Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #810 : 15 Kasım 2016, 23:53:14 »
sevgili arkadaşım; 2 senedir sezonun en kritik dönemlerinde yaşanan sakatlıklardan ders alınmamasına tepki göstermeyelim mi? bu kadroya takviye yapılmazsa gerek tbl gerekse avrupa'da bu yoğunlukta oynayan bu dar rotasyonun tekrar aynı sıkıntıları yaşayacağı aşikar değil mi?
O ayrı,bu takımdan bir şey olmaz demek ayrı.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #811 : 15 Kasım 2016, 23:53:30 »
Sezonun daha başı ama bizimkilerin adım atcak hali yok.

Koç ya takviye isteyecek açık açık ya da ligde her türlü yerlilere süre vercek.

Reis bu ikisini de karakteri gereği yapmayacaktır.

Sonumuz ne olur bilinmez !
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
« Yanıtla #812 : 15 Kasım 2016, 23:55:30 »
yorgunluk ruhsuzluk . hepsi var bu takımda.  bu takım bu durumda ancak averaj takımı olur.  macabbi topu topu 2 maç kazanmış.  biri zalgiris biri gs. oda 4-5 sayı farkla. vitoria da aynı şekilde.  madem rotasyon mu dar lig sert mi yerli kontenjanı sınırlı mı ? o zaman obradoviç ve yönetim çıkacak diyecek ki özellikle EL maçlarının hafta içi 2şer olduğu hafalarda lig maçlarına genç takımla çıkacak. melih bile oynamayacak geçtim veselyi udohu. u-20 oynasın. varsın 40 sayı fark yesin. ya federasyon ona göre bir maç takvimi berlirler ya yabancıyı serbest bırakıp rotasyonu arttırırız yada u-20li maçlara hazır olsun. takıma kzıyoruz ama bunun adı tamamen yorgunluk.

Yorgunluk konusunda hepimiz hem fikiriz. Ama bu takıma ruhsuz diyeni önce Allah çarpar. Geçen sene bu kadro 20 küsur sayıdan geri gelip EL finalinde son topta şampiyonluğu kaybetti. Yorum yaparken seçeceğimiz kelimelere dikkat etmek gerek. Şu anki sorunun tek sebebi 7 kişiye inen ve sadece 3-4 kişiden fayda alınan dar rotasyon. Burada oyuncuya da kızamıyorum koça da. Lig şampiyonluğundan sonra koç bas bas bağırdı TV'lerde takviye yapmazsak bu kadro yeni formatta yetersiz kalır diye.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
« Yanıtla #813 : 15 Kasım 2016, 23:55:39 »
Bu arada bogy ne zaman iyileşecek? 4 hafta oldu

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #814 : 15 Kasım 2016, 23:56:13 »
Beni daha da endişelendiren bu kadar yük binen oyunculardan  birinin de allah korusun sakatlanması..

Çevrimdışı guraygun

• Üye
« Yanıtla #815 : 15 Kasım 2016, 23:57:17 »
Beni daha da endişelendiren bu kadar yük binen oyunculardan  birinin de allah korusun sakatlanması..

oda olursa forumu kapatalım.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #816 : 15 Kasım 2016, 23:58:32 »
Geçen sezon Khimki maçında yerlerde rakiple boğuşan takıma ne oldu, çok merak ediyorum. Sadece final yüzünden böyle olduysa, keşke 20 sayı farkla kaybetseydik o maçı diyorum. Ayrıca Wanamaker ve Anderson ile ilgilenip Nunnally'ye kalmak da nasıl bir şanssa artık. Son çeyrekte sürekli pota altına gidip temas bile almadan sayı atmaları içimi acıttı çok. Takviye şart artık. Rotasyon dışında taze kan da lazım açıkçası.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
« Yanıtla #817 : 15 Kasım 2016, 23:59:42 »
bogdanoviç takımın halini görüp sakata mı yatıyo yoksa :).

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #818 : 16 Kasım 2016, 00:00:44 »
O ayrı,bu takımdan bir şey olmaz demek ayrı.

insanlarin yorumlarina saygi göstermelisin hocam.

gecen sezon Nisan ayinda hoca ne demis bakalim
Obradovic: Gelecek sezon bu kadroyla çok zorlanırız. O yüzden sezon sonunda oturup bir plan yapmamız lazım

sonuc? ayni kadroyla yola ciktik takim bitik halde.bi pozisyonda bobby topu potaya atacak hali yoktu onu öyle görünce takima kizmayi da biraktim ama neden bu takima takviye yapilmalidi diye de sormaya hakkimiz var

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #819 : 16 Kasım 2016, 00:01:18 »
Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazacağım.Bazı abi ve kardeşlerimiz pazar günü rezil rüsva ettiğimiz,basketboldan soğuttumuz takımın taraftarlarının temennilerini yazmış resmen,bence zahmet etmeyin burada arz-ı endam etmek yerine orada yazın,daha iyi olur sizin için.Evet bugün Nunnally rezil oynadı,ama unutmayın 2015'te Hickman,geçen sene Kalinic rezil başlamıştı ama sene sonu en çok övgü dizdiğimiz oyuncular oldu.Burada bu takımı yerin dibine gömenler TOP8,F4,final gelince sevinmeyeceksiniz,ok?
hocam üst üste suçlamalar yapmışsınızda.Üst üste 3 yenilgi almışız ne yazılsın istiyorsunuz geçen sene f4 yaptık,şampiyon olduk vs vs. dememizi mi.Ben yazılanlara bakıyorum hiç artniyetli bi yorum göremiyorum sadece bu oyuncuların potansiyelini bildiğimiz için üzgünüz ve sorunları belirtiyoruz.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 00:01:46 Gönderen: south »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #820 : 16 Kasım 2016, 00:01:37 »
Geçen sene Real serisinde fırtına gibi eserken hepiniz Kostas Kostas diyordunuz?Şimdi utanmadan gömüyorsunuz.Ayıptır ayıp.
Bir oyuncu iyi oynarken nasıl övülüyorsa, kötü oynarkende eleştirilmesinden daha doğal ne olabilir?

Evet utanmadan soyluyorum. İyi oynarken nasıl keyfimiz tavan yaptıysa, bu sezon bir cok maçta ve özellikle de bu maçta moralimizin aq du, hatta skti attı.

Kimse kusura bakmasın..
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 00:18:40 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #821 : 16 Kasım 2016, 00:02:07 »
insanlarin yorumlarina saygi göstermelisin hocam.

gecen sezon Nisan ayinda hoca ne demis bakalim
Obradovic: Gelecek sezon bu kadroyla çok zorlanırız. O yüzden sezon sonunda oturup bir plan yapmamız lazım

sonuc? ayni kadroyla yola ciktik takim bitik halde.bi pozisyonda bobby topu potaya atacak hali yoktu onu öyle görünce takima kizmayi da biraktim ama neden bu takima takviye yapilmalidi diye de sormaya hakkimiz var

O zaman eleştireceğin kişi Obradovic değil,bu şubenin bütçesini üstlenmekle övünen başkan bey.

• Üye
« Yanıtla #822 : 16 Kasım 2016, 00:02:54 »
hocam üst üste suçlamalar yapmışsınızda.Üst üste 3 yenilgi almışız ne yazılsın istiyorsunuz geçen sene f4 yaptık,şampiyon olduk vs vs. dememizi mi.Ben yazılanlara bakıyorum hiç artniyetli bi yorum göremiyorum sadece bu oyuncuların potansiyelini bildiğimiz için üzgünüz ve sorunları belirtiyoruz.
Kötü oynadı diye eleştirmek başka,bu takım ruhsuz,bu takım olmaz demek başka,farkı anlamak zor olmasa gerek.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #823 : 16 Kasım 2016, 00:07:22 »
@guraygun

mağlubiyetlerden sonra niye coşuyorsun, amaç ne?

Çevrimdışı guraygun

• Üye
« Yanıtla #824 : 16 Kasım 2016, 00:10:07 »
arkadaşlar değerli renktaşlar romalılar. 3 periyod sövdüm sövdüm 4. periyod şöyle sakin kafayla sahaya baktım. veselyye udoha kaliniçe dixona üzüldüm. geçen senenin kralları bu sene ne duruma düştüler. fiziksel yorgunluğu geçtim mental olarak yorulmuşlar. artık maç görmek istemiyorlar. ve bu adamlar bizim evlatlarımız. Bu adamlara sahip çıkalım. varsın ligi sonunca EL de 16. olsunlar. şu saatten sonra bu takıma söversek(maç esnasında kaptırma olur o ayrı) destek olmazsak zaten bu takım uçuruma gider. ben bugün maçın sonucuna üzülmedim. oyuncuların düştüğü duruma üzüldüm. iyi gün taraftarı değiliz. olmamalıyız. Bu takımı eleştirmek kötü taraftar anlamına gelmiyor. yine eleştiren eleştirsin tabi. ancak maça gidin maçları takip edin. 2 günde bir de olsa Fenerin maçının olduğu gün boyu akşama da maç var deyip o heyecanı yaşamak imkanın varsa maça gtitmek. zaten rotasyon dar. bide 12. numara yani taraftar da olmazsa rotasyon iyicene daralır.