Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216013 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2415 : 03 Şubat 2017, 00:13:00 »
2-3 dakika bile sürmüyor toplasan, rahatsız olacak yanını anlayamıyorum..
Atatürk'ü sevmeyen de maalesef bir sürü kişi var..
Ha Fenerbahçe diye tezahürat yapmışlar ha Atatürk vs. diye benim için bir farkı yok..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

atatürk'den niye rahatsız olayım belirttim zaten benim büyük saygım var atatürk'e.

tüm maç kıçını devirip oturan elit beyefendiler izmirin dağları okununca ayağa kalkıyorlar.

rahatsız olduğum konu bu.

Çevrimdışı sandro12

• Üye
« Yanıtla #2416 : 03 Şubat 2017, 00:31:36 »
atatürk'den niye rahatsız olayım belirttim zaten benim büyük saygım var atatürk'e.

tüm maç kıçını devirip oturan elit beyefendiler izmirin dağları okununca ayağa kalkıyorlar.

rahatsız olduğum konu bu.
Atatürk'ten niye oluyorsun demedim zaten, marştan niye oluyorsun dedim..
Aynen maç içinde daha ateşli olmalı taraftar buna ben de katılıyorum, ama son zamanlardaki siyasi atmosfer insanları tepki verdirmeye itiyor bir şekilde; bir de maç kötü gidince insan moralsizleşiyor bir anda, ben de gittiğimde oluyor insan çöküyor sanki, aslında tam o zamanlarda daha çok destek olmak lazım ama izleyenlerde takımın haline bürünüyor bazen..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #2417 : 03 Şubat 2017, 00:32:58 »
abi bu izmirin dağları iyi hoş da , yanlış anlamayın benim de saygım sonsuz atatürk'e çok tanımasam bile.

ama Fenerbahce için kıçını kaldırma zahmetinde bulunamayanlar izmirin dağları başlarken eşlik ediyorlar.

hassas konu olabilir çok fazla şey yazmak istemiyorum ama Fenerbahce için ordasınız, ben şahsen Fenerbahce ile alakalı şeyler görmek isterim, Atatürkü sevmeyen yok zaten bu neyin isbatı bu neyin çabası.
Ülkemiz olağanüstü günler yaşamakta,ciddi bir rejim değişikliği gündemdedir.Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu TBMM nin etkinliği tamamen devre dışı bırakılmak ve ülkenin idaresi, referandumla yürürlüğe sokulmak istenen Anayasa değişikliği ile bütün yetkiler verilip ama sorumlu tutulmayan bir kişiye   teslim edilmek istenmektedir.Laik Türkiye Cumhuriyeti tehlike altındadır.Bu duruma her platformda tepki koyulmaktadır ve koyulmalıdır.Siz manasız diye kıçınızı yırtsanız bile bu çaba devam edecektir.Bizler için önce ülkemiz gelir.Eğer zorunuza gidiyorsa son dakikalarda sesi kısıp öyle seyredersiniz.Eğer Atatürk'e azıcık saygınız olsaydı hiç olmazsa adını büyük harfle yazardınız.Bu spor dışı yazımdan dolayı bütün formdan özür diliyorum.Maalesef yazılanın hafifliğine dayanamadım.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2418 : 03 Şubat 2017, 00:35:11 »
Normal sezon sonrası sıralamada bir aksilk olmazsa final provası yapıldı.
Cska inanılmaz sertti.
Belki çok faul attık ama bence yapılan savunmaya nazaran hakemler Cska'nın sertliğine izin vermesi yüzünden attığımızın yarısı kadar faulü hiç ettiler.
Üçüncü çeyrek biz inanılmaz bir savunma yaptık.
Hem de Antic'li beşle.
Yanılmıyorsam 3.çeyreğin sonuna doğru hakemler Cska lehine abartılı fauller çaldı.
Farkın erimesine vesile olan Fridzon'un bariz kendisini attığı iki faul, her penetre başlarken bağıran Cska'lının ödüllendirilmesi vs.
Son çeyrekte ise Vesely'nin smacına kadar acabalar kafamda tepişirken o anla birlikte biz bu maçı aldık dedim.

Nihayetinde çok güzel bir galibiyet oldu.
Artık Daçka maçında ne olursa olsun galip gelmek şart.
Okyanusları geçip derelerde boğulmayı ilk yarıda ki Kazan ve Daçka gibi iki tırt takıma karşı yaşadık daha da onlara maç vermemek lazım.
...

Çevrimdışı Bertuğ Tekin

• Üye
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #2419 : 03 Şubat 2017, 00:35:20 »
Valla dacka şubeyi kapatsın 25 sayı fark tan nerelere getirdi maçı üzüldüm barcada yenilmişti ilk 8 için önemli adım atıcaklardi haftaya dacka  ile oynuyoruz

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2420 : 03 Şubat 2017, 00:35:25 »
dackaya bravo,25 sayi onde oldugu maci verdi hemde milanoya

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2421 : 03 Şubat 2017, 00:38:02 »
Ahahaha. Daçka 25 sayıdan yenildi. Beter olun :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #2422 : 03 Şubat 2017, 00:39:26 »
Ülkemiz olağanüstü günler yaşamakta,ciddi bir rejim değişikliği gündemdedir.Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu TBMM nin etkinliği tamamen devre dışı bırakılmak ve ülkenin idaresi, referandumla yürürlüğe sokulmak istenen Anayasa değişikliği ile bütün yetkiler verilip ama sorumlu tutulmayan bir kişiye   teslim edilmek istenmektedir.Laik Türkiye Cumhuriyeti tehlike altındadır.Bu duruma her platformda tepki koyulmaktadır ve koyulmalıdır.Siz manasız diye kıçınızı yırtsanız bile bu çaba devam edecektir.Bizler için önce ülkemiz gelir.Eğer zorunuza gidiyorsa son dakikalarda sesi kısıp öyle seyredersiniz.Eğer Atatürk'e azıcık saygınız olsaydı hiç olmazsa adını büyük harfle yazardınız.Bu spor dışı yazımdan dolayı bütün formdan özür diliyorum.Maalesef yazılanın hafifliğine dayanamadım.

Konu dışı olacak ama Emin arkadaşımız Azeri bir dostumuz diye biliyorum.
Olaya senin benim baktığım gibi bakmaması bana garip gelmiyor.
Saygılar. :)
...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #2423 : 03 Şubat 2017, 00:39:33 »

61 yaşındasınız aşağı yukarı dedemle aynı yaşdasınız , ama böyle saygısız cümleler yazıyorsunuz.

yakışıyor mu kıçınızı yırtmak ifadesi ?

buna rağmen ben saygısızlık etmeyeceğim, küçük harf büyük harfle saygı mı belli oluyor ?

ben allah yazarken bile küçük a kullanıyorum o zaman rabbime de saygısızlık etmiş oluyorum ?

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2424 : 03 Şubat 2017, 00:40:03 »
Fenerbahçeli kardeşlerim çok güzel ve anlamlı bir galibiyet aldık. 
Neşemiz yerinde.
Mustafa Kemal Paşa bu vatan için, Türk milleti için çok değerlidir ve her şeyin nedeni var nokta.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #2425 : 03 Şubat 2017, 00:43:15 »
atatürk'den rahatsız olanın amına koyayım, iyi geceler.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2426 : 03 Şubat 2017, 00:45:43 »
Daçka salağı vermiş maçı :) Alttakilere gün doğdu şimdi..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2427 : 03 Şubat 2017, 00:48:49 »
Valla dacka şubeyi kapatsın 25 sayı fark tan nerelere getirdi maçı üzüldüm barcada yenilmişti ilk 8 için önemli adım atıcaklardi haftaya dacka  ile oynuyoruz
Biz de koyarız Daçka kümeye :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Bertuğ Tekin

• Üye
  • Yer: Kocaeli
« Yanıtla #2428 : 03 Şubat 2017, 00:55:34 »
Biz de koyarız Daçka kümeye :)
Öyle olucak büyük ihtimal çok formdayız :)
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 00:57:04 Gönderen: Bertuğ Tekin »

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #2429 : 03 Şubat 2017, 01:03:51 »
yarin efes ve baskonia maci alirsa mukemmel sonuclar olacak bizim icin