Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 214926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hmetin

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #855 : 16 Kasım 2016, 14:43:41 »
zaten ona dua etsinler..bütün eleştirileri o topluyor...
Artık Bogi'nin dönüşünü bekleyeceğiz
Hocam
İsmail Senol dun mactan sonra
Dixon ile 9 kisi, Bogi yok 8, Antic 3 dk 7, Nunnaly verimsiz 6 kisilik rotasyonla oynuyor dedi.
Dixon ve Sloukas ile olmuyor 3. biri lazım dedi.Ben de acıkcası katılıyorum.
Su takımda Udoh ve Dixon dısında 3. istikrarlı oyuncuyu goremiyoruz.Sloukas GSO macı dısında yok.
Sizce bir kısa bir de uzun takviyesi olur mu?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #856 : 16 Kasım 2016, 14:55:27 »
Sorun sadece guardsa hatırlatıyım
Maccabi dün guardsız oynadı

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #857 : 16 Kasım 2016, 15:26:15 »
Sanırım Koç,  Melih,Ahmet ve Barış'a  çok kızgın.Hiç ama hiç düşünmüyor bile.
Benim Obra ile çalışma şansım olsa antremandan sonra bir de gider tuvaletleri temizlerim.Nasıl çalışmıyorlar anlamıyorum, mantıklı açıklaması yok çalışmamalarının.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #858 : 16 Kasım 2016, 16:32:33 »
ne desem bilemiyorum...
is donup dolasıyor kesinlikle yerli oyuncuların belli seviyeye gelmemesinden kaynaklanıyor sanki...

ama sonucta yonetim de yapmadı yerli trnasfer su takıma ise yarayacak kalitede...

para yok para yok diyip durdular...kacırmasaydın sponsorları kavga edip diyorum bende...

bu arada bogdan'ın sakatlandıgı donemde de ligde gidip dacka-gs maclarına denk geldik millet best balıkesir-ted falan oynarken..

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #859 : 16 Kasım 2016, 20:08:00 »
ne desem bilemiyorum...
is donup dolasıyor kesinlikle yerli oyuncuların belli seviyeye gelmemesinden kaynaklanıyor sanki...

ama sonucta yonetim de yapmadı yerli trnasfer su takıma ise yarayacak kalitede...

para yok para yok diyip durdular...kacırmasaydın sponsorları kavga edip diyorum bende...

bu arada bogdan'ın sakatlandıgı donemde de ligde gidip dacka-gs maclarına denk geldik millet best balıkesir-ted falan oynarken..

abi kim var yerli alınabilecek birkan batuk a 1 milyon mu verelim bizim sene başı yapmamız gereken anticten çıkıp 2 kısa bir uzun almaktı bence antic en fazla 5-10 dk oynayabiliyor bu kadar kısa süre oynayan bir adam için 1.5 milyon euro çok fazla hele bizim gibi sınırsız bütçesi olmayan bir takım da bence

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #860 : 16 Kasım 2016, 22:00:46 »
Dün fenerbasket'te yayınlanan Dünyanın En İyi Koçu yazısını kaleme aldığımda tarih 02 Kasım'dı ve henüz namağlup idik. Bütün yüzler gülüyordu. Orada şöyle bir ifade vardır;

-(Hele “Avrupa’da savunma basketbolu oynanır; NBA’de hücum” gibi genellemeler, her iki ligi eşit dikkatle takip edenler açısından en ezbere varsayımlardır. Bir yalanın kulaktan kulağa yayılmasından başkası değil. Euroleague’de yeni formatının yükü haftalar ilerledikçe takımların sırtında kambur olmaya başlasın; bu konu daha sağlıklı tartışılır. Hatta ilerleyen senelerde maç sayısı birazcık daha artarsa…)

Sezonun hemen başında yayınlanan 19 Ekim tarihli yazıda ise (Tarih İyi Bitirenleri Yazar) şu cümleler vardı;

(En gencinden en tecrübelisine kadar herkes bu yeni formatın acemisi…
Bu sezon herkes için “yeni” ve öğrenilecek bir şeylerin olduğu özel bir sezon…)

Böyle seri galibiyet veya seri mağlubiyetler NBA'le ciddi ve çok yakın ilgilenenler için olabilecek en doğal süreçler... Ama genel taraftar profili olarak bu sezon taraftarın da alışacağı çok şey olacak.

Enseyi karartmayın. Yönetim skandalları, ciddi sağlık sorunları olmaz ise ilk dörtte bitiririz.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #861 : 16 Kasım 2016, 22:24:12 »
cska ilk mağlubiyetini dacka dan aldı
91-83 ms
FENERBAHÇE

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #862 : 16 Kasım 2016, 22:25:26 »
Dün fenerbasket'te yayınlanan Dünyanın En İyi Koçu yazısını kaleme aldığımda tarih 02 Kasım'dı ve henüz namağlup idik. Bütün yüzler gülüyordu. Orada şöyle bir ifade vardır;

-(Hele “Avrupa’da savunma basketbolu oynanır; NBA’de hücum” gibi genellemeler, her iki ligi eşit dikkatle takip edenler açısından en ezbere varsayımlardır. Bir yalanın kulaktan kulağa yayılmasından başkası değil. Euroleague’de yeni formatının yükü haftalar ilerledikçe takımların sırtında kambur olmaya başlasın; bu konu daha sağlıklı tartışılır. Hatta ilerleyen senelerde maç sayısı birazcık daha artarsa…)

Sezonun hemen başında yayınlanan 19 Ekim tarihli yazıda ise (Tarih İyi Bitirenleri Yazar) şu cümleler vardı;

(En gencinden en tecrübelisine kadar herkes bu yeni formatın acemisi…
Bu sezon herkes için “yeni” ve öğrenilecek bir şeylerin olduğu özel bir sezon…)

Böyle seri galibiyet veya seri mağlubiyetler NBA'le ciddi ve çok yakın ilgilenenler için olabilecek en doğal süreçler... Ama genel taraftar profili olarak bu sezon taraftarın da alışacağı çok şey olacak.

Enseyi karartmayın. Yönetim skandalları, ciddi sağlık sorunları olmaz ise ilk dörtte bitiririz.
Abi seni fenerbaskette tanıdım,gerçi orada mazim pek iyi değil.Hem senin hem Cem abi'nin fenerbaskette tekrar yazması çok güzel olmuş.Yazını çok beğendim.Ayrıca belirteyim adam gibi Fenerbahçelisin.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #863 : 16 Kasım 2016, 22:27:30 »
Daçka cska ya çaktı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #864 : 16 Kasım 2016, 22:29:39 »
cska ilk mağlubiyetini dacka dan aldı
91-83 ms

Az kaldı veriyorlardı maçı son periyotta; fark bir ara 1'e düştü. Yine aynı dakikalarda De Colo'nun faul almak için potaya gidip, alamayınca topu çemberin altına gelecek şekilde fırlatması komikti.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
« Yanıtla #865 : 16 Kasım 2016, 22:42:15 »
Evet,özellike dün burada yerin yedi kat dibine sokulan,beğenilmeyen 7 kişilik rotasyonuyla,bir şey olmaz denilen oyuncularla bugün bayıla bayıla izlediğiniz Darüşşafaka'yı gayet iyi savunma yaparak yenmişti,bu takımdan bir şey olmaz diyenlere ithaf olunur

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #866 : 16 Kasım 2016, 22:50:49 »
Daçka ilginç takım. Kimya problemleri var fakat gerçekten takım olmayı başarabilirlerse herşey olabilir onlardan. Ama oturtamazlarsa ki bu kadar Amerikalıyla zor iş, o vakit dağılma başlar. Merakla bekliyorum kendi adıma...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Ömermurat

• Üye
« Yanıtla #867 : 16 Kasım 2016, 22:56:50 »
Bu takım özellikle koçtan sonra bana ve birçok kişiye inanılmaz mutluluklar yaşattı.Hayatlarımızın en önemli parçalarından biri haline geldi, öyle ki işini bu kadar seven ve iyi yapan insanlar(başta koç) kendi hayatlarımızda ilham kaynağı oldular..Bu takımın ayağa kalkacağından  hiç  şüphe  duymuyorum.Benim Avrupa'daki seri mağlubiyetlerin sebepleri ile ilgili düşüncelerim ; Bogdanoviç bence Koç'un saha içindeki aklı o olmayınca takımın en önemli parçası eksik kalıyor hemde rotasyonda sıkıntı yaşıyoruz.İkincisi belki daha önemlisi geçen sene değişmeli yaptığımız savunma bizi ligin bir adım önüne çıkarıyordu ama şimdi bizle oynayan rakipler daha çok geçiş hücumlarını kullanmaya çalışıyor ve bunu şu anda savunamıyoruz sıkıntılı süreç Efes maçında da sürebilir ama Koç uzun vadede çaresini bulacaktır.

Çevrimdışı ozgur boyraz

• Üye
  • Yer: kayseri
    • @gregor_fucka
« Yanıtla #868 : 16 Kasım 2016, 23:16:39 »
Beyler kazan maçının olduğu akşam. Babamın komşusunun vefat ettiğini öğrendim. Kayseride adettir. Komşun vefat ederse kapını açarsın. Erkek tayfa akşamları senin evde oturur. Bende mecburen orda bulunmam gerekiyordu. Ama nasıl olur. Obradovic geleli değil bir maç, bir çeyrek bile kaçırmamışım. Mutfağa geçtim. İçerde oturanlara çay dolduruyorum. Kardeşim de dağıtıyor. İçerde dualar ağıtlar kuran okuyanlar var. Bende dolabın içine koyduğum telefonda maçı açmışım yanımda kimse kalmadıkça kapağı açıp izliyorum. Mahallenin imamı duasını edip fatiha istediği sırada son çeyrek kritik hücum. Malum datome üçlük kaçırıyor.
Neyse uzatmayım. Kendimi sorumlu hissediyorum lan. Fatihayı okumadım diye mi geliyor bunlar başımıza. Ne biliyim üstüste 3 mağlubiyeti formsuzlukla mental düşüklükle açıklayamıyorum. Ne dersiniz

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #869 : 17 Kasım 2016, 00:20:10 »
fenerbahçelilerin yarısı büyük karamsarlığa kapıldı, diğer yarısı ise hala burnundan kıl aldırmıyor, ikisinin ortası yok mu?