Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 445164 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2955 : 26 Şubat 2021, 23:26:08 »
Güzel bir Trabzonspor galibiyeti şart, yoksa felaket bir hafta olacak.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #2956 : 26 Şubat 2021, 23:27:49 »
Bu seviyede De Colo ve Vesely'den başka sağlam bir oyuncumuz daha olmadığını da görmüş olduk. Guduric bugün tanınmayacak haldeydi, hiç kızamıyorum çünkü 10 maçlık seride çok büyük payı var.
Sıralamada hala iyi durumdayız, önümüzdeki 8 maçtan 5 veya 6 galibiyet çıkarabilirsek playoff yaparız ancak 8. girip barçayla eşleşmeyi hiç istemem, 7.lik ve yukarısı olsun olacaksa.
Son 3 maçtır hem guduriç hem takimda düşüş vardı, sezon başı ile ayni düşüncedeyim bu sene geçiş senemiz f8 başarıdır.

biz düşüşe geçerken efes yükselişe geçti bu maç biz kötüye onlar ekstra iyiydiler bu maç ölçü değil arada olur böyle maclar ancak bana kalırsa efes erken Form tuttu zamanlama yanlış gibi playoff dönemi düşüşe geçebilirler.

yani açıkçası çok koydu bu maç ama takulip kalmayalim hedefimiz playoff olmalı.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2957 : 26 Şubat 2021, 23:29:25 »
kulüp vizyonumuzda acayip bi bozulma var.bu kulübün vizyonu,misyonu her zaman avrupa’dır.branş ne olursa olsun masa tenisi de basketbol da futbol da hepsinde.son zamanlarda avrupa’nın en formda takımı bile olsak ligde po yapmaya çalışan kıytırık bi beşiktaş mağlubiyeti hoca sorgulatıyor bu kulübün taraftarına.ya da ağır bi efes mağlubiyeti çoğu kişinin bittik biz psikolojisine girmesine neden oluyor.rakibin hocası diyor ki hayalim şampiyonlar ligi şampiyonluğu,biz de diyoruz onlara yenilmeyelim.bu vizyon kaybı yüzünden kaybetmediğimiz maçları bile kaybetmeye başladık.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2958 : 26 Şubat 2021, 23:30:56 »
Bıktım,sıkıldım ve yıldım.
Hep aynı şey hep aynı şey.En önemli maçları neden hep kaybediyoruz.
Ağlama noktasına geldim,hayatımda iki kere ağladığım maç oldu:Biri Valencia maçı(Spehija dönemi) ve diğeri de Efes’e kaybettiğimiz finaldi.
Tekrardan ümidini kırdığım biri var ise özür dilerim.
Bir süre takip etmemek benim için iyi olur.

Zordur Fenerbahçelilik. Beraber ağlayabilenlerin takımıdır. Diğerleri Bursa'nın berikinin şampiyonluğunda biraya gelip gülebilirlerken, utanmadan sokağa siyah beyaz sarı kırmızı bordo mavili formalarla Bursa şampiyonluğunu kutlarlarkensen sen Fenerbahçe ile gülüp Fenerbahçe ile ağlarsın. Aradaki fark bu. Öte yandan 19 yaşında euroleague şampiyonluğu görecek kadar şanslısınız. Ben yaklaşık 30 sene falan bekledim bunun için...

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2959 : 26 Şubat 2021, 23:35:23 »
Yanılmıyorsam 2 sene önce çok formda olduğumuz ve Euroleague şampiyonluğunun en büyük adayıyken, birden 4 as oyuncunun sakatlanmasıyla ve yarı finalde elenince Efes'e karşı üstünlüğümüzü ve ivmeyi kaybettik ve bir daha da belimizi doğrultamadık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2960 : 26 Şubat 2021, 23:42:44 »
Bu amk nbai neden bunlardan kimseyi almaz. Cok ciddiyim ve cok merak ediyorum. Yaklaşık 2 hatta 3  yildir avrupanin en formda en gözde iki oyuncusu bu takimda dahası baska formda oyuncular da var. Neden talip olunmaz, neden alınmaz.

Bizim sampiyon takim hemen ertesi sene dağıldı. Bogdan, udoh, nunnaly, sonrasi wana, melli, gudu kim varsa kosa kosa gitti. Bu amk adamlari 3 senedir ayni kadro. Bu kadar formda oyuncular nbae nasil gitmez. Otun bokun milyon dolarlarla klup bulduğu nbade bu adamlar nasıl olmaz. 

Sampiyon olup ertesi sene sonrasi sene bir daha bizim kadar dağılan baska.bir takim yok. Ne real, ne cska, ne oli, ne pana. Yok baska takim yok.

Bizim klup olarak sanssizligimiz  bu.  Ayni bok bayan voleybolda da oldu. Sampiyon olup sonraki sene dağıldık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2961 : 26 Şubat 2021, 23:43:56 »
Bu amk nbai neden bunlardan kimseyi almaz. Cok ciddiyim ve cok merak ediyorum. Yaklaşık 2 hatta 3  yildir avrupanin en formda en gözde iki oyuncusu bu takimda dahası baska formda oyuncular da var. Neden talip olunmaz, neden alınmaz.

Bizim sampiyon takim hemen ertesi sene dağıldı. Bogdan, udoh, nunnaly, sonrasi wana, melli, gudu kim varsa kosa kosa gitti. Bu amk adamlari 3 senedir ayni kadro. Bu kadar formda oyuncular nbae nasil gitmez. Otun bokun milyon dolarlarla klup bulduğu nbade bu adamlar nasıl olmaz. 

Sampiyon olup ertesi sene sonrasi sene bir daha bizim kadar dağılan baska.bir takim yok. Ne real, ne cska, ne oli, ne pana. Yok baska takim yok.

Bizim klup olarak sanssizligimiz  bu.  Ayni bok bayan voleybolda da oldu. Sampiyon olup sonraki sene dağıldık.

Miçiç gidiyor Bu arada altlardan 2-3 takım son 8 yarışı içinde.Zalgırıs-Valencia Baskonia.
« Son Düzenleme: 26 Şubat 2021, 23:46:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2962 : 26 Şubat 2021, 23:57:11 »
Zordur Fenerbahçelilik. Beraber ağlayabilenlerin takımıdır. Diğerleri Bursa'nın berikinin şampiyonluğunda biraya gelip gülebilirlerken, utanmadan sokağa siyah beyaz sarı kırmızı bordo mavili formalarla Bursa şampiyonluğunu kutlarlarkensen sen Fenerbahçe ile gülüp Fenerbahçe ile ağlarsın. Aradaki fark bu. Öte yandan 19 yaşında euroleague şampiyonluğu görecek kadar şanslısınız. Ben yaklaşık 30 sene falan bekledim bunun için...
Sporu takip ettiğim süre boyunca sadece bir kişiye çok büyük saygısızlık yaptım ve sadece ona yaptığım bu saygısızlık için pişmanım,o isimde Obradoviç.
Gençliğin ve insani duyguların vermiş olduğu hırs ve daha fazlasını elde etme tatmini yüzünden,çoğu kez buraya gelip koçu eleştirdim ve bazen çok acımasız oldum.
Rakibe fark atmıyor diye kızdım,ama her güzel şeyin bir sonu var.Obradovic sonrası bunu olacağını düşünüyorduk ve aradaki farkı da hepimiz biliyordu.
Fenerbahçeli olmak bambaşka bir şey.Rakiplerin bizim duygularımızı,başka takımlarla kompanse etmeye çalıştığı ve onları bize karşı desteklerken bulmak bile ayrı bir gurur.Tek üzüntüm ise sonunu getirememek,hep bir yerde tıkanmak.
Şubat ayı berbat geçti bizim adımıza,belki güzel bir Mart ayı ile kendimize geliriz.
Tüm fitili ise o cenabet branşın GS mağlubiyeti tetikledi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2963 : 27 Şubat 2021, 00:02:38 »

Micic’ten daha vasat olan Campazzo bile gitti yahu.Bu nasıl bir şans anlamış değilim.
Bu arada Micic Jokic’ten sonraki uzak ara en iyi Sırp oyuncu şu an.Jokic şu an dünyanın en iyi oyuncusu yani yoksa cidden apayrı bir seviyede oynuyor.
Sezona felaket başladı ama müthiş bitirdiler.Şampiyonluk yolunda rakipleri de yok.Şampiyon olanı tebrik etmekte erdemdir.Adamlar bu seneyi rahatça alırlar.Ayrıca bu bize özel bir durum değil,hepsi atıcı adamların ve biri dursa bile diğeri durmuyor ve bu süreç hep böyle devam ediyor.
Tek merak ettiğim şey ise,Micic ve Larkin’e NBA’den kontrat gelip gelmeyeceği.Ne çöpler NBA’de oynuyorken bu ikisi nasıl oynayamaz akıl alır gibi değil.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2964 : 27 Şubat 2021, 00:10:40 »
şu ülkedeki rolümüz çok çok büyük.voleybolda dünya ve avrupa kupaları geldi;vakıfla eczacının şu son dönemi ortada,basketbolda euroleague geldi efes’in durumu ortada.ama sorun onlar büyürken kendimizi küçültüyoruz bakış açısıyla.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 00:10:56 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2965 : 27 Şubat 2021, 00:15:30 »
şu ülkedeki rolümüz çok çok büyük.voleybolda dünya ve avrupa kupaları geldi;vakıfla eczacının şu son dönemi ortada,basketbolda euroleague geldi efes’in durumu ortada.ama sorun onlar büyürken kendimizi küçültüyoruz bakış açısıyla.

Önceden Hakan abi de yazmıştı; önüne gelen her branşta tırmalamak ve bir çok branşa bütçe oluşturmaya çalışmak yerine, futbol, erkek basketbol, kadın voleybol branşlarına yoğunlaşılması ve bu branşlarda kaliteli kadrolar kurmak daha sağlıklı. Hele ki mevcut ağır ekonomik şartlarda.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2966 : 27 Şubat 2021, 00:26:57 »
Sansürsüz basketbol

Eski oyuncularımızdan Altar Tunçkol Bu mağlubiyetten ziyade önümüzdeki 2 maçı alamazsak saon 8 hayal olur dedi.Valencia Zalgiris Asvel Baskonia çok güçlü geliyorlar dedi.

Moderatör :Bu ağır yenilgi umarım üste üste mağlubiyetlere yol açmaz dedi.Fikstürün zorluğundan bahsetti.

Ülkemizin basketbolü adına bu kadar basketbolün tartışıldığı programların sayısındaki artış çok sevindirici.Klasik tv

yayınlarından bağımsız.

Çubuklu Analizde baya güzel.Murat Murathanoğlunun var 2-3 tane.Yine çok mutlu ediyor bu durum.Socrates var.

« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 00:30:42 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2967 : 27 Şubat 2021, 00:33:02 »
Micic’ten daha vasat olan Campazzo bile gitti yahu.Bu nasıl bir şans anlamış değilim.
Bu arada Micic Jokic’ten sonraki uzak ara en iyi Sırp oyuncu şu an.Jokic şu an dünyanın en iyi oyuncusu yani yoksa cidden apayrı bir seviyede oynuyor.
Sezona felaket başladı ama müthiş bitirdiler.Şampiyonluk yolunda rakipleri de yok.Şampiyon olanı tebrik etmekte erdemdir.Adamlar bu seneyi rahatça alırlar.Ayrıca bu bize özel bir durum değil,hepsi atıcı adamların ve biri dursa bile diğeri durmuyor ve bu süreç hep böyle devam ediyor.
Tek merak ettiğim şey ise,Micic ve Larkin’e NBA’den kontrat gelip gelmeyeceği.Ne çöpler NBA’de oynuyorken bu ikisi nasıl oynayamaz akıl alır gibi değil.

Bogdanoviç Teodosiç varken halt yesin Miçiç.Bogi şampiyon yaptı.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #2968 : 27 Şubat 2021, 00:36:43 »
Şu seviyede basketbol oynayan takımı yenemezsin.

Çok konsantreler maça, acayip bi set tempoları var. Ben izlerken yetişemiyorum topun dönüşüne, takım savunurken nasıl yetişsin?

14 sayı fark bizim için umut verici. Takımın reaksiyon gösterip, oyunu dengelemesi benim için olumlu bir gösterge. O'quinn uyandırdı takımı.

Oyunu dengelemek güzel ama efes'ten daha iyi olmak bence çok zor şu oynadıkları oyuna karşı.

Bence hiç kızmayın takıma, şu basketbolu oynayan rakibe karşı, kötü başladığın maçta psikolojik olarak düşmeden, aynı seviyeye çıkabilmek mutlu etmeli.

Şunu devre arası yazmıştım.
Takım üçüncü çeyreğin sonlarına dek aynı karakteri sürdürdü ama rakibin mantık dışı üçlüklerine karşı kim olsa kırılırdı.

Forumdaki sinir hali normal ama takıma kızacak hiçbir şey yok.

Efes'in bugün oynadığı oyuna direnebilecek takım yok avrupa'da. 100 küsur sayıyı dirençsiz, oyundan kopmuş bir rakibe karşı atmadılar. Aksine kendisine cevap vermeye çalışan, geri adım atmayan bir rakibi, mantık dışı hücum performansıyla geri adım atmaya mecbur bıraktılar.

Şunu buraya çok rahat yazabilirim. Bu sezon f4 dahil, bu seviyede basketbol oynayan başka bir takım görmeyeceğiz.

O yüzden, yenilgiye üzülmeye ve kızmaya eyvallah ama takıma haksızlık etmemek lazım...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2969 : 27 Şubat 2021, 00:40:16 »
Dusko olsa bu kadar üzülmezdik.Yakın mesafeden gösteriyor kamera adamın suratından nefret akıyor.