Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215629 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1920 : 19 Ocak 2017, 23:35:23 »
İlk maçı farklı kaybetmemize rağmen ikili averajı aldık. İki sezon önce ilk turdaki maçlara benzedi biraz. Deplasmandaki maçta Slaughter üçlük bombardımanına tutmuştu bizi. Ama rövanşta da Semih iyi oynamıştı ve iyi savunma yapmıştık. Bu kez aynı rolde Ahmet vardı. Hatta şimdi baktım da 84-62 bitmiş, neredeyse aynı skor :) Bu savunma arzusu devam ederse işler iyiye gider. Tabi en önemlisi deplasman maçlarında bunu uygulayabilmek.
Yalnız o maçta Pao'nun hem sakatları vardı hem formsuzdu diye hatırlıyorum, Semih çoluk çocuğu bulunca domine etmişti. Bu kez öyle değildi, formsuz olsa da tam kadro bir Pao'yu domine ettik.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #1921 : 20 Ocak 2017, 00:22:33 »
Maçı izleyebileceğim bir link varmı
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1922 : 20 Ocak 2017, 00:29:36 »
Maçı izleyebileceğim bir link varmı

FB TV'de başlamasına yarım saat kaldı:

01:00 FENERBAHÇE – PANATHINAIKOS TEKRAR

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1923 : 20 Ocak 2017, 00:38:23 »
Yalnız o maçta Pao'nun hem sakatları vardı hem formsuzdu diye hatırlıyorum, Semih çoluk çocuğu bulunca domine etmişti. Bu kez öyle değildi, formsuz olsa da tam kadro bir Pao'yu domine ettik.

İlk maçı farklı kaybetmemize rağmen ikili averajı rahatça alıp bizim seviyemizde olmadıkları mesajını vermesi açısından benzedi bence. Tabi Semih haftalarca verimsiz oynadıktan sonra o maçla açılmıştı,  Ahmet böyle çalışmaya devam edip tecrübe kazandıkça daha iyisini yapacaktır umarım.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1924 : 20 Ocak 2017, 01:58:02 »
Koçun maç sonrası açıklamaları:

"Bizim için çok önemli bir maçtı, tıpkı önümüzdeki diğer maçlar gibi. Bu akşam şunu anladık; hem savunma açısından hem hücum anlamında agresif oynamamız gerekiyordu. Ekpe Udoh’un olmaması stratejimizi değiştirmemizi sağladı. 40 dakika boyunca oyunumuzdan çok memnun kaldım. Mükemmel bir takımı yendik. Şunu da söylemek gerek; Olympiakos’a karşı oynadıkları derbinin mutlaka bu maç üzerinde bir etkisi vardı. Bu tür maçlar özel olur, o yüzden tahmin edebiliyorum ne kadar enerji harcadıklarını. Çok önemli bir galibiyet oldu ve taraftarımıza teşekkür ederim. Önümüzdeki hafta iki önemli maçımız daha var. Salı akşam Kazan’a karşı, Perşembe de Galatasaray’a karşı oynayacağız."

Ekpe Udoh ile ilgili olarak da, “Ekpe, All Star ısınmasında bir şeyler hissetti ve doktor da hemen kontrol etti. Ancak şu an durumu çok net değil” demiş.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1925 : 20 Ocak 2017, 02:35:59 »
Tebrikler takıma fena sapladık bennet biraz oynayaydı iyidi bu arada Mustafa Kemal'in askerleriyiz sonra obra'nın

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1926 : 20 Ocak 2017, 08:43:56 »
Galibiyeti tahmin etmek çok zor değildi ama panathinaikos maçını Ahmet Düverioğlunun maçın MVP si olmasıyla domine etmemiz hoş bir sürpriz oldu. Bu Obradoviç denen adam gerçekten sihirbaz, nasıl motive ettiyse artık ateş çıkıyordu oyuncuların gözünden. seyirci, koç, takım herkese teşekkür ederim
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1927 : 20 Ocak 2017, 09:00:15 »
maç çok güzeldi. birde eurolig tam bir konsantrasyon ligi. eksiği olan negatif görünenler daha iyi oynuyor.

printesis olimpi nin yarısı , o olmazsa dağıtırız dedik duman ettiler.bizdede öle tartışmasız en iyi en formda oyuncumuz gitti, tıpkı geçen sene vesely nin gidişi gibi. ama o dönemdede eskisinden daha iyi oynamıştık. bu maçta benzeri oldu. ilk 16 hafta böle bi oyun hiç oynamadık.

vesely de kıpırdanma var sorumluluk ile birlikte ufak bi düzelme olmuş. bogdan sakatlığı atlattı. datome bildiğimiz italyana döndü. negatif gidenler suloukas hafıf bogdandan sonra yetkisi azalınca formu düştü. Ama kaliniç efes maçının son dakikasındaki foulden sonra aşırı oyundan küser oldu.

Ahmet sımac ta beni benden aldı. ligdeki formunu eurolig e doğru taşıcak inşalllah. Pero da da kıpırdama var ama bakalım ne kadar uzun sürcek.

ama iyidi genel olarak güzel başlangıçtı.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1928 : 20 Ocak 2017, 10:22:57 »
Galibiyet bekliyordum ama bu şekilde (Udoh'suz) bir galibiyet doğrusunu söylemek gerekirse pek beklemiyordum.  İnanıyorum ki bu çıkış sürecek.

Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
    • okanc14
« Yanıtla #1929 : 20 Ocak 2017, 10:29:54 »

Geri dönüş Kızılyıldız maçı ile başlamıştı.
Sanırım bu yıl ilk defa geçen yılki ruhla oynadık, artık geri geldiler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1930 : 20 Ocak 2017, 13:21:11 »
Bu sene ilk defa ilk dakikadan son saniyeye kadar keyifle izlediğim bir maç oldu. Takım olarak mükemmel savunma ve hücum yaptık. Geçen seneki takımı gördüm sahada.
Takım olarak oynadığın zaman zaten Udoh yokmuş, o yokmuş, bu yokmuş farketmez. Geçen sene de Vesely yokken parkeye gömmüştük Real'i. Takımın en temel yapı taşlarından birisi yokken, Dixon ve Bogdan'ın hucumda devreye girmesine dahi gerek kalmadan +20 yaptık Panayı. Böyle oynarsak full tüm maçları alırız. Bu kadar iddialıyım. Yeterki oyuncular artık biz döndük desinler.

Çevrimdışı fundamental

• Üye
« Yanıtla #1931 : 20 Ocak 2017, 14:15:03 »
hala düşünüp düşünüp duruyorum. içimin yağları eriyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1932 : 20 Ocak 2017, 14:21:13 »
İlhan'ın dediklerine 1 e 1 katılıyorum.
koçun maç öncesi açıklamaları aslında maçın nasıl geçeceği hakkında bize ipucu vermişti.
Geçen hafta son top ile yenildik ama deplasman için iyi denilebilecek bi oyun ortaya koymuştuk
bu hafta ekpe de yokken çok temiz oynadık
 bogdan bizim takımın hücumda herşeyi , o varken set temposu inanılmaz düzeliyor. Sahaya  doğru yerleşim olduğu zaman zaten bizim hücumlar çok ayrı bi seviyeye ulaşıyor.
Veysel'in en güzel oynadığı maç bu olabilir. 5. dakikada 2 faul almasına rağmen maçı 3 faul almadan tamamladı ( 3. faulu son 45 saniye kala yaptı ) savunma ve hücumda çok iyi oynadı , o özlediğimiz full konsatre Veysel dün sahadaydı. Veysel'in sorunu bence takımda '' esas oğlan '' olmak istemesi . Ekpe çok dominant oyunu birz Veysel'i etkiliyor diye düşünüyorum ..

Ahmet , alındığı zaman taraftarın %80 i dalga geçmişti , şimdi gözlerimiz açık şekilde izliyoruz. tabiki koçun katkısı büyük ama bence Ahmet de çok çalışıyor süre almadığı zaman küsmeden çalışmaya devam ediyor.
Panatinaikos maçında yaptıkları çok ama çok önemli

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1933 : 20 Ocak 2017, 15:29:46 »
Özellikle kazandığımız maçlarda İsmail Şenol'un anlatımı daha bir keyifli oluyor.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1934 : 20 Ocak 2017, 15:42:15 »
Özellikle kazandığımız maçlarda İsmail Şenol'un anlatımı daha bir keyifli oluyor.

aynn ya  lig tv ye geçtiğine sevindim. yorumları ve spikerliğine bayılıyorum. türkiyede tartışmasız tek.