Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 460251 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CanCan

• Ziyaretçi
Ynt: CSKA Moskova:83 Fenerbahçe Beko:89 | Euroleague 21. Hafta
« Yanıtla #1680 : 23 Ocak 2021, 10:47:05 »
NBA'de Golden State Warriors'taki "splash brothers" lakabının modifiye edilerek takımımızdaki Melih ve Ulanovas'a kullanılmasını talep ediyorum. Lakapları ZERO BROTHERS olmalıdır. Paso sıfır kazmalar sizi...
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 10:47:29 Gönderen: CanCan »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #1681 : 23 Ocak 2021, 11:46:54 »
Maccabi yarım basketle olsada kazanmalıyız.Khimki ciddiye alıp almalıyız.13 ediyor.İçte Alba Zalgiris mutlak yenmeliyiz 15.2 galibiyet gerekecek.15 net alırız 17 için zirve ekiplerden bir tanesini almalı içte Efes yada Zenit 1 tanesini yenmeliyiz.

17 yetebilir play-off heyecanı için.

« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 11:48:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1682 : 23 Ocak 2021, 11:55:01 »
Müthiç bir maçtı, bakikaten CSKA maçlarının keyfi bir başka oluyor. Galibiyete inanıyorduk, şükür ki takımımız yüzümüzü kara çıkarmadı. Denizaltı gibi sessiz ve derinden geliyoruz, şu aşamada çıkışa geçmemiz de ayrıca değerli.

Tekrar izlemek isteyenler için youtube'a full olarak yüklenmiş. (https://www.youtube.com/watch?v=4lM8q74IlvI)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1683 : 23 Ocak 2021, 11:58:29 »
Müthiç bir maçtı, bakikaten CSKA maçlarının keyfi bir başka oluyor. Galibiyete inanıyorduk, şükür ki takımımız yüzümüzü kara çıkarmadı. Denizaltı gibi sessiz ve derinden geliyoruz, şu aşamada çıkışa geçmemiz de ayrıca değerli.

Tekrar izlemek isteyenler için youtube'a full olarak yüklenmiş. (https://www.youtube.com/watch?v=4lM8q74IlvI)

Dün baktım minispor paketi var.Çok güzel oldu iyi oldu tamam mı.? :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1684 : 23 Ocak 2021, 12:13:54 »
Milano inanılmaz yükselişte.Diğer büyük koç Messina savunmayıda oturttu.Gizli şampiyonluk adayı oldular bence.Final four net yaparlar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1685 : 23 Ocak 2021, 12:47:19 »
Milano inanılmaz yükselişte.Diğer büyük koç Messina savunmayıda oturttu.Gizli şampiyonluk adayı oldular bence.Final four net yaparlar.

Yükselişte olan asıl takım biziz abi. Bu mücadele ile devam edersek hiçbir eksiğimiz yok Milano dan.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1686 : 23 Ocak 2021, 12:51:25 »
Yükselişte olan asıl takım biziz abi. Bu mücadele ile devam edersek hiçbir eksiğimiz yok Milano dan.

Hem yıldızları hem savaşçı oyuncuları iyi harmanladı Milano.Messinada büyük değer zor iş yaptığı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1687 : 23 Ocak 2021, 13:30:46 »
.......SAÇ gibi kendisini ulema taifesinden görmeye başlayan camia içi çatlak seslere ve bu tür provokatörlerin gazına gelerek şube küçültülsün falan diyen futbol kafası züppe gürühuna kapak olsun. Fenerbahçe spor kulübüdür, futbol değil...

Abi bu herifleri kürekle dove dove kazınak lazim...

Bu arada Obradovic i yıpratmak için bütçe yazan şerefsizler nerede ???? Euroleague in en buyuk bütçelerinden biri Efes... onun yari bütçesiyle ayni puan dayız.... kimsenin yazıp çizdiği yok ... unutuldu hesaplar...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1688 : 23 Ocak 2021, 13:50:51 »

geçen ay Bayern guzellemeleri yapıyordun şampiyon olabilir demiştin ben de zerre imkanı yok diyordum ama milano hakkında aynı düşünüyorum hem.organizasyon hem oyuncu koç kalitesi olarak f4 adayı bir takım ve ivmelenerek yükseliyorlar

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1689 : 23 Ocak 2021, 14:09:26 »
Abi bu herifleri kürekle dove dove kazınak lazim...

Bu arada Obradovic i yıpratmak için bütçe yazan şerefsizler nerede ???? Euroleague in en buyuk bütçelerinden biri Efes... onun yari bütçesiyle ayni puan dayız.... kimsenin yazıp çizdiği yok ... unutuldu hesaplar...

Sahada oynaya oynaya, mücadele ede ede ağbi. Mecaz yaptıysan eyvallah. Bütçecilerden gık yok. Murat Murathanoğlu  nu bile afaroz ettiler buna karşı durduğu için. Malum derginin kanalının geçen yılki videoları duruyor youtube'da. Açıp bakılabilir. Bütçe bütçe dedikçe eleman soruyor Murat Murathanoğlu, kaynağın nedir, bu rakamları neye dayanarak sıralıyorsunuz, gık yok. Murat Murathanoğlu Efes maçlarını anlattığı sıralarda da, yani 90 lı yıllardan bahsediyorum, hakem yönetimlerinden hep şikayet ederdi. En bilineni Teamsystem Bologna Efes Pilsen Koraç yarı final rövanş maçıdır. O zaman sıkıntı olmuyordu. Fenerbahçe ye yapılanları tek tek söylediği, sıraladığı için afaroz ettiler.

Ben dünkü maçı malum Türk kanalından izlemedim. İzleyenlere soruyorum, İŞ ve İB hakem yönetimi, düdükleri hakkında bir şeyler söylediler mi? Cidden merak ediyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1690 : 23 Ocak 2021, 14:53:42 »
Sahada oynaya oynaya, mücadele ede ede ağbi. Mecaz yaptıysan eyvallah. Bütçecilerden gık yok. Murat Murathanoğlu  nu bile afaroz ettiler buna karşı durduğu için. Malum derginin kanalının geçen yılki videoları duruyor youtube'da. Açıp bakılabilir. Bütçe bütçe dedikçe eleman soruyor Murat Murathanoğlu, kaynağın nedir, bu rakamları neye dayanarak sıralıyorsunuz, gık yok. Murat Murathanoğlu Efes maçlarını anlattığı sıralarda da, yani 90 lı yıllardan bahsediyorum, hakem yönetimlerinden hep şikayet ederdi. En bilineni Teamsystem Bologna Efes Pilsen Koraç yarı final rövanş maçıdır. O zaman sıkıntı olmuyordu. Fenerbahçe ye yapılanları tek tek söylediği, sıraladığı için afaroz ettiler.

Ben dünkü maçı malum Türk kanalından izlemedim. İzleyenlere soruyorum, İŞ ve İB hakem yönetimi, düdükleri hakkında bir şeyler söylediler mi? Cidden merak ediyorum.

Bir skordan az yükselişten mutsuz biride başkan korkunç söylemler açıklamalar.Takılıyorduk altlarda fırsat doğmuştu dahada küçülmek için diyorken bu çıktı.Seneye aday olmaz umarım futboldaki gibi vasatlığa alıştıracak bizleri.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2021, 14:54:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1691 : 23 Ocak 2021, 17:42:13 »

Bir skordan az yükselişten mutsuz biride başkan korkunç söylemler açıklamalar.Takılıyorduk altlarda fırsat doğmuştu dahada küçülmek için diyorken bu çıktı.Seneye aday olmaz umarım futboldaki gibi vasatlığa alıştıracak bizleri.

Haksızlık yapmamak lazım başkana... adam elinden geleni yapıyor, sürdürülebilir bir yapi kurmaya çalışıyor... Bu sene son iki transferler bunun gostergesi
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #1692 : 23 Ocak 2021, 20:23:27 »
Vesely ve De Colo nun sessiz liderlikten vazgeçip, polifonik moda geçişini izlemek çok keyifliydi.

38-38 deki gs li taraftarın sevinci de gözümden kaçmadı. EL de bu heyecanı yaşamak istemesini doğal buldum :)
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Fenerbahçe Beko:82 Maccabi Playtika:75 | Euroleague 22. Hafta
« Yanıtla #1693 : 25 Ocak 2021, 01:59:45 »
26 Ocak Salı, 21:00
« Son Düzenleme: 26 Ocak 2021, 22:50:38 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Maccabi Playtika | Euroleague 22. Hafta
« Yanıtla #1694 : 25 Ocak 2021, 02:09:53 »
Nefesleri kesecek maç.Formda geliyorlar Reali yendiler.Bizde Cskayı yenip sükse yaptık.Umarım alırız.Son topa kadar gider.Dorsey ve wılbekini kitlersek ibre döner.Savunmada iyi yapmalıyız tabi.