"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asıl Kenan’ı neden hiç düşünmedi koç hiç anlamadım, sağlıklı top dağıtımı ve takımı oynatma konusunda Lorenzo’dan birkaç adım önde şu an bu çocuk ve kötü de oynamadı oyunda olduğu sürede..
Kenan’da gelişme var. Dakikaları artmalı katılıyorum. Ama sorumluluğu alacak düzeyde değil. Bu maçı pekala verebilirdik. Benzerini Barça ve Çeska’ya yaptılar iç sahada. Nando ve Guduriç ne olursa olsun bu anlarda sahada olmalı diye düşünüyorum. Basketbolda maçları kalite kazanır. Bu EL’de de böyle NBA’de de. Dört direkt adamımız var bu anlarda sahada olması gereken. Koç da onlarla oynadı.
Abi takıma kızmıyoruz göz göre göre gelen şeylere müdahale edilmemesine isyanımız. Markonun gelişi sonrası çok güzel bir hava ve seri yakaladık o kadar emek verildi. Verilen emeğe yazık olmasın. Lorenzo konusunda da dikkat edersen çeyrek ortası Nandoyu dinlendirsin dedim. Maç sonu zorunda olmadıkça topu almasını isteyecek kadar aklımı yitirmedim.
Laf aramızda Nando sıçtı batırdı Ama bu adamla ilerleyebiliriz ilerleyeceksek. Ne olursa olsun sahada kalmalı bence. Marko da duygusal bir gün geçirmiş. Kalan üç maçtan ikisini alacağımızı ümit ediyorum kardeşim. Bu takım Zalgiris maçında ve bu maçın ilk yarısında oynadığı basketbolu oynama potansiyeline sahip. İkinci yarıdaki oyunu da tekrarlarız hiç şüpheniz olmasın ...Sonuca bakacağız...
Barca, Alba ve Maccabi'yi yenerse bizim maça liderliği garantilemiş olarak çıkacak.
Rakip seçme durumumuz yok yukarılara tırmanalım dedik ama böyle biterse rakip Ergin Beyin takımı.