Gönderen Konu: 2017 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (I)  (Okunma sayısı 208697 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Ynt: Ynt: AVRUPA ŞAMPİYONU FENERBAHÇE - Euroleague 2016-17 Sezonu
« Yanıtla #3015 : 17 Mart 2017, 01:23:19 »
İsmail şenolun dediğine göre bogdanın durumu çok kötü görünmüyomuş ama yine de son durum yarın ki mr dan sonra belli olacakmış. Devre arasında da pınar ilik üçer ayağa bandaj yapıp tekrar oyuna dönebilir mi diye deneme yapıldığını söylemişti. Denemesi bile kendi adıma bi umut ışığıydı demek ki çok da kötü değil demiştim kendi kendime. İnşallah sadece maccabi efes serisini kaçırır en kötü ihtimalle diye temenni ediyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 17 Mart 2017, 01:23:55 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3016 : 17 Mart 2017, 02:37:00 »
Ekpe de bu arada yine muhteşem oynadı. İnanılmaz bi savunma oyuncusu. Miller'ı bitirdi herifin dengesini bozdu
4 blok var ama sırf Ekpe'nin korkusu yüzünden rakiplerin kaçırdığı en az 7/8 şut var. Varlığı bile yetiyor. Veysel de çok iyi maç oynadı.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
« Yanıtla #3017 : 17 Mart 2017, 03:08:29 »
Bogdan sakatlanınca tek yönlendiriciyle nasıl kazanacağız diye merak ediyordum. Sonda biraz sıkıntıya girsek de Bobby sağ olsun beklediğimden daha rahat yendik. Bu arada özellikle Nunnally 1 oynarken topa baskıyı hiç düşünmeyen Trinchieri'ye teşekkürler. Ekmeğimize yağ sürdü.

Bogdanovic'in sakatlığı bugün ciddi sorun yaratmadı ancak bundan sonra kaçırdığı her maçta çok zorlanırız. Çünkü bu sefer rakipler ona göre hazırlanacak.

"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3018 : 17 Mart 2017, 08:56:04 »
Bitti çok şükür. Kalinic ve nunnually çok uğraştı maçı vermek için ama allahtan dixon var . Seneye mümkünse ikisi de olmasın

Bence ikiside kötü oynamadı. Kalinic ilk çeyrekte çok iyiydi hatta, Nunnally de 3. çeyreğin sonlarında Dixon dışarıdayken gayet iyiydi bence. Öyle maçı verecek bir hatalarını görmedim ben.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3019 : 17 Mart 2017, 09:18:09 »
Kalinic dün çok kritik yerlerde basit top kayıpları yaptı. Her seferinde 2/1  3/1  fast break yedik.
Farkın açıldığı son darbe indireceğimiz 3. çeyrekte sağ dipten bomboş ceza şutunu sokamadı ardından Miller'ın 7 sayılık serisi geldi..
Oldukça sinirliydi. Hakemlere aşırı tepkiler verdi yaptığı faullerden sonra.
Yanlış hatırlamıyorsam koçta son çeyrek hiç süre vermedi..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3020 : 17 Mart 2017, 09:20:57 »
ilk haberler bogdan2ın ciddi bir sakatlıgı olmadıgı oynunde cıktı..takımın da keyfi yerindeymıs dendi iceriden...
herhlade cok ciddi olsa sakaltık, keyifler kacardı...

umarım en fazla 2 haftalık bir sakatlıktır..

• Üye
« Yanıtla #3021 : 17 Mart 2017, 09:21:52 »
nunnally dixon yerine 2.ke girdiginde mala bagladı...orada gereksiz tepe 3 lugu falan attı...ama artık ne yapsın...ilk defa oynuyor pg...

• Üye
« Yanıtla #3022 : 17 Mart 2017, 09:23:17 »
yaz abicim sakatlık listesine +1 sloukas+1 antic+1 bogdan...yani deilirirsin..dun antic de yoktu gene...

• Üye
« Yanıtla #3023 : 17 Mart 2017, 09:31:24 »
bugun baskonia'ya koysun cska da su is bitsin...

biz su an 9 yenilgideyiz...evimizdeki 2 macı alıp deplarei versek bile 19-11 oluyoruz...

pana ve kızılyıldız zaten en iyi ihtimal 19-11 zaten..
her ikisinede ikili averaj ustunlugumuz var...oldu da 3 lu averaj olsa da gene ustunuz...bizim +23, pana -6, kızılyıldız -17...yani 4 biz, 5 pana, 6 kızılyıldız olur sıralama...
ama bunun icin baskonia'nın 1 mac kaybedip artık max 18-12 sınırına dusmesi lazım...
onun yolu da bugun cska'nın yenmesi...yoksa stres yasayabiliriz...her hafta gene kaybetmelerini yada bizim efes yada madrid den bu sakatlarla galibiyet cıkmarmamızı gerektirebilir..
baskonia kalan amcları;

vs cska
at bamberg
vs pana
at galatasaray
vs zalgiris

bence bugun is bitecek..cska liderligi geri alacaktır..
iddası olmasa da bamberg ve gs deplasmanları da zor baskonia icin..tabi gergin ve gs macı satmazsa..
zaten pana maclarını saymıyorum...allahına zor gececek o mac dacka arkadan geldigi surece...o yuzden bugun dacka da yensin...
zalgirisi macı son hafta baskonia'nın..o macın zor gecmesi icin zalgiris 4 mac ustuste kazanıp son sansını ispanyada kullanmaya kalkmalı...onun vakti var daha...

su scka yensin de bitsin su is...
« Son Düzenleme: 17 Mart 2017, 09:44:13 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #3024 : 17 Mart 2017, 09:40:07 »
ilk haberler bogdan2ın ciddi bir sakatlıgı olmadıgı oynunde cıktı..takımın da keyfi yerindeymıs dendi iceriden...
herhlade cok ciddi olsa sakaltık, keyifler kacardı...

umarım en fazla 2 haftalık bir sakatlıktır..
Sloukas da yok, Bogdanın önemini daha da arttırıyor bu. 2 hafta çok uzun, gelecek hafta Maccabi ve Efes maçları var. Haftaya tek oyun kurucu ile girersek rakipler Bobby ve onu yedekleyen diğer oyunculara (Nunnally ve Melih) baskıyı iyice arttıracaktır, bu maç gibi olmaz bir dahaki sefere. Benim beklediğimden farklı olarak Bobby kenardayken topu karşıya çok rahat götürdük baskı yapmadıkları için. Doğuş un neler yapacağını düşünemiyorum bile. Faul problemini falan düşünmeden 15-20 dakika sindirse geri yeter rakip için.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
« Yanıtla #3025 : 17 Mart 2017, 09:59:58 »
Bugün cska yensin biz de ligde boby yi dinlendirelim

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3026 : 17 Mart 2017, 10:18:56 »
Bence ikiside kötü oynamadı. Kalinic ilk çeyrekte çok iyiydi hatta, Nunnally de 3. çeyreğin sonlarında Dixon dışarıdayken gayet iyiydi bence. Öyle maçı verecek bir hatalarını görmedim ben.
kalinic son 2 dk 3.ceyrek bitiminde girdi   vesely yi dinlendirmek için adamlar kac tane bos sut atti allahtan ilk yari biraz sut soktu fazla yardima gelemediler ondan nunnualy konusuna gelirsek dun bir ara guard oynadi ama sifir baski yapti bamberg o da fena isler yapmadi ama fenerbahçe seviyesi icin yetersiz bence bizim eksik olduğumuz kisimlar düşünülünce. Bana guven vermiyor elinde top olunca dun iyi kurtardi ama baski gelince sifir

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #3027 : 17 Mart 2017, 10:23:46 »
Bence kalinic iyi bir birebir savunmaci degil soylenenin aksine daha once tartismistik bunu zaten. Koc onu jokee gibi kullaniyor daha cok sezona sut konusunda fena baslamamisti ama ocak ayindan beri yuzde 30 nun altinda oynuyor üçlük olarak rakiplerde surekli ondan yardım getiriyor tabi sahada udoh ve vesely ayni anda sahada olunca saha yerlesimi falan büyük sıkıntı yasiyor. Umarim ucluk yuzdesini arttirir.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #3028 : 17 Mart 2017, 13:28:07 »
Yeni transferimiz melli de takıma adapte olmuş gözüktü , önemli katkılar verdi sezon istatistiklerine baktığımızda. 0/6 saha içi isabetiyle 0sayı 1asistle galibiyetimize yardımcı oldu :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3029 : 17 Mart 2017, 16:26:17 »
Şöyle nefesi en kuvvetli kim varsa Cska için bi dua etsin.
Laboral  geçen hafta biz çok  kötü oynadığımız için o maçı kazandı sezon başındaki formlarından uazaklar. Tek çekincem İtiudis maçı kazanmak ister mi istemez mi
Onu kestiremiyorum :(