Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214920 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #840 : 16 Kasım 2016, 09:51:21 »
Ben hala ilk günkü gibi umutluyum.
Gerçekten sıkıntılı bir dönemdeyiz, koç dahil herkesin kafsının karışık olduğunu düşünüyorum.
Ligimiz gerçekten güçlü, eskisi gibi değil yabancı sınırlamasının azaltılmasından sonra. Her takım zaten bize karşı özel motive oluyordu, birde 5-6 oyuncunun kalitesi artınca daha da sert bir lig haline geldi. EL de, herkesin bildiği gibi her maçın sert geçtiği ve aynı önemde olduğu zor bir lig haline geldi.
Sezon başında ciddi kondisyon yüklemesi yaptık ama yapılması gereken bu muydu bilemiyorum. Transfer dönemide istediğimiz gibi geçmedi, ilk tercihimiz olan 3 oyuncuyu da alamadık hatırlarsanız çeşitli sebeplerden.
Eğer bu sıkıntılı dönemi atlatırsak takımın eskisinden daha güçlü döneceğini düşünüyorum, sorun bence kesinlikle mental, geçen sene övdüğümüz isimlerin hiçbirisi daha kötü değiller sonuçta.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #841 : 16 Kasım 2016, 09:55:32 »
Bi de yaz döneminde mecburi olarak iç transfere çok yoğunlaştık, nba yi bekledik..böyle olunca belki de dış transferde geç kalındı

Çevrimiçi ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #842 : 16 Kasım 2016, 10:08:37 »
bu takim nasil zirvedeyse gecen sene ... bu sene de zirvede olacaktir ...

her takimin inisli cikisli donemi olur .... canlari sagolsun ... Bize o mutlulugu heyacani yasatan da bu takimdi ... ve yine yasatacaktir ...

yine destek hep destek ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Muratti

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #843 : 16 Kasım 2016, 10:11:49 »
Beyler macı seyredemedim ama yenilgi tabiiki de kotu olmus takim efes maciyla cikisa gecer ve kendini toparlar bize dusen hep destek tam destek...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #844 : 16 Kasım 2016, 10:34:37 »
Şubenin içinde neler konuşuldu planlandı yada yönetim kanadı neler sunabildi tabi ki bilmiyoruz ama haziran ayında ömer onan ın potaaltında 1eksiğiz ve bununda farkındayız bunu gidericez sözü, koçun bu kadroyla bu yapıyla yeni formatta basarılı olma şansımız yok sözüne ragmen böyle dar bi rotasyyonla, birebir aynı kadroyla(hickmanın varlığı yokluğu belli degildi, nunnally ninki bir bence varlığı yokluğu bize artı birşey katmıyo.aynı şekilde aynı durum ömer faruk-ahmet değiş tokuşu içinde gecerli) yola çıkmak peki mantıklı gelmiyo hiç birimize. Gecen sene pek katkı alamadığımız hickman gitti yine katkı veremeyen nunnally geldi rotasyon yine 7-8kişiye sıkıştı. Üstüne takımın mental çöküşü de eklenince tüm sezonu kaybetmeye doğru adım adım ilerliyoruz. Sene bası kötü oynarken en azından rakibi 70 civarı tutuyoduk diyoduk şimdi son 4 euroleague macında ortalama 85 sayı yiyiyoruz. Üstüne gecen sene ki en özel yanımız olan hucumdaki set tempomuz çeşitliliğimiz pas akışımız varyasyonlarımız kayboldu. Kendi adıma bu takıma kızıp sayıp sövemiyorum, ama ciddi şekilde üzülüyorum. Kazan maçından bu yana ligtv yi acmaya korkar oldum bi tekrara özete yada mac degerlendirmesine denk gelip de tekrar canım sıkılmasın diye. İnşallah düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu takım 3sene içinde çıtayı oyle bi noktaya koyup oyle tarifsiz duygular yasattı ki kendi kendime napalım canları sagolsun bu sene de demekki kaderimizde üzülmek kaybetmek varmış diyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 10:39:04 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
« Yanıtla #845 : 16 Kasım 2016, 11:17:45 »
Şubenin içinde neler konuşuldu planlandı yada yönetim kanadı neler sunabildi tabi ki bilmiyoruz ama haziran ayında ömer onan ın potaaltında 1eksiğiz ve bununda farkındayız bunu gidericez sözü, koçun bu kadroyla bu yapıyla yeni formatta basarılı olma şansımız yok sözüne ragmen böyle dar bi rotasyyonla, birebir aynı kadroyla(hickmanın varlığı yokluğu belli degildi, nunnally ninki bir bence varlığı yokluğu bize artı birşey katmıyo.aynı şekilde aynı durum ömer faruk-ahmet değiş tokuşu içinde gecerli) yola çıkmak peki mantıklı gelmiyo hiç birimize. Gecen sene pek katkı alamadığımız hickman gitti yine katkı veremeyen nunnally geldi rotasyon yine 7-8kişiye sıkıştı. Üstüne takımın mental çöküşü de eklenince tüm sezonu kaybetmeye doğru adım adım ilerliyoruz. Sene bası kötü oynarken en azından rakibi 70 civarı tutuyoduk diyoduk şimdi son 4 euroleague macında ortalama 85 sayı yiyiyoruz. Üstüne gecen sene ki en özel yanımız olan hucumdaki set tempomuz çeşitliliğimiz pas akışımız varyasyonlarımız kayboldu. Kendi adıma bu takıma kızıp sayıp sövemiyorum, ama ciddi şekilde üzülüyorum. Kazan maçından bu yana ligtv yi acmaya korkar oldum bi tekrara özete yada mac degerlendirmesine denk gelip de tekrar canım sıkılmasın diye. İnşallah düştüğümüz yerden kalkmasını da biliriz. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu takım 3sene içinde çıtayı oyle bi noktaya koyup oyle tarifsiz duygular yasattı ki kendi kendime napalım canları sagolsun bu sene de demekki kaderimizde üzülmek kaybetmek varmış diyorum.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kesinlikle aynı duygular içindeyim. takımı bu halde görünce içim acıyor, üzülüyorum. hala dün geceki maçın 3.periyodundaki o dağılmayı hazmedemiyorum. koçun öyle üzgün duruşu da daha bir canımı yakıyor.
Fenerbahçe!

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #846 : 16 Kasım 2016, 11:43:27 »
1 yabancı  ve 1 tane yerli takviyesi sart takıma..ama yerli katkı verecek oyuncu olmalı...
artık parayı nereden bulur yonetim bilmem..ama bulmak zorundalar...

seneye ise gecekten katkı verecek yerlilere yonelmek lazım...

Çevrimdışı fatma k.

• Üye
  • Yer: Ataşehir
« Yanıtla #847 : 16 Kasım 2016, 12:15:42 »
Nunnally'e mecburen sabrediyor koç. Bu dakikadan sonra transfer de olsa alışma süreci falan filan derken vakit yok. Eninde sonunda katkı vermek zorunda bu adam.Yorumlarda gömüldüğü kadar da kötü değil bence. Kolay değil yeni takım yeni sistem falan. Daha önce hiç bilmediğim şeyler öğreniyorum diye bir açıklamasını okumuştum sanırım. Biraz sudan çıkmış balığa döndü burada. Dün maçta koç adama yumruk savurdu resmen, çok baskı hissediyor olmalı. Şut atmaktan korkuyor artık, gerçekten zamana ihtihyacı var.
Ben esas Datome'ye fena takılıyorum. O kadar kötü ki seyrederken acı çekiyorum. Hücumda savunmada her yerde sürekli geç kalıyor, kafası bambaşka yerlerde. Düzeleceği yerde daha da bozuldu. Dün toplar hep Kalinic'in elinde patladı, elimizdeki en kötü şütör en kritik topları kullanıyor. Datome toptan kaçar oldu.
Dün Baskonia maçından daha çok üzüldüm. Çünkü kısa vadede düzelemeyeceğimiz anlaşıldı. İşin kötüsü kaybettiğimiz takımlar vasat sayılabilecek takımlar. Cska Madrid Oly Pao daha karşılaşmadık.Yani önümüzde epey zorlu günler var. Biranda herşey düzelmeyecek. Şu Efes maçını almak çok önemli oldu. Taraftara hiç olmadığı kadar çok görev düşüyor. Pazar günkü maçta tam zamanında ve yerinde sahaya etki edilmişti, inşallah Perşembe de öyle olur. Bogdan dönünce belki sihirli değnek değmeyecek ama takımın reaksiyon gösterme potansiyeli artacaktır. O zamana kadar hiç olmadığı kadar destek lazım.
Lig için ya yerli bir uzun alacağız ya da Barış saçmalasa da süre alacak.Udoh veya Vesely den biri muhakkak dinlenmeli ligde. Hatta Antiç lig maçlarında daha fazla sorumluluk alsın bence. Neyse koç zaten müdahalesini yapacaktır, burada ahkam kesmek de abes aslında.
Perşembe günü Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #848 : 16 Kasım 2016, 12:44:17 »
Öncelikle  ben Obra olduktan sonra pek sorgulamam onunla kaybetmekte problem değil.Saha kenarında olması bile insanı mutlu ediyor.

Sadece bu yıl takımlar çok atlet ve sanki biz buna cevap veremiyoruz gibi oluyor.Bu durumda Antiç'i çok sevmeme rağmen bu yıl onun için zor olacağını dolayısı ile verimsiz olacağını düşünüyorum.
Birde çok merak ediyorum bilen varmı dır, transfer konusunda hoca mı istemiyor yoksa bütçe olmadığı için mi transfer  yapılmadı Çünkü geçen yıl Hoca'nın kadro yetmez tarzı açıklamaları vardı.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #849 : 16 Kasım 2016, 13:18:00 »
Nanily alışıyo falan deniyo hala da, kaçıncı maçı bu..İtalya'da şutuyla mvp olan adam bizde ortada yok..diğerlerini geçtim, hiç değilse 2-3 tane şut soksun, kalanlara zamanla alışır... biz russ smith ile dalga geçerken nanili ondan beter...iki yalancı savunma, bir kayma ile olacak iş değil bu...Milano'daki hickman'a bakınca keşke kalsaydı diyor insan...
bu kaybedilen maçların telafisi çok zor...bütün kredimizi kullandık...bundan sonra alacağımız her yenilgi ilk 2 için zarar yazar bize ki daha cska ile de oynamadık

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #850 : 16 Kasım 2016, 13:24:46 »
Nanily alışıyo falan deniyo hala da, kaçıncı maçı bu..İtalya'da şutuyla mvp olan adam bizde ortada yok..diğerlerini geçtim, hiç değilse 2-3 tane şut soksun, kalanlara zamanla alışır... biz russ smith ile dalga geçerken nanili ondan beter...iki yalancı savunma, bir kayma ile olacak iş değil bu...Milano'daki hickman'a bakınca keşke kalsaydı diyor insan...
bu kaybedilen maçların telafisi çok zor...bütün kredimizi kullandık...bundan sonra alacağımız her yenilgi ilk 2 için zarar yazar bize ki daha cska ile de oynamadık
ilk 4 de kaldıktan sonra ha 1 olmuşşsun ha 4 olmuşsun çok öenmli değil saha avantajı ile eleyemeyeceğimiz takım yok cska dahil

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #851 : 16 Kasım 2016, 13:55:34 »
Özgür ağabey (ozgurr) bu forumun en değerli basketbol bilginlerindendir. Basketbolun yüzüne çok az kimsenin baktığı 80'ler Türkiye'sinden beri dünya ve Türk basketbolunu üstünde bilge bir derviş gibi düşünür. Başkalarının ne dediğini bilmem, genel çerçevede sana da hak veriyorum. Ama ozgurr ağabey bir şey hakkında bir şerh düşüyorsa en azından durup düşünmek lazım. "Acaba?" sorusunu sormak lazım. Şahsi kanaatim...

teşekkür ederim dostum ama yazdıklarında yaklaşık olarak bir %90'lık abartı var.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #852 : 16 Kasım 2016, 13:57:10 »
Naçizane bir hatırlatma da benden olsun; Obradovic Hazretleri her zaman "bir işin başını ya da ortasını nasıl yaptığınız değil sonunu nasıl getirdiğiniz önemlidir" buyurmaktadırlar. Bence bu ifadeye kulak kabartmak elzemdir, hem de tamamen farklı bir formatta mücadele ederken.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #853 : 16 Kasım 2016, 14:05:33 »
Nunally konusu gerçekten muamma.Hani Kaliniç ve Hickman'ın ilk geldiği zamanları da çok kötü idi ama  sinyalleri  beklenti yaratıyordu.
Nunally'den gelen sinyaller karışık.Kendi şutunu yarattığını görmedim, yaratıcı ve dominant değil, savunması da pek parlak değil.Ama kendi adıma haddim değil  bundan dolayı eleştirmek.Başımızda  öyle bir  hoca var ki hikmetinden sual olunmaz.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #854 : 16 Kasım 2016, 14:36:29 »
Nunally konusu gerçekten muamma.Hani Kaliniç ve Hickman'ın ilk geldiği zamanları da çok kötü idi ama  sinyalleri  beklenti yaratıyordu.
Nunally'den gelen sinyaller karışık.Kendi şutunu yarattığını görmedim, yaratıcı ve dominant değil, savunması da pek parlak değil.Ama kendi adıma haddim değil  bundan dolayı eleştirmek.Başımızda  öyle bir  hoca var ki hikmetinden sual olunmaz.

zaten ona dua etsinler..bütün eleştirileri o topluyor...
Artık Bogi'nin dönüşünü bekleyeceğiz