Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 208818 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #2895 : 09 Mart 2017, 22:43:58 »
kostas sakat bobby berbat udok yok vesely bildiğiniz gibi . 

Bobby oyuna girerse alırız. Veselyden umudum yok zaten
Vesely bence o kadar kötü değildi, çok mücadele etti. Bu akşamki kayıp Bobby ye yazar net. Datome de bir iki pozisyondaki mücadelesi dışında kayıptı bence, hücum faul çalınan son pozisyonda her ne kadar karar ağır olsada gereksiz zorlaması ona yakışmadı.
Bogdan, Kalinic büraz da Bennett.
Udoh olsa rahat alırdık herşeye rağmen.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2896 : 09 Mart 2017, 22:46:10 »
Allahtan pao zalgirise kaybetmek üzere, yarın da büyük bi sürpriz olmazsa kızılyıldız r.madride kaybeder ve 2maçlık tamponu korumaya devam ederiz. Bu dakikadan sonra 4.lüğü kaptırmama mucadelesi vericez son 5 hafta. İnşallah bu son süpriz maglubiyet olur ve kalan 5 maçta 3 galibiyeti bi şekilde buluruz. Hala içim rahat değil

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2897 : 09 Mart 2017, 22:48:10 »
2-3 maç önce tam ivme yakaladık ve bundan sonra tüm maçları alırız dedik ama üst üste sakatlıklar tüm hesapları bozdu.
Bence asıl ve en büyük sorun yaşanılan sakatlıklar. .
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2898 : 09 Mart 2017, 22:49:01 »
Bu takım en zor şartlarda en zor maçları kazanmasını bildi, ilk 4 olup olmaması benim ümidimi azaltmayacak.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #2899 : 09 Mart 2017, 22:51:13 »
Neyse pana da yenildi

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2900 : 09 Mart 2017, 22:55:33 »
Pananın yenilmesi iyi oldu hafifletti biraz yenilgiyi . Takımda bir tanr kısa atletik adam savunabilen insan yok udoh a güvenip böyle risk alabiliyorsan ama vesely nin bu umursamazlığında udoh yokken savunma falan kalmıyor

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
« Yanıtla #2901 : 09 Mart 2017, 22:55:42 »
Bir turlu seri yakalayamadık...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2902 : 09 Mart 2017, 22:56:19 »
Dixon bütün sezon oynadı aralıksız, ve sene başında bizi taşıyan adamdı. Bogdan yokken de yine ihale ondaydı. Şimdi de Bogdan ile birlikte rakip kısaların tüm baskısı bu ikisinin üstünde. O nedenle çok kızamıyorum.

Ama... İkinci yarı biraz toparlasa da Vesely'den beklentimiz bu olamaz. Takımda en istikrarlı, en iyi 2-3 adamdan biri olması gereken oyuncu hem maç başı 20 dk civarı sahada kalabiliyor(faul problemi), hem maç sonu sahada tutulamıyor (serbest atışlar ve son yaptığı saçma yardım gibi akıl tutulmaları), hem de iyi oynadığı sekanslar saman alevi gibi kalıyorsa... İstediği takıma gidebilir tabii eğer NBA'de kontrat bulabilirse. Yerine Bennett'i oynatırız. Şu anda bile 2.5 yıldır takımda idman yiyen Vesely kadar katkı veriyor zaten süre alınca.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2903 : 09 Mart 2017, 22:58:24 »
Kalan maçlarda da Real dışında sorun çıkarabilecek rakip göremiyorum, yeter ki tam kadro olalım.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2904 : 09 Mart 2017, 23:01:15 »
Birebir uzerinden oynamayı seven takımlara karşı olan zaafımıza hala çare bulamadık. Udohsuz savunmada çok fazla eksildik çok geçildik. Maç boyu larkin, ama özellikle son 2 dakikada da beoubois ( nasıl yazılıyosa artık adı) canımızı çok yaktı. Defalarca farkı 1-2lere çektik hatta son hucumda bile beraberliğe getirme şansımız vardı ama kötü tercihler beceriksizlikler sonumuzu hazırladı. Hesapta olmayan bi mağlubiyet daha almış olduk evimizde. Artık ne pahasına olursa olsun kendi evimizde kalan 2maçı kazanmak zorundayyız. Deplasmanda da brose yada efesten birini muhakkak kazanmalıyız.reale karşı belki son 2yılda bariz üstünlüğümüz var ama bu seneki genel görüntümüze bakınca madrid deplasmanından galibiyet beklrmiyorum kendi adıma. Açıkcası 4.lük sıralamasında da kendi adıma en çok efesin bizi zorlamasını bekliyorum kalan fiksturlere bakınca.

« Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 23:03:54 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
« Yanıtla #2905 : 09 Mart 2017, 23:04:30 »
Malesef takım geçen seneden çok uzak. Istikrarli sekilde iyi oynayan sadece bogdan ve udoh var. Udoh haricindeki uzunlarin tamamı çok kötü durumda. Bir tane atlet kisa yok, hem savunmada yıpratıcı olsun, ya da reboundu cekip fişek gibi karşıya geçsin, mesela clyburn gibi.

Antic/Nunnaly/Kalinic yerine yukardakileri yapacak 3 oyuncumuz olmalıydı. Bu kadronun kupayi almasi zor degil, imkansiz.

Boyle konusmayi sevmem, umutsuz olmaktan hic haz etmem ama gorunen köy kılavuz istemez.

« Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 23:05:36 Gönderen: Del Piero »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #2906 : 09 Mart 2017, 23:07:45 »
Malesef takım geçen seneden çok uzak. Istikrarli sekilde iyi oynayan sadece bogdan ve udoh var. Udoh haricindeki uzunlarin tamamı çok kötü durumda. Bir tane atlet kisa yok, hem savunmada yıpratıcı olsun, ya da reboundu cekip fişek gibi karşıya geçsin, mesela clyburn gibi.

Antic/Nunnaly/Kalinic yerine yukardakileri yapacak 3 oyuncumuz olmalıydı. Bu kadronun kupayi almasi zor degil, imkansiz.

Boyle konusmayi sevmem, umutsuz olmaktan hic haz etmem ama gorunen köy kılavuz istemez.

Ahmet ve Bennett iyi durumda kendi yetenekleri çerçevesinde.

Ben kupayı alamayız diyecek kadar karamsar değilim ama takımın çoğunun formsuz olduğuna katılıyorum.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
    • sinanycl
« Yanıtla #2907 : 09 Mart 2017, 23:09:41 »
Maçın bitimine 2dk kala bennett ın yaptığı olağanüstü smaçla farkı 1e indirmiş ortalığı alev aldırmıştık ama orda da dönüşünde beoubouis mi ne boksa tüm maç yatıp orda çıkıp 3lüğü atması yine tüm dengemizi havamızı allak bullak etti.
Potaya yakın oynadığında bennett çok daha efektif olabileceğini bugun gosterdi aslında. O güç ve atletizme avrupada yanıt verecek kimse yok. Ama bence geldiğinden beri de oynadığı en verimli maçtı. 2 müthiş smacı vardı, savunmada daha hareketliydi, ribaundlara destek oldu, inşallah top8 e kadar iyice verimli hale getiririz vesely ve antic bu kadar verimsizken

« Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 23:14:18 Gönderen: sinanyucel »

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
« Yanıtla #2908 : 09 Mart 2017, 23:10:31 »
Ahmet ve Bennett iyi durumda kendi yetenekleri çerçevesinde.

Ben kupayı alamayız diyecek kadar karamsar değilim ama takımın çoğunun formsuz olduğuna katılıyorum.
Ahmete de Bennette de saygı duyuyorum, özellikle Ahmet'e. Ama işte final 4'da once cska sonra reale karşı udoh 35er dakika sahada kalmak zorunda olacak.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2909 : 09 Mart 2017, 23:12:28 »
böbua iki sene önce de Nantterre'de iken dağıtmıştı bizi burda da son kurşunu sıktı..neyse bu kadar eksik ve kötü oynayan adama rağmen son topa kadar geldi maç...enseyi karartmaya gerek yok...olur böyle şeyler..ama seneye Boby'nin yanına bir adam şart, onu dinlendirecek ve skor yükünü üstlenecek biri