"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen dostum, efes kalsa bile tepedeki 4 takımı elemesi çok zor gerçi, ikisi de beter olsun da Daçka daha beter olsun Bu arada Barca'yı gözönüne almıyor kimse ama 2 galibiyet var 8. ile ve bu hafta Gsye çakacaklar.
abi Panatinakos da diğer takımlara göre daha düzen takımı .. onu da ayırdım .. ama Daçka,Laboral ve hadi Efes de diyelim .. dediğin sebepler yüzünden nefret ediyorum o takımlardan
Beyler cska full maç linki bulabilen varsa paylaşırsa sevinirim. Ilk mac var ama bu maci bulamadim full..
http://www.dailymotion.com/video/x5afwzi_fenerbahce-cska-moskova-euroleague-full-2-subat-2017_sport
Daçka maçı biletleri satışta. Şu anda "öncelikli satış" diyor, orda sorduğu kodu bir şekilde ele geçirdim Mesaj atan kardeşlerle seve seve paylaşırım..Bu arada sadece 215 blokta yer kalmış durumda, gelmek isteyenler acele ederse yerinde olur.. Edit: Maç tarihi: 10 Şubat / saat 20:00Edit 2: Düşündüm forumda görece yeni sayılırım, burda kişisel olarak tanıdığım yok. Amacım yanlış anlaşılmış olabilir, kesinlikle bundan para kazanmak gibi bir niyetim yok, olamaz da. Maksat maçta Fenerli daha çok olsun, Daçka'ya koyduğumuzu daha çok kardeş izlesindi, bir nevi forum amme hizmeti. Sadece kodu açığa yazmak uygun olmaz diye düşündüm, bu nedenle pm le göndereyim demiştim. Saygılar..