Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 215632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #1965 : 23 Ocak 2017, 14:35:32 »
bizim oyuncular sessiz sedasız sakatlanıyor ve dönüşleri de epey uzuyor. kuvvetle muhtemel CSKA maçına kadar Udoh olmayacak takımda. umarım o maça yetişir ve umarım o zamana kadar fire vermeyiz euroleaguede
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #1966 : 23 Ocak 2017, 14:45:18 »
Tam takim toparlandi haydi dedigimiz anda gene ilk 5 ten biri sakatlandi.Obradovic olmasa oturup aglayacagim sinirden.Neyse pirimiz sapkadan tavsan cikartir nasil olsa.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #1967 : 23 Ocak 2017, 15:03:13 »
Bennett arzı endam eder artık

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1968 : 23 Ocak 2017, 15:48:05 »
Udoh olmadığı için ilginç bir sınav olacak. Langford coşması sorun değil; 1-2 maçlık istisna bütün maçlarda yardıran bir oyuncu zaten. Mühim olan; mümkün mertebe diğerlerinin coşmasına izin vermememiz. UNICS Kazan gibi bir takıma 2 defa kaybetmek abes olduğuna göre, her ne şekilde olursa olsun kazanılması gereken bir maç.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1969 : 23 Ocak 2017, 16:12:49 »
Udoh olmadığı için ilginç bir sınav olacak. Langford coşması sorun değil; 1-2 maçlık istisna bütün maçlarda yardıran bir oyuncu zaten. Mühim olan; mümkün mertebe diğerlerinin coşmasına izin vermememiz. UNICS Kazan gibi bir takıma 2 defa kaybetmek abes olduğuna göre, her ne şekilde olursa olsun kazanılması gereken bir maç.

Langford konusunda katiliyorum .... Onun ortalama skorunun ustne cikarmamak daha dogru tabir olur... Hatta diger oyunculari kontrol altina alirsak o ortalamanin ustune ciksada tek basina mac alamaz bizden...

Ama ilk macta bence Langford dan daha cok canimizi yakan Parakhouski olmustu. Adam 9/10 ikilik atti. Bunlardan 7 sini Hucum reboundlari sonrasi  topu tamamlamasi ile yapti. Lanford la ikisi neredeyse bizim takim olarak aldigimiz kadar rebound almisti.....

Bu macta rebound isini cozersek Parakhouski ye veya Williams a oyuna girmesi icin firsat vermezsek aliriz.... Bu da Kisalarin reboundlara daha cok girmesi ile olur ancak ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1970 : 23 Ocak 2017, 16:32:55 »
Ben Langford konusuna katılmıyorum. Alev alma mevzuna ise hiç katılmıyorum. Langford'un hangi yüzdeyle attığı önemli çünkü çok fazla şut deniyor kendisi. %35 civarında 25 sayı atmasıyla %50 üzeri atması arasında epey fark var. Dolayısıyla onu iyi savunmaya çalışacağız yine de. Zaten Obradovic'in "o atsın da, zaten atıyor, gerisini savunalım" zihniyeti olduğunu da hiç zannetmem. Vesely-Antic-Kalinic üçlüsünün savunma ve ribaunt katkısı belirleyici olacak bence. Nunnally de ortalamasının üstüne çıkarsa kolaylarız.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #1971 : 23 Ocak 2017, 16:37:25 »
rakipte alev alırsa iş yapacak ya da gerçekten alev alabilecek bir oyuncu var, bizim takımda ise bir kaç oyuncunun alev almadan sadece gerçek performanslarını göstermeleri yetecektir. kağıt üzerinde konuşulmaya değer bir maç olduğunu bile düşünmüyorum ben ancak her maçın kendi hikayesi vardır tabiki. ilk maçtaki gibi topyekün bir düşüş yaşamazsak, kim alev alırsa alsın Kazan bizi yenemez

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1972 : 23 Ocak 2017, 16:40:44 »
Langford konusunda katiliyorum .... Onun ortalama skorunun ustne cikarmamak daha dogru tabir olur... Hatta diger oyunculari kontrol altina alirsak o ortalamanin ustune ciksada tek basina mac alamaz bizden...

Ama ilk macta bence Langford dan daha cok canimizi yakan Parakhouski olmustu. Adam 9/10 ikilik atti. Bunlardan 7 sini Hucum reboundlari sonrasi  topu tamamlamasi ile yapti. Lanford la ikisi neredeyse bizim takim olarak aldigimiz kadar rebound almisti.....

Bu macta rebound isini cozersek Parakhouski ye veya Williams a oyuna girmesi icin firsat vermezsek aliriz.... Bu da Kisalarin reboundlara daha cok girmesi ile olur ancak ....

Evet abi. Parakhouski, bizim maçta yaptığı gibi zaman zaman Nizhny'deki maçlarını hatırlatan maçlar çıkarabiliyor. Hal böyle olunca, Udoh da yokken neler olacak çok merak ediyorum şahsen. Bogi döndüğü için ofans epey rahatladı, Datome kendini buldu, bunlara ek olarak Sloukas ve Dixon'ın bazı maçlarda olduğu z.çmazsa ve Vesely'den iyi bir katkı gelirse kazanırız diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1973 : 23 Ocak 2017, 16:56:10 »
Ben Langford konusuna katılmıyorum. Alev alma mevzuna ise hiç katılmıyorum. Langford'un hangi yüzdeyle attığı önemli çünkü çok fazla şut deniyor kendisi. %35 civarında 25 sayı atmasıyla %50 üzeri atması arasında epey fark var. Dolayısıyla onu iyi savunmaya çalışacağız yine de. Zaten Obradovic'in "o atsın da, zaten atıyor, gerisini savunalım" zihniyeti olduğunu da hiç zannetmem. Vesely-Antic-Kalinic üçlüsünün savunma ve ribaunt katkısı belirleyici olacak bence. Nunnally de ortalamasının üstüne çıkarsa kolaylarız.

Abi koçtan öyle bir şey düşünülmesi herhalde ki beklenemez :D ama şu var; savunması cidden zor bir adam (maç başına 8 faul alıyor) ve de kamyon yüküyle top kullanıyor. Hâl böyle olunca, maç sonunda "Langford niye 25 sayı attı" diye hayıflanmam şahsen. İlla ki ona özel önlemler almıştır koç, zaten kötü savunursak 25 değil 35-40 atar bu adam.

ekleme: Ne kadar yüzdeli atacağının ehemmiyeti konusuna kesinlikle katılıyorum. Misal; Daçka maçında o konuda berbatmış. Maçı izlemedim, izleyenler o maçta neden düşük yüzdeyle oynadığı konusunda bir kaç kelam yazarsa makbule geçer.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2017, 17:14:00 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #1974 : 23 Ocak 2017, 17:53:46 »
Antiç son maçtaki gibi ribaund katkısı versin  galibiyet için yeter de artar.
aziz İSTİFA!!!

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1975 : 23 Ocak 2017, 21:13:08 »
Udohun olmamasının en az hissedileceği maçlardan biri olacaktır. Kaimakoglou Anticin eşleşebileceği belki en uygun oyuncudur. Şutları girerse Anticin maçı olabilir...

Çevrimdışı onurcanars

• Üye
  • Yer: istanbuk
    • onurcanars
« Yanıtla #1976 : 23 Ocak 2017, 22:57:18 »
Dışarıdan bi şekilde katkı sağlayıp ( Dixon, bogi ve kendine gelen datome)düğümün  pota altında çozüleceği bi maç olacak gbi. Udoh yok, veselye çok  iş düşüyor. İlk maç parakoushki bizi bitirmişti, umarım vesely ahmet antıc ve hatta bennet pota altından zaafiyet vermez. Bu maçı yenersek bu moralle galatasarayı farka yatırıp, ilk 2 için en büyük aday olucağımızı düşünüyorum. Hadi inşallah

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1977 : 23 Ocak 2017, 23:24:27 »
hem bu perşembe günü oynayacağımız Galatasaray maçı hem de haftaya perşembe oynayacağımız Cska maçının biletleri tükendi. her iki maç da kapalı gişe oynanacak

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #1978 : 24 Ocak 2017, 02:53:23 »
Salı:

19:00  Unics Kazan - Fenerbahçe - (Bein Sports 2)
20:00  Galatasaray Odeabank - Maccabi Fox Tel Aviv - (TRT Spor / Bein Sports 3)
21:00  Zalgiris Kaunas - Cska Moskova
21:45  Panathinaikos Superfoods - Barcelona Lassa - (Bein Sports 2)
23:30  Baskonia - Kızılyıldız

Çarşamba:

21:30  Anadolu Efes - Darüşşafaka Doğuş - (Bein Sports 3)
22:00  Brose Bamberg - Real Madrid - (TRT Spor)
22:45  EA7 Emporio Armani Milano - Olympiakos
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1979 : 24 Ocak 2017, 05:58:56 »
Güzel program, çarşambayı maç seyretmeden geçebilirim. Böylece hatunu da fazla kızdırmamış olurum :)