"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bazı renkdaşlar formun güzel insanları bana kızıyor ama bu takım maksimumunu fazlasıyla yapmıştır.Son yılların en mütevazi vasatın az üstü takımı.Bıraksaydık üzülürdük.Son 8 az kısmet şans.Bana göre az.Bu yarışın kokusunu yaşayan oyuncu adeti az.Kalamazasak bile sezon bazında teşekkürler takım.Bu arada Gigi kamp yaptığımız hoteli ziyaret etmiş.Adamsın sen Gigi 70 numara.
Tecrübe konusunda daha önce bir çalışma yapmıştım. Görüyorum ki tam yerine denk gelmiş olacak. Bizim ve diğer takımların "tecrübe" anlamında kıyaslanmasında... Aşağıya bırakıyorum.
Görüştür.Erken havlu atsaydık başarısız olduk derdim.Bakalım kimler dışarıda kaldı Pana-Oli-Maccabi.Toplam 16 şampiyonluğu bulunan 3 takım önümüzdeki yılın çalışmalarına başladı.
Pana-Oli-Maccabi nin son 5-6 senede kaç playoff kaç f4 maçı yaptığına baktın mı abi ? toplamları bile bizden az..
aslında, bu tablo da tam olarak doğru değil. Euroligde normal sezon ile playoffları ve f4 ü eşit tutarak hesaplanmış. bence f4 de ilk maçlar ve final maçı ile 3. lük 4. lük maçlarını bile ayırmak lazım.
Öyle ama marka klüpler olduğundan son 8 adayı gösterilirler maçları ilgi çeker.Maccabi şaşırttı geçen sene çok iyilerdi bu yıl kötü.Kadroları kesinlikle kötü de değil.
Zach Leday bizim maçta sakatlığından dolayı yokmuş.Geçmiş olsun.Ben sezon başından beri çok beğeniyorum oyununu.Dışarıdan da tehdit ayrıca.
Ulanovas yok kadroda
Neden yok acaba.Bu arada Delaney Milanoda yok.