Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216007 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2400 : 02 Şubat 2017, 23:08:02 »
Zor oldu ama 2. yarı savunmamızla  kanırta kanırta aldık maçı oh be. Taraftarda çok fazla elektrik vardı piç ruslara karşı, biraz gerildik ilk yarı, takıma da yansıdı. De colo ya maç boyu küfrettik çok iyi geldi, teo olaydı ona da etsek iyiydi :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2401 : 02 Şubat 2017, 23:10:22 »
6-8 sayi arasi bir farkla aliriz.

Takimin yaptigi sovun bir benzerini ben yapmisim...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2402 : 02 Şubat 2017, 23:10:51 »
Salondaki taraftarımıza büyük iş düşuyor  büyük olasılıkla alıcamiz maç tam kadro halinde olucaz bogdan'dan güzel bi performans bekliyorum MVP olucaktir tahminimce 6 sayı farkla kazanırız

Buna da masallah...

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
« Yanıtla #2403 : 02 Şubat 2017, 23:10:58 »
Sezonun en iyi maçını oynamış olabilir en kritik yerlerde sayı attı ayrıca çok kritik ribauntlar aldı.
bi de 3.periyot o varken nerdeyse sayı atamadılar müthiş oynadı

Çevrimdışı İbrahim Awwad

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2404 : 02 Şubat 2017, 23:14:53 »
Daçka deplasman ve Oly'i yenersek ilk 2 garanti olur. Tebrikler takıma. Helal Ekpe-Bogdan-Antic
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2017, 23:15:23 Gönderen: İbrahim Awwad »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2405 : 02 Şubat 2017, 23:27:37 »
Pero abimiz de gerektiği yerde gerektiği zamanda yine yürek koydu ortaya. Birinin nunnally ye bu son topları antremanda şut atarmış gibi harcamaması gerektiğini anlatmalı, boşu boşuna herşey çok güzel giderken 1763732kişinin kulaklarını çınlatmasına  neden oluyo :)
Bi de son olarak gerçekten Bogdan geldi takıma bahar geldi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2017, 23:32:56 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2406 : 02 Şubat 2017, 23:35:45 »
Çok güzel bir galibiyet aldık, taraftardan koça, oyunculardan teknik heyete, malzemecisine kadar herkese teşekkür ederim. Yine Fenerbahçem sayesinde mutlu oldum.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2407 : 02 Şubat 2017, 23:36:22 »
abi bu izmirin dağları iyi hoş da , yanlış anlamayın benim de saygım sonsuz atatürk'e çok tanımasam bile.

ama Fenerbahce için kıçını kaldırma zahmetinde bulunamayanlar izmirin dağları başlarken eşlik ediyorlar.

hassas konu olabilir çok fazla şey yazmak istemiyorum ama Fenerbahce için ordasınız, ben şahsen Fenerbahce ile alakalı şeyler görmek isterim, Atatürkü sevmeyen yok zaten bu neyin isbatı bu neyin çabası.

Çevrimdışı Bertuğ Tekin

• Üye
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #2408 : 02 Şubat 2017, 23:47:14 »
Valla bu takımla gurur duyuyorum kahvedeydim anca eve gelebildim artık basketbol maçlarını bile kahvede belli bi kitleye sunuyorlar ne kadar yüksek bir seviyeye geldiğimizi resmen göstergesi maca gelirsek çok tutuk başladık çok boş 3 lükleri kacirdik Bennet kalinic ile başladık ilginç geldi bu bana ama bennet bidaha giremedi zaten maçın diğer bölümlerinde yalnız bogdan udoh antice ayrı parentez açmak gerek antic belkide fenerbahcede ki en iyi maçını oynadı çok iyi savunma yaptı bogdan bence maçın adamiydi içeri çok iyi penetre ediyor hücumu yönlendiriyor takımı çok olumlu etkiliyor bu takımla gurur duyuyorum armanin hakkını veriyorlar adamsiniz :)

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2409 : 02 Şubat 2017, 23:51:52 »
"Bennett çok çalışıyor, ilk 5 başlamayı hak etti ve avrupa basketboluna alışması için zamana ihtiyaç var" demiş koç maç sonrası.

Kısa süre içinde verim almamız gerektiği için zorluk seviyesi çok yüksek olan bu maç ilk beşe koyması süper hareket bence. En zoru bu, buna alışman lazım demiş oldu bir anlamda koçumuz..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2410 : 02 Şubat 2017, 23:58:46 »
ben bi Rus salatası yiyim geleyim... 8) 8)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2411 : 03 Şubat 2017, 00:01:40 »
yalnız hazır konusu açılmışken söyleyeyim , dünyada rus salatasından daha lezzetli bir tad yok.

yemeyen varsa ölmeden mutlaka yesin, ben günde 3 kere bir ömür boyu yerim ama baya pahalı beni aşar.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2412 : 03 Şubat 2017, 00:04:46 »
Uzun yazamıyorum yatmam lazım ama ne güzel yendik öyle...
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2413 : 03 Şubat 2017, 00:07:24 »
3. çeyrekte zirveye çıkan harika bir savunma yaptık. Eksilsek bile kaymaları o kadar doğru yaptık ki rahat atış imkanı bulamadılar. Hatta bir ara Cska'nın potaya giden oyuncuları Ekpe'yi gördükleri an blok yememek için topu öylesine fırlatmaya başladılar. Blok yiyeceğiz korkusunu rakibe kabul ettirmek kolay değil. Helal olsun.

Antic'in verdiği katkı da çok önemliydi es geçmeyelim. Savunmamızın zirveye çıktığı anlarda o da parkedeydi. Savunmada eksilmeyip, hücumda da şut tehdidini kullandığında (gerek şut sokarak gerek oyun aklını kullanarak) fark yaratıyor. Ne yazık ki bunu Euroleague'de bu sene ilk defa görüyoruz. Umarım devamı gelir.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı sandro12

• Üye
« Yanıtla #2414 : 03 Şubat 2017, 00:09:01 »
abi bu izmirin dağları iyi hoş da , yanlış anlamayın benim de saygım sonsuz atatürk'e çok tanımasam bile.

ama Fenerbahce için kıçını kaldırma zahmetinde bulunamayanlar izmirin dağları başlarken eşlik ediyorlar.

hassas konu olabilir çok fazla şey yazmak istemiyorum ama Fenerbahce için ordasınız, ben şahsen Fenerbahce ile alakalı şeyler görmek isterim, Atatürkü sevmeyen yok zaten bu neyin isbatı bu neyin çabası.
2-3 dakika bile sürmüyor toplasan, rahatsız olacak yanını anlayamıyorum..
Atatürk'ü sevmeyen de maalesef bir sürü kişi var..
Ha Fenerbahçe diye tezahürat yapmışlar ha Atatürk vs. diye benim için bir farkı yok..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi