Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467326 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
İyi güzel söylüyorsun ama iki maçı da alsak bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık.. Gücümüz yetmediğinden kaybetmedik, parkedekilerin ve kenardakilerin ultra eşeklikleri yüzünden kaybettik iki Maçı da
Katılıyorum 1-2 maç kaybedince hemen yönetime vs. yüklenmeye başlarsak bu sezon bitmez izlemeyelim gitsin.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Orası beni alakadar etmiyor, bu takımın bütçesini çöp etti mi etti. Taraftarı tek ayakta tutan taraftarın taptığı Obradovicin gitmesine sebep oldu mu? Evet. Gerisi teferruat yemişim yapılabilecek şeyi. Oraya gelip başkan oluyorsa yapılabilecek şey diye bir şey yok, senden önceki standartı arttıamıyorsan koruyacaksın. Standart düşürmek için başkan olmadı.

Geçmişe takılı kalmanın bir faydası yok bence. Obradovic'in gönlümüzde şüphesiz yeri bambaşka ama geçen sezon yaşadıklarımız da ortada. Ayrıca ülkedeki mevcut ekonomik şartlar kulübün mali durumu, TL'nin durumu ve de corona illetinin etkileri ortadayken, "takımın bütçesini korusun/öncekli yıllardaki gibi yüksek tutsun" demek hayalperestliktir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko:71 Bayern Münih:75 | Euroleague 4. Hafta
« Yanıtla #257 : 16 Ekim 2020, 23:07:04 »
Pier ve Hamilton toplam 19 dakika oynadılar. Daha fazla süre almaları gerekirdi.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #258 : 16 Ekim 2020, 23:10:46 »
Pier ve Hamilton toplam 19 dakika oynadılar. Daha fazla süre almaları gerekirdi.
Vesely her uzuna karşı böyle ezilmeye devam edecekse Hamilton’la yan yana oynatmak çözüm olabilir.Oyun zekası belli seviyede ve bununla Hamilton’ın açığını kapatabilir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #259 : 16 Ekim 2020, 23:12:30 »
Nando-Edi-Pier-Vesely-Hamilton tarzı uzun bir 5 iş yapardı bence.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #260 : 16 Ekim 2020, 23:14:51 »
Nando-Edi-Pier-Vesely-Hamilton tarzı uzun bir 5 iş yapardı bence.
Çok haklısın abi ben de yazdım aynısını Brown sayfasına.. Hoca bugün sınıfta kaldı.. Çözüm aramadan izledi öylece

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #261 : 16 Ekim 2020, 23:15:06 »
Harika bir ilk çeyrek, iyi bir ikinci çeyrek den sonra. Berbat bir üçüncü çeyrek ve rezalet son çeyrek. Obra hocamın kulakları çınlasın “Shame on you” takım!
PG ((())) / SG Baldwin / SF Tarık / PF ((())) / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #262 : 16 Ekim 2020, 23:17:04 »
Çok haklısın abi ben de yazdım aynısını Brown sayfasına.. Hoca bugün sınıfta kaldı.. Çözüm aramadan izledi öylece

CSKA maçında çözüm mü aradı ki? Öyle olsa mesela son top için Bobby alternatifini düşünürdü. En azından opsiyon olarak...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #263 : 16 Ekim 2020, 23:23:09 »
Birincisi Nando maçın büyük bölümünü hem oyun kurucu hem de aynı zamanda birinci skor opsiyonu gibi oynamamalı artı bir de sürekli topu getiriyor, el insaf! Böyle oynadığı zaman fazla yoruluyor, saçma sapan elden toplar veriyor ve takıma da zarar vermeye başlıyor. Rakip de doğal olarak daha rahat önlem alıyor ve Nando'ya deli baskı yapıyor.

Nando yanında CSKA'daki partneri Higgins gibi şutu da olan sağlam bir oyun kurucu arıyor sürekli ancak şu anki rotasyonumuzda Lorenzo eh Bobby eh Leo hiç yok, üçünden bir tane iyi oyun kurucu yapmıyor ve ne yazık ki bu durum sezon içinde ne kadar düzelir büyük soru işareti olarak karşımızda. Geç kalmadıysak ve şansımız varsa hala Leo'yu gönderip NBA'den g league falan bir oyun kurucu almak seçenekler arasında olmalı gibi geliyor bana yoksa bu sezon biraz ahlar vahlara da bağlayabilir.

Özetle en en büyük problemimiz 1 numarada bizim, bu maç da büyük oranda bu yüzden gitti :( ikinci yarı bir tane adam gibi organizasyonumuz yok neredeyse, oyunu oynatacak bir akıl arayıp durduk ve hadi 1 yok da forvetlerimizde de bu akıl yok maalesef şu an için. Vesely'nin cansiperane gayreti olmasa daha farklı kaybedecektik maçı.

Yine de umudum var takımdan, koç yeni takım yeni şaşkınlık var taraftar yok, zaman lazım.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #264 : 16 Ekim 2020, 23:33:32 »
...
Özetle en en büyük problemimiz 1 numarada bizim, bu maç da büyük oranda bu yüzden gitti :( ikinci yarı bir tane adam gibi organizasyonumuz yok neredeyse, oyunu oynatacak bir akıl arayıp durduk ve hadi 1 yok da forvetlerimizde de bu akıl yok maalesef şu an için. Vesely'nin cansiperane gayreti olmasa daha farklı kaybedecektik maçı.

Yine de umudum var takımdan, koç yeni takım yeni şaşkınlık var taraftar yok, zaman lazım.

+1

Lorenzo'nun başrolde olduğu 1 numaradaki sorun mağlubiyetten çok daha can sıkıcı. Westermann da şüphesiz çok kötüydü (-6 PIR) ama hazır olmadığı yönünde laflar var. Hazır olduğunda da ne kadar katkı vereceği de biraz muamma.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #265 : 16 Ekim 2020, 23:37:28 »
+1

Lorenzo'nun başrolde olduğu 1 numaradaki sorun mağlubiyetten çok daha can sıkıcı. Westermann da şüphesiz çok kötüydü (-6 PIR) ama hazır olmadığı yönünde laflar var. Hazır olduğunda da ne kadar katkı vereceği de biraz muamma.

Lorenzo nun kafa CSKA maçının sonunda kalmış gibi geldi bana özgüven yerlerdeydi, biraz mental destek gerek :(
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu maçtan sonra tuhaf bir fixture giriyoruz. Bu maçı kaybetme lüksümüz yok. Kazara kaybedersek sonraki 6 macta tepetaklak olabiliriz. Kazanırsak cska maçının moral bozukluğu da gecer ve deplasman serisi oncesi ozguven tazelenir. Her turlu cok onemli bir mac. Son topa kalmadan kazanalım.
Korktuğum başıma geldi. Giriş gelişmesi degil ama sonu benzer bir mac daha kaybettik. Iki mac ust üste ve ikisi de evimizde. Isin en tehlikeli yani bir önceki mac çekişmeli geçti ve son top oynama tecrübemiz eksik oldugundan gitmişken bugün ise 20 sayidan rakip geri dönmüş  ve bu anlarda panik yaparak rakibin dönüşüne tepki verememiş ve yine soğukkanlı kalmadığından tecrube eksikliğinden verilen bir mac. İkisinden de çıkan sonuç takim tecrübesiz, winner olgunluğunda henuz hiç olmayan bir takim.
Simdi sonraki 6 mac ligin dibine demir atabiliriz. Hangi maci kazanabiliriz bilmiyorum.
Sonra da vesely ve de colo sikerim böyle takimi diyip onlar da salarsa cok güzel başlayan sezon bir anda biter.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #267 : 16 Ekim 2020, 23:45:43 »
Milano maçını açtım, full olmasa da epey seyirci var ve adamlar takımı coşturuyor. Dünkü Zalgiris maçında neredeyse doluydu salon. Biz de enayi gibi  halen seyirci gücündene yoksun şekilde maçlara çıkıyoruz.

Lorenzo nun kafa CSKA maçının sonunda kalmış gibi geldi bana özgüven yerlerdeydi, biraz mental destek gerek :(

Abi böyle giderse kısır döngüye girecek zaten, adam sürekli batırıyor. :(  Pana maçında iyi oynar da özgüvenini ivedilikle toparlar umarım.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #268 : 16 Ekim 2020, 23:57:58 »
Hem Cska maçı(Clyburn'e faul yaptırmadı) hem de bu maç Koç'a yazar.
Ama bizim kadro hem 4 hem de 1'den sorunlu. 4 de 4 yapsaydı da bişey değişmezdi. Final maçları ve zor maçlarda daha da belirginleşir. De colo sakatlandığı da yaratıcılık ta sorun olacak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #269 : 17 Ekim 2020, 00:03:34 »
Iste bir macta eddiyi euroleguein en iyi sutoru ilan edersen, iki maçta  lorenzoya gözler sloukas sonrası guard gördü dersen, ulanovasi kalinicten cok.daha iyi görüp, 5 dk zor sure alan hamiltoni göklere çıkarırsan pierre gibi mücadelesine bisiy diyemem ama yeteneğine garip bir şekilde baktığım bir adami bu kadar çok oversen once sağ sonra sol kroseyi yer oturursun yerine.

Ben bazi konularda hep dedim sene başı, siktiredin yensek de yenilsek de keyfine varın beklentiye girmeyin bu sene diye. Daha 4.mac oyunculari siktir etmeler baslar böyle. 20 sayidan bir devrede Bayerne evimizde yenildik. Olacak şey mi bu? Evet olacak şey. Bu takim bunu yapar. Yarin obur gun 20 fark da yer. Bunların hepsine hazır olmak lazım. Araya bir play off sıkıştırsak inanilmaz basari sayarım bu seneyi ben.