Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444674 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #1185 : 07 Ocak 2021, 23:56:42 »
Zenit durduralamıyor 2 maçta eksik.Katalan koç Xavi Pascual yargı dağıtıyor.Bu koçu seviyorum ben görüşüme katılmayanlara saygı duyarım.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: Kızılyıldız:71 Fenerbahçe Beko:73 | Euroleague 18. Hafta
« Yanıtla #1186 : 07 Ocak 2021, 23:56:48 »
Hamiltonu lig maçlarında pişirme hazır hale getirme sonra yem et.Browna katılıyorum.
Ahmet kaç yıldır obra ile beraber udohun veselynin bjelicanın boginin ve daha birçok kral oyuncunun yanında pişti pişti bu kıvama geldi. Hamilton nekadar zamanda pişer bilmem. Bence bilmez o. Katranı kaynatsan olur mu şeker ...... diye bir söz var bilen bilir
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1187 : 08 Ocak 2021, 00:03:31 »
Banvitteki  Perez çıkarsa sahaya oyun kurucu problemi biter, de colo yada küfrü bırakırız... 
haftaya iki de iki olur mu? vesely için zor geçecek görünüyor baskonia arkasi pana, özellikle baskonia pota alti sıkıntılı, pana da da 2.20 Lik Yunan var
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 00:05:04 Gönderen: akıllıdeli »

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1188 : 08 Ocak 2021, 00:04:38 »
Hamiltonu lig maçlarında pişirme hazır hale getirme sonra yem et.Browna katılıyorum.

Hamilton in pişmiş hali de çekilmez, zıplamak tan başka işlevi yok

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1189 : 08 Ocak 2021, 00:06:28 »
Hamiltonda ahmette bu takımda havlu bile sallayamazlar ama tom abiye şurda katılıyorum sen bu adamı hiç oynatma sonra en sert önemli yerde sahaya at bu yanlış.
Kadro muhendıslıgınde hatalar var biz burda sayıp sövüyoruz bazı isimlere haklıyızda ama şöyle bir gerçek var

Eddiee ve hamilton bu 2 transfer üzerine cok konusmanın bir anlamı yok bu seviyenin basketbolcusu hiç bir zaman olamazlar imkanı yok eurocup sevıyesınde bile degiller.

Burda oyunculara sövmektense bu yapılanmayı kimin oluşturduğuda önemli.

Çok kritik bir noktadayız eğer transfer yapılmayacaksa ligde takımı ısıtmak lazım eddie hamilton bunlar en azından lig maclarında oynarsa ritim kazanıp çok az da olsa verim verebilirler zararları dokunmasından cok daha iyidir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1190 : 08 Ocak 2021, 00:08:44 »
Lig için fena değil kadromuz.Öyle abartıldığı kadar iyi ligimiz yok.3 yenilgi var.2 tanesi kılpayı ve bizim hatalarımızla gelen yenilgiler.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1191 : 08 Ocak 2021, 00:10:37 »
Lig için fena değil kadromuz.Öyle abartıldığı kadar iyi ligimiz yok.3 yenilgi var.2 tanesi kılpayı ve bizim hatalarımızla gelen yenilgiler.
Abi zaten ligde problem yaşamayız karşıyaka felan hikaye bu ligde finali hertürlü fener efes oynar ligde gerekirse 2 3 fazla mac kaybedılsın normalden yeterki bu saydığımız isimler biraz yükselise geçsin

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1192 : 08 Ocak 2021, 00:37:10 »
Baskonia can sıkıcı galibiyet almak üzere.Ulaş Can güzel maç anlatıyorsun ama iyi değil Basklıların alması.Yaşıyor maçı.

95-93 aldı Baskonia.Bu maç kaybetseler iyiydi.Tamam yada devam maçı olacak Baskonia.Yensek geçemiyoruz ama yapışıyoruz buda önemli.Farklı kaybettik ilk maçı.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2021, 00:57:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko | Euroleague 18. Hafta
« Yanıtla #1193 : 08 Ocak 2021, 00:56:24 »
Yusuf affalmıdır nedir baskoniadaki 2.21 lik dev ulan adam 100 bin dolar kazanmıyodur cskanın suan icinden geciyor şöyle bir adam alamıyomuyuz

Valla obra zamani iki kere almaya calistik olmadi. İspanya da kalmak istiyor....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1194 : 08 Ocak 2021, 00:58:52 »
Ertan Bey çok mütevazi kadromuz.Ancak eski maçlara göre savaşma var yakın oynama bazı pozisyonlar hariç var.Seneye umarım güzel transferlerle hakettiğimiz yerlere geliriz.Minikleri aileleri maçlarda görünce çok seviniyorum.

Playmaker sız olmuyor ağbi, onu kastediyorum. Eyvallah mücadele eden, iyi niyetli olan oyuncularımız var ama istediğin kadar mücadele et, 1 numaran yoksa yalan ağbi bu iş. Takımda oyun kuran iki adam Vesely ve kısmen Guduric. Bu da Obradovic mirası. O da olmasa mahvolmuşuz. Sahaya abuk subuk beşler ile çıkıyoruz. Hemen momentum aleyhimize dönüyor. Bunu ben, siz biz görüyoruz da kenardaki göremiyor mu. Her şeyden önce oynadığımız basketboldan zevk alıyor musunuz? Onu sormak isterim. Ben mücadele eden takım için her zaman acı çekmeye hazırım. Yıllardır burada yazılan çizilen sert eleştirilere karşı çıktım, çünkü gömülen oyuncular mücadele ediyordu. Ama şu an De colo, Ahmet vesairenin hali ortada. Bu kayıtsızlık için ızdırap çekmek istemiyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1195 : 08 Ocak 2021, 00:59:58 »

Her oyuncu da o dediğin olmuyor .... bu adam da set ogrenme ve oynama sıkıntısı var ....

Bunu mahalle maçı gibi potanın altına dikeceksin oynayacak .... onu da kimseye oynatmazlar euroleague de

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #1196 : 08 Ocak 2021, 01:01:41 »
Playmaker sız olmuyor ağbi, onu kastediyorum. Eyvallah mücadele eden, iyi niyetli olan oyuncularımız var ama istediğin kadar mücadele et, 1 numaran yoksa yalan ağbi bu iş. Takımda oyun kuran iki adam Vesely ve kısmen Guduric. Bu da Obradovic mirası. O da olmasa mahvolmuşuz. Sahaya abuk subuk beşler ile çıkıyoruz. Hemen momentum aleyhimize dönüyor. Bunu ben, siz biz görüyoruz da kenardaki göremiyor mu. Her şeyden önce oynadığımız basketboldan zevk alıyor musunuz? Onu sormak isterim. Ben mücadele eden takım için her zaman acı çekmeye hazırım. Yıllardır burada yazılan çizilen sert eleştirilere karşı çıktım, çünkü gömülen oyuncular mücadele ediyordu. Ama şu an De colo, Ahmet vesairenin hali ortada. Bu kayıtsızlık için ızdırap çekmek istemiyorum.

Katiliyorum .... bu mac vesely faktörü olmasa içimizden geçmişlerdi.... resmen Vesely oyun kurucu oynadi (hem hucumda hem de savunmada)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1197 : 08 Ocak 2021, 01:04:44 »

Kaotik basketbol oynadığımız konusunda yüzde yüz hemfikirim.Ama Obra ne büyük koçmuş.Görüyoruz herkesin küçümsediği son 8 ne kadar çetrefilli.Artı Efesin koçunu bile motive ediyordu o gitti Ergin Bey eşekten düşmüşe döndü.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1198 : 08 Ocak 2021, 05:21:32 »
Genel olarak çok enteresan bir sezon yaşıyoruz pandemi etkisiylede tabi.

Sezon başında cepte görülen bayern,alba,asvel vs takımlar kök söktürüyor herkese.
Zenit kısmen iyi kadro ama oda top 8 e aday olucak derken zirvedeler bayernle
Zalgris çoluk cocuklarla oynuyo dibe demir atar dendi cok iyiler.
Efes fiyaskosuda var.
Maccabide işler iyi gitmiyor tepe takımlara yazıyorduk.
İyi kadro istikrarsız bir milano.
Say say bitmez.
Yani her takım birbirini yenebiliyor.son 5 seneye baktığımızda cska real ve biz 3 ana aktördük herzaman ve bu 3 takıma oyun olarak kalite olarak yaklaşabilen kimse yoktu arası çok açıktı bu sezon ise hiç öyle degil.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #1199 : 08 Ocak 2021, 08:26:38 »
De Colo'nun aldığı her nefesin zarar olarak döndüğü bir maçı daha geride bıraktık.

Bu adam bu şubenin en çok kazananı ise konu kapanmıştır.

Zerre kadar ar, hicap olsaydı; utancından Vesely'nin yüzüne bakamazdı.

Bu kadarını beklemiyordum. Vesely liderlik dersi veriyor.

Brown sezon başı mahvettiği üç beş maç sonu topunun ardından, bu defa bozuk saat doğruyu gösterdi. Saat demişken, sürenin farkına da geç vardı zaten. Az daha elinde patlıyordu. Unutulmaz bir basket oldu. Kariyerinin ilk winner şutu olabilir.

Başta dediğim gibi... Kime ne kadar kızarsam kızayım, açık ara en çok kazananın De Colo olduğu aklıma gelince, diğer oyuncuların hepsi masum görünüyor gözüme.