Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 203329 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #315 : 27 Ekim 2016, 08:28:08 »
Bu maçı kazansalar da onlar havlu attı zaten.
Maçı alıp sezonu kurtarmak peşinde olacaklardır.  İlk defa Euroleague’de karşı karşıya geliyoruz
Tam kestiremiyorum ama bu maç çok olaylı olur diye düşünüyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #316 : 27 Ekim 2016, 08:43:57 »
Gs için euroleague bitti.Bu maçı kazanıp egolarını tatmin etmeye çalışacaklar.Kazanırlarsa inandık,başardık,son topa kadar diye triplere girerler.Kaybederlerse önemli olan futbol,biz zaten basketbolda hep Efes'i tutarız yeeaaaa diye gezinirler 😀😀

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #317 : 27 Ekim 2016, 08:52:45 »
TRT maçı yayınlamışmı-?
bende internetten setrettim yahu.

Nerden duydum bilmiyorum ama Trt'den de yayınlanacağını duymuştum. Keşke konuya hatırlatma yazısı yazsaydım.

Başlarda lig Tv.den izledim ama sonrasında TRT'nin anlatımı daha iyi geldiği için oraya geçtim. Daha önceki maçlara nazaran daha sert bir karşılaşma oynadık. Takım ritmini yavaş yavaş buluyor. Dün özellikle (sakatlanıncaya kadar) Bogdan, Sloukas, Antiç, Udoh fark yarattı. Vesely'de takıma döndüğü sinyallerini verdi.

Her yönü ile mücadelenin bol oluğu bir maç oldu. Galibiyetin önüne geçen tek şey Bogdan'ın sakatlığı. Kaliniç'in sakatlığının o kadar ciddi olmadığını düşünüyorum. İnşallah ikisi de bir an önce dönerler.

Galibiyet için emek veren herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #318 : 27 Ekim 2016, 08:58:35 »
Bogdan'ın sakatlığı yüzünden Nunnally'ye daha fazla ihtiyaç duyacağız. Bunu koç ve Nunnally de biliyor. O bakımdan Nunnally o akşam daha aktif olacaktır. Şayet ekstra üçlükler atamazlarsa maçı rahat alırız.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 09:49:15 Gönderen: Cem Ağrak »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #319 : 27 Ekim 2016, 09:13:13 »
Zalgris Kaunas oyun disiplininden kopmayan,tempolu ve topu iyi çeviren bir takım.Maçın yıldızı bana göre Pero Antiç.Kostas   rakip pota altıni adeta nakış gibi işledi.Nikola savunmanın temel direklerinden,Vesely kıpırdanmaya başladı,8/8 serbest atış isabeti memnun eden başka bir gelişme.Nunally takıma alışıyor ve gittikçe rolünü benimsiyor,savunmasında ilerleme var ama hücumda biraz çekingen hareket ediyor.Bogi ve Kalinic'in sakatlıkları üzdü,son düzlükte bu sakatlıklar olmasın diyelim.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #320 : 27 Ekim 2016, 09:18:11 »
Kostas-Berk
Dixon-Melih
Datome-James
Vesely-Barış
Udoh-Antic

oynayacagız bence...

kostas-dixon-meilh-nunnally-datome 1-2-3 icin...udoh-antic-vesely 4-5 icin normal sartlarda yeter 8 kisi bir mac icin...belki ekstra berk ve barıs sure alır...egehan bile sure alırsa sasırmayalım...

kalinic umarım kazan macına kadar iyilesir en azından...

bu arada bu hafta minchev'le sozlesme imzalanırsa sasırmayalım hafta ici...2-3-4 oynuyor cocuk..
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2016, 09:19:36 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #321 : 27 Ekim 2016, 09:21:35 »
umarım cabuk iyilesir ve maccabi-efes haftasına yetisir...

kacırdıgı mac gs-kazan ve baskonia olur sadece...

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #322 : 27 Ekim 2016, 09:27:11 »
kadronun iyi yedeklerle genişletilmesinin önemi işte. kaldı ki 2 yıldır başımıza gelen sakatlıklardan ders alınmaması daha can sıkıcı olan.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #323 : 27 Ekim 2016, 09:47:01 »
En büyük avantajımız maçı yabancı hakemlerin yönetecek olması... Deplasman için bu kısım bence önemli...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #324 : 27 Ekim 2016, 09:49:17 »
Kimse yeni formatta sezona nasıl başlayacağını düzgün hesap edemedi. Önümüzdeki sene herkesin bu sezondan alacağı çok ders var. Böyle 40 dakika kıran kırana oynamaya devam ederlerse Şubat ayında bütün takımlar yarı yarıya zayiat verir. Yazın bir köşeye...

• Üye
« Yanıtla #325 : 27 Ekim 2016, 10:02:42 »
eger 3-4 iyi yerlin yoksa surekli katkı veren..(bizde ne yazık ki 2)(dixon-melih)..
 bence 10 yabancı bulundurmak gerekiyor kadroda...belki son 2 si (yani 8 tanenin sutundekiler) ucuz olan adamlar olabilir... ama gorev adamı olsalar yeter...sadece el'de oynamaya evet diyecek tecrubeli isimler...

bu arada bence seneye guduric'i dusunmek lazım..

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #326 : 27 Ekim 2016, 10:27:24 »
Kimse yeni formatta sezona nasıl başlayacağını düzgün hesap edemedi. Önümüzdeki sene herkesin bu sezondan alacağı çok ders var. Böyle 40 dakika kıran kırana oynamaya devam ederlerse Şubat ayında bütün takımlar yarı yarıya zayiat verir. Yazın bir köşeye...

katiliyorum ve bu sene cok ciddi trasfer ucretleri gorecegimizi tahmin ediyorum ....  cunki piyasa da oyuncu da kalmadi ...

Boskonia baskani cok ekmek yiyecek bu sene :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #327 : 27 Ekim 2016, 10:27:42 »
Öncelikle, kesinlikle Bogdanovic ve Kalinic %100 iyileşmiş olmayacaklarsa oynamasınlar.

Bence bu iki önemli eksik, onları rehavete sokacaktır. Eğer seyirciden falan da etkilenmeyecek tecrübeli bir hakem gelirse (ki zaten anlamsız 1-2 tepkiden sonra seyircide hakemin gözünte kuru gürültüden ibaret kalacaktır) diğer maçlardan daha fazla zorlanmayız. Önemli olan ilk iki çeyrek herzamanki gazlarıyla coşup 8-10 fark yakalamasınlar. ikinci yarıyla beraber zaten yorgunluk başlayacak.

Zaten euroleagude hele de mevcut sabıkalarıyla o herzamanki taşkınlıklarını yapamazlar, yaparlarsa da bir daha kolay kolay hayalini bile kuramazla euroleague yada herhangi bir prestijli avrupa arenasının.

Tahminim, Vesely nin geri dönüşünün tasdiklendiği ve Datomenin ben buradayım dediği, Sloukas, Dixon ve Udoh un şov yaptığı bir maç olur.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #328 : 27 Ekim 2016, 10:32:39 »
alti ustu bir deplasman maci .... kimse sakatlanmasin yeter....

Bu arada fener taraftarini alacaklar mi? Kizilyildiz taraftari alinmadi malum...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #329 : 27 Ekim 2016, 10:37:35 »
eger 3-4 iyi yerlin yoksa surekli katkı veren..(bizde ne yazık ki 2)(dixon-melih)..
 bence 10 yabancı bulundurmak gerekiyor kadroda...belki son 2 si (yani 8 tanenin sutundekiler) ucuz olan adamlar olabilir... ama gorev adamı olsalar yeter...sadece el'de oynamaya evet diyecek tecrubeli isimler...

bu arada bence seneye guduric'i dusunmek lazım..

Bu işin iki çözümü var, ucuz yabancı keşfetmek veya  yerli oyuncu çıkarabilmek, ki ikincisi daha önemli ve etkili olur. Yoksa buna para dayanmaz. Sadece euroleague de oynayacak iki adama senelik 300-400 bin den 750-800 bin dolar vermek lüks. Bu paranın daha azına sistem kurup gelecek için bir adım atılmalı.

Bu durumdan her takım etkileneceği için sorun yok gibi görünüyor ama Cska, Real gibi zengin kulüpler ve bir şekilde kendilerinden oyuncu çıkartabilen yugoslav ve rus takımları avantaj elde edecekler.