Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215613 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1935 : 20 Ocak 2017, 15:48:02 »
taraftar da dun cok saglamdi , destek muthisdi , her mac boyle olur bunnan boyle insaallah.

koc cok nadiren isim vererek degerlendirme yapar, cogu zaman takim olarak iyiyiz kotuyuz vs der ama 3cu kez oluyor ahmet'i ovuyor koc.

bence ahmet'den birsey olabilecegini dusunuyor koc, belki de cok calistigi icindir.

Çevrimdışı Tuğberk

• Üye
  • Yer: Berlin
« Yanıtla #1936 : 20 Ocak 2017, 16:08:30 »
Helal olsun Ahmet'e. Udoh'un sakatlığından sonra çok zor geçmesi gereken maçta takıma inanılmaz yardım etti. Oyuncu kumaşından ben çok anlamam. Ahmet diye bir oyuncunun varlığını da geçen sene Efes'i madara ettiğimiz maçta Ahmet Çakı'nın haydi bir de sen dene bakayım şeklinde oyuna sürmesi ile öğrenmiştim. Bobby Dixon'dan bir Cross over yiyip yere düşmüştü diye hatırlıyorum. O günden 6-7 ay sonra sen kalk switch sonrası 2 defa birebirde mike james'e geçilmeyecek kıvama gel. Koçun yüreklendirmek için övmediği belli. Bu adam çalışıyor. Umarım emeklerinin karşılığını alır. Koçun tedrisatında bir sürü yıl geçirip oyununu ilerletemeyen yerlilerimize de ayrıca selam olsun.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1937 : 20 Ocak 2017, 16:17:54 »
İlhan'ın dediklerine 1 e 1 katılıyorum.
koçun maç öncesi açıklamaları aslında maçın nasıl geçeceği hakkında bize ipucu vermişti.
Geçen hafta son top ile yenildik ama deplasman için iyi denilebilecek bi oyun ortaya koymuştuk
bu hafta ekpe de yokken çok temiz oynadık
 bogdan bizim takımın hücumda herşeyi , o varken set temposu inanılmaz düzeliyor. Sahaya  doğru yerleşim olduğu zaman zaten bizim hücumlar çok ayrı bi seviyeye ulaşıyor.
Veysel'in en güzel oynadığı maç bu olabilir. 5. dakikada 2 faul almasına rağmen maçı 3 faul almadan tamamladı ( 3. faulu son 45 saniye kala yaptı ) savunma ve hücumda çok iyi oynadı , o özlediğimiz full konsatre Veysel dün sahadaydı. Veysel'in sorunu bence takımda '' esas oğlan '' olmak istemesi . Ekpe çok dominant oyunu birz Veysel'i etkiliyor diye düşünüyorum ..

Ahmet , alındığı zaman taraftarın %80 i dalga geçmişti , şimdi gözlerimiz açık şekilde izliyoruz. tabiki koçun katkısı büyük ama bence Ahmet de çok çalışıyor süre almadığı zaman küsmeden çalışmaya devam ediyor.
Panatinaikos maçında yaptıkları çok ama çok önemli

Udoh'un olmaması Vesely için fırsattı bence de. Udoh varken yardımcı oyuncu gibiydi, dün ise başrol oyuncusu gibiydi. Takımın ona daha çok ihtiyacı olduğu maçta o da sorumluluk aldı ve oynadığı sürenin hakkını verdi. Bu maçın en önemli notlarından birisi de onun biraz olsun kendine gelmesiydi. Sırtı dönük oyunda Kızılyıldız maçında ki gibi illa zorlamayıp topu dışarı çıkarması da önemliydi. O sayede epey boş şut bulduk.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1938 : 20 Ocak 2017, 17:18:09 »
Udoh'un olmaması Vesely için fırsattı bence de. Udoh varken yardımcı oyuncu gibiydi, dün ise başrol oyuncusu gibiydi. Takımın ona daha çok ihtiyacı olduğu maçta o da sorumluluk aldı ve oynadığı sürenin hakkını verdi. Bu maçın en önemli notlarından birisi de onun biraz olsun kendine gelmesiydi. Sırtı dönük oyunda Kızılyıldız maçında ki gibi illa zorlamayıp topu dışarı çıkarması da önemliydi. O sayede epey boş şut bulduk.
abi kesinlikle..
veysel misal geçen sene en çok top çalan oyuncuydu , savunmada bizim sistemde kısa ile kaldığı zaman uzun kolları sayesinde kolay geçilmez ve bayağı bi top çalardı ama bu sene ''esas oğlan '' olamayışının biraz altında ezildiğini düşünüyorum , bişeyler yapmak istemesi onu saçma sapan işler yaptırmaya itiyor olaiblir. normalde yapabileceklerini Avrupa'da yapacak adam sayısı çok az ..
dün sakin kaldı ve çok faydalı oynadı
dediğin gibi Veysel pasör de bi uzun , kafasını azıcık kaldırdı yardım geldiği noktada ceza şutu kestik
bu sefer yardım getirmeden savundular o da bunun cezasını kendisi kesti
VEysel cidden bizim için de çok özel bi oyuncu
onun iyi oynadığı maçlarda bizim durumumuz farklı bi hale geliyor

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #1939 : 20 Ocak 2017, 17:32:32 »
Daha çok maç var ancak Daçka bugün yendiği takdirde 8.sıra ile 9.sıra arasında 2 galibiyet fark oluşacak.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1940 : 20 Ocak 2017, 18:47:40 »
daçka bence bugün %90 maçı kazanır.
onlar için önemli maç haftaya oynayacakları Efes maçı ..
EFes zaten o maçı da kaybederse artık top8 şansları bayağı bi azacalacak ..
haftaya garip maçlar var aslında..
misal bu hafta Zalgiris Evinde REal ile oynuyor ve haftaya da evinde CSka ile oynuyor.. 2 maçın da favorisi deplasman takımları ama 2 maçı da kazanabilseler o zaman 8. lik için şansları olaiblir.
Brose haftaya evinde REal Madrid ile oynayacak .. kaybederse kesinlikle havlu atarlar psikolojik man en azından güvenleri gider
BArcelona haftaya Panatinaikos deplasmanında olacak . BArca için de çok kritik maç
en kritik maç aslında
Laboral evinde Kızılyıldız'ı ağırlıyor..

yani 4 5 hafta sonra ilk 8 ve ilk sekize girmeye çalışan 2  takım olarak kalır diye düşünüyorum

Galatasaray
Milano
Maccabi
Zalgiris
bu 4 takımın bu saatten sonra lige havlu attığını düşünüyorum.
bu akşamki sonuçlara göre Brose ile Kazan da atabilir..
2 hafta sonra EFes ve Barcelona da atabilir.
sonra 8 takım da kendi içinde sıralama savaşına tutuşur :)

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1941 : 20 Ocak 2017, 19:16:39 »
taraftar da dun cok saglamdi , destek muthisdi , her mac boyle olur bunnan boyle insaallah.
Emin,
Salon mükemmel, koç dünyanın en iyilerinden, oyuncular çok iyi..
Fakat taraftar bana göre %30-40 larda..
Sarı tribün her El maçında olmazsa olmazlardan olmalı ama yok. Bunun dışında taraftar maç seçiyor. (örn: Real, pana cska maçlarının atmosferi bambaşka oluyor)
Salona giden dostlar daha iyi bilir ama, bizim tv. den izlediğimiz kadarı ile sahaya yakın blokların özellikle maçın bazı bölümlerinde enerjisi çok düşük, parkeye etkisi sıfıra yakın..
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2017, 19:17:00 Gönderen: sonkale1907 »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı KhaN

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1942 : 20 Ocak 2017, 21:57:35 »
abi yanlış anlamayın ama her maçta atmosfer beklemek çok anlamsız.
taraftarın maç seçmesi gayet normal. zalgris maçı ile cska maçının motivasyonu tabi ki bir olmaz. bu sebeple atmosfer de buna bağlı olarak değişiyor. kaldı ki tezahüratlar bir kenara yanlış hakem kararlarında veya çalınmayan düdüklerde salon maç seçmeden tepki gösterebiliyor.
malum taraftar kitlesi gibi her düdüğe dana gibi böğürürsen zaten hakemler üzerinde etkin kalmaz. zaten her şeye bağırıyorlar diye düşünür hakem. futbol ile bir değil ki bu.
sarı tribün konusuna da gelirsek bence bu olayın top8 ile sınırlı olması daha güzel. çünkü o seviyenin önemini ve taraftarın motivasyonunu daha iyi ortaya çıkarıyor bu sarı tribün olayı. her maç yaparsak fazla sıradanlaşır gibi. çünkü amaç top8 maçlarını bir şenlik ortamına çevirmek.
2 senedir her maça gidiyorum ama gerçekten tv'den izleyip yakındığınız gibi bir atmosfer yok salonda.
tek bir şikayetim var. rakip pota arkasında şu nocioni ile başlayan f.ck you tezahüratı artık abartı olmaya başladı. ona fak buna fak yani gerçekten bütün büyüyü kaçırıyor bu olay. dün lamonica yanlış düdük çaldı diye bağrıldı 2 defa. benim tadımı kaçıran olay ise kazan'a kaybettiğimiz maçın ardından röportaj verirken langford'a bağrılmasıydı. hiçbir anlamı yoktu bunun adam maç kazandırdı diye küfür yedi. tadında bırakmak lazım bence bazı şeyleri.
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2017, 22:02:05 Gönderen: KhaN »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #1943 : 20 Ocak 2017, 23:24:30 »
Bence 4. Sırada tamamlayıp baskoniayla eşleşecez..

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1944 : 21 Ocak 2017, 00:35:26 »
18. maçların sonuçları ve sıralama:

Cska Moskova 85-64 Brose Bamberg:
Nando De Colo:  26s 4r 5a 3tç
Kyle Hines:  13s 3r 2tç
Nikita Kurbanov:  10s 5r 3a 1b

Nicolo Melli:  15s 5r 3a 1b

Fenerbahçe 84-63 Panathinaikos Superfoods:
Jan Vesely:  13s 4r 3a 3tç
Ahmet Düverioğlu:  13s 4r 2b
Gigi Datome:  16s 4r 3a 2tç
Kostas Sloukas: 12s 4r 3a

M,ke James:  25s 2a 2tç

Maccabi Fox Tel Aviv 67-71 Kızılyıldız:
Stefan Jovic:  14s 3r 7a
Deon Thompson:  10s
Ognjen Kuzmic:  8s 9r 2a 2tç

Andrew Goudelock:  19s 5r 2a

EA7 Emporio Armani Milano 92-87 Galatasaray Odeabank:

Krunoslav Simon:  19s 3r 5a
Miroslav Raduljica:  13s 4r 2a
Mantas Kalnietis:  12s 2r 4a

Sinan Güler:  17s 4r 6a 2tç

Barcelona Lassa 89-78 Anadolu Efes:
Vitor Faverani:  18s 8r 1b
Petteri Koponen:  20s 4a 3tç
Victor Claver:  15s 5r 2a

Brandon Paul:  25s

Darüşşafaka Doğuş 71-64 Unics Kazan:
Brad Wanamaker:  16s 7r 5a
Adrien Moerman:  17s 7r 3tç
Ante Zizic:  13s 5r 1b

Artsiom Parakhouski:  13s 8r 1b

Zalgiris Kaunas 59-74 Real Madrid:
Gustavo Ayon:  11s 2r 4a 2tç 1b
Othello Hunter:  14s 6r
Sergio Llull:  8s 3r 8a

Agusto Lima:  13s 6r 2b

Olympiakos 92-62 Baskonia:
Kostas Papanikolaou:  12s 7r 2a
Georgios Printezis:  12s 3r
Vassilis Spanoulis:  12s 2r 7a

Adam Hanga:  11s 8r 2tç 1b

**Haftanın MVP'si 35 verimlilik puanıyla Cska Moskova'dan Nando De Colo oldu.

http://www.euroleague.net/main/standings
« Son Düzenleme: 21 Ocak 2017, 00:36:46 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1945 : 21 Ocak 2017, 05:03:14 »
Kızıl Yıldız hariç sürpriz yok, o da bizim işimize yaramıyor zaten. Gerçi söz konusu Maccabi olduğu için pek de sürpriz sayılmaz...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1946 : 21 Ocak 2017, 07:22:24 »
taraftarın maç seçmesi gayet normal. zalgris maçı ile cska maçının motivasyonu tabi ki bir olmaz. bu sebeple atmosfer de buna bağlı olarak değişiyor. kaldı ki tezahüratlar bir kenara yanlış hakem kararlarında veya çalınmayan düdüklerde salon maç seçmeden tepki gösterebiliyor.
malum taraftar kitlesi gibi her düdüğe dana gibi böğürürsen zaten hakemler üzerinde etkin kalmaz. zaten her şeye bağırıyorlar diye düşünür hakem. futbol ile bir değil ki bu.
sarı tribün konusuna da gelirsek bence bu olayın top8 ile sınırlı olması daha güzel. çünkü o seviyenin önemini ve taraftarın motivasyonunu daha iyi ortaya çıkarıyor bu sarı tribün olayı. her maç yaparsak fazla sıradanlaşır gibi. çünkü amaç top8 maçlarını bir şenlik ortamına çevirmek.
2 senedir her maça gidiyorum ama gerçekten tv'den izleyip yakındığınız gibi bir atmosfer yok salonda.
tek bir şikayetim var. rakip pota arkasında şu nocioni ile başlayan f.ck you tezahüratı artık abartı olmaya başladı. ona fak buna fak yani gerçekten bütün büyüyü kaçırıyor bu olay. dün lamonica yanlış düdük çaldı diye bağrıldı 2 defa. benim tadımı kaçıran olay ise kazan'a kaybettiğimiz maçın ardından röportaj verirken langford'a bağrılmasıydı. hiçbir anlamı yoktu bunun adam maç kazandırdı diye küfür yedi. tadında bırakmak lazım bence bazı şeyleri.

Tamamıyla katılıyorum kardeşim.

---

Bu arada, 7 mağlubiyetin telafisi bu maçla başlamıştır; umarım, takım yüzümüzü kara çıkarmayacaktır.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #1947 : 21 Ocak 2017, 09:42:03 »
Sevgili kardeşim, mesele malum taraftar kitlesi gibi her düdüğe dana gibi böğürmesi değil. Gerçek şu ki, bu sezon son maça kadar geçen sene ki performansımızı mumla arıyorduk. Taraftar beklediği oyunu parkede göremeyince oyunun büyük bölümünde sessizce izliyor havası var tv. de (yanılıyor olabilirim) Benim eleştirdiğim takım kötüykende taraftar ateşlesin coştursun birşeyler olsun.
Mesela 2007 de ki Efes ile final serisini tekrar izledim gece. Salon atmosferi bambaşka.. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #1948 : 21 Ocak 2017, 13:52:13 »
böyle oynar bennetıda eklersek kolay kolay maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #1949 : 21 Ocak 2017, 14:51:41 »
4/5 bitirip baskonia sonrası cska gibi duruyor çok absurd bir durum olmazsa. Cska ile final öncesi karşılaşmayı tercih ederim.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk