Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 465258 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Maccabi Tel Aviv:65 Fenerbahçe Beko:75 | Euroleague 6. Hafta
« Yanıtla #390 : 30 Ekim 2020, 00:41:38 »
Lorenzo'da sıkıntı var, Leo'nun durumunun ne olduğu bile belli değil, umarım De Colo'yu tamamlayabilecek kaliteli bir PG alınır yoksa istenilen seviyeye çıkmamız zor gibi görünüyor.

Diğer üyelerin dediği gibi Barthel de oynadığı maçlarda yetersiz kaldı. Orada da bir değişiklik faydalı olur gibi görünüyor.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #391 : 30 Ekim 2020, 00:47:08 »
Lorenzo'da sıkıntı var, Leo'nun durumunun ne olduğu bile belli değil, umarım De Colo'yu tamamlayabilecek kaliteli bir PG alınır yoksa istenilen seviyeye çıkmamız zor gibi görünüyor.

Diğer üyelerin dediği gibi Barthel de oynadığı maçlarda yetersiz kaldı. Orada da bir değişiklik faydalı olur gibi görünüyor.

Leo'dan bu saatten sonra ben de pek bir şey beklemiyorum, EL'de katkı vermesi mucizeye bağlı yani. Türkiye liginden baksak bile daha faydalı olacak bir PG buluruz gibi geliyor
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #392 : 30 Ekim 2020, 04:47:34 »
Yanılmak çok güzel  :)

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #393 : 30 Ekim 2020, 05:45:27 »
Başantrenörümüz Igor Kokoskov’un maç sonu açıklamaları

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Igor Kokoskov, Maccabi Playtika galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Igor Kokoskov, galibiyeti şu şekilde değerlendirdi:

“Maçı kazanmak için gerekli sertliği bulduğumuzu ve ısrarı gösterdiğimizi düşünüyorum. Burası oynamak için zor bir deplasman ve Maccabi de oynaması zor bir rakip. Karşılaşmaya iyi başlamadık ancak maça girmenin yolunu bulduk ve 40 dakika boyunca savaştık. Gerekli azmi gösterdik, zaten ekip olarak buna inanıyoruz ve bunun 40 dakikalık bir oyun olduğunu biliyoruz. Karşılaşmadan önce belirttiğim gibi, mücadelenin çok zorlu olacağını biliyorduk. Maccabi çok yetenekli bir ekip. Dış oyuncularından çok fazla katkı alabiliyorlar. Wilbekin ve Dorsey’den çok katkı alıyorlar ve uzunları da özellikle de Zizic çok dominant bir oyuncu. Bu nedenle kazanmak için en iyi oyunumuzu göstermemiz gerektiğini biliyorduk. Bence oyun planımız genel olarak iyiydi. Oyun planımıza sadık kaldık ama bunun yanı sıra, oyuncularım sahaya enerji koydu. Özellikle de kenardan gelen isimlerimiz oyunu değiştirdi. Birkaç pozisyonda iyi savunma yaptık ve rakibimizi durdurduk, bu sayede de oyunun ritmini değiştirdik. Oyunun kritik bölümü buydu. Tekrar belirtmem gerekiyor ki bu seviyelerde 40 dakika boyunca iyi oynamak çok zor. İnişlerimiz ve çıkışlarımız oldu ancak maçın sonunda bana göre savunmamız gayet sertti. Özgüvenimizi tekrar kazandık ve son çeyrekte çok iyi savunma yaptık. Hala grup olarak çok fazla geliştirmemiz gereken yön var, hücum ribauntları da bunlardan biri. Ribauntların bu gece için kritik olacağını biliyorduk ve bu alanda çok daha iyi olmalıyız. Daha önce kazandığımız maçların tamamında ribauntlarda iyi iş çıkarmıştık.”

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #394 : 30 Ekim 2020, 07:49:58 »
Muhteşem bir galibiyet oldu
Dixon reis, wilbekini sikti bıraktı. Yüreğine sağlık
Canını yirim onun
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #395 : 30 Ekim 2020, 08:06:01 »
Muhteşem bir galibiyet oldu
Dixon reis, wilbekini sikti bıraktı. Yüreğine sağlık
Canını yirim onun

Başantrenörümüz Sayın Igor Kokoskov'la ilgili de bir şeyler söyler misiniz Cem bey :) Kendisi aynı zamanda Euroleague tarafından 5.000 Euro ceza aldı. Bunu ayrıca kınıyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #396 : 30 Ekim 2020, 08:06:48 »
Ust üste alinan mağlubiyetler sonrasi moral açısından çok kritik oldu bu galibiyet. Gecen senenin de hesabı ilk ayakta alındı maccabiden. Galibiyet cok güzel de esasinda pana yada Bayern maçının ikinci yarısından ne gibi bir farkımız vardi diye düşünüyorum. Tek fark 37 yaşındaki dixon'di. Bu adam her mac böyle oynayamaz.
Lorenzo karin ağrısı olmaya devam ediyor. Westerman hiç sure almıyor. Yani koçun bir şeyler düşünmesi lazım. Oynamayacak yabancıyı kadroda gördüğüm zaman sinir oluyorum.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #397 : 30 Ekim 2020, 08:07:53 »
Ust üste alinan mağlubiyetler sonrasi moral açısından çok kritik oldu bu galibiyet. Gecen senenin de hesabı ilk ayakta alındı maccabiden. Galibiyet cok güzel de esasinda pana yada Bayern maçının ikinci yarısından ne gibi bir farkımız vardi diye düşünüyorum. Tek fark 37 yaşındaki dixon'di. Bu adam her mac böyle oynayamaz.
Lorenzo karin ağrısı olmaya devam ediyor. Westerman hiç sure almıyor. Yani koçun bir şeyler düşünmesi lazım. Oynamayacak yabancıyı kadroda gördüğüm zaman sinir oluyorum.

En büyük farkı unutmuşsun İlhan abi, senden onu beklerdim şahsen; Barthel.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #398 : 30 Ekim 2020, 08:58:00 »
En büyük farkı unutmuşsun İlhan abi, senden onu beklerdim şahsen; Barthel.
Barthel sene başından beri var mi yok mu belli değil ki. O nedenle varlığı yokluğu hiç bir fark yaratmadı bende..

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #399 : 30 Ekim 2020, 10:23:50 »
Başantrenörümüz Sayın Igor Kokoskov'la ilgili de bir şeyler söyler misiniz Cem bey :) Kendisi aynı zamanda Euroleague tarafından 5.000 Euro ceza aldı. Bunu ayrıca kınıyorum.
İgor hocam maça takımı çok iyi hazırlamış Kemal abi
Güzel bir  savunma stratejisi ile Maccabiyi tuzağa çok güzel düşürdü.
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #400 : 30 Ekim 2020, 10:49:28 »
Bu sezon belli ki her maç papatya falı olacak bizim için. Kime karşı nasıl oynadığımız ve oyuncularımızın performansları istikrarlı değil. Sağlam bir rakibi yendik ancak Khimki maçını alırız diyemiyorum.

Bu maç özelinde kenardan gelen oyuncularımızın üçlükleri ve bence Maccabi koçunun Hunter'da kitlenip kalması maçı bize getirdi. Hunter'ı erken çıkarıp Zizic gibi daha iyi bir bitiriciyi ve serbest atış kullanan adamı oyuna alsa fark açılmayabilirdi. Biz Hunter'ı pota altında riske edip üçlükleri mümkün olduğunca zorlaştırmaya çalıştık ve istediğimizi aldık. Aradaki ribaund farkı da bu riski almaktan kaynaklanıyor bence.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #401 : 30 Ekim 2020, 11:35:59 »
İtiraf etmem gerekirse hiç umudum yoktu ama (sağ olsun Bobby) güzel bir galibiyet elde ettik. Maçla ilgili dikkatimi çeken konu, önceki maçlarda eline gelen her topu yarım saniye beklemeden potaya fırlatan Eddie bu sefer daha kontrollüydü ki bence olması gereken de bu.

De colo'ya gelecek olursak; çabalıyor, gayret ediyor ama maalesef bazı şeyler eksik kalıyor. Kendisine verilen görev üzerine uymadı, eğreti duruyor.  Acilen bu konu çözülmeli.

Pierre ise kritik anlardaki raibaund ve sayıları ile galibiyetin mimarlarından birisiydi.

Geçirdiğimiz güzel gecede emeği olan herkesin emeğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #402 : 30 Ekim 2020, 11:46:53 »
Bobby .... yani o formayı asmak lazım... cok sey verdi takima ve hala devam ediyor...

Pierre sure fayda oranında inanılmaz bir noktada.

Eddie savunma ve rebound anlamında çok iyi isler yapti ...

Ama kötüyü de görmek lazım. Bugun oyun kurucu eksikligimiz fazlasıyla hissedildi. Hatta 4 numara bile gerek Barthel in durumuna gore
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #403 : 30 Ekim 2020, 20:37:28 »
Koç farkıyla kazandık. Kalburüstü koç bilinen Yunan arkadaşa Hocamız güzel bir ders verdi.

33 dakika 2 sayı ile oynayan Calairo'ya ve kazma Hunter'a katlandı. Chris Jones ve Zizic'i unuttu...

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Fenerbahçe Beko:83 Khimki Moskova:71 | Euroleague 7.Hafta
« Yanıtla #404 : 01 Kasım 2020, 23:57:08 »
Euroleague'de 7. hafta maçına cuma günü saat 20:45'te kendi evimizde Khimki Moskova karşısında çıkıyoruz. 3 maçlık İspanya deplasman serisi öncesi çok önemli bir maç olacak bizim adımıza.
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2020, 22:44:45 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...