Selamlar,
Jan Vesely adli kardesimiz eger onumuzdeki su bes macin en az dordunde gecen seneki performansina yakin performanslar gostermez ise kendisine karsi kalan son iyi dusuncelerimi de kaybedecegim artik. Fiziksel formsuzluga, sakatliga, herhangi türden bir sanssizliga sonuna kadar saygi duyuyorum. Lakin yilda milyon eurolar kazanan insanlarin mental direnc gosterememeleri beni cildirtiyor. Nerden cikti bu diyecekseniz eger, Allah vere de Udoh'un sakatligi ciddi birsey olmasin derim. Gecen senenin sonundan beri Ekpe Edoh'u suyunun suyu cikincaya kadar kullaniyor olmamizin iki müsebbibi var. Bir rotasyon yapacak bütceyi saglayamayan yönetim. Iki, formsuzlugunun yani sira aldigi aptalca faullerle ya da savunma hatalariyla bir sekilde maclarin genis bölümlerinde kenarda kalmak zorunda kalan Vesely.
Yönetim kismina bir sey diyemem. Sonucta kocu sozlesme uzatmaya ikna etmek muazzam bir basari basli basina. Dillere pelesenk olmus serdar kesimala verilen parayla Euroleague i kazanacak kadro takviyesi yapardik sözleri güzel sözler ama isin teknik boyutunda bir sikinti var ki isler bu sekilde gelismiyor. Aksi zaten ihanettir. Aklima hep su geliyor: Lisans okurken ögrenci kredisine bel bagladigimiz donemlerden birinde yine tüm parayi ic etmis ev arkadasimin kredi kartina bakar vaziyette kalmistik. Kredinin yatacagi saate 2 saat kala ev arkadasima bize sigara lazim demistim. Verdigi cevap cok netti. Yok dedik oglum yok! Son limiti corbaya harcadik ise. Yokun kac ayri cesidi var? Sube olarak yoklardan cesit begenirken riskli de olsa Bennet transferini yaptik neticede. Vesely ise artik nazi birakacak ve aldiginin karsiligini verecek. Udoh'un birakin kas sakatligi gecirmesini, ayak serce parmagini komodine carpsa bundan sonra Veselyden bilirim.
Zehrimi foruma kustum biraz kusura bakmayin. Mac bizim. 5-8 arasi bir fark olur diyorum