Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #795 : 15 Kasım 2016, 23:33:25 »
ey obra reis. şu nunallyye gösterdiğin sabrı melih-barış-hatta semih erdene neden göstermedin
nunnally İtalya liginin mvp si olarak geldi. Bu saydığınız yerliler ise yıllardır bir gıdım öteye gidemedi.

Yani koçun sabır göstermesini yadirgamiyorum.

Bütün bunlardan bağımsız, geldiği günden bu yana  nunnally den  de hiç haz etmiyorum
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2016, 23:48:07 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #796 : 15 Kasım 2016, 23:33:53 »
Takıma takviye şart. Hiç yakışmıyor su görüntü açıkçası. Bir anda dağıldık resmen.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #797 : 15 Kasım 2016, 23:33:58 »
Bu kadar tepkisiz ve ruhsuz olmaları utandırıyor. Yenilgi önemli değil.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
« Yanıtla #798 : 15 Kasım 2016, 23:38:37 »
Takım S.O.S veriyor resmen. Koç geçen sezon TBL şampiyonluk maçından sonra gelecek sezona bu kadroyla girersek çok bir şey yapamayız demişti. Biz ne yaptık? Ricky'i gönderip Nunnally'i aldık. Ekstradan da Ahmet'i. Hocanın bir tek kemik kadroyu takımda tutun isteğini karşılayabildik. Sonuç; bu uzun sezonun daha başında tökezlemeye başladık. NBA'i örnek gösterip oradaki oyuncular nasıl oynuyor klişesine sığınmakta çok saçma. NBA'de normal sezonda oynanan 82 maç "Entertainment" formatında oynanan maçlar. Avrupa ligi ile kıyaslamak bile çok saçma.

Bu takıma inancımız evet sonsuz. Kredisi evet limitsiz. Her aldıkları sonuç başımızın tacıdır. Ama onları bu şekilde görmekte insanın içini acıtıyor.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #799 : 15 Kasım 2016, 23:39:25 »
Ne yapıyoruz ya?

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #800 : 15 Kasım 2016, 23:39:30 »
Şu oyun bu takıma hiç yakışmıyor futbol takımının bu tarz oyunlarına alıştık artık ama bu takımdan böyle bir oyun görünce aşırı üzülüyorum.Takım sanki özgüvenini kaybediyor.
 Ayrıca Nunnally'e ne kadar süre verirsen ver bunun üzerine koyabileceğini düşünmüyorum.Euroleague'in son finalistisin TBL'deki orta halli takımlar gibi şans transferi yapıyosun.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #801 : 15 Kasım 2016, 23:40:42 »
Rakip bile şaşırdı. Biz sacmaladikca onlar kudurdu.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #802 : 15 Kasım 2016, 23:42:08 »
Sloukas maçında moralimizin aq du yani
FENERBAHÇE

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #803 : 15 Kasım 2016, 23:42:13 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazacağım.Bazı abi ve kardeşlerimiz pazar günü rezil rüsva ettiğimiz,basketboldan soğuttumuz takımın taraftarlarının temennilerini yazmış resmen,bence zahmet etmeyin burada arz-ı endam etmek yerine orada yazın,daha iyi olur sizin için.Evet bugün Nunnally rezil oynadı,ama unutmayın 2015'te Hickman,geçen sene Kalinic rezil başlamıştı ama sene sonu en çok övgü dizdiğimiz oyuncular oldu.Burada bu takımı yerin dibine gömenler TOP8,F4,final gelince sevinmeyeceksiniz,ok?
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2016, 23:45:43 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı göktürk77

• Üye
  • Yer: ötüken ormanından
« Yanıtla #804 : 15 Kasım 2016, 23:45:41 »
kusura bakmayın ama şu an oynanan oyun rezalet ötesi bu kadar basit savunma mı top kaybımı bilmiyorum ama rezalet oynuyor şu an için döte döt demeyecegizde ne diyecegiz şu oyunun acıklanacak bir yan görmüyorum erken form tutarasak erken düşerizde şu maçları almadan da final fouru zor görürüz

• Üye
« Yanıtla #805 : 15 Kasım 2016, 23:46:27 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazacağım.Bazı abi ve kardeşlerimiz pazar günü rezil rüsva ettiğimiz,basketboldan soğuttumuz takımın taraftarlarının temennilerini yazmış resmen,bence zahmet etmeyin burada arz-ı endam etmek yerine orada yazın,daha iyi olur sizin için.Evet bugün Nunnally rezil oynadı,ama unutmayın 2015'te Hickman,geçen sene Kalinic rezil başlamıştı ama sene sonu en çok övgü dizdiğimiz oyuncular oldu.Burada bu takımı yerin dibine gömenler TOP8,F4,final gelince sevinmeyeceksiniz,ok?
Geçen sene Real serisinde fırtına gibi eserken hepiniz Kostas Kostas diyordunuz?Şimdi utanmadan gömüyorsunuz.Ayıptır ayıp.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #806 : 15 Kasım 2016, 23:49:38 »
Pnini kariyer maçını oynadı sanırım.
Artık perşembe günü Efes i yenmek farz oldu, avrupada hiç 3 maç üstüste kaybetmemiştik sanırım. Şansımıza aralara da Daçka ve Gs maçları denk geldi. Zor viraj kadro nasıl olursa olsun, kazan - daçka - baskonia - gs - maccabi - efes.. Sadece kazan maçı yazık oldu, bu maçı alsak telafi etmiş olurduk.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #807 : 15 Kasım 2016, 23:49:47 »

sevgili arkadaşım; 2 senedir sezonun en kritik dönemlerinde yaşanan sakatlıklardan ders alınmamasına tepki göstermeyelim mi? bu kadroya takviye yapılmazsa gerek tbl gerekse avrupa'da bu yoğunlukta oynayan bu dar rotasyonun tekrar aynı sıkıntıları yaşayacağı aşikar değil mi?

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
« Yanıtla #808 : 15 Kasım 2016, 23:50:14 »
yorgunluk ruhsuzluk . hepsi var bu takımda.  bu takım bu durumda ancak averaj takımı olur.  macabbi topu topu 2 maç kazanmış.  biri zalgiris biri gs. oda 4-5 sayı farkla. vitoria da aynı şekilde.  madem rotasyon mu dar lig sert mi yerli kontenjanı sınırlı mı ? o zaman obradoviç ve yönetim çıkacak diyecek ki özellikle EL maçlarının hafta içi 2şer olduğu hafalarda lig maçlarına genç takımla çıkacak. melih bile oynamayacak geçtim veselyi udohu. u-20 oynasın. varsın 40 sayı fark yesin. ya federasyon ona göre bir maç takvimi berlirler ya yabancıyı serbest bırakıp rotasyonu arttırırız yada u-20li maçlara hazır olsun. takıma kzıyoruz ama bunun adı tamamen yorgunluk.

• Üye
« Yanıtla #809 : 15 Kasım 2016, 23:52:43 »
Forumda felaket tellarının gözü aydın olsun,sene biz güleceğiz ama siz hangi yüzle burada olursunuz onu bilmem.