Adam ciddi ciddi brown ile sloukası, ulanovas ile kalinici kıyaslıyor, hatta kıyaslamıyor çok daha iyi diyor. Hamilton, pierre, eddie falan bunları övüyor. Şu anda f4 adayıymışız, bir tane pg ile şampiyonluk adayı olurmuşuz. Hani dediğin gibi taşak geçiyor diye düşünmek lazım galiba ama yorumlarındaki ciddiyeti görünce kafayı bir yerlere vurdu sanırım diye düşünüyorum. Yada basketbola bakış açısı adamın ciddi değişmiş 
Dünkü maça bakıyorum, hatta bayern ve cska maçı da aynıydı. Adamların set hücumları o kadar net ki. Boştaki adamı bulup bomboş şut atıyorlar. Atamadıkları zaman sorun yok gibi gözüküyor ama neredeyse tüm şutları bomboş ama attıkları zaman böyle 20 farktan gelip yeniyorlar seni. Bizim iki pas yapıp dışardaki boş adamı bulup attığımız bir şut yok gibi bir şey, tamamı birebir yada el üstü zorlama şutlar. Takımın hiç bir seti yok. 40 dakika boyunca kenarda oturup oyuna girmeyecek yabancıların ne işi var takımda. De Colo'nun ne işi var abi 1 numarada. Adam sürekli top getiriyor, onu da başaramıyor. Ben dedim ya şu deplasman serisinden sonra dibe demir atınca de colo ve vesely sikmişim böyle takımı diyip salacaklar. Sonra da bitir bitirebilirsen koca sezonu.
Aslında mantık şuydu;
Lovern den hiç katkı alamadık, Hamilton hem ribaundlarda etkili hem de pota altında caydırıcı. İlk 2 maçta da gayet etkili olmuştu.
Barthel de Williams a göre daha takım oyuncusu.
Kalinic ile Ulanovas arasında ben çok büyük bir fark görmüyorum,. Kalinic geçen sene hiç faydalı olamamıştı.
Sloukas-Brown konusunda ise Sloukas hem De Colo ile anlaşamadı hem de savunmada hızlı guardlara karşı çok etkisiz kaldı.
ama bir noktayı atlamış olabiliriz, Kokoskov ile Obradovic farklı tarzları olan isimler. Belki Williams geçen seneden daha farklı olurdu..
ilk 2 maç nasıl sevinmek için erkense şimdi de karalar bağlamak için erken. Kadrosu bizden 10 kat kaliteli Cska da bizimle aynı durumda Real de aynı durumda.. Garip bir sezon oluyor..