Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 444671 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #345 : 24 Ekim 2020, 00:11:34 »
Birazdan Barça - Real maçı başlayacak kaçmaz. Real epey kötü başladı ama ne olursa olsun derbi maçı belli olmaz. Her 2 rakiple de Kasım’da deplasmanda oynayacağız, biraz da bu gözle takip için izlenir.

Keyifli maç oldu. İlk yarı Barça vurdu geçti madara etti, 21 fark yaptı. Real 27 sayıda kaldı. İkinci yarı tam beklediğim gibi Real geri döndü, önce Campazzo sonra Llull çıkarıp masaya vurunca ve maç sonunda alan savunmasına dönünce  farkı 5 e kadar indirdiler. Barça aynı bizim Bayern’e karşı gördüğümüz kabusu görecekti neredeyse. Son 1 dk kala Llull un çemberin içinde dönüp dönüp çıkan bir üçlüğü girse fark 3 e inecekti ama olmadı. Real de maçı çok istedi, çok asıldılar. Barça’da Mirotic yoktu, Mirotic de dönerse önlerinde zor durulur. Saras takıma hayvan gibi savunma alışkanlığı getirmye çalışıyor, hücum zaten EL rüya takımı.

Bugün iki takımı da izledikten sonra ikisini de yenmemiz çok zor diyorum. Real’e karşı ufak da olsa bir şansımız olur, Tavares’e aynı Barça nın yaptığı gibi sürekli ikili sıkıştırma getirip sertlikle potadan dışarı itebilirsek az da olsa şsnsımız var. Barça ise bize karşı şu sertlikle oynarsa 30’a yatırır zaten, umarım biraz ego yapıp hafife falan alırlar ama buna da Saras izin vermez.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı hangul

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Panathinaikos:82 Fenerbahçe Beko:68 | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #346 : 24 Ekim 2020, 16:21:23 »
Demin resmi siteye bakarken gordum, "Fenerbahce TV’ye konuşan Erdem Can, “Takım olarak maç planımıza çok sadık kalmadık. Hücumda çok fazla basit hata yaptık. Son dönemde bu basit hataları tekrarlıyor olmamız bizim için çok kabul edilebilir bir şey değil. Deplasman atmosferinin de etkisiyle çok fazla basit hata yaptık, rakibimize kolay hücum ribauntları verdik, kolay top kayıpları yaptık. Birkaç hücumu çok iyi durdurduktan sonraki hücum ribauntlarını alıp maçın kırılma anlarında özellikle de bu koşullarda oynuyorken daha iyi bitirmek ve hücumda daha iyi kararlar vermemiz lazımdı. Bunu yapamadık. Sonuçta bir maç kaybettik. EuroLeague sezonu çok uzun. Hepimiz bu konuda yeteri kadar tecrübeliyiz. İnişlerin çıkışların olduğu bir sezon. Biz yeni kurulan bir takım olarak beraber daha fazla çalışıp eksiklerimizi düzeltme yolunda devam edeceğiz.” dedi.

Deplasman atmosferi konusunu komik bulmakla birlikte es gecip basit hata konusunda bir seyler yazmak istiyorum.

Futbolda mac basina gol ortalamasi 3'u, bilemedin 4 'u gecmez, yaptigin basit bir hata, tek bir golun macin sonucu uzerindeki etkisi nedeniyle kritik olabilir. Basketbolda basit hata macin sonucuna etki ediyorsa ya tekrarlaniyordur, ya basit bir hatanin etki edecegi kadar kirilgan bir takimsindir, ya da macin sonunda nadiren gerceklesen ve oyuncularimizin yetenegi icin basit sayilabilecek hatalardir.  Tekrarlanan bir hata da basit bir hata degildir bu arada. Arkasinda bir neden vardir, o neden bilinmiyorsa basit degil aksine kompleks bir hatadir. Yok sebep barizse o zaman basit hatalar nedeniyle degil, arkasindaki nedenlerden dolayi mac kaybedilmistir.

Ben zamaninda Halil Uner in calistirdigi Curcic li takimdan bile umudumu kesmemistim. Bu takimdan da umutluyum, sadece Murat Murathanoglu ve Murat Didin'in sohbetlerinde ifade edildigi gibi her mac uzerine koymamiz, bir seyler ogrenmemiz gerekli. Eger bir macin sonucunu basit hatalara baglarsak, o mactan nasil birsey ogrenecegiz ondan endiseliyim.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu
« Yanıtla #347 : 26 Ekim 2020, 22:09:36 »
Bizim fikstür de fena...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Maccabi Tel Aviv:65 Fenerbahçe Beko:75 | Euroleague 6. Hafta
« Yanıtla #348 : 27 Ekim 2020, 05:41:15 »
Devam..
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2020, 00:01:46 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Son iki mağlubiyet (mağlubiyetten ziyade ortaya koyulan oyun) belli ki herkesin heyecanını kaybettirmiş. 

Bu maçla ilgili ne yazık ki bir umut taşıyamıyorum. Tek temennim umutların yeşereceği, kara bulutların dağılacağı bir oyun ve skorla dönelim.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Maccabi kadar bize ters gelen bir takım yok.Obradovic zamanında bile deplasmanda 2 kere anca yenebildik yanlış hatırlamıyorsam.Hatta bir ara içerde bile ya yenemiyorduk ya son topa kalıyordu.Maccabi duyunca tüylerim diken diken oluyor valla.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
neye devam ?

Değerli hocamız sayın Igor Kokoskov'un bu maç için ne denli hırslı ve istekli olduğunu biliyorum. Perşembe akşamına kadar bütün analizlerini tamamlayacak ve ortaya tabanca gibi takım çıkacaktır. Çok dikkatli izleyin Fenerbahçe'yi, özellikle ilk çeyrekte savunmamızla rakibin hızını kesip, ikinci çeyrekle birlikte kontrolü elimize alacağız.

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
söylediğiniz gibi olsa bile götürür son çeyrekte veririz biz maçı..
unutmayalım;
we have lorenzo brown, they don't.. :))

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Nedense keskin bir düşüş oldu. CSKA maçı çok etkiledi bizi sanki. Enerji düştü, ribaundlardaki etki azaldı. İnşallah tez zamanda toparlarız.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
söylediğiniz gibi olsa bile götürür son çeyrekte veririz biz maçı..
unutmayalım;
we have lorenzo brown, they don't.. :))

Sesli guldum  :D :D :D
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maccabi kadar bize ters gelen bir takım yok.Obradovic zamanında bile deplasmanda 2 kere anca yenebildik yanlış hatırlamıyorsam.Hatta bir ara içerde bile ya yenemiyorduk ya son topa kalıyordu.Maccabi duyunca tüylerim diken diken oluyor valla.

Fakat bu takım Maccabi'nin ters geleceği bir takım değil... Düşünerek oynamadığımız için Maccabi'nin çabukluğu bizi fazla sarsmaz. Rus ruletine dönen bir maç olur.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
Değerli hocamız sayın Igor Kokoskov'un bu maç için ne denli hırslı ve istekli olduğunu biliyorum. Perşembe akşamına kadar bütün analizlerini tamamlayacak ve ortaya tabanca gibi takım çıkacaktır. Çok dikkatli izleyin Fenerbahçe'yi, özellikle ilk çeyrekte savunmamızla rakibin hızını kesip, ikinci çeyrekle birlikte kontrolü elimize alacağız.
inşallah yeneriz kemal'im..
maccabi kısalar itibariyle çok sert bir takım bize en ters gelecek takımlardan birisi ile oynayacağız.
nando abim sinmez ise maçın içinde kalırız. oaka'daki gibi sinerse pek şansımız olmaz
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Fakat bu takım Maccabi'nin ters geleceği bir takım değil... Düşünerek oynamadığımız için Maccabi'nin çabukluğu bizi fazla sarsmaz. Rus ruletine dönen bir maç olur.

Katiliyorum... Hizli mac olacak. Tam rus ruleti.

Son saniyelere kac hucum kalir diye merak etmiyor degilim, ama cok kalacagini sanmam. Biraz kos kos maci olur gibi, yedeklerini iyi kullanan ve konsantrasyonunu kaybetmeyen kazanir.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
Fenerbahçe koş koş basketbol oynamıyor ki
bence burada çok ciddi yanılgı var.
konuşulanın aksine daha iyi savunma yapıp kötü hücum ediyoruz.
bir yere koştuğu filan yok takımın .. zaten sorun da burada
sete kalıyoruz sonra da üretemiyoruz şişiyoruz.
Bir kere bıkmadım