Bizde loser lık vs yok arkadaşlar. Uymayın, fırsat vermeyin bunu yapmak isteyenlere.
Loser olan Aziz Yıldırımdır.
Aziz Yıldırımın hatalarının sonucu sadece bunlar. Bu kadar yöhnetim hatası yapan birisini en ufak şirketlerde bile lider pozisyonuna getirmezler, bizde yıllardır en tepede.
Şöyle bir düşünün yaptıklarını, dibe vuran takımı Daumla zirveye çıkarıyor, Zico ve Ersun hocayla başarılar elde ediyor ama tekere her seferinde çomağı sokuyor (Daumun ilk seferde gönderilmesi, sonra geri getirilmesi, Ziconun ve Ersun hocanın gönderilmeleri, yerlerine İsmail, Pareira, Advocat tercihleri, Alex in gönderilmesi, saçma transferler... Hangi büyük şirket bu kadar hataya sessiz kalır...
Kadın basketboldaki yapılanlar...
Erkek takımı farklı, çünkü bu zat karışmıyor. Sadece gelip gereksiz anonslar yapıyor... Bakın takıma, Obra mı looser, Udoh, Bogdanovic, Bobby, Antic mi looser ?
Bu hafta sonu kazanırız, kaybederiz.. F4 de her şey olur, hiçbir sonuç sürpriz sayılmaz. Benim gözümde bu takım winner dır, bu görüş F4 kazanınca olmadı, kazanamayınca da değişmeyecek. Winner ız çünkü herkes gerektiği anda ne kadar büyük yüreği olduğunu gösteriyor, sahadaki oyuncuların gözlerine baktığınız zaman görebiliyorsunuz bunu çok net. Winner ız çünkü geri adım atmıyoruz, savaşıyoruz, mücadele ediyoruz...
Güvenelim bu takıma, ve gurur duyalım ne yaparlarsa..