Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445161 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Ynt: CSKA Moskova:83 Fenerbahçe Beko:89 | Euroleague 21. Hafta
« Yanıtla #1650 : 22 Ocak 2021, 23:40:45 »
Melih e bir şey diyemiyorum artık da Murat Murathanoğlu Ulanovas çok iyi oynadı bugün dedi.
Ben ilginç bir şekilde ulanovasın takımda iyi bir yeri olduğuna inanıyorum. Takımda olmasından çok memnunum şahsen. Zaten maç öncesinde ulanovasın önemli olacağını söylemiştimde. Pek iyi oynamadı bugün ama takım kimyasına çok katkısı olan önemli bir profil bence
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
« Yanıtla #1651 : 22 Ocak 2021, 23:53:54 »
Ben ilginç bir şekilde ulanovasın takımda iyi bir yeri olduğuna inanıyorum. Takımda olmasından çok memnunum şahsen. Zaten maç öncesinde ulanovasın önemli olacağını söylemiştimde. Pek iyi oynamadı bugün ama takım kimyasına çok katkısı olan önemli bir profil bence

Bende aynı görüşteyim. Takıma seviye atlatcak bir oyunvu değil ama her türlü görevi yapacak yavaş yavaş yükselen bi kalinic olacak bence.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #1652 : 23 Ocak 2021, 00:00:01 »
Sloukas son topta agır sıçtı..

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1653 : 23 Ocak 2021, 00:05:52 »

Takıma çimento da lazım ;)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1654 : 23 Ocak 2021, 00:07:56 »
Esas Kaliniç Pierre.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1655 : 23 Ocak 2021, 00:23:02 »
ben pierre’in kalinic’ten daha iyi olduğunu düşünüyorum ya

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1656 : 23 Ocak 2021, 00:25:15 »
ben pierre’in kalinic’ten daha iyi olduğunu düşünüyorum ya

O kadar değil.Daha ispat etmesi gereken çok şey var.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1657 : 23 Ocak 2021, 00:27:50 »

O kadar değil.Daha ispat etmesi gereken çok şey var.
yok 1 yıl falan daha lazım tabi ama potansiyeli öyle.asist katkısı gayet iyi,şutu daha istikrarlı hatta net daha iyi ve çok daha iyi bi ribaundçu.performans istikrarını sezonlar ilerledikçe göreceğiz.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1658 : 23 Ocak 2021, 00:46:41 »
yok 1 yıl falan daha lazım tabi ama potansiyeli öyle.asist katkısı gayet iyi,şutu daha istikrarlı hatta net daha iyi ve çok daha iyi bi ribaundçu.performans istikrarını sezonlar ilerledikçe göreceğiz.
Yalnız henüz çok erken bunu söylemek için ama Pierre potansiyel olarak bence Kaliniçten üstün.Kaliniçin dış şut performansı her zaman sıkıntılıydı(güven vermiyordu) ama Pierre gayet güvenilir bir atıcı bence.
Post oyununda ve savunmada Kaliniçten geride olabilir ama oyunun diğer yönlerinde Kaliniçten daha çok sivrilmiş durumda.Kaliniçten çok daha değerli bir parça olabilir.
Umarım yeni bir Clyburn olur.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #1659 : 23 Ocak 2021, 00:52:42 »
Alba baskoniayı yendı guzel oldu bızım ıcın.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1660 : 23 Ocak 2021, 00:53:36 »
Hakemlere ve internet bağlantısına küfretmekten elim ayağım titredi yazamadım. Zafer sarhoşluğu da yeni yeni geçti. Yazılacak o kadar çok şey var ki. Bu oligark evlatlarını yenmek büyük zevk. Yine ellerinden geleni yaptılar. En iki tane basket faulumuz var çalınmayan ki biri üçlük. Vesely'nin eline vurulan pozisyon mu dersin, Hackett in Vesely i yere indirip faul beklemesi mi dersin, yaz yaz bitmez. Aleyhimize çalınan en doğru düdük Kokoskov un teknik faul almasına sebep olan pozisyon. Sorun bunu çalmaları değil, aynısını öteki tarafta çalmaları. De Colo Vesely uyumu, De Colo nun asiste oynaması sevindirici. Lorenzo da oyunu beklemeli. Özellikle bu tür maçlarda inadına inadına burnunun dikine girmemeli potaya. Melih in durumu vahim. Yeni transferimiz basketbol doğrularını uygulasın, Vesely ye nefes aldırsın yeter ki bence çok daha fazlasını yapacak gibi bir hissiyat var içimde. Barthel, Ulanovas, Pierre, gibi rol oyuncularına bir iki ekleme daha yapabilirsek seneye muhteşem olur. Vesely her türlü kalmalı yalnız. Hatta kaptanlık da verilmeli.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1661 : 23 Ocak 2021, 01:04:00 »
Hakemlere ve internet bağlantısına küfretmekten elim ayağım titredi yazamadım. Zafer sarhoşluğu da yeni yeni geçti. Yazılacak o kadar çok şey var ki. Bu oligark evlatlarını yenmek büyük zevk. Yine ellerinden geleni yaptılar. En iki tane basket faulumuz var çalınmayan ki biri üçlük. Vesely'nin eline vurulan pozisyon mu dersin, Hackett in Vesely i yere indirip faul beklemesi mi dersin, yaz yaz bitmez. Aleyhimize çalınan en doğru düdük Kokoskov un teknik faul almasına sebep olan pozisyon. Sorun bunu çalmaları değil, aynısını öteki tarafta çalmaları. De Colo Vesely uyumu, De Colo nun asiste oynaması sevindirici. Lorenzo da oyunu beklemeli. Özellikle bu tür maçlarda inadına inadına burnunun dikine girmemeli potaya. Melih in durumu vahim. Yeni transferimiz basketbol doğrularını uygulasın, Vesely ye nefes aldırsın yeter ki bence çok daha fazlasını yapacak gibi bir hissiyat var içimde. Barthel, Ulanovas, Pierre, gibi rol oyuncularına bir iki ekleme daha yapabilirsek seneye muhteşem olur. Vesely her türlü kalmalı yalnız. Hatta kaptanlık da verilmeli.

Çok çizgiye geldiler.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1662 : 23 Ocak 2021, 01:07:08 »
Pierre'in Kalinic'ten eksik hiçbir yönü yok bence. Evet kendini henüz TOP 8 F4 gibi arenalarda ispatlamadı ama en sevdiğim yani Kalinic'den farklı olarak daha stabil ve istikrarlı olması. Hataya yatkınlığı da daha az. Gidip saçma hücum denemeleri vs yapmıyor mesela. Şutu da çok daha güvenilir

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1663 : 23 Ocak 2021, 01:08:48 »
Yalnız henüz çok erken bunu söylemek için ama Pierre potansiyel olarak bence Kaliniçten üstün.Kaliniçin dış şut performansı her zaman sıkıntılıydı(güven vermiyordu) ama Pierre gayet güvenilir bir atıcı bence.
Post oyununda ve savunmada Kaliniçten geride olabilir ama oyunun diğer yönlerinde Kaliniçten daha çok sivrilmiş durumda.Kaliniçten çok daha değerli bir parça olabilir.
Umarım yeni bir Clyburn olur.
Bence savunmada çok bir eksiği yok.. Post oyunları ise daha güvenilir. Olmayacağını anladığında gereksiz zorlamıyor. Keza topu ezip kaptırmıyor Kalinic özellikle şampiyon olduğumuz yıldan sonra çok yapıyordu bu hataları

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1664 : 23 Ocak 2021, 01:10:17 »
Pierre'in Kalinic'ten eksik hiçbir yönü yok bence. Evet kendini henüz TOP 8 F4 gibi arenalarda ispatlamadı ama en sevdiğim yani Kalinic'den farklı olarak daha stabil ve istikrarlı olması. Hataya yatkınlığı da daha az. Gidip saçma hücum denemeleri vs yapmıyor mesela. Şutu da çok daha güvenilir

Pierre Maccabi radarına girmiştir şimdiden.Sözleşme uzatılmalı.Eski dönemde bizde forma giyen Devin Smith gibi olmasın.Eurolig tarihine geçti adam şampiyonluk mimamarlarındandı.

Ancak ikinci yarı çok arzulu oyuna ragmen çok sayı yedik.Ve uzun paslardan çok sayı yedik bunlara dikkat edilmeli.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 01:14:03 Gönderen: Tom Hanks »