Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444674 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko | Euroleague 18. Hafta
« Yanıtla #1170 : 07 Ocak 2021, 23:09:08 »
Perez .... o da bos cikarsa sictik ...

Bir de hamilton ci arkadaşlar zeka farkını gördüler sanirim ... acil hamiltonun gidip vesely yi dinlendirecek bir oyuncunun gelmesi lazım.... en az 10 dak sure alabilecek
Perez boş çıkmaz abi merak etme.Perez o yumurtadan hiç çıkmayacak.Bu sezon Bobby ve Brown ile geçmez.Acilen bir guard takviyesi yapmamız lazım.
Hamilton rezalet bir oyuncu.Yani ben bu adamı Daçka'da izlerken bu kadar kötü görünmüyordu.Acaba ciddi ciddi basketbol bilgisi mi zayıf yoksa IQ geriliğimi var bir türlü çözemedim gitti.Bir adam 1000 kere aynı hatayı yapmaz yahu.O boy ve o fizikle basketbolu bu kadar kötü oynamakta ayrı bir meziyet.

Tavşan çok değerli bir oyuncu ve acilen Tavşan'ı ucuza kapatmamız lazım.Clyburn seviyesine geliyor neredeyse.

Barthel yine çok tutuktu ama en azından hain ve Fethiye kahramanı Melih gibi takıma zarar vermiyor.Adam bu seviyede oynayabilen ve zarar vermeyen bir oyuncu.

Melih ise bence şu süreçte biraz şut çalışsın.Fethiye maçı geliyor kaptan.Senden 10/10'luk bir üçlük performansı bekliyorum Fethiye maçında.
Hain ise tam gaz takımı sabote etmeye ve satmaya devam ediyor.Bu adam tarihin en büyük balonu oldu bizim adımıza.
Neyse ite kaka gidelim ve Zalgiris gibi vasat ve kalitesiz takımlardan 35 fark yemeyelim.
Aynı argüman CSKA gibi takımlar içinde geçerli.ne yapıp edip EL maçlarında 30'un üstünde fark yemeyelim.Bu cidden utanç verici oluyor.
Benim takımdan tek beklentim bu.Hiçbir takımdan 30 sayı fark yememeleri.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #1171 : 07 Ocak 2021, 23:10:31 »
Bulduk mu acaba totemi ha?? ;D
Sana zahmet sarı saçlı bıyığı sakarlı bir arkadaş daha var ona azıcık söversen. Başka türlü basketbol oynayacak gibi durmuyor. 😄

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1172 : 07 Ocak 2021, 23:12:56 »
Bulduk mu acaba totemi ha?? ;D
Hocam De Colo'ya bir şeyler söylede şu takımdan defolup gitsin.Bundan sonra ondan iyi bir performans bile görmek istemiyorum.
Hain.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1173 : 07 Ocak 2021, 23:14:41 »
Hamilton falan acilen defedilmeli. Vakit kaybetmeyelim böyle adamlarla. Hemen hiç beklemeden yerine Vesely'i en az 15 dk rahat rahat dinlendirebileceğimiz bir uzun almalıyız. Ahmet devesinden de hayır yok gördük bu gece. Nedense Türk oyuncuların hepsinde genel bir düşüş var. Melih'in hali de ortada. Suratları 10 karış hepsinin.

Lorenzo kazandırdı filan ama seneye kesinlikle vedalaşılmalı. Eddie de gider. Ulanovas düzende oynar deniyor görelim sezon sonuna kadar. Ama bence o da kalmaz. Kalmamalı.

De Colo için de maalesef umudum günden güne azalıyor. Böyle oynayacaksa 1 milyon euroya da kalmasın, 500 bine de kalmasın. O top kayıplarını bizim Biberovic yapmaz.

Guduric sahanın tümünü görüyor eyvallah rahatlatıyor ama biraz daha koordinasyon çalışmaları yapmalı. Topun eline ayağına dolaştığı pozisyonlar ona yakışmadı. Kritik anlardı, maç kaybına sebep olabilirdi.

Ne olursa olsun oyun kurucun kadar takımsın işte. Biz onca mücadeleye rağmen Loyd'suz Kızılyıldız'ı zar zor salise farkıyla yenebiliyoruz. Hala nerede ulan bu Alex Perez? 1-2 maç görelim yorum yapalım. Olmayacaksa ona göre ayarlayalım beklentimizi. Daha başka kısa transferi yapmazlar herhalde tutmasa bile. Adam göndermek lazım zira. Sezon ortasında Brown'ı falan bırakacak halimiz yoktur sanırım.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1174 : 07 Ocak 2021, 23:15:19 »
Yusuf affalmıdır nedir baskoniadaki 2.21 lik dev ulan adam 100 bin dolar kazanmıyodur cskanın suan icinden geciyor şöyle bir adam alamıyomuyuz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1175 : 07 Ocak 2021, 23:16:31 »
Alex Perez iyileşti ama birden sert maça atmak istememiş olabilir.Bu hafta oynar tahminim.Uzun alınacak o net çok dile getirildi hele Hamilton gidiyorken.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1176 : 07 Ocak 2021, 23:20:31 »
Fakat baskonia haftaya cok zor maç tempoyu bulduklarında sıkıntı vesely bütün hafta dinlensin bu maça kadar baya dayak yicek cünkü jekiri affal polanara adamlar bildigin hava harekatı yapıyolar ilk ceyrekten cskayı süpürüyolar. Mike james her penetresinde yok oldu içerde

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1177 : 07 Ocak 2021, 23:27:54 »
Kızılyıldız koçu Dejan Radonjic: “Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Keşke Fenerbahçe bize karşı büyük bir takım gibi oynasaydı.”

Çağdaş Atan bir, Radonjic iki :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1178 : 07 Ocak 2021, 23:28:40 »
Kızılyıldız koçu Dejan Radonjic: “Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Keşke Fenerbahçe bize karşı büyük bir takım gibi oynasaydı.”

Çağdaş Atan bir, Radonjic iki :D

Öyle mi dedi.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1179 : 07 Ocak 2021, 23:34:09 »

Öyle mi dedi.

Kulağımla duymadım valla, twitterdan alıntı. Çağdaş Atan'a gönderme maksadıyla parodi amaçlı yazılmış olabilir.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1180 : 07 Ocak 2021, 23:37:59 »
Baya küfürlü içerik dile getirilmiş maç esnasında. Şaşırdım hakkaten. Bende maçı dikkatlice izledim tabi ki söylenecek çok şey var. Hamiltona az süre veriliyor diyen arkadaşlar tatmin olmuştur bu gece. Onun hakkında yorum yapmaya gerek yok. Eddie ne iş yapar bilmem, Brown her ne yaparsa yapsın benim için rezil bir oyuncu. Kazandık mı evet ama mutlu muyuz hayır. Neden? Çünkü biliyoruz ki bu tür kadrolar bizi Euroleague seviyesinde temsil edemez. Çok iddialıyım 3-4 sezon bile dayanamaz bu kulüp bu duruma. Çünkü biz Slovenya, Litvanya Sırbistan gibi ülkelerde yaşamıyoruz. Başarı yoksa tatmin yoksa çabuk sıkılırız
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Kızılyıldız:71 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 18. Hafta
« Yanıtla #1181 : 07 Ocak 2021, 23:44:01 »
Değerli koçumuz Sayın Igor Kokoskov'un maç sonu açıklaması:

“Çok iyi hissediyorum. Kötü galibiyet diye bir şey yoktur. Ortodoksların Noel akşamı olan bu özel akşamda göklerden biraz yardım aldık. Bu galibiyeti hak ettik. Oyuncularım sıkı savaştılar. Her zaman akıllıca oynamadık. Bazı basit hatalar yaptık. Ama bu hatalar oyunu. Hatalarımızdan öğrenmeliyiz. Kolay maç diye bir şey yok. Kızılyıldız’da birkaç eksik oyuncu olmasına rağmen onların çok tehlikeli bir takım olduklarını biliyorduk. Sıkı savaştılar. Çok enerjiyle oynadılar. Burada oynamanın zor olduğunu biliyorduk. Bu yüzden bu galibiyetin tadını çıkartacağız.”

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1182 : 07 Ocak 2021, 23:47:27 »
Altyapıdan çıkardığımız Enes Kanter-Ömerler Nba yaptı.0 altyapı olsa gitmezlerdi.Hamilton ile dalga geçen koç lig kadrosuna alma pişirme sonra yem et bu koçluk değil.Uzunlar zamanla gelişir.Eleştirecek kadar bile süre almadı.Hamilton eleştirilecek en son kişi.

Madem hiç düşünmüyor kadroda Avrupayada alma taraftar önüne atmadır bu.
« Son Düzenleme: 07 Ocak 2021, 23:48:29 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #1183 : 07 Ocak 2021, 23:50:45 »
Altyapıdan çıkardığımız Enes Kanter-Ömerler Nba yaptı.0 altyapı olsa gitmezlerdi.Hamilton ile dalga geçen koç lig kadrosuna alma pişirme sonra yem et bu koçluk değil.Uzunlar zamanla gelişir.Eleştirecek kadar bile süre almadı.Hamilton eleştirilecek en son kişi.

Madem hiç düşünmüyor kadroda Avrupayada alma taraftar önüne atmadır bu.
Tom bey bu konuda gerçekten sana katılmıyorum. Tabi polemiğe girecek cesaretim yok. Herkesin her oyuncuyu beğenme hakkı var tabi ama hamilton ve Brown hakkında herkesle tartışabilirim ki bunlar asla hedefi olan takımın oyuncusu olamaz
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1184 : 07 Ocak 2021, 23:52:21 »
Hamiltonu lig maçlarında pişirme hazır hale getirme sonra yem et.Browna katılıyorum.