. Üzücü olan da seri çok kolay ve vasat bir takıma karşı son buldu. Umarım zor dediğimiz maçlarda konsantrasyon daha üst düzeyde olur.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #621 : 03 Kasım 2016, 00:46:43 »
17 Ekim 1998 doğumlu olan ve 2.03 boyundaki Yordan Minchev ile 5 seneliğine anlaşılmış. Uzun Eksik dediğinizi duymuşlar

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #622 : 03 Kasım 2016, 01:12:58 »
Kazan in cok kötü takim oldugunu düsünmüyorum.4maclarini da izledim.Cska maci da dahil tüm maclarinda son ana kadar oyunda kaldilar, sonlari iyi oynayamadiklari icin kaybettiler.
bu macta farkli bir sey oynamadilar biz hediye ettik.bunda hocanin da payi var cani sagolsun.özellikle Sloukas mac sonu bitik haldeydi, yorulana kadar da gayet iyi oynadi bence.surada bir kac dakika Nunally ya da Melih i oynatabilirdi

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #623 : 03 Kasım 2016, 01:59:41 »
Herkes istiyor ki takım madrid serisindeki gibi sezona başlasın öyle de devam etsin.

Emirin lider olduğu yıllarda sezona flaş girip sonunu getiremezdik şu an pekala kazanmaya yetecek kadar oynamalıyız.

Takımda formsuz ve sakat oyuncular, üstüne de gayet zorlu bir yerel ligde sıfır katkı aldığımıZ yerliler var.

Şu an ve ilerde yaşayacağımız muhtemel sorunlar sakatlık veya dar rotasyondan kaynaklanacaktır.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #624 : 03 Kasım 2016, 02:08:34 »
tıpkı nanterre ve strasbourg mağlubiyetleri gibi tokat mağlubiyeti oldu bi yerde hepimiz bekliyorduk ama iç sahada gelmesi belki bir transferi düşündürebilir maçların yoğunluğu bizi teorik düşünceden çıkarak pratikte nasıl altından kalkarız diye farklı bir çözüme itebilir her açıdan hayırlı olduğunu düşünüyorum
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 02:09:08 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #625 : 03 Kasım 2016, 06:13:17 »
Ben bu maçın yorgunluktan gittiğini kabul etmiyorum, hatta daha ilk ayda takımın yorulduğunu da kabul etmiyorum.
Sloukas dan da gitmedi. Vesely den de değil. Sezon başından beri iyi değiliz, Galatasaray maçında 103 sayı attık diye herkes havalara girdi ama o maç da ölçü değildi.
Takım hala Brose yi, Zalgiris i zor yendiğimiz dönemlerdeki gibi formsuz, Vesely yeni kendine geliyor, önce hücumda düzelecek ki savunmada da iştahı tekrar yerine gelsin. Datome sadece dün, 3. çeyrekte biraz ışık verdi, attığı 2 boş 3 lükten birisi girse gene maçı alırdık.
Dün zor yenerken ne düşünüyorsam bugün de aynı fikrideyim. Skorlar önemli değil, ocaktan itibaren takım gerçek gücünü gösterecek, önemli olan ilk 4 de bitirebilmek.
Tabi genede serinin evde en zayıf kabul edilecek takımlardan birine karşı bozulmuş olması üzücü.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #626 : 03 Kasım 2016, 06:57:29 »
Konsantrasyon .... Her sene bir iki maciniz var boyle.... :((

Nazar boncugu olsun yapacak birsey yok
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #627 : 03 Kasım 2016, 09:10:12 »
1990 veya 1991 yılları olması lazım. Amatör ligde bir  futbol takımında kaleciyim.
10 maç sonunda 10 galibiyetle lideriz ve 11.maçımızı kendi sahamızda 10 maç sonunda galibiyet alamamış lig sonuncusu ile yapacağız. Galibiyetten o kadar eminiz ki, kimin kaç gol atacağı, maç içerisinde santrfor ile kalecinin yer değiştirme hakkı olup olmadığı gibi absürt şeyleri konuşuyoruz. Hatta atacağımız golleri izlemek ve ileride hatıra kalması açısından bir video çekimi bile ayarlandı.

Maç günü geldi ve o zamana kadar libero oynayan arkadaş santrfor, santrfor oynayan arkadaş ta libero olarak maça başladık.
Bırakın galibiyeti, farktan o kadar eminiz ki herkesin aklında gol atmak.  Rakip sahasında, biz atak üzerine atak yaparken bir kontratak ve gölü yedik... Uzatmayayım 1-0 yenildik. Hayatımda o kadar üzüldüğümü, kötü olduğumu hatırlamıyorum.

...

Diyeceğim şu. Hiç bir maçın garantisi yoktur.  Nitekim dün akşam ki maç.
Bizim 4 maçlık serimiz ve rakibin galibiyetinin olmaması bir çok kişi de bizim 25 yıl önce yaşadığımız düşüncenin ortaya çıkmasına sebep oldu. Taraftar ve spor camiası bir tarafa, özellikle aynı düşüncenin basketbolcularımızda da olması kötü bir yenilgi getirdi. Her ne kadar hepsi tecrübeli isimler olsa da, iki takım arasındaki kalite ve puan farkının yeterli motivasyonun sağlanmasını engellediğini düşünüyorum.

Bir yerde yenilgi alınacaktı ve bu yenilgi beklenilmeyen bir takım karşısında ve sahamızda geldi. Bundan sonra da olacaktır. Önemli olan bu tür yenilgilerden sonra ayağa kalkmaktır.  Canları sağ olsun.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #628 : 03 Kasım 2016, 09:24:16 »
Önceki sayfalarda yazılmış mı dikkat etmedim. Maç esnasında yanlış da hatırlıyo olabilirim ama sanırım maçın bitimine 3.30 kalmıştı ve bobby nin 3lüğüyle 71-65 öne geçtikten sonraki 16-2lik seriyi bu takımda daha önce hiç görmemiştik sanırım.(maç sonlarında +20farkla girip ciddiyeti bıraktığımız  maçlar hariç tabi) Hatta ve hatta ilk 5 dakika kazan sayı bulamamıştı ve ilk sayıları da son anda topu potaya salladılar, şansa top potaya dahi çarpmadan parakouski nin kucagına düştü ve pota altından kolay bi sayı buldular. O ana kadar da son periyotta kusursuz bi savunma yapıyoduk. Bi çoğumuz kagıt kalemle hesaplar yapmışızdır sene başı. Açıkcası ben iç saha için 13 dış sahaya 8-9 galibiyet yazıp ilk 4e kendimizi atmaya çalıştım hep :) ama bu iç saha maglubiyeti hiç hesapta yoktu sanırım bi çoklarımız için. Allahtan direk rakibimz olan barca yı ve ipekçide sürekli basiretimiz bağlanan gs yi yendik de bu maglubiyetin etkisini minimalize etmiş olduk. Geçmiş olsun daha yol uzun aşılacak engel çok bu takıma ekibe güvenimiz tam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2016, 11:13:40 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #629 : 03 Kasım 2016, 09:29:56 »
Minchev böyle maçlarda oynayamaz yetersiz daha uzun sıkıntısını gidermez şu aşamada