Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 216305 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2745 : 23 Şubat 2017, 23:35:30 »
kocun aciklamalari cok güzel :)

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #2746 : 23 Şubat 2017, 23:37:49 »
bu takım o kadar mükemmel bir takım ki yenilmeyelim diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı.

geri düşünce maçı kapatıp açmalar, tuvaleti ertelemeler, sessiz izlemeler vs.

böyle şeylere inanmam ama maymun etti takım beni.

futbol takımının maçını 90 dk komple tuvaletde izlerim gram üzülmüyorum gol yediğmizde artık.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2747 : 24 Şubat 2017, 00:00:11 »
yarım saat önce salondaydım.. eve geldim ilk iş euroleage.net, forumdaki ve ekşisözlükteki maç yorumlarını okumak oldu..
maçın bant yayını olsa şu dakika, üşenmem baştan sona izlerim..
manyağa çevirdi beni bu takım..
Böyle maç yorumları okumayı sevenler için İngilizcesi olanlara Interbasket'i de tavsiye ederim, yabancılar ne düşünüyor görmek için iyi oluyor.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2748 : 24 Şubat 2017, 00:02:38 »
Maç ile ilgili, hala harika oynamıyoruz ama son çeyrekteki geri dönüş de herkesin harcı değil. Şu an elimizi en çok zorlayan Sloukas'ın inanılmaz formsuzluğu. Diğer parçaların da verimini çok düşürüyor. İyi taraftan bakarsak Bogdan, Udoh, Datome, Kalinic iyi durumdalar. Dixon yine gereken yerde çıkarıp masaya vuracak belli etti. Vesely zaten ne verse öpüp başımıza koyuyoruz. İnşallah Nunnally, Bennett ve Ahmet'ten de olabildiğince katkı alırız.

Seyirci de muhteşemdi bugün, nazar değmesin.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2749 : 24 Şubat 2017, 00:17:54 »
Böyle maç yorumları okumayı sevenler için İngilizcesi olanlara Interbasket'i de tavsiye ederim, yabancılar ne düşünüyor görmek için iyi oluyor.
Yolda biraz baktim da Oly fanlari kaybetmeyi pek yedirememisler cildirmislar, keyfim iyice yerine geldi tesekkurler bilgi icin :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2750 : 24 Şubat 2017, 00:37:25 »
Bir periyot biz dövdük, bir periyot onlar... Son yumruk bize kısmet oldu. :)

Udooooh... Bogdaaaan...

Bu ikisi ile takım ayrı bir takım oluyor.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #2751 : 24 Şubat 2017, 01:17:41 »
Bu şekilde mücadele ettiğimiz sürece her takımı yeneriz. İyi hücum etmediğimiz bir maçı yürek koyarak, savaşarak kazandık. Daha önce de söyledim bu takımın karakteri savaşmak. Biz enerjimizi hücumdan değil savunmadan alıyoruz, savunmamız sayesinde hücum tetikleniyor. Bu şekilde kazanmak takım için çok iyi oldu çünkü gerçek kimliğimize dönmemiz gerektiğini anladı takım.

Bogdanovic'i doya doya izleyelim, sene sonu gittiğinde çok üzüleceğiz. Gözümüzün önünde dominant bir oyuncu haline dönüştü. Hem hücumda direksiyonu eline alıyor hem de rakibin en tehlikeli skorerlerini tutuyor. Allah sakatlıktan korusun. Bizim en kıymetli parçamız...
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2752 : 24 Şubat 2017, 01:40:39 »
Çok acayip yoruldum ya :)
Böyle maçları kazanmak yorucu ama acayip keyifli oluyor.
Son çeyreğe girerken takım kenardan geldi o sırada hepimizde inanç ama korku da vardı. Ekpe Udoh şöyle ellerini yukarı kaldırdı ve haydi dedi alkış tuttu sonra diğer oyuncular ve tüm salon kenetlendik ve hep beraber o coşkuyu oluşturduk..  Hakan abi bi demiş bi onlar bi biz dövdük :)
08.35 kala 50:60 gerideyiz
01.35 kala 65:60 öndeyiz. 7 dakika sayı yemedik.
Sonra da yediğimiz 4 sayı serbest atışlardan geldi. 08.35 den sonra Olympiacos gibi takımın saha içi basket atamaması muazzam bi olay
Ekpe çok ama çok özel adam 
Bogdan her geçen maç büyüyor
Datome çok iyiydi bu maç
Dixon son çeyrek taşşakları ile savunma ve Guard baskısı yaptı çok acayipti. Çok kritik bi maçı kazandık. Şimdi sırada Zalgiris deplasmanı var onu da alıp önümüzü açalım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2753 : 24 Şubat 2017, 01:41:45 »
Perşembe akşamını Barcelona harici ev sahibi takımlar kazanarak geçirdik
Bakalım yarın akşam nasıl olacak

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2754 : 24 Şubat 2017, 09:22:07 »
Istedigimizde  Savunma olarak avrupada en iyi takim olduğumuzu gosteren bir mac oldu bu sene ilk defa gecen seneki takimdan eserler gorduk bir macta istek ve arzu olarak helal olsun hepsine. Dixon kalinic udoh ben boyle bir savunma görmedim her yere yetistiler. Sezonun ilerleyen bolumunde hucumu da biraz gelistirebilirsek cok iyi olacak. Yolumuz açik bu istekle devam edelim yeter ki

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2755 : 24 Şubat 2017, 09:40:33 »
Solukas sanırım yine sayı atamadı ve çok kötüydü..esas daha kötü olan vücut dili..çıkarken koçu dinlemiyor takmıyor..bir an önce oturmak istiyor yerine..var bir sıkıntısı bakalım hayırlısu

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2756 : 24 Şubat 2017, 10:08:08 »
Sloukas kendi kendini bitiriyor bence faydali olmak icin yirtiniyor ama ne yapsa olmuyor yapamadikca daha fazla zarar veriyor

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #2757 : 24 Şubat 2017, 10:30:31 »
Çok acayip yoruldum ya :)
Böyle maçları kazanmak yorucu ama acayip keyifli oluyor.
Son çeyreğe girerken takım kenardan geldi o sırada hepimizde inanç ama korku da vardı. Ekpe Udoh şöyle ellerini yukarı kaldırdı ve haydi dedi alkış tuttu sonra diğer oyuncular ve tüm salon kenetlendik ve hep beraber o coşkuyu oluşturduk..  Hakan abi bi demiş bi onlar bi biz dövdük :)
08.35 kala 50:60 gerideyiz
01.35 kala 65:60 öndeyiz. 7 dakika sayı yemedik.
Sonra da yediğimiz 4 sayı serbest atışlardan geldi. 08.35 den sonra Olympiacos gibi takımın saha içi basket atamaması muazzam bi olay
Ekpe çok ama çok özel adam 
Bogdan her geçen maç büyüyor
Datome çok iyiydi bu maç
Dixon son çeyrek taşşakları ile savunma ve Guard baskısı yaptı çok acayipti. Çok kritik bi maçı kazandık. Şimdi sırada Zalgiris deplasmanı var onu da alıp önümüzü açalım
Dun oyle bi adrenalin oyle bi cosku olmus ki eve gittim uyuyamadim uzun sure :)

Dunyanin en guzel takimi
Dunyanin en guzel taraftari
Dunyanin en guzel salonu
Dunyanin en guzel atmosferi :)

Ask, sevgi, korku, ofke, nefret, intikam, hirs, guven, cosku seli, mutluluk... bu kadar duyguyu bu kadar sure icinde bu kadar yogun sekilde yasatabilecek baska bisey varsa beri gelsin, allak bullak olduk ama sonu cok mutlu bitti sukurler olsun :)

Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2758 : 24 Şubat 2017, 10:56:10 »
Son çeyrek savunma ve enerjimiz muazzamdı. Bu son çeyrek performansımız sezon sonuna kadar oyuncular başta olmak üzere herkesin beyninin bir köşesinde olacaktır. Neler yapabileceğimizi görmüş olmak adına ilerisi için beni en mutlu eden olay bu.

Bu güzel galibiyet için başta oyuncu ve teknik ekip olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2759 : 24 Şubat 2017, 11:47:44 »
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Zeljko Obradovic, Olympiakos karşısında çok önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi ve 4. çeyrekteki enrejilerine ve oyuna dikkat çekti.

Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Obradovic, “Çok fazla inişli çıkışlı bir maç oldu. Rakip takım maça 7-0’lık seri ile başladı. Maça çok tembel başladık ve kötü kararlar aldık. 2 çeyrekte daha iyiydik çünkü savunmamızı toparladık. Üçüncü çeyrekte de hücum açısından çok tembeldik. Rakibimize asistler yaptık. Hem hücum, hem de savunma açısından tamamen oynamayı bırakmış gibiydik. Basketbol maçında son saniyelerde hücumda sayı üretebilirsiniz. Oyuncularımla şunu konuştuk: Savaşmaya devam edin, daha henüz bitmedi, çok fazla büyük değişiklikler yapmayın, aynı şekilde oynayın. Son çeyrekte çok farklı bir enerji ile oynadık. Yaklaşım ve isteğimiz de çok farklıydı bu şekilde maçı kazandık. İçimizden gelen enerji var ama daha da önemlisi taraftarların enerjisiydi. Onların bize olan güveninden dolayı inanılmaz mutluyum. Müthiş bir gece daha yaşattılar, çok teşekkür ediyorum” dedi.

Maçla ilgili önemli noktalara da değinen Obradovic, "Olympiakos’tan 9 tane fazla sayımız oldu. 7 tane de serbest atışımız fazlaydı. En önemli avantajlardan biri ribauntları domine etmekti. İlk çeyrekte 1, maç. sonunda 6 ribaunt aldılar. Top çalma ve kaybı konusunda da biz avantajlıydık. Bundan dolayı da daha fazla şut kullandık ama kötü atışlarımız oldu. Eğer bir takım iyi olduğunu düşünüyorsa ne yaparsa yapsın kazanmanın bir şekilde yolunu bulması gerekiyor. Basketbol maçı, bazı günler çok iyisinizdir, bazı günler sorunlarınız olur, şut atamazsınız. Olympiakos iyi takım çünkü her maçta nasıl oynamaları gerektiğini biliyorlar. Çok önemli bir galibiyet. Bu şekilde oynadığımız sürece mutlu olacağım, tabi ki şutları daha iyi değerlendirmeliyiz. Burada en önemli anahtar, topu çemberden geçirmek” diye konuştu.

Taraftarların desteği ile ilgili soru üzerine Obradovic, “Bu çok inanılmaz. Oyuncularla hep bunu konuştuk. Kaç gün önceden biletlerin tükendiğini, bu bize ne kadar güvendiklerin göstergesi. Soyunma odasında son sözüm buydu, ne olursa olsun yüzde yüzümü vermeliyiz. Bu insanlar, bu forma için bunu yapmalıyız” ifadelerini kullandı.