Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444599 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #2985 : 27 Şubat 2021, 01:49:25 »
bu arada ben ali koç’un maçları locadan izlemesinden hafif rahatsızım.pandemi vs kural olabilir ama geçen yıl da sık sık yapıyordu bunu.takımla biraz daha yakın olmalı aynı şekilde diğer branşlarla da.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2986 : 27 Şubat 2021, 01:53:03 »
bu arada ben ali koç’un maçları locadan izlemesinden hafif rahatsızım.pandemi vs kural olabilir ama geçen yıl da sık sık yapıyordu bunu.takımla biraz daha yakın olmalı aynı şekilde diğer branşlarla da.
Ali Koç'un tek derdi futbol mesafeli birisi galiba her ne kadar sevmesem de Aziz Yıldırım bu konularda gerçekten farklıydı

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2987 : 27 Şubat 2021, 01:57:37 »
Ali Koç'un tek derdi futbol mesafeli birisi galiba her ne kadar sevmesem de Aziz Yıldırım bu konularda gerçekten farklıydı
yani mesafeli değil de sanki zaten mg var sertaç bey var benim görünmeme gerek yok diyor sanırım ama bazı zamanlarda oyunculara,hocaya başkanın gözükmesi gerekir diye düşünüyorum.eğlence aktivitesi olmamalı bu maçlar kendisi için.

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #2988 : 27 Şubat 2021, 02:29:37 »
Barca, cska, milano falan öpücük veriyormuş?

Biz CSKA finalini kaybettikten sonra o takımdan herhangi bir lider oyuncunun başka Avrupa takımına  gitmesi ne kadar olağandışı ihtimalse larkin ve başka bir Avrupa takımı içinde durum öyle ki iyi para kazanıyor.

Larkinin bizim oyunculardan farkı kendisi NBA'de direkt bir rol istiyor ve NBA de oynamaliyim diye can atmıyor. Ve unutulmamalı ki Efese gelene kadar adamın 2 sezon üstuste aynı takımda oynamışligi bile yoktu seviyor burayı büyük şans yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2989 : 27 Şubat 2021, 02:45:58 »
Bu takımda esas bir Erdem Can sorunu var.Sen biliyorsun koç Efes maçlarının önemini.Artı ilk maç yenildikleri için bu maça asılacaklarını neden çalıştırmazsın motive etmezsin oyuncuları.Hadi koç milli takıma katıldı.Seneye yollar ayrılmalı Erdem Can ile.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2990 : 27 Şubat 2021, 08:42:05 »
Ortada bir maç olacağını tahmin ediyordum ama böyle çaresiz kalacağımızı da tahmin etmemiştim. Gerçekten ağır bir yenilgi oldu ama bu yenilgide bizim lakayt veya ruhsuz olmamızdan değil Efes'in ne attıysa girmesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Efes'in her attığı girdikçe buna karşılık vermeye çalıştık ve olmadıkça da tamamen oyun konsantrasyonumuzu kaybettik.

10 maçlık seriden sonra kaybetmek elbette zor. Gerek kaybettiğimiz takımın Efes olması, gerek kazanmamız halinde ele geçireceğimiz avantajı düşününce kabullenmek daha da zor. Ama 11 maç öncesine gidip bize 10-1'lik bir seri teklif edilseydi hiç kimse itiraz etmezdi.

Şimdi yapılması gereken dün akşamdan çıkartmamız gereken dersleri çıkartarak hemen o maçı unutmak. Henüz çok şey kaybetmiş değiliz. Alacağımız 2 galibiyetle tekrar yeni hesaplar yapmaya başlayabiliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #2991 : 27 Şubat 2021, 09:07:25 »

Valencia düşşün gitsin onlar ile maçımız var 2 galibiyet farkı ile gitmeye çalışmalıyız.

Dedik geçmiş olsun.Bizden derin iyi kadroları.Bize ters gelen ekip.Dedik yıllar öncesi gibi dejavu yaşayacağız.Valencia ile aynı gruptaydık o zaman statü farklıydı ama yenilince son 8 şansı gitti.8'inci bilet Valencia olur.Bizde 9 10 bandında bitiririz.Buda başarı.

Valencianın Fikstürüde kolay bize göre.Hele öyle ki son maçları Baskonia.Kardeş ülke muhabbetine verirler maçı.Teşekkürler takım elinizden geleni yaptınız.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 09:26:47 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2992 : 27 Şubat 2021, 09:09:49 »
Şunu devre arası yazmıştım.
Takım üçüncü çeyreğin sonlarına dek aynı karakteri sürdürdü ama rakibin mantık dışı üçlüklerine karşı kim olsa kırılırdı.

Forumdaki sinir hali normal ama takıma kızacak hiçbir şey yok.

Efes'in bugün oynadığı oyuna direnebilecek takım yok avrupa'da. 100 küsur sayıyı dirençsiz, oyundan kopmuş bir rakibe karşı atmadılar. Aksine kendisine cevap vermeye çalışan, geri adım atmayan bir rakibi, mantık dışı hücum performansıyla geri adım atmaya mecbur bıraktılar.

Şunu buraya çok rahat yazabilirim. Bu sezon f4 dahil, bu seviyede basketbol oynayan başka bir takım görmeyeceğiz.

O yüzden, yenilgiye üzülmeye ve kızmaya eyvallah ama takıma haksızlık etmemek lazım...

Birebir her kelimesine katılıyorum.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2993 : 27 Şubat 2021, 09:46:59 »
@pikenrol,ben de katılıyorum ama yapamadığımız tek bir şey var.
1980’lerin sonunda Pistons Jordan’a hem taktik hem de fiziki açıdan ciddi önlemler almıştı.Hatta sadece ona değil,çoğu rakibe bu taktiği uyguluyorlardı.
Madem adamlar bizden Fundemental olarak çok üstün ve bu adamları yenmemiz pek mümkün değil,o zaman sakatlayarak oynayacaksın.
Aşırı sert fouller yapacaksın ve basketbol dışı ihlaller yapacaksın.
Evet doğru değil belki ama bazen bunları da yapmak gerekir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #2994 : 27 Şubat 2021, 09:51:18 »
@pikenrol,ben de katılıyorum ama yapamadığımız tek bir şey var.
1980’lerin sonunda Pistons Jordan’a hem taktik hem de fiziki açıdan ciddi önlemler almıştı.Hatta sadece ona değil,çoğu rakibe bu taktiği uyguluyorlardı.
Madem adamlar bizden Fundemental olarak çok üstün ve bu adamları yenmemiz pek mümkün değil,o zaman sakatlayarak oynayacaksın.

Bunu gerçekten ciddi olarak söylüyorsan üzülürüm. Taraftarlık, fanatiklik tamam da bunun da bir sınırı olmalı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2995 : 27 Şubat 2021, 09:58:31 »
Bunu gerçekten ciddi olarak söylüyorsan üzülürüm. Taraftarlık, fanatiklik tamam da bunun da bir sınırı olmalı.
Elbette ciddi olarak söylemiyorum.Vurgulamaya çalıştığım şey dozajında sertlikti.
Gerçi dün onu bile uygulasan,adamlar her şeyi soktular.

Bence bu maçı unutmak zor olacak.Tek güzel şey ise De Colo’nun pes etmemesi oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2996 : 27 Şubat 2021, 10:10:58 »
Valencianın son 8 maçı:Efes-Maccabi-Biz-Khimki-Bayern-Oli-Alba-Baskonia

Zalgiris:Asvel-Milano-Efes-Biz-Maccabi-Alba-Bayern-Pana.

Bence Baskonia-Asvel geç kaldılar.Son 8 yarışı Valencia Zalgiris rakipler.Asvel-Baskonia geç açıldı.

Valencia şu fikstürden minimum 5 galibiyet çıkarır.Zalgiris 3-4 biz 3-4.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2997 : 27 Şubat 2021, 11:03:44 »
Cok cok zor ama olur da milanoyu yenersek, valencianin efese yenilmesi ve kaunasin da olası bir asvel maglubiyeti ile 9.sira ile tekrar iki maca çıkarırız farki. Bu arada efes eksik maçını aldığında 4.siraya çıkıyor. Tabi biz milanoyu nasil yeneriz orasi buyuk bir muamma. Biz yenilip kaunas yenerse o vakit de ilk 8 disina çıkıyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2998 : 27 Şubat 2021, 11:06:03 »
Cok cok zor ama olur da milanoyu yenersek, valencianin efese yenilmesi ve kaunasin da olası bir asvel maglubiyeti ile 9.sira ile tekrar iki maca çıkarırız farki. Bu arada efes eksik maçını aldığında 4.siraya çıkıyor. Tabi biz milanoyu nasil yeneriz orasi buyuk bir muamma. Biz yenilip kaunas yenerse o vakit de ilk 8 disina çıkıyoruz.

Zalgirisin sezon başı keskinlikleri kalmadı.Fikstürleri onlarında berbat.Baskonia asvel geç kaldılar.Mikser olurlar.Valencia 5 galibiyet çıkarır biz 2-3 buda yetmez 17 normalde yerken bu kez yetmez buda Fenerbahçe şansızlığı.

8'inci bilet Valencia olur.Ama bu sinerji yönetimi uyandirir inşallah güzel takviyeler gelir.Çok büyük iş bu kadro ile 10'da 10 arada baba takım Cska bela baskonia bu yılın flaş takımı Zenit var 10 galibiyet içinde.
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2021, 11:09:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2999 : 27 Şubat 2021, 14:19:36 »

Buna benzer bir şeyi epey oluyor yazmıştım, katılıyorum. Bill Laimbeer bu işin top noktalarından biridir, ben olsam biraz maç videolarını izletir ve bazı oyuncuları onun sertliğinde kullanırım.