Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215460 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1650 : 29 Aralık 2016, 23:53:56 »
Adamlar 20 fark olınca maçtan koptu bence hiçbir önemi yok..sorun takımın maçın başında hemen oyundan kopması..son maçta genel sıkıntımızı özetler şekilde bitti..bogi ve bir uzun transferi fikstür avantajıyla ilk 2 de bitireceğimize inanıyorum

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1651 : 29 Aralık 2016, 23:55:36 »
Maçlara o kadar kötü ve laçka başlıyoruz ki hemen hemen her maç ki buna lig maçları da dahil sonrasında toparlanıp geri dönmek için ekstra efor sarfediyoruz. Yunan deplasmanında 20'den dönmek kolay değil. Neticede nefesimiz yetmedi. 4 maçlık zorlu seri 1-3 ile bitti. İkinci devre papatya falı açıp özlediğimiz, beklediğimiz takım geri gelecek diye beklemeye devam edelim en iyisi. Başka yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1652 : 29 Aralık 2016, 23:58:47 »
Cem alıntı yapamadım nedense

Kızılyıldız Real'i çok rahat yendi. Yenerlerse süpriz olmaz bence. Barca da son maçlarda düzelme yolunda. Dün de ligde Valencia'yı rahat geçtiler. Daçkaya pek şans vermiyorum ben. Real'in de üst üste bu kadar deplasman kaybedeceğini düşünmüyorum. Efes'e patlayabilirler.

Kızılyıldız Real tarifesini Cska'ya da yaptı. Çok rahat yendiler. Real'in de bu kadar deplasmanı üst üste kaybedeceğini düşünmüyordum. Nitekim öyle oldu. Eksikler ve vasat bir oyuna rağmen kazandılar.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1653 : 30 Aralık 2016, 00:02:51 »
Adamlar 20 fark olınca maçtan koptu bence hiçbir önemi yok..sorun takımın maçın başında hemen oyundan kopması..son maçta genel sıkıntımızı özetler şekilde bitti..bogi ve bir uzun transferi fikstür avantajıyla ilk 2 de bitireceğimize inanıyorum

Maçtan koptuklarından değil; ilk yarıda takır takır 3'lük attıkları için rahatlardı, 2. yarıda bu olmayınca tıkandılar resmen. 

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1654 : 30 Aralık 2016, 00:04:48 »
Cska'da kaybetmişken kazansaydik çok iyi olacaktı. Üstelik ikinci yarı Real harici bütün iyi takımlar bize gelecek. Pana,Oly,Barca,Cska,Baskonia,Maccabi ile içerde Real ve Kizilyildiz ile dışarıda oynayacağız. Bogi'nin eksikliği sebebiyle ekstradan 1-2 maçlık kaybimiz var bence. Sloukas ve Bobby iyi oynadiklarinda tüm takima yansıyor bu. Ama Sloukas'ın özellikle deplasmanlarda topu çok tutması fazlaca top kaybı yapması tüm takımın enerjjsini aşağıya çekiyor. Bu yüzden Bogi acilen dönmeli yada bir tane ball handlingi üst düzeyde olan delici bir oyuncu 4 numara transferinden daha elzem bence. Tabii böyle bir adamı bu zamanda bu şartlarda nasıl bulacaksın orasıda ayrı bir konu.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1655 : 30 Aralık 2016, 00:09:44 »
Ben bu mağlubiyeti hiç tartışmadan slukasa yazarım. Kaliniç ve dixona da teşekkür ederim.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1656 : 30 Aralık 2016, 00:12:37 »
Efes de Daçka da Gs de öyle yada böyle sakatları var diye yada ihtiyaçları var diye 1'er oyuncu aldılar. Bir tek biz mi oyuncu bulamıyoruz şu camiada. Koskoca bir yarıda 12 maçı en önemli oyuncularımızdan birisinden yoksun oynayıp takviye yapmadık. Bogdan sakatlıktan eski formunda dönse dahi bizim zaten takviyeye ihtiyacımız vardı sene başında. Kaldı ki Bogdan'ın nasıl döneceği yada ne kadar sürede form tutacağı da belirsiz. İkinci devre bir başka oyuncumuzun sakatlık yaşamayacağı ne malum. Bence takviye olmalı. Hem de bekletmeden olmalı.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1657 : 30 Aralık 2016, 00:19:32 »
burdan dönmez dedim az kalsın dönüyordu benim için yeterli tebrikler takıma koça güvenim sonsuz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1658 : 30 Aralık 2016, 00:22:55 »
Koçun maçtan sonra söylediği bazı kararlar olacak ve bundan sonra herkes görecek neler olduğunu sözleri de çok manidar. Bakalım neler olacak.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1659 : 30 Aralık 2016, 00:42:06 »
Şu maç özelinde Dixon'a pozitif yaklaşılmasına anlam veremedim şahsen. Ben farklı bir maç izledim galiba...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1660 : 30 Aralık 2016, 00:52:00 »
CSKA farkı 6'ya indirdiğinde maç gidiyor galiba dedim ama neyse ki eline yüzüne bulaştırmadı Kızıl Yıldız'lılar.

Öte yandan, Baskonia vs. Maccabi ve Efes vs. Real Madrid  maçlarından istediğimiz sonuçlar çıkmadı. Yarın da Panathinaikos ve Daçka da kazanırsa epeyce kötü bir round olacak bizim için...

---

Neyse ki UNICS Kazan, Panathinaikos'u yenmiş, bizim açımızdan epey iyi oldu. Öte yandan Brose'nin dışarıda Galatasaray'ı yenmesi çok iyi olmasa da zerre şaşırmadım.

---

Teo'nun Utah Jazz ile anlaştığı söyleniyor.

---

Daçka, Barcelona deplasmanında yenildi. Dengelerin bozulmaması açısından iyi oldu bu.
« Son Düzenleme: 31 Aralık 2016, 00:45:51 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1661 : 30 Aralık 2016, 01:49:44 »
Son üçlüğün geri alınması da kötü oldu ikili averaj için.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1662 : 30 Aralık 2016, 10:18:34 »
Şu maç özelinde Dixon'a pozitif yaklaşılmasına anlam veremedim şahsen. Ben farklı bir maç izledim galiba...
Evet sanırım aynı maçı izlemedik. Ya da maçta odaklandığımız şeyler farklı. Saygı duyarım tabiki
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1663 : 30 Aralık 2016, 10:55:39 »
Şu fbtv yi de anlamak mümkün değil..kazandığımız maçların tekrarını 30 kere verir kaybettiğimiz maçları yayından kaldırıyor..bırak kardeşim seyredelim sakin kafayla neyi yanlış yapmışız görelim..

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1664 : 30 Aralık 2016, 11:01:40 »
Futbol takımı da yıllardır ilk yarılarda top oynamayıp ikinci yarı kendini parcaliyor. Bu takım da çoğu maçta lk devre maça gelmiyor, ikinci devre yırtınıyor. Buna bir çözüm bulmak lazım. Şu maçı almış olsak lider bitirebilirdik. Sacmasapan bir başlangıç sonrası çabala dur.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk