Perez .... o da bos cikarsa sictik ...
Bir de hamilton ci arkadaşlar zeka farkını gördüler sanirim ... acil hamiltonun gidip vesely yi dinlendirecek bir oyuncunun gelmesi lazım.... en az 10 dak sure alabilecek
Perez boş çıkmaz abi merak etme.Perez o yumurtadan hiç çıkmayacak.Bu sezon Bobby ve Brown ile geçmez.Acilen bir guard takviyesi yapmamız lazım.
Hamilton rezalet bir oyuncu.Yani ben bu adamı Daçka'da izlerken bu kadar kötü görünmüyordu.Acaba ciddi ciddi basketbol bilgisi mi zayıf yoksa IQ geriliğimi var bir türlü çözemedim gitti.Bir adam 1000 kere aynı hatayı yapmaz yahu.O boy ve o fizikle basketbolu bu kadar kötü oynamakta ayrı bir meziyet.
Tavşan çok değerli bir oyuncu ve acilen Tavşan'ı ucuza kapatmamız lazım.Clyburn seviyesine geliyor neredeyse.
Barthel yine çok tutuktu ama en azından hain ve Fethiye kahramanı Melih gibi takıma zarar vermiyor.Adam bu seviyede oynayabilen ve zarar vermeyen bir oyuncu.
Melih ise bence şu süreçte biraz şut çalışsın.Fethiye maçı geliyor kaptan.Senden 10/10'luk bir üçlük performansı bekliyorum Fethiye maçında.
Hain ise tam gaz takımı sabote etmeye ve satmaya devam ediyor.Bu adam tarihin en büyük balonu oldu bizim adımıza.
Neyse ite kaka gidelim ve Zalgiris gibi vasat ve kalitesiz takımlardan 35 fark yemeyelim.
Aynı argüman CSKA gibi takımlar içinde geçerli.ne yapıp edip EL maçlarında 30'un üstünde fark yemeyelim.Bu cidden utanç verici oluyor.
Benim takımdan tek beklentim bu.Hiçbir takımdan 30 sayı fark yememeleri.