Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #825 : 16 Kasım 2016, 00:11:09 »
@guraygun

mağlubiyetlerden sonra niye coşuyorsun, amaç ne?
seviyorum :)

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #826 : 16 Kasım 2016, 00:19:22 »
O zaman eleştireceğin kişi Obradovic değil,bu şubenin bütçesini üstlenmekle övünen başkan bey.

onu elestirmekten biktim usandim artik.
küfür hakaret olmadigi sürece sorun yok bence

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #827 : 16 Kasım 2016, 00:23:46 »
Sipiker bile nunnally e ne kadar dayanacsk diyor.
Obradovicin verdigi tepkiyi oyuncular veremiyor.
Kazan macini vermemeliydik derken arkasindan sikintilarin gelecegi belliydi.
Ömer Onan in eksikligide kendini gosteriyor.
Biz takim olarak iyi degildik.ozellikle atislarimiz bosa gidince rakip takimda costu.tamam nunnally  bu takimin oyuncusu degil yerine bu takimin ustunde oynamiyor diyelim de peki Sloukas iyimiydi ya Kalinic ya Datome  ya Antic
Bence takim olarak kötū oynadik. Yerli oyuncularimizda yetersiz olabilir ama ozaman bu yogun tempo icin yeterli transferler yapilabilinirdi.yapilamiyorsa devamli ayni oyuncularla oynamak yerine yerlilelerde azda olsa zaman taninmaliydi.
Yinede bu takimi bir maçla kahramanda yapmiyalim bir maçlada  yerin dibine sokmiyalim.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 00:42:43 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #828 : 16 Kasım 2016, 00:25:20 »
arkadaşlar değerli renktaşlar romalılar. 3 periyod sövdüm sövdüm 4. periyod şöyle sakin kafayla sahaya baktım. veselyye udoha kaliniçe dixona üzüldüm. geçen senenin kralları bu sene ne duruma düştüler. fiziksel yorgunluğu geçtim mental olarak yorulmuşlar. artık maç görmek istemiyorlar. ve bu adamlar bizim evlatlarımız. Bu adamlara sahip çıkalım. varsın ligi sonunca EL de 16. olsunlar. şu saatten sonra bu takıma söversek(maç esnasında kaptırma olur o ayrı) destek olmazsak zaten bu takım uçuruma gider. ben bugün maçın sonucuna üzülmedim. oyuncuların düştüğü duruma üzüldüm. iyi gün taraftarı değiliz. olmamalıyız. Bu takımı eleştirmek kötü taraftar anlamına gelmiyor. yine eleştiren eleştirsin tabi. ancak maça gidin maçları takip edin. 2 günde bir de olsa Fenerin maçının olduğu gün boyu akşama da maç var deyip o heyecanı yaşamak imkanın varsa maça gtitmek. zaten rotasyon dar. bide 12. numara yani taraftar da olmazsa rotasyon iyicene daralır.
Bu nasıl bi gönderi ya alttan alttan çakıyosunuz takıma sonra bizim evlatlarımız diyosunuz.Bugun diğer yazdıklarınızada bakıyorumda bence iyi bir trollsünüz.Yeriniz burası değilde gs forumları gibi
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 00:26:15 Gönderen: south »

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #829 : 16 Kasım 2016, 00:35:31 »
adamlarin 6 macini da izledim.hicbir macta bu kadar agresif, istekli ve iyi oynadiklarini görmedim serefsizlerin..sanirim bunda Gou nun oynamamasinin da etkisi var? o olsaydi en azinda savunmada sorun yasarlardi

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #830 : 16 Kasım 2016, 00:38:54 »
Nunnaly İtalya MVP si idi.Ben yanlıs transfer diyemem.
Ama su gercek ki takımda Udoh biraz da Dixon dısında istikrarlı 3. oyuncu yok.
İsmail Senol Dixon,Sloukas yetmiyor bu takıma 3. bir guard lazım diyordu.
Takım duzelecektir.Ama cok dar rotasyon var.Bu da cok zorluyor.

Çevrimdışı onurcanars

• Üye
  • Yer: istanbuk
    • onurcanars
« Yanıtla #831 : 16 Kasım 2016, 00:39:55 »
Zorlayıci lig, sıkışık fikstür, eksik mevkiiler, yetersiz bench katkisi, mental ve fiziksel acidan yipranma. Hepsi bir araya gelince olusan 3 maclik maglubiyet. Düşüldugu gibi kalkilir, biz guveniyoruz ona bi lafimiz yokta. Şu takima, futbol takimina verilen sacma sapan, bi halta yaramayan paralardan biraz gelse. Gerekli mevkiilere takviye yapilsa fena mi olurdu. 3-4 gunde bir mac oynayan su takimin yükü hafifletilseydi, rakiperin rotasyon genislettigi zamnlarda bizde bi seyler yapsaydik belki bambaska olurdu. Keşkelerle bi şey değişmiyor.ne yazik ki. Yapilmasi gereken belli, son 2, sezonda bize cenneti yasatan su takimin yaninda olmak. Bizler güveniyoruz, insallah yolun sonu güzel biticek

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #832 : 16 Kasım 2016, 00:54:01 »
Antic ten sene başı çıkıp o parayla iki adam almak gerekiyordu baya eksi yzıyor antşc

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #833 : 16 Kasım 2016, 00:57:44 »
Takımdaki şu kırılganlık hiç hayra alamet değil. Oyuncuların vücut dili hiç iyi değil. Üstelik rotasyon da çok dar ve sene başından beri verim aldığımız oyuncuların da enerjisi düştü. Örneğin bugün Udoh'un yardıma zamanında yetişemediği veya bloğa geç kaldığı en az 4-5 pozisyon hatırlıyorum. Aynısı Vesely için de geçerli. Vesely Euroleague'de oynadığımız 7 maçta ilk bloğunu Maccabi maçında yapmış. Antic bu aralar oyuna girdiği an eksi yazıyor ve uzun rotasyonu 2.5 kişinin sırtına binmiş durumda.

Bogdanovic olmadığı için bütün yaratıcılık yükü Dixon ve Sloukas'ın sırtına binmiş durumda ki biri kötü oynadığı anda patlıyoruz. Datome sene başından beri birkaç sekans dışında çok kötü. Nunnally ha olacak derken tekrar başa sarıyor... :( Ama en önemlisi (belki de asıl sorun bu) takımın enerjisi çok ama çok düşük. En çok bu duruma üzülüyorum.

Obradovic geçen sene sürekli yeni formatta bu kadar dar rotasyonla oynayamayız diyordu. Bunu diyen bir koç fazladan da yabancı transferi mutlaka istemiştir. O zaman suçu transfere para bulamayanlarda ararım.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 00:59:53 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sandro12

• Üye
« Yanıtla #834 : 16 Kasım 2016, 05:31:19 »
Rotasyonumuz dar; Bogdanoviç sakatlandı iyice daraldı; ayrıca evet Udoh-Vesely çok iyi ama çok yük biniyor onlara; bu gidişatı kaldıramazlar, formsuzluk-sakatlık olacak bu yorgunlukla; sezon başından belliydi bir uzun ve bir kısa gerektiği; 8-10 dakika rotasyona girebilecek birilerini almak bu kadar mı zor?
Sezon başında bizim söylediğimizi Obradoviç'in söylememesi imkansız; Udoh ve Vesely CSKA'ya gitmesin diye onlara kullandığımız bütçeyi rotasyondan kıstık ama ne olursa olsun şu takıma nasıl iyi sponsor bulamayız?

Önümüzdeki Efes-Milano(D)-Real Madrid-Kızılyıldız maçlarında 4/4 yapmalıyız ki rahatlayalım biraz ama Milano maçı korkutuyor beni deplasmanda yine sinmeye başladık yine :( Gerçi bu oyunla 0/4 bile yapabiliriz; toparlanmamız lazım; ilk 4'te olmalıyız final four için..

Şu Kazan mağlubiyeti olmasa yine bugünkü mağlubiyet çok sıkıntı olmazdı..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 05:39:40 Gönderen: sandro12 »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #835 : 16 Kasım 2016, 08:08:20 »
O ayrı,bu takımdan bir şey olmaz demek ayrı.

Özgür ağabey (ozgurr) bu forumun en değerli basketbol bilginlerindendir. Basketbolun yüzüne çok az kimsenin baktığı 80'ler Türkiye'sinden beri dünya ve Türk basketbolunu üstünde bilge bir derviş gibi düşünür. Başkalarının ne dediğini bilmem, genel çerçevede sana da hak veriyorum. Ama ozgurr ağabey bir şey hakkında bir şerh düşüyorsa en azından durup düşünmek lazım. "Acaba?" sorusunu sormak lazım. Şahsi kanaatim...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #836 : 16 Kasım 2016, 08:46:54 »
Bu nasıl bi gönderi ya alttan alttan çakıyosunuz takıma sonra bizim evlatlarımız diyosunuz.Bugun diğer yazdıklarınızada bakıyorumda bence iyi bir trollsünüz.Yeriniz burası değilde gs forumları gibi

Aynı şeyi geçenlerde ben de ima etmiştim. Arkadaş yekten kafa buluyor burada, uçurulması için ne bekleniyor anlamadım. Pazar günü biz esas takımına gömünce hasretle bu maçı bekliyordu herhalde...

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #837 : 16 Kasım 2016, 08:55:49 »
Rotasyon dar ve eksik(ler) var. Bogdan sakat, Melih bitik ve Nunnally hazır değildir. Bunların hepsi bizim 2 numara alternatiflerimiz ? Şu anda 2 numarasız oynuyoruz. Buna Antic de eklenince skor sıkıntısı çekmemiz çok normal...

Bogdan + Melih + Nunnally + Antic dörtlüsünden 20 sayı bulduğumuz hiçbir maçta zorlanmayız ki bu abartı bir hedef değildir.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 08:57:59 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #838 : 16 Kasım 2016, 08:57:25 »
Rahat olun, ilgili şahıs hakkında gereği yapıldı.
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 08:58:00 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #839 : 16 Kasım 2016, 09:36:59 »
arkadaşlar değerli renktaşlar romalılar. 3 periyod sövdüm sövdüm 4. periyod şöyle sakin kafayla sahaya baktım. veselyye udoha kaliniçe dixona üzüldüm. geçen senenin kralları bu sene ne duruma düştüler. fiziksel yorgunluğu geçtim mental olarak yorulmuşlar. artık maç görmek istemiyorlar. ve bu adamlar bizim evlatlarımız. Bu adamlara sahip çıkalım. varsın ligi sonunca EL de 16. olsunlar. şu saatten sonra bu takıma söversek(maç esnasında kaptırma olur o ayrı) destek olmazsak zaten bu takım uçuruma gider. ben bugün maçın sonucuna üzülmedim. oyuncuların düştüğü duruma üzüldüm. iyi gün taraftarı değiliz. olmamalıyız. Bu takımı eleştirmek kötü taraftar anlamına gelmiyor. yine eleştiren eleştirsin tabi. ancak maça gidin maçları takip edin. 2 günde bir de olsa Fenerin maçının olduğu gün boyu akşama da maç var deyip o heyecanı yaşamak imkanın varsa maça gtitmek. zaten rotasyon dar. bide 12. numara yani taraftar da olmazsa rotasyon iyicene daralır.
Üzülme konusunda hislerime tercüman olmuşsunuz. Ben de sonuçtan ziyade takımın düştüğü duruma üzüldüm :( Toparlayacaklarından eminim. Çok sert bir viraj oluyor maalesef bu aşamada şanssızız o bakımdan.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk