Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2685 : 11 Şubat 2017, 15:51:52 »
antici oynatabileceğimiz bir savunma şekli yok daçka gs gibi takımlara karşı

daçkaya daya zonu bak nasıl oynuyor

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2686 : 12 Şubat 2017, 09:18:36 »
Sene başında Darussafaka'nın kimya tutturursa tehlikeli ve cidden F4 adayı bir takım olabileceğini düşünüyorum. Fakat anladım ki mesele kimya falan değilmiş. Adamların motive  olmalarını sağlayan tek şey bizimle oynamak. Gerisi fıs. Bu motivasyona bizim lakaytligimiz da eklenince mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.

Umarım Vesely'nin kendine gelmesini sağlar artık bu maç.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2687 : 12 Şubat 2017, 10:40:21 »
daçkaya daya zonu bak nasıl oynuyor
abi zone un en büyük sorunu ribaund almak anticle nasıl alacaksın ribaunları udoh ve vesely sahadayken bile zizic şov yaptı. Koç bu sene bir tek kızılyıldız maçında denedi sanırım zone savunma aslında fena değildi ana sonra hiç denemedi

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2688 : 12 Şubat 2017, 10:41:54 »
Ulen bu takim bu sene sadece bize karsi kurulmus gibi .... bir halta yaramiyorlar zararlari bari olmasa
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
« Yanıtla #2689 : 12 Şubat 2017, 21:58:03 »
Vesely şu maçta da yaptıklarından sonra ağzıyla kuş tutsa umrumda olmaz. Neyseki ilk 8de olmamız garanti, daha kritik maçlar oynuyor olabilirdik.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2690 : 13 Şubat 2017, 15:00:47 »
Baskonia ve Maccabi biletleri satista. Maccabi belki degil ama Baskonia biletleri cabuk tukenir diye tahmin ediyorum, gitmeyi dusunuyorsaniz elinizi cabuk tutun..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2691 : 14 Şubat 2017, 20:58:09 »
Henuz oly başlığı açılmadığından buraya yazıyım dedim. Spanoulis sakatlığı sebebiyle bizim maçta yokmuş. Keşke maç günü ishal grip vs ile printezis de olmasa :) +10yapıp averajı alsak iyi olur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı HakeemOlajuwon

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2692 : 15 Şubat 2017, 02:15:19 »
Henuz oly başlığı açılmadığından buraya yazıyım dedim. Spanoulis sakatlığı sebebiyle bizim maçta yokmuş. Keşke maç günü ishal grip vs ile printezis de olmasa :) +10yapıp averajı alsak iyi olur

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maçta olucam, keşke spa da olsaydı da öyle yenseydik :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #2693 : 16 Şubat 2017, 13:38:47 »
evet renkdaşlar. belli ki son mağlubiyet baya heves kırıcı olmuş, kimse birşey yazmıyor. sezonunun geri kalanında neler bekliyorsunuz? euroleaguede nerde bitiririz bu sezonu sizce? bir de Cem Ağrak arkadaşımız nerelerde, hiç yorum yazmıyor epeydir.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2694 : 16 Şubat 2017, 13:42:33 »
Daçka'ya yenilince Cem bitkisel hayata girdi galiba :)

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2695 : 16 Şubat 2017, 14:43:59 »
Cem buralardadır, ayrıca hiç de vaz geçmez bu takımdan. Naçizane önerim, kimse de vaz geçmesin. :)
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #2696 : 16 Şubat 2017, 15:18:28 »
elbette vazgeçmeyeceğiz,  zaten istesem de yapamıyorum ben. ayrıca kimlere katlandık biz bu forma altında, bu seneyi kapattık deseler bile geçen iki senenin hatrına sevgimde değişme olmaz. sadece beklenti yüksek olunca biraz hayal kırıklığı oluyor sanırım böylesi dönemlerde. iyi bir istirahat sonrası oly zaferi kendimize getirir bizi

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2697 : 16 Şubat 2017, 17:20:36 »
Takım 2 yenilgi aldı ve bir süredir formsuz gidiyor diye desteğimizi çekmemeliyiz. Asıl şimdi ve daha da güçlü destekleme, inandığımızı gösterme zamanı. Şunu unutmayalım ki bu format yeni ve öncekilere göre çok daha zor, çok daha yıpratıcı bir sezon oluyor. Adapte olmak her takım için sandığımız kadar kolay olmayabilir, inişlerin bu kadar sert olmasının önemli bir nedeni de bu.

Ayrıca normal sezonun bitimine daha 8 hafta var, şu an değil asıl o zaman yani playoff öncesi form durumları çok daha önemli. Kim diyebilir şu an üstüste 8 maç kazanan Real'in playoff öncesi patlamayacağını? Arada yenilmez denen Cska bile epey bocaladı hatırlayalım.

Oly maçının biletleri 3 hafta önceden tükendi, yakında Baskonia biletleri de tükenir. Bu durum taraftarın takıma olan inancının göstergesi, ortada umutsuz bir durum yok, aksine herkes bu takımdan çok umutlu çünkü yapabileceklerini çok iyi biliyor.

Oly maçında yine muazzam bir atmosfer, üstün bir oyun ve 10+ fark bekliyorum ve kendi adıma maçta yerimi alıp gırtlağım patlayana kadar destekleyeceğim dünyanın en güzel takımını.

Biz f4'te olacağız ve kupayı kaldıracağız. Sonuna kadar inanıyorum.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #2698 : 16 Şubat 2017, 23:48:23 »
Takım 2 yenilgi aldı ve bir süredir formsuz gidiyor diye desteğimizi çekmemeliyiz. Asıl şimdi ve daha da güçlü destekleme, inandığımızı gösterme zamanı. Şunu unutmayalım ki bu format yeni ve öncekilere göre çok daha zor, çok daha yıpratıcı bir sezon oluyor. Adapte olmak her takım için sandığımız kadar kolay olmayabilir, inişlerin bu kadar sert olmasının önemli bir nedeni de bu.

Ayrıca normal sezonun bitimine daha 8 hafta var, şu an değil asıl o zaman yani playoff öncesi form durumları çok daha önemli. Kim diyebilir şu an üstüste 8 maç kazanan Real'in playoff öncesi patlamayacağını? Arada yenilmez denen Cska bile epey bocaladı hatırlayalım.

Oly maçının biletleri 3 hafta önceden tükendi, yakında Baskonia biletleri de tükenir. Bu durum taraftarın takıma olan inancının göstergesi, ortada umutsuz bir durum yok, aksine herkes bu takımdan çok umutlu çünkü yapabileceklerini çok iyi biliyor.

Oly maçında yine muazzam bir atmosfer, üstün bir oyun ve 10+ fark bekliyorum ve kendi adıma maçta yerimi alıp gırtlağım patlayana kadar destekleyeceğim dünyanın en güzel takımını.

Biz f4'te olacağız ve kupayı kaldıracağız. Sonuna kadar inanıyorum.
Bu güzel mesaj için teşekkür ederim. Sonuna kadar katılıyorum. Ben bu sene geçen seneye göre daha favori olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten gerekli zamanda gerekli seviyede olacaktır bu takım. Başta koç olmak üzere her bir ferdine güveniyorum bu takımın

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #2699 : 17 Şubat 2017, 13:46:03 »
Bu güzel mesaj için teşekkür ederim. Sonuna kadar katılıyorum. Ben bu sene geçen seneye göre daha favori olduğumuzu düşünüyorum. Gerçekten gerekli zamanda gerekli seviyede olacaktır bu takım. Başta koç olmak üzere her bir ferdine güveniyorum bu takımın
Abi sadece son 2 senede bize yaşattıkları yeter, benim için el f4 futboldaki şampiyonlar ligi finalinden çok daha değerli. Bu takım altın gibi tertemiz oyuncularıyla, koçuyla, emekçileriyle, yaptıkları ve yapacaklarıyla desteğimizi sonuna kadar hak ediyor. Şimdi ilk dörtte kalmaya ve playoff'u saha avantajıyla geçmeye odaklanalım, kendimizi f4'e attıktan sonra muhteşem bir son bizi bekler inşallah :)
Dünyanın En Güzel Takımı