Bazı renkdaşlar formun güzel insanları bana kızıyor ama bu takım maksimumunu fazlasıyla yapmıştır.Son yılların en mütevazi vasatın az üstü takımı.Bıraksaydık üzülürdük.Son 8 az kısmet şans.Bana göre az.Bu yarışın kokusunu yaşayan oyuncu adeti az.
Kalamazasak bile sezon bazında teşekkürler takım.Bu arada Gigi kamp yaptığımız hoteli ziyaret etmiş.Adamsın sen Gigi 70 numara.
abi sana kızıyorum, çünkü saçmalıyorsun.
Üşenmeden şöyle anlatayım, bizim için diyorsun ki;
bizde bu yarışın kokusunu alan oyuncu sayısı az, ama rakipler için (Valencia, Zalgiris, Bayern, Zenit gerçek rakiplerimiz playoff için, diğer senin söylediklerin Maccabi, Baskonia, Asvel falan yoklar artık bu sene) bu daha gerçekçiyken farklı ve alakasız bir değişken ile konuşuyorsun.
ya da diyorsun ki, Zenit de çok kaliteli ve tecrübeli isimler var, Pangos, Baron, Ponitka, Zubkov gibi ama bizde Pierre, Eddie, O'Quinn çok tecrübesiz.
Kıyaslamalar böyle yapılmaz. öncelikle bu bilimin doğasına aykırı. Bu domates yeşil, daha olgunlaşmamış ama bak bu erik yeşil çok iyi diyemezsin. Kıyaslama için iki tarafın denk olması lazım. İki domatesi i kıyaslarsın.
Eğer tecrübeye bakıyorsan, bizim kadro, ligin en tecrübelilerinden. Decolo-Vesely-Bobby-Melih-Ahmet-Guduric-Ulanovas toplamda 100 den fazla playoff, 20 den fazla f4 maçı oynamışlığı var, dakikalarını sen hesapla... Abartmak gibi olmasın ama Bayern+Zenit+Valencia+Zalgiris toplamı bile bu kadar olmayabilir.
Kaliteli isim dersen, Vesely+Decolo kalitesinde iki oyuncusu olan kaç takım var ? Gene yukarıdaki 5 linin toplamında yok. Barca-Efes-Cska-Milano dışında başka hiçbir takımda yok hatta.
Sonra da kalkıp takım mütevazi, elinden geleni yapmıştır diyorsun. Bütün rakipler efes, cska, real, milano barca değil ki. geride kalan 3 pozisyon için mücadele ettiğimiz takımların kaç tanesinden daha mütevazi bizim kadromuz ?
daha 8 maç varlken bu kadarı bana yeter, ben memnunun diyip bırakıyorsun sonra da bıraksaydık üzülürdük diyorsun..
ha bir de bütün bunları %80-90 alakasız konularda, hiçbir yazım kuralına dikkat etmeden, konuşur gibi okunduğunda güç anlaşılacak şekilde ve birbiriyle de sıkça tutarsız mesajlarla yapıyorsun..
Sadece ben olsam derim ki bir yerde yanlışım var herhalde. Ama 1 değil 5 değil 10 değil.. bu durumda senin bir düşünmen gerekir bence..