Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague / 2020-21 Sezonu  (Okunma sayısı 467198 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: Olympiakos:71 Fenerbahçe Beko:76 | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #4020 : 26 Mart 2021, 23:47:47 »
Valla çok kötüydük ve iyi ki oli ile oynamışız.
Çok ama çok şanslıydık.Ben bu kadar ruhsuz olduğumuz neredeyse hiç maç hatırlamıyorum.

Neyse galibiyet galibiyettir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #4021 : 26 Mart 2021, 23:49:05 »
Stres kaynaklı oldu son bölüm.İkinci yarı itibariyle en başarılı takımlardanız.Hataları teknik heyette görüyordur.
Tom abi bence sen herkes ne yazıyorsa tam tersini yazmaya kendini odaklamışsın.
Abi yapma etme stresle alakalı değildi o son bölüm.
Maçı bıraktı takım ilk kez.Ben ilk kez maçı bırakıp;kontak kapatan takım gördüm.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #4022 : 26 Mart 2021, 23:50:02 »
Valla çok kötüydük ve iyi ki oli ile oynamışız.
Çok ama çok şanslıydık.Ben bu kadar ruhsuz olduğumuz neredeyse hiç maç hatırlamıyorum.

Neyse galibiyet galibiyettir.

İlk yarı çok iyiydik boyalı bölgede aktık her zaman 3'lük olmayabilir.İkinci yarı durduk aynı oyun sürse 15-20 olurdu maç.İlk yarı iyi oynadık.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #4023 : 26 Mart 2021, 23:50:24 »
Maç sonunda pota altından top çıkarma hususunda ciddi sorunlarımız var. Playofflarda başımıza bela olmaz umarım.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #4024 : 26 Mart 2021, 23:50:55 »
Nando yorulunca pisliyor sahaya. Son çeyreğin 4. Dakkası falan vücut dili dedi ben öldüm bi soluklanayım diye. Al 2 dk kenara Lorenzo takılsın fark da varken maç sonu yine oynat Marko Nando. 2 molamız var kaç maç maç sonu top sokamayıp sıçmışız. Al abi mola rakip sahaya taşı topu. Ayıp günah değil. Adamlar kısaldı diye kısalıyorsun takım iyi giderken, 3. Periyot başı içimizden geçtiler aynı taktik devam ettik fark 6 ya inene kadar. İgor Hocam neden yani? 😄

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #4025 : 26 Mart 2021, 23:51:03 »
Takıma neden bu öfke anlamak zor. İlk yarı pota altını domine ettik. İkinci yarı Bartzokas takımını pota altına çekti. Farktan dolayı bizim  konsantrasyonumuz düştü.
Üçlük sokamayınca maç bu hale geldi. Takımın kalitesi her anı domine edecek şekilde değil ki neye/neden kızılıyor anlamıyorum.

Bütçeyi emekliliği gelmiş futbolculara akıtıp basketbol takımının kalitesini bir alt seviyeye çekenlere kızın.

Lorenzo neden yoktu son dakikalarda diyenleri okuyorum şaşkınlıkla. Adamın eline yüzüne bulaştırdığı hücumları bir tek ben mi gördüm.

Son derece güzel bir galibiyet oldu tebrikler takıma :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4026 : 26 Mart 2021, 23:51:08 »
Tom abi bence sen herkes ne yazıyorsa tam tersini yazmaya kendini odaklamışsın.
Abi yapma etme stresle alakalı değildi o son bölüm.
Maçı bıraktı takım ilk kez.Ben ilk kez maçı bırakıp;kontak kapatan takım gördüm.

Bırakmadık Oli ikinci yarı iyi oynadı.Vezenkov alınmalı.

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #4027 : 26 Mart 2021, 23:52:32 »
Bayern ve Milano’nun aynı puanla ensesindeyiz, şu ikili üçlü averajlar o kadar önemli ki inanılmaz bir sezon oluyor gerçekten. Haftaya Bayern maçını kazandığımız an normal sezon en kötü 6.lık olur bizim için ve kazanacağız da.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #4028 : 26 Mart 2021, 23:53:37 »
Kısalar maça gelmemiş bugün. Nando ve Guduric'in ikisinin birlikte daha kötü oynadığı başka maç hatırlamıyorum.

Allahtan uzunlar diri ve formdaydı. Vesely, Kyle, hatta Barthel de bugün Covid öncesi dönemine dönüş sinyalleri verdi güçlü şekilde. Pierre'i de aynı kategoriden sayarız.

Maç sonu cıvıma ve saçmalama sonucu 16 top kaybı, pota altında Jean-Charles'a kaybedilen onca hücum ribaundu ve berbat üçlük yüzdemiz, ilerisi için dikkat çekilmesi gereken noktalar.

Kenan bu tip nispeten zorluk derecesi yüksek olmayan maçlarda daha daha fazla süre alsın EL'de (gerçi başka kalmadı ama). Hele bu maç ikinci yarı mutlaka süre almalıydı oynayanların gününde olmadığını düşünürsek. Koç biraz fazla ısrar etti Gudu ve Nando'da.

Galibiyet şarttı, aldık ve yola devam.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4029 : 26 Mart 2021, 23:55:21 »
Takıma neden bu öfke anlamak zor. İlk yarı pota altını domine ettik. İkinci yarı Bartzokas takımını pota altına çekti. Farktan dolayı bizim  konsantrasyonumuz düştü.
Üçlük sokamayınca maç bu hale geldi. Takımın kalitesi her anı domine edecek şekilde değil ki neye/neden kızılıyor anlamıyorum.

Bütçeyi emekliliği gelmiş futbolculara akıtıp basketbol takımının kalitesini bir alt seviyeye çekenlere kızın.

Lorenzo neden yoktu son dakikalarda diyenleri okuyorum şaşkınlıkla. Adamın eline yüzüne bulaştırdığı hücumları bir tek ben mi gördüm.

Asıl Kenan’ı neden hiç düşünmedi koç hiç anlamadım, sağlıklı top dağıtımı ve takımı oynatma konusunda Lorenzo’dan birkaç adım önde şu an bu çocuk ve kötü de oynamadı oyunda olduğu sürede..
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
    • aykutpmkc
« Yanıtla #4030 : 26 Mart 2021, 23:55:56 »

Abi takıma kızmıyoruz göz göre göre gelen şeylere müdahale edilmemesine isyanımız. Markonun gelişi sonrası çok güzel bir hava ve seri yakaladık o kadar emek verildi. Verilen emeğe yazık olmasın. Lorenzo konusunda da dikkat edersen çeyrek ortası Nandoyu dinlendirsin dedim. Maç sonu zorunda olmadıkça topu almasını isteyecek kadar aklımı yitirmedim. 😄

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #4031 : 26 Mart 2021, 23:56:23 »
Barca, Alba ve Maccabi'yi yenerse bizim maça liderliği garantilemiş olarak çıkacak.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
    • aykutpmkc
« Yanıtla #4032 : 26 Mart 2021, 23:57:49 »
Barca, Alba ve Maccabi'yi yenerse bizim maça liderliği garantilemiş olarak çıkacak.
Eşşek değillerse yenerler de işte Fenerbahçe olmak. 😄

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #4033 : 27 Mart 2021, 00:00:13 »
19 hala garanti değil ne yarış.Seneye eksik yerler belli teknik heyete Gherardiniye güveniyoruz.Koçun ikinci yarı Ahmeti unutması hata.

Çevrimdışı friday

• Üye
« Yanıtla #4034 : 27 Mart 2021, 00:00:50 »
2 maçı da çok rahat geçecek güçte ve acımaz da muhtemelen. Gazozuna maçın keyfi ayrı olur bizim için, gerçi Saras reis varken hayatta gevşemezler, playoff sertlik provası yaparız iyi olur :)
Dünyanın En Güzel Takımı