Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216135 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2535 : 06 Şubat 2017, 07:58:10 »
Daçka Semih'i postalamış, doğru mu bu haber ve nedenini bilen?
Dünyanın En Güzel Takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2536 : 06 Şubat 2017, 10:14:23 »
Semih sakat, ameliyat olacak..
zaten bi şeye yaramıyordu bu sene tam çöp olur
zaten sözleşmesi 6 ay sonrası opsiyon içeriyormuş..

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2537 : 06 Şubat 2017, 10:24:08 »
Artık bundan sonraki süreçte play off lara kadar içerdeki maccabi maçından sonra kağıt üzerindeki en kolay maçımız. kaybetmeyi aklımdan bile geçirmek istemiyorum. aynı CSKA da olduğu gibi Daçka ile de oynamak için ideal bir zaman. Wilbekin yok ve yıkıcı mağlubiyetler aldılar. Biz ise sağlıklı ve formdayız. eğer ziziçi raydan çıkarırsak ve maça cska maçındaki gibi ciddi başlarsak ikinci çeyrek ortasında farkı açarız ve 3. çeyrek ortasında maç biter.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2538 : 06 Şubat 2017, 10:27:38 »
Semih sakat, ameliyat olacak..
zaten bi şeye yaramıyordu bu sene tam çöp olur
zaten sözleşmesi 6 ay sonrası opsiyon içeriyormuş..
Seveni sevmeyeni ayrı ayrı çoktur, bizden de sadece para için gitti diye biliyorum Daçka'ya, bunlar ayrı da ben üzülüyorum yine de yazık bu şekilde harcanması bu kadar yerli uzun kıtlığı varken, ya da kendi kendini harcaması mı diyelim.. Yaşı da daha 30 ama işi bundan sonra çok daha zor zaten çok zor form tutan bir oyuncu.. Kendine aşırı güven ve "nasıl olsa oldum ben, benden iyi yerli zaten yok" havaları yedi bitirdi Semih'i bana öyle geliyor..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2539 : 06 Şubat 2017, 10:32:42 »
Seneye gsye gider artık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2540 : 06 Şubat 2017, 10:35:58 »
Anderson, Clayburn, Moerman gibi patlama potansiyelin sahip oyuncuları var. Wilbekin yok ama bu oyunculara da dikkat etmek lazım. Kolay geçeceğini sanmam. Dengesiz takım Daçka ama ikinci kez yenilmeyi de hiç istemem bunlara. Son ana kadar kopacağını sanmam maçın.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2541 : 06 Şubat 2017, 10:39:43 »
Biletler genel satışa çıkmış gibi ancak bir tuhaf, bölüm/blok seçtirtmiyor yani pratikte çıkmamış da gibi.

Bu arada "öncelikli satış"a bu kez 212. bloğu koymuşlar.  Muhtemelen öncelikli satış ve zubizu'yu tamamlayınca genel satışı açacaklar.

İlgilenen arkadaşlar sürekli bakarsa iyi olur, çıktığı gibi biter diye tahmin ediyorum zaten kapasitesi pek fazla değil..
Dünyanın En Güzel Takımı

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2542 : 06 Şubat 2017, 10:51:01 »
Ben biletler bitti diye duydum ama hala satışta diyorsanız bakmak lazım ..

@iloturo

abi cidden Daçka'yı sevmiyorum. Belirli oyun planları olmayan böyle bireysel performansa göre maç kazanan takımlardan nefret ediyorum ..
bu tarz takımları düzen dışına itmek zor oluyor. ilk maçı hatırlayın - Daça takım olarak kötü oynamıştı 9/10 asist yapmış sanırım ama Clyburn ile Wilbekin 20 şer sayı atıp maçı kazanmışlardı.( bizim de çok kötü oynadığımız bir güne denk gelmişti ama olsun )

İlk maça istinaden Zizic olacak sahada. Semih yok ama onun varlığı yokluğu önemli değil , keşke oynasaydı hatta..

Wilbekin sanırım yine yok , çok garip şekilde bu sene Daçka'nın en kritik oyuncusu konumuna geldi. Wanamaker çok sayı atıyor ama takım organize edemiyor o konuda çok sıkıntılı .. top kaybetmeye de çok müsait bi oyuncu.
kötü oynarlar ama James Anderson çıkar 7 8 tane 3lük atar maçı alır.
ama ilk maçı kaybettik bu takıma 2. kez kaybetmeyelim çok üzülürüm..
bu maçı alalım önümüz sonrası çok daha açılacak

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2543 : 06 Şubat 2017, 10:59:43 »
Abi Semih'ten bi cacık olmaz. ne yazık ki olmaz. isteseydik biz onu kadroda tutardık mevzu sadece para değil . biraz da tercih edilme meselesi ..
niye kısmına geleyim.
fiziksel ve yetenek anlamında sanırım kimsenin şüphesi yoktur ama işte olmuyor.
Ön planda olmak istiyor ana rolde olmak istiyor. Hedefi yüksek takımların kadrosunda olabilmesi zor diye düşünüyorum bu saatten sonra.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
« Yanıtla #2544 : 06 Şubat 2017, 11:07:53 »
Bogdan döndü kısa savunmamız kademe atladı vilbekin de olsa vurur geçeriz.
Artık takım diri ligde yorulup eurolig de garı düşen görüntümüzden uzağız istediğimiz zaman savunmayı en üst seviyeye çekip bunu iki üç periyoda yapabiliyoruz.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2545 : 06 Şubat 2017, 11:08:55 »
.......

İlk maça istinaden Zizic olacak sahada. Semih yok ama onun varlığı yokluğu önemli değil , keşke oynasaydı hatta..

......

Pota altinda daha buyuk mucadele olacagi kesin ....

Bu macta onlarin ne yaptigi degil bizim ne yapacagimiz onemli ... yenildigimiz iki macta da hem kotuyduk hem de oyun duzenimizin disina ciktik. Bu macta daha disiplinli ve inatci olmaliyiz, gerisi gelecektir.

PS:Semih'in sezon basindan bu yana suren omuz sakatligi vardi ve performansi bir turlu yukselmedi. Gecen senenin bile cok altinda kaldi ... Simdi de ameliyat icin inat ettiginden kontratindan cikilmis.... Adam kariyer nasil bitirilir kitabini yazacak, milli takim adina uzucu....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2546 : 06 Şubat 2017, 11:22:45 »
wannamaker
anderson-bertans-okben
clyburn-birkan
moerman-harangody
zizic-furkan

wannamaker'i kitle rahatca al macı...birde zizic'in rebleri toplayıp 2. sansları dacka ya kazandırmaması lazım...
bu kadar duzenden kolay cıkabilen bir takıma karsı zorlanacagımızı sanmıyorum...ama adamların ne olurs aolsun rotasyonları genis..oyuncu bitmiyor amk adamlarda...

ama gider simdi %50 ucluk atarlar deli ederler adamı...

cok kotu haldeler...ustuste 5 mac kaybettiler sanırsam lig ve el'de...cıkıs arayacaklar ama maca sert girip heveslerini kırarsak daha cabuk bozularlar..hersey wannamaker'i kitlemeye bakıyor...

88-71 koyarız...

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2547 : 06 Şubat 2017, 11:27:39 »
Evet vurur geçeriz demememiz, havaya girmememiz gereken bir maç. Hem Daçka'nın son haftalardaki kayıpları hem de playoff için son sıkım kurşunlarını atacak olmaları zor maç haline getiriyor.. Ama şöyle hem form hem de pozisyonlara vurup düşündüğümde şans da veremiyorum Daçka'ya.. Her pozisyonda biz üstünüz ve formdayız, öyle ya da böyle alırız bu maçı.. Wanamaker'a 30 falan attırmayalım, hızlı hücumlara dikkat edip tempo yaptırmayalım yeter.

Gigi bu sezonki en iyi oyununu oynayacakmış, şov yapacakmış gibi bir his var içimde, bakalım tutacak mı :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2548 : 06 Şubat 2017, 11:29:25 »
bu hafta pao-brose, maccabi-baskonia, cska-kızılyıldız macı sonuclarına gore aradaki fark 3 maca cıkacak gibi duruyor ilk 4 le diger takımlar arasında...

bu da son 8 haftada buyuk avantaj tabi...
kızılyıldız ve pana'ya karsı 2 li averajı aldıgına gore baskonia'yı da 2 li averajı almadan bile yensen 8 macta 5 galibiyet yetecek demektir dacka'yi yendikten sonra...

yani evinde oly-baskonia-maccabi ve barca yı yen...
geri kalan 4 deplasmandan zalgiris-brose-efes-real'den sadece 1 galbiyet bile cıkarsan en kotu 4.luk gelecek demektir...

oy uzden bu hafta bizim icinde kritik ilk 4 yolunda...dacka gibi formsuz bir takımı yakalamısken yenip bu haftaki fikstur avantajını kullanmak lazım...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #2549 : 06 Şubat 2017, 11:58:56 »
.....

bu tarz takımları düzen dışına itmek zor oluyor

...

Çünkü düzenleri yok abi..