Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 463705 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Takimdan halen bir beklenti umut var. Sene basi alinan iki galibiyet ligde namağlup gitme vs maccabi deplasmanında galip gelebilme sansimizi düşündürüyor insana. Normal koşullarda hiç sansimiz yok ama bizim halen ne verip ne veremeyeceğimiz net olmadigi için güvenmeye devam ediyoruz. Bu maçı kaybedersek 2-8 e kadar yolumuz var.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Fenerbahçe koş koş basketbol oynamıyor ki
bence burada çok ciddi yanılgı var.
konuşulanın aksine daha iyi savunma yapıp kötü hücum ediyoruz.
bir yere koştuğu filan yok takımın .. zaten sorun da burada
sete kalıyoruz sonra da üretemiyoruz şişiyoruz.

Ben bu mac ozelinde oyle olacagini dusunuyorum zaten. Yoksa bizim oyun icin kullanmadim o tabiri. Bu mac iki takim da oyunu hizlandirmak isteyecek. Bu nedenle macin kos kos basketboluna donme olasiligi yuksek gibi geliyor. Macin son saniyelerine kalacak set oyunu izlemeyi beklemiyorum.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2020, 13:57:03 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Bize karşı her zaman Curry'e bağlayan Wilbekin varsa bu maçtan çekinmek için yeterli sebep var demektir. 17 sayı ve 5 asist ortalamaları ile 2 alanda da lider Maccabi'de. Ne yapıp edip şu Wilbekin'i tutalım, temaslı sert savunma, ikili sıkıştırma, show up la uzunun üzerine çökmesi, tam saha baskı her şey mübah buna. Bu sezon 32% ile üçlük atıyor, bize karşı  %60 70'lerle atmasın tutalım şu herifi.

Artık biraz risk alarak savunma yapmayı öğrenmemiz gerekiyor, daha az risk teşkil eden oyuncudan yardımları zamanlamayı iyi yapacak ve pas açısını kapatacak şekilde gelmek kritik, biraz alan savunması gibi de deneyebiliriz bence, en çok da perimetre savunması ve Wilbekin'i tutmak için.

Hiç sevmediğim bir rakip ve deplasman. Maç boyu dişe diş sert kalabilirsek şansımız var, yumuşak oynarsak orada pek şansımız olmaz zira onlar sert oynayacaktır. Tüm kalbimiz sizinle TAKIM bu maç kıralım şeytanın bacağını.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • FantomOrmanda
Barthel yine sakatmış.
Lauvergne gitti bu arkadaş var bu yıl, "nerdeyse kronik" sakat kontenjanı boş kalmıyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Barthel sakat olmadığında sahada ne oynadığını anlayan var mı ki

Çevrimdışı Muratti

• Üye
Barthel in takimdaki rolü belli degil.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bize karşı her zaman Curry'e bağlayan Wilbekin varsa bu maçtan çekinmek için yeterli sebep var demektir. 17 sayı ve 5 asist ortalamaları ile 2 alanda da lider Maccabi'de. Ne yapıp edip şu Wilbekin'i tutalım, temaslı sert savunma, ikili sıkıştırma, show up la uzunun üzerine çökmesi, tam saha baskı her şey mübah buna. Bu sezon 32% ile üçlük atıyor, bize karşı  %60 70'lerle atmasın tutalım şu herifi.

Artık biraz risk alarak savunma yapmayı öğrenmemiz gerekiyor, daha az risk teşkil eden oyuncudan yardımları zamanlamayı iyi yapacak ve pas açısını kapatacak şekilde gelmek kritik, biraz alan savunması gibi de deneyebiliriz bence, en çok da perimetre savunması ve Wilbekin'i tutmak için.

Hiç sevmediğim bir rakip ve deplasman. Maç boyu dişe diş sert kalabilirsek şansımız var, yumuşak oynarsak orada pek şansımız olmaz zira onlar sert oynayacaktır. Tüm kalbimiz sizinle TAKIM bu maç kıralım şeytanın bacağını.

Ben daha çok Zizic-Bender-Hunter dan çekiniyorum...

Çevrimdışı friday

• Üye
Ben daha çok Zizic-Bender-Hunter dan çekiniyorum...

Hunter, Zizic ikisi de hücum ribauntlarına çok saldırıyor, ikinci üçüncü şansları vermemek için şu maç Hamilton'ı iyi kullanıp bunları box out edebilmemiz de belirleyici olabilir. Bir de Hunter epey kötü bir faul atıcısı, özellikle onu potaya döndürmeden sert faul yapmayı deneyebiliriz belki.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ben daha çok Tyler Dorsey'den çekiniyorum, bu aralar azgın boğa gibi oynuyor Yunan oyuncu. Wilbekin dursa Dorsey devreye girer.

Bir de şu Dragan Bender'i merak ediyorum, berbat başladı bu sezona. Bize gelmesini istemiştim geçen sezon falan. Hayır yâni böyle oynayacaksa Allah korumuş:)

Çevrimdışı friday

• Üye
https://www.youtube.com/watch?v=HMtFQOMgBWY

Üstteki link Aliağa Petkim maçımızın linki. İlk pozisyonumuz Lorenzo - Vesely ikili oyunu, Vesely tepeye perdeye çıkıyor sonra aniden yön değiştirip içeri koşuyor, Lorenzo da topu güzel bir açıyla veriyor ve kolay bir basket. Çalışılmış olduğu çok belli. İkili oyunlar için sadece Nando'ya kalmasak diyorduk, Lorenzo bu maçtan başlayarak artık şu setleri daha çok oynatacak diye umuyorum zira Vesely içeri hızlı devrilebilen bir uzun, pas da verebiliyor, çok iyi bir silah bizim için, o oyundayken kararlı şekilde pick and roll deneyebiliriz. Rakip muhtemelen Nando'yu çok sert savunacak, Lorenzo'nun 1 numaradaki oyunu yine çok kritik.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı mustafa ekşi

• Üye
    • meksi66
Başarılar takıma.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sağlam sopa yeriz. Umarım yanılırım...

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Bu sezon maçını izlemedim ama galiba onlar da çok da iyi durumda değil. Eğer seyirci de yoksa, mauğlubiyetlere reaksiyon vereceğimizi ve kazanacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
3'lük bombardımanıyla (5/8) farkı kapatıp skoru eşitledik, 24-24.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Vesely ne yapıyor ya anlamadım hiçbi şey