Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444671 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Panathinaikos:82 Fenerbahçe Beko:68 | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #315 : 22 Ekim 2020, 23:10:03 »
Allah rızası için sponsor bulun  şu takıma savunması iyi olan tepeden bizi kevgire çevirtmeyecek bir guard alın ya allah rızası için biraz da topu getirebilsin üç beş top dağıtabilsin yeter skoru falan geçtim ya. Nando, lorenzo, bobby. melih bir taneniz savunma yapın adam gibi bir taneniz ya çok yazık gerçekten.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #316 : 22 Ekim 2020, 23:20:48 »
Allah rızası için sponsor bulun  şu takıma savunması iyi olan tepeden bizi kevgire çevirtmeyecek bir guard alın ya allah rızası için biraz da topu getirebilsin üç beş top dağıtabilsin yeter skoru falan geçtim ya. Nando, lorenzo, bobby. melih bir taneniz savunma yapın adam gibi bir taneniz ya çok yazık gerçekten.
Savunma deyince obra nın molada derick williams a may i please you derick demesi aklıma geldi. Koca obraya rica etsem savunma yaparmısın dedirtmişti sığır derick.aman hayat devam ediyor. Dünyanın en güzel takımı bizi çok özletiyor ve kahrediyor.antiçi bile çok özledim.hayırlısı

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #317 : 23 Ekim 2020, 00:46:08 »
Sadece Nando'ya sövdüm hem bizi hem de fantasy'deki takımımı sikti. Baba böyle lohusa gibi oynama hakkın yok. Atar gider yapmayı biliyorsan burada da oynayacaksın sike sike oynayacaksın
Bu takımın yıldızı sensin böyle silik oynama lüksün yok
Takıma diğer oyunculara çok laf etmiyorum
İnsanlara olduğundan fazla değer biçilirse sonra fazla sövülür
Düzgün temiz oyunculardan kurulu ama bu takımın tavanı top8. F4 Filan süpriz olur o da adı üzerinde süpriz
Gereksiz yere ümitlenip hayal kırıklığına uğramaya gerek yok. Böyle saçma maçları verip saçma maçları da kazanabilecek bir takımız
Bu seneyi geçiş senesi gibi görüp yaşamak en iyisi
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #318 : 23 Ekim 2020, 00:46:44 »
Sert savunma yapan rakibe karşı zorlandık ve 70 sayıyı bile göremedik. CSKA ve Bayern yenilgilerini telafi edelim derken farklı yenilmek kötü oldu. Trabzonspor maçını kazanırız da biraz yüzümüz güler umarım.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #319 : 23 Ekim 2020, 01:16:29 »
Sert savunma yapan rakibe karşı zorlandık ve 70 sayıyı bile göremedik. CSKA ve Bayern yenilgilerini telafi edelim derken farklı yenilmek kötü oldu. Trabzonspor maçını kazanırız da biraz yüzümüz güler umarım.

Bu sezon ben de yönetim gibiyim. Futbola odaklı... Aman, orada kaybetmeyelim de...

mirinkirin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #320 : 23 Ekim 2020, 02:30:43 »
nedovic?.. traşş!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #321 : 23 Ekim 2020, 10:15:56 »
Ne bir oyun felsefesi, ne teknik, ne taktik. Kimin ne yaptığı belli değil. Kenar yönetiminden oynayan oyunculara kadara hepsinde bir çaresizlik, acemilik vardı. İstediği kadar koç ve oyuncular değişmiş olsun, Euroleague!in gediklisi bir takımın bu kadar düşmesi inanılır, izah edilir gibi değil. Emeği geçenlerin emeğine sağlık!
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #322 : 23 Ekim 2020, 10:35:10 »
Kızmaya gerek yok bence takima. Bize kisa süreli bir kac maçlık bir heyecan yaşattılar. Biz de acaba mi dedik. En azından kendi adıma yüzüm gulmeye başlamıştı ama sezon basi takimin ne olduğunu ne olmadigini uzun uzun yazmıştık. 3 mac geçtikten sonra da kapasitesine dondu takim.
Simdi barthele, ulanovasa, piere, eddiye, browna falan neden kızayım. Adamlar bu. Fazlası eksiği yok.
Giden oyuncular sicsa bunlardan 5er tane falan sıcar ama hepsi gidenlerden daha iyi gibi dusuncelerle iskender önderliğinde f4 hayalleri falan havalarda uçuştu. Biraz ayaklar yere basar simdi.
Deplasman serisinin ilkinde en sikik takımdan fark yedik. Simdi maccabi, barca,real, baskonia deplasmanlari var. Bakalim bu maçlar sonunda nerelerde olacağız.
Yav iskender bize (Zeljko'yu dokunulmaz yaptık ya) kızgın olduğu için bu takımı övüyor
2018 2019 kadrosundan iyi filan yazdı ben o yorumu gördükten sonra mevzuyu anladım
2018 2019 hangi sezon 4 sakatlık gelene kadar normal sezonun içinden geçtiğimiz 25/5 yaptığımız sezon. Bu takım o takımdan iyiymiş ;)
İskender biraz 5 dk rasyonel düşünse kafi
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #323 : 23 Ekim 2020, 11:17:44 »
Yav iskender bize (Zeljko'yu dokunulmaz yaptık ya) kızgın olduğu için bu takımı övüyor
2018 2019 kadrosundan iyi filan yazdı ben o yorumu gördükten sonra mevzuyu anladım
2018 2019 hangi sezon 4 sakatlık gelene kadar normal sezonun içinden geçtiğimiz 25/5 yaptığımız sezon. Bu takım o takımdan iyiymiş ;)
İskender biraz 5 dk rasyonel düşünse kafi

Adam ciddi ciddi brown ile sloukası, ulanovas ile kalinici kıyaslıyor, hatta kıyaslamıyor çok daha iyi diyor. Hamilton, pierre, eddie falan bunları övüyor. Şu anda f4 adayıymışız, bir tane pg ile şampiyonluk adayı olurmuşuz. Hani dediğin gibi taşak geçiyor diye düşünmek lazım galiba ama yorumlarındaki ciddiyeti görünce kafayı bir yerlere vurdu sanırım diye düşünüyorum. Yada basketbola bakış açısı adamın ciddi değişmiş :)

Dünkü maça bakıyorum, hatta bayern ve cska maçı da aynıydı. Adamların set hücumları o kadar net ki. Boştaki adamı bulup bomboş şut atıyorlar. Atamadıkları zaman sorun yok gibi gözüküyor ama neredeyse tüm şutları bomboş ama attıkları zaman böyle 20 farktan gelip yeniyorlar seni. Bizim iki pas yapıp dışardaki boş adamı bulup attığımız bir şut yok gibi bir şey, tamamı birebir yada el üstü zorlama şutlar. Takımın hiç bir seti yok. 40 dakika boyunca kenarda oturup oyuna girmeyecek yabancıların ne işi var takımda. De Colo'nun ne işi var abi 1 numarada. Adam sürekli top getiriyor, onu da başaramıyor. Ben dedim ya şu deplasman serisinden sonra dibe demir atınca de colo ve vesely sikmişim böyle takımı diyip salacaklar. Sonra da bitir bitirebilirsen koca sezonu.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #324 : 23 Ekim 2020, 12:13:51 »
Adam ciddi ciddi brown ile sloukası, ulanovas ile kalinici kıyaslıyor, hatta kıyaslamıyor çok daha iyi diyor. Hamilton, pierre, eddie falan bunları övüyor. Şu anda f4 adayıymışız, bir tane pg ile şampiyonluk adayı olurmuşuz. Hani dediğin gibi taşak geçiyor diye düşünmek lazım galiba ama yorumlarındaki ciddiyeti görünce kafayı bir yerlere vurdu sanırım diye düşünüyorum. Yada basketbola bakış açısı adamın ciddi değişmiş :)

Dünkü maça bakıyorum, hatta bayern ve cska maçı da aynıydı. Adamların set hücumları o kadar net ki. Boştaki adamı bulup bomboş şut atıyorlar. Atamadıkları zaman sorun yok gibi gözüküyor ama neredeyse tüm şutları bomboş ama attıkları zaman böyle 20 farktan gelip yeniyorlar seni. Bizim iki pas yapıp dışardaki boş adamı bulup attığımız bir şut yok gibi bir şey, tamamı birebir yada el üstü zorlama şutlar. Takımın hiç bir seti yok. 40 dakika boyunca kenarda oturup oyuna girmeyecek yabancıların ne işi var takımda. De Colo'nun ne işi var abi 1 numarada. Adam sürekli top getiriyor, onu da başaramıyor. Ben dedim ya şu deplasman serisinden sonra dibe demir atınca de colo ve vesely sikmişim böyle takımı diyip salacaklar. Sonra da bitir bitirebilirsen koca sezonu.

Aslında mantık şuydu;
Lovern den hiç katkı alamadık, Hamilton hem ribaundlarda etkili hem de pota altında caydırıcı. İlk 2 maçta da gayet etkili olmuştu.
Barthel de Williams a göre daha takım oyuncusu.
Kalinic ile Ulanovas arasında ben çok büyük bir fark görmüyorum,. Kalinic geçen sene hiç faydalı olamamıştı.
Sloukas-Brown konusunda ise Sloukas hem De Colo ile anlaşamadı hem de savunmada hızlı guardlara karşı çok etkisiz kaldı.

ama bir noktayı atlamış olabiliriz, Kokoskov ile Obradovic farklı tarzları olan isimler. Belki Williams geçen seneden daha farklı olurdu..

ilk 2 maç nasıl sevinmek için erkense şimdi de karalar bağlamak için erken. Kadrosu bizden 10 kat kaliteli Cska da bizimle aynı durumda Real de aynı durumda.. Garip bir sezon oluyor..

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #325 : 23 Ekim 2020, 12:19:25 »
abi katkı alamamak farklı şeyler kalite farklı şeyler.
joffrey'den katkı alamadık sisteme uymadı sakatlık oldu vs sakatlanana kadar 2 3 maç maçın mvpsi de olmuştu.. katkı alamamış olmamız Joffrey'i kötü oyuncu yapmıyor.
geçen seneki duruma göre oyuncuların durumlarını değerlendirmek yapılacak en büyük hatadır..
geçen sene uyum sıkıntısı formsuzluk belki doymuşluk belki bıkkınlık ne dersek diyelim bir sorun vardı ve normal sezon da kötü gidiyordu ama o takım kalitesi takım değildi.

bu takım da kalitesiz değil ama F4 filan konuşulacak takım da değil ama top8e kalmamız lazım bu halimizle.
hamilton barthel ulenovas vs abi katkı verseler de tavanları belli oyuncu benim demek istediğim şey o .
bu takım oyunculara olması gerekenden fazla misyon yüklenirse hem hayal kırıklığı olur hem de çok sövülür. gerek yok bu kadar sövmeye gittiği yere kadar gidelim.
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #326 : 23 Ekim 2020, 12:20:29 »

İskender kardeşim dedim ya bize gıcık olduğu için böyle '' geçmiş senelerdeki Cem Ağrak ''gibi davranıyor. ama şu taktik hatayı yapıyor.
ben 1 zeljko gibi bir adama güvendim 2 benim güvendiğim kadro hem bütçe hem de kalite olarak çok çok çok daha iyiydi. ''
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #327 : 23 Ekim 2020, 12:22:20 »
Aslında mantık şuydu;
Lovern den hiç katkı alamadık, Hamilton hem ribaundlarda etkili hem de pota altında caydırıcı. İlk 2 maçta da gayet etkili olmuştu.
Barthel de Williams a göre daha takım oyuncusu.
Kalinic ile Ulanovas arasında ben çok büyük bir fark görmüyorum,. Kalinic geçen sene hiç faydalı olamamıştı.
Sloukas-Brown konusunda ise Sloukas hem De Colo ile anlaşamadı hem de savunmada hızlı guardlara karşı çok etkisiz kaldı.

ama bir noktayı atlamış olabiliriz, Kokoskov ile Obradovic farklı tarzları olan isimler. Belki Williams geçen seneden daha farklı olurdu..

ilk 2 maç nasıl sevinmek için erkense şimdi de karalar bağlamak için erken. Kadrosu bizden 10 kat kaliteli Cska da bizimle aynı durumda Real de aynı durumda.. Garip bir sezon oluyor..
abi ben bu garip sezondan çok ama çok rahatsızım..
4 5 baba takım misal ilk 4 5 sırayı paylaşıp yürüse gitse de geri kalan 3 yer için5 6 takım yarış içine girse
tabi ki konuşmak için çok ama çok erken ammavelakin bu tablo 10 hafta daha devam ederse ilk 8 için toplamda 16 takım filan aday olmuş olacak ki benim en nefret ettiğim şey bu olur. işimizi çok zorlaştırabilir.
şimdi hiç ummadık şekilde Zalgiris Bayern valencia filan devreye girdi bu çok can sıkıcı
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #328 : 23 Ekim 2020, 12:26:47 »
Muhabbetinizi bölüyorum? İskender kimdi? Bu forumdan bildiğimiz birisi mi?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #329 : 23 Ekim 2020, 12:32:24 »
2018 2019 hangi sezon 4 sakatlık gelene kadar normal sezonun içinden geçtiğimiz 25/5 yaptığımız sezon.

Rakamsal olarak 25/5 bir yana... O sezon oynadığımız basketbol, Obradovic kariyerinin bile nirvanasıydı. Kusursuza yakındı. Öyle keyif verici ve kusursuz basketbol oynayan, hatırladığım tek Euroleague takımı (tarzı farklı olsa da) Jasikevicus-Anthony Parker- Macea Boston- Vujic gibi isimlerden kurulu 2004 - 2005 senelerinin Maccabi'siydi. 11 kişi oynanan futbol bile ana rotasyondan 4 sakatlığı kaldırmaz iken, 5 kişi oynanan basketbolda... Yine de final-four yapmayı başardık. Ama hakikaten yazık olmuştu. Zira totalde şampiyon olduğumuz sezondan daha kusursuz bir basketbol oynuyorduk.